konstantinakis Ιανουάριος 18, 2016 #641 Ιανουάριος 18, 2016 Είναι για κλειστό group αυτές οι κληρώσεις.Έχεις διαβάσει την πρώτη σελίδα του thread? Αν όχι διάβασε να δεις πως λειτουργεί το group. 1
DJDB Ιανουάριος 18, 2016 #642 Ιανουάριος 18, 2016 (edited) Συγγνώμη που ξαναρωταω τι παίζει με το invite?? Invite only είναι τα giveaways τα οποία τα βρίσκει κανείς μόνο μέσω link (αυτού που δίνεται εδώ δηλαδή). Δεν εμφανίζονται public στο Steamgifts, άρα έχουν και λιγότερες συμμετοχές . Υπάρχει επίσης και η επιλογή group only, μόνο για τα μέλη κάποιου Steam group. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 18, 2016 από DJDB 1
devaggos Ιανουάριος 19, 2016 #643 Ιανουάριος 19, 2016 (edited) Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους!Κάνω με την σειρά μου και γω την 2η προσπάθεια για invite στο group!Μικρή εισαγωγή για μένα:- Στο thelab είμαι πολλά χρόνια εγγεγραμμένος (με σύσταση φίλου) παρ' όλα αυτά ήμουν κυρίως ενεργός μία περίοδο που ενδιαφερόμουν για OC. Τώρα έχω αρχίσει πάλι να επισκέπτομαι καθημερινά το site διαβάζοντας reviews και αγγελίες καθώς και το gaming section. - Στο steamgifts, το 1ο μου giveaway το έκανα πριν 3 μήνες όπως φαίνεται και στο profile μου. Αυτό όμως που δεν φαίνεται public είναι πόσο καιρό είμαι ενεργός και σε πόσες κληρώσεις έχω συμμετάσχει (όπως πολύ σωστά μου ειπώθηκε εδώ) γιαυτό μπορείτε να δείτε ΕΔΩ πόσο ενεργός είμαι. Profile of devaggosSteam Community :: devaggosSteamRep » devaggos | 76561198035812398 | STEAM_0:0:37773335 Ευχαριστώ προκαταβολικά για τα likes και καλή τύχη στις κληρώσεις παρακάτω! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2016 από devaggos 8
acct Ιανουάριος 19, 2016 #644 Ιανουάριος 19, 2016 Παρακαλώ όλους αν βάλουν "like" στο παραπάνω μήνυμα να είναι για την εισδοχή του φίλου @devaggos στο γκρουπ, όχι για τις (ευπρόσκδεκτες κατά τα άλλα) κληρώσεις. 1
devaggos Ιανουάριος 19, 2016 #645 Ιανουάριος 19, 2016 Παρακαλώ όλους αν βάλουν "like" στο παραπάνω μήνυμα να είναι για την εισδοχή του φίλου @devaggos στο γκρουπ, όχι για τις (ευπρόσκδεκτες κατά τα άλλα) κληρώσεις. Έσπασα το ποστ για να μην υπάρξει θέμα level 0 - invite only 4
xtrmsnpr Ιανουάριος 19, 2016 #646 Ιανουάριος 19, 2016 Είναι για κλειστό group αυτές οι κληρώσεις. Έχεις διαβάσει την πρώτη σελίδα του thread? Αν όχι διάβασε να δεις πως λειτουργεί το group. Τσου όχι τα δικά μου GAs Συγγνώμη που ξαναρωταω τι παίζει με το invite?? πατάς τα links που δίνουμε,αυτά είναι τα invites. Μπορεί να ναι και στο γκρουπ του site όμως,που εκεί και το invite να χεις,αν δεν είσαι μέλος δε μπορείς να μπεις. Τα δικά μου,δε τα κλειδώνω σε γκρουπ. invite only lvl 0 νικητής: LirStef 1
konstantinakis Ιανουάριος 19, 2016 #647 Ιανουάριος 19, 2016 Τσου όχι τα δικά μου GAs Σήμερα το συνειδητοποίησα δυστυχώς... Κρίμα γιατί βλέπω καιρό τα giveaway σου και τα ζαχαρώνω 1
xtrmsnpr Ιανουάριος 19, 2016 #648 Ιανουάριος 19, 2016 Σήμερα το συνειδητοποίησα δυστυχώς... Κρίμα γιατί βλέπω καιρό τα giveaway σου και τα ζαχαρώνω εε,δε πειράζει..δε θα τελειώσουν εδώ.Θα βάλω ακόμα!! Αλλά δεν είχες τίποτα να χάσεις και να τα κλικάρεις! 1
devaggos Ιανουάριος 21, 2016 #652 Ιανουάριος 21, 2016 level 0 - invite only Νικητές: madeinchernobyl sardanapal 2
DJDB Ιανουάριος 22, 2016 #655 Ιανουάριος 22, 2016 SanctuaryRPG: Black Edition Όροι συμμετοχής: Να πάρετε μέρος μόνο εάν σας αρέσει το παιχνίδι (επειδή είναι text-based RPG) και να ευχαριστήσετε σε περίπτωση που κερδίσετε . Νικητής ο hurin848. Το κλειδί στάλθηκε μέσω Steamgifts, αναμένω feedback . 1
eleozz Ιανουάριος 24, 2016 #659 Ιανουάριος 24, 2016 συγχαρητηρια σε sardanapal και OverClockeD το worms σταλθηκε μεσω email και το sweet lily κλειδακι στο steamgifts 1
Recommended Posts