djuan1988 Νοέμβριος 4, 2013 #201 Νοέμβριος 4, 2013 Γερμανία το 32 GB κοστίζει 399€ και 10€ μεταφορικά, αλλά το μαύρο τουλάχιστον έχει εξαντληθεί.
Chosen Νοέμβριος 4, 2013 #202 Νοέμβριος 4, 2013 Και για να σας φύγει η απορία, από Αμερική βγαίνει €324 τελική: Ο φόρος προστίθεται γιατί η Google είναι βασισμένη στην California που έχει φόρο. Όταν ψωνίζω από NewEgg.com ή Amazon.com ή από μαγαζί της Apple και τα στέλνω στα πεθερικά μου στην Βοστόνη (πάνω από 10 φορές συνολικά), δεν μπαίνει καθόλου επιπλέον φόρος, ό,τι βλέπω στη σελίδα προϊόντος, αυτό πληρώνω. Μια φορά που ψώνισα από Amazon.com όμως και η παράδοση έγινε στον γαμπρό μου στο Palo Alto (California) μπήκε επιπλέον φόρος κανονικά.
panos444 Νοέμβριος 4, 2013 #203 Νοέμβριος 4, 2013 Γερμανία το 32 GB κοστίζει 399€ και 10€ μεταφορικά, αλλά το μαύρο τουλάχιστον έχει εξαντληθεί.Και ποσα θέλουν ακόμα οι εταιρίες για Αποστόλη Ελλάδα και αγορά του απο εκεί;τα 32 θεωρώ οτι είναι αχρειαστα. Ταινίες δεν περναω, πεντε άλμπουμ Φλακ έχω και καμια 30αρια εφαρμογές και περισσεύει κιόλας χώρος. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Chosen Νοέμβριος 4, 2013 #204 Νοέμβριος 4, 2013 Και ποσα θέλουν ακόμα οι εταιρίες για Αποστόλη Ελλάδα και αγορά του απο εκεί;τα 32 θεωρώ οτι είναι αχρειαστα. Ταινίες δεν περναω, πεντε άλμπουμ Φλακ έχω και καμια 30αρια εφαρμογές και περισσεύει κιόλας χώρος. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν εταιρίες που κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά με το ρίσκο του φόρου εισαγωγής, εγώ θα το έπαιρνα από Γερμανία.
panos444 Νοέμβριος 4, 2013 #205 Νοέμβριος 4, 2013 Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν εταιρίες που κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά με το ρίσκο του φόρου εισαγωγής, εγώ θα το έπαιρνα από Γερμανία. Για Γερμανια ρωτησα! Εχω γνωστο απο Αμερικη αλλα δεν θελω να "υποχρεωθω", γιατι γλυκοκοιταζω κατι ακουστικα..!
qbiefox Νοέμβριος 5, 2013 #206 Νοέμβριος 5, 2013 Ερωτησις. Αν δεν είναι αγορασμένο από το google play, αλλά από μαγαζί (Αγγλία) τι παίζει με την εγγύηση στην Ελλάδα? Ισχύει κανονικά?
Andrewk Νοέμβριος 5, 2013 #208 Νοέμβριος 5, 2013 Ξέρει κανένας ποια εκδοση δίνουν σε playstore Καναδά;;Θα δουλεύει το 4g Ελλάδα;;Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
papajim Νοέμβριος 5, 2013 #209 Νοέμβριος 5, 2013 Στο καναδικό play store λέει LTE: Bands: 1/2/4/5/17/19/25/26/41 Είναι ίδιες με του US store. Συνεπώς lte στην Ελλάδα γιοκ. Edit: [ame] [/ame]
djuan1988 Νοέμβριος 6, 2013 #210 Νοέμβριος 6, 2013 Και ποσα θέλουν ακόμα οι εταιρίες για Αποστόλη Ελλάδα και αγορά του απο εκεί;τα 32 θεωρώ οτι είναι αχρειαστα. Ταινίες δεν περναω, πεντε άλμπουμ Φλακ έχω και καμια 30αρια εφαρμογές και περισσεύει κιόλας χώρος. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν εταιρίες που κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά με το ρίσκο του φόρου εισαγωγής, εγώ θα το έπαιρνα από Γερμανία.Προσωπικά έχω συγγενή και θα μου το στείλει αυτός.
