Jump to content



Εκλογές 2014 (Δημοτικές & Ευρωεκλογές) Πείτε τα ΟΛΑ !


Recommended Posts

Πείτε τα ΟΛΑ :whip:

Φυσικά και δεν έκανα αυτό το θέμα για να τα πούμε εφόσον η ψήφος του καθενός είναι προσωπικό του δεδομένο !

Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα αλλά πιστεύω ότι και αρκετά άλλα άτομα είναι τι μέρες θα χαθούν σε όλη αυτήν την διαδικασία !

Δηλαδή την Κυριακή 18 Μαΐου που είναι οι πρώτες υπάρχει περίπτωση η επόμενη μέρα (Δευτέρα 19 Μαΐου) οι δημόσιες υπηρεσίες