Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Το παιχνιδι θα γινει release οταν στανατησει να δινει λεφτα το κολπο με το founding. Δεν ειναι δυνατον 13 χρονια μετα να μην υπαρχει playable εκδοση. 

• 2 weeks later...
(edited)
WWW.TECHSPOT.COM

Crowdfunding for Star Citizen currently stands at just over $801 million. Although the space MMO has been in development for more than a decade with no official...

Γατάκια...

Το thread αυτό είναι 13 ετών, πάει στο Γυμνάσιο πλέον, έκανε την πρώτη του (ολοκληρωμένη - αλλά μη γίνεστε αδιάκριτοι!) σχέση, Αγγλικά έχει πάρει ήδη Lower (B2 First το λένε τώρα), στα Γαλλικά λίγο ζορίζεται, αλλά εντάξει... τα έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα η εφηβεία. Στο Star Citizen όμως, το χρήμα ρέει χωρίς σκαμπανεβάσματα. Πάντα στο ύψος της η ροή, σαν του εφήβου μας την... ψυχή!

Έγινε επεξεργασία από Shaman
  • Haha 5

Εντωμεταξυ στο Elite Dangerous με ενα απλο DLC εχουμε ενα σκασμο ΚΑΛΕΣ αλλαγες και προσθηκες περυσι κ φετος. 

Πλεον στα format δεν περναω καν το RSI Launcher...

Κριμα....

• Like 2
13 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Θελω να μπω στο elite αλλα με βλεπω να αργω με το pc.

Ελα ελα ! :D 

Come to the Dark Side, we have cookies! – That is Evil

• 1 month later...
  • 5 months later...

Περα απο την πλακα, τελευταια 3-4 χρονια εχουν γινει αρκετες ωραιες αλλαγες και ΠΟΛΥ bug fixing.

Αλλα ναι παραμενει Alpha....γτπ

• 2 months later...
  • 1 month later...

Ενα απο τα πλεον γνωστα starting ships ξανασχεδιαστηκε και πλεον ειναι διαθεσιμο σε ωραια τιμουλα (47.98€). Το καλυτερο ειναι οτι περιεχει LTI (LifeTime Insurance).

(Προσωπικα το πηρα για την συλλογη μου, γιατι ειναι fun to fly) 

ROBERTSSPACEINDUSTRIES.COM

Roberts Space Industries is the official go-to website for all news about Star Citizen and Squadron 42. It also hosts the online store for game items and merch, as well as all the community tools used by...

• Confused 1

Δηλαδή τώρα πήγες και τους ξαναπλήρωσες; 🤔

Εάν δεν βγει Squadron 42, εγώ ούτε χώρο στο δίσκο δεν ξοδεύω 😛 

16 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

Δηλαδή τώρα πήγες και τους ξαναπλήρωσες; 🤔

Εάν δεν βγει Squadron 42, εγώ ούτε χώρο στο δίσκο δεν ξοδεύω 😛 

Δεν πληρωσα pledge. Πηρα standalone ship. :hehe: Βλαμενος ρε.....

Κοιτα, εχει αλλαξει ΠΟΛΥ τα τελευταια 5-7 χρονια. Ειναι 99% Playable και νομιζω αξιζει. Ειδικα το νεο aurora ειναι ΠΟΛΥ καλο για σταρτερ. Εγω θα σου ελεγα δοκιμασε το. Σκεψου εγω πριν 12 χρονια με 65€ ειχα παρει το Mustang Alpha (χειροτερα σπεκς και 3 μηνες LTI)

(Και το squadron δεν θα εχεις τοοοοοσες επιλογες σε ships. νομιχω 7-8 στρατιωτικα μονο, οποτε transportation/mining/salvaging/exploring ειναι εκτος...)

• Like 1

Εγώ έχω το παλιό Aurora, δεν θυμάμαι (και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα) με τι insurance.

Απλά την τελευταία φορά που μπήκα, και το περιεχόμενο ήταν φτωχό και τεχνικά ήταν κουραστικό (τεράστιο μέγεθος, αργά loading times, κλπ).

9 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

Εγώ έχω το παλιό Aurora, δεν θυμάμαι (και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα) με τι insurance.

Απλά την τελευταία φορά που μπήκα, και το περιεχόμενο ήταν φτωχό και τεχνικά ήταν κουραστικό (τεράστιο μέγεθος, αργά loading times, κλπ).

Απο περιεργεια ποσο παλια? Γιατι απο την 3.χ κ μετα εχει γινει ανετα να παιξεις. ie Απο το καλοκαιρι 4-5 φορες να με εχει πεταξει εξω = πολυ καλα ποσοστα