narta Νοέμβριος 6, 2013 #211 Νοέμβριος 6, 2013 Παρελαβα και τελειωσα το στησιμο.Πρωτες εντυπωσεις:+ταχυτατοπολυ καλο wifiεξαιρετικο σημα-Οθονη μετρια σε μεγαλες κλισειςμετριο ηχειοελαφρυ (υποκειμενικο)Ακομα δεν εχω ωρες χρησης για μπαταρια
panos444 Νοέμβριος 6, 2013 #212 Νοέμβριος 6, 2013 Με γειά! Μέσω γνωστού η με εταιρεία που αναλαμβάνει την αγορά και την αποστολή έγινε;Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
qbiefox Νοέμβριος 6, 2013 #213 Νοέμβριος 6, 2013 [MENTION=14120]narta[/MENTION] κάνε και μια συγκρισούλα με το n4 για μας που δεν πρόκειται να το πάρουμε Μεγειές :D:D
Tomahawk Νοέμβριος 7, 2013 #214 Νοέμβριος 7, 2013 Βασικά κάνε μια συγκρισούλα και για εμάς που δε ξέρουμε αν θα πάρουμε Nexus 5 ή μεταχειρισμένο Nexus 4!
hayabusa Νοέμβριος 7, 2013 #215 Νοέμβριος 7, 2013 Βασικά κάνε μια συγκρισούλα και για εμάς που δε ξέρουμε αν θα πάρουμε Nexus 5 ή μεταχειρισμένο Nexus 4! Κάνε υπομονή να πάρεις μτχ nexus 5 σε μερικούς μήνες από τώρα αν θες τη γνώμη μου
qbiefox Νοέμβριος 7, 2013 #216 Νοέμβριος 7, 2013 Γιατί ποιος θα πουλήσει nexus5 σε 2-3-5 μήνες? Κάτι πιο δυνατό δεν πρόκειται να βγει. Και αν βγει, η τιμή θα είναι... :rant:
sebastian Νοέμβριος 7, 2013 #217 Νοέμβριος 7, 2013 Γιατί ποιος θα πουλήσει nexus5 σε 2-3-5 μήνες? Κάτι πιο δυνατό δεν πρόκειται να βγει. Και αν βγει, η τιμή θα είναι... :rant:Απο Ιανουαριο μπαινει σε full παραγωγη ο νεος Snap με adreno 400. O Narta γνωστος οτι αλλαζει πιο γρηγορα κινητο παρα σωβρακο θα το βγαλει στις αγγελιες!
hayabusa Νοέμβριος 7, 2013 #218 Νοέμβριος 7, 2013 Γιατί ποιος θα πουλήσει nexus5 σε 2-3-5 μήνες? Κάτι πιο δυνατό δεν πρόκειται να βγει. Και αν βγει, η τιμή θα είναι... :rant: γενικά πάντα υπάρχει κίνηση στις αγγελίες. και με λιγη καλή θέληση και συννενόηση μπορείς να βγάλεις και λαβράκια πολλές φορές
Chosen Νοέμβριος 7, 2013 #219 Νοέμβριος 7, 2013 Γιατί ποιος θα πουλήσει nexus5 σε 2-3-5 μήνες? Κάτι πιο δυνατό δεν πρόκειται να βγει. Και αν βγει, η τιμή θα είναι... :rant: Μην το δένεις κόμπο, εγώ θα το έχω σε 8 ή 35 μέρες (ανάλογα με το αν θα το φέρει η πεθερά ή ο πεθερός ) και ενώ ξέρω τι να περιμένω από άποψη specs και ταχύτητας, δεν ξέρω αν θα με απογοητεύσει η μπαταρία και η μη ύπαρξη TouchWiz.
qbiefox Νοέμβριος 7, 2013 #220 Νοέμβριος 7, 2013 Απο Ιανουαριο μπαινει σε full παραγωγη ο νεος Snap με adreno 400. O Narta γνωστος οτι αλλαζει πιο γρηγορα κινητο παρα σωβρακο θα το βγαλει στις αγγελιες! Το μπαίνει σε παραγωγή, μέχρι να τον δεις σε κινητό, απέχει κανά 6μηνο. Οπότε καλό καλοκαίρι... γενικά πάντα υπάρχει κίνηση στις αγγελίες. και με λιγη καλή θέληση και συννενόηση μπορείς να βγάλεις και λαβράκια πολλές φορές Είδες πολλά nexus 4 να πωλούνται? Ειδικά τον πρώτο καιρό... Γιατί εγώ ότι αγγελίες είδα τότε, ήταν από εξυπνάκηδες που προσπαθούσαν να βγάλουν κέρδος, επειδή είχαν γνωστό σε αγγλία/αμερική (και φυσικά τους τακτοποιούσα καταλλήλως ). Ούτε τώρα που βγήκε αντικαταστάτης δεν πωλούνται nexus 4. [MENTION=129]Chosen[/MENTION] μην μιλάς για touchwiz. Με κάνεις να σε λυπάμαι όπως λυπάμαι τους κολλημένους iphoneάκιδες Πάντως για μπαταρία, σε λάθος κινητό κοιτάς. Είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που δεν θα είναι ανταγωνιστικό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.