Jump to content



[SHOCK]τα dual cores της intel θέλουν TEC!!!!![/SHOCK]


enduracell

Recommended Posts

Το μ φωτογράφησε στο IDF την ψήκτρα που προορίζεται για τα dual cores της intel. Σύμφωνα με το μ ειπώθηκε από τους ίδιους τους υπάλληλους της intel ότι το TEC είναι βασική προυπόθεση και το δουλεύουν επειδή θα φτάσει στα 150W-200W!!!!!!!!

sync2.jpg

sync1.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

150W-200W............????? την στιγμή που λέγετε ότι τα dual cores της AMD δεν θα ξεπερνάνε τα 100W? ( εκτός και αν είναι τίποτα Opterons στα 1.4GHz )

Κάποιος διευθυντής στην Intel θα είχε ζητήσει καυτά προϊόντα για το μέλλον. Και η ομάδα που σχεδιάζει τα cores δεν του χάλασαν το χατίρι.

Αν δεν επανέλθει στην πραγματικότητα η Intel την πατήσαμε. Θα σηκώσει καμιά μύτη μέχρι το ταβάνι η AMD και ... χαιρετίσματα.

ΞΥΠΝΑ INTEL!!!! ΞΥΠΝΑ διότι θέλω να αγοράσω φτηνό Athlon64…..

Χωρίς πλάκα πάντως δεν μας τα λέει καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό η μπλε κυρία. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί και κινούν τα νήματα έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Μα γιατί να μην επιμείνουν στην βελτιστοποίηση του Pentium M και σε μια καλή ενσωμάτωση των iAMD64 εντολών σε αυτό το chip?

Αλλά αυτό μάλλον αργότερα, όταν θα έχουν γεμίσει πρώτα τις τσέπες με τα λεφτά αυτών που εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια το όνομα Intel….

Link to comment
Share on other sites

αφού έχουν χουζουλαθεί. Προφανώς αυτά τα Watt αναφέρονται στο Smithfield (aka dual Presscot) και όχι στους Υonah (aka Dual Dothans), Αν βγάζουν και οι τελευταίοι τόσα Watt τότε κάτι δε πάει καλά με την intelα αν και το βρίσκω απίθανο.

Link to comment
Share on other sites

Μα γιατί επιμένουν να βγάζουν προϊόντα με έναν αποτυχημένο πυρήνα?

Pentium M. Αυτό είναι το μέλλον. Το ξέρουν, αλλά επιμένουν για τους λόγους τους να το καθυστερούν. Λόγοι που προφανώς έχουν να κάνουν με $$$$.

Link to comment
Share on other sites

keynote.jpg

χειμωνας ερχεται, κι εμεις στην Intel σκεφτηκαμε πριν απο εσας για σας

65wafer.jpg

το προβλημα της θερμανσης αποτελει πια παρελθον.

dualcore.jpg

θα σας ζεσταινουμε το σπιτι, το γραφειο. κι αν κρυωνετε πολυ, υπαρχει παντα και μια φορητη εκδοση, και παντα σε συσκευασιες των 2.

http://legitreviews.com/reviews/idf2004/

Link to comment
Share on other sites

Oι dual core που παρουσιαστηκαν στο intel developer forum, οι λεγομενοι Μοntecito εχουν 24ΜΒ! L3 cache και 1.72 δισεκατομμυρια! τρανζιστορς οποτε η καταναλωση 150-200W κανονικη ακουγεται.

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2197&p=3

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2200

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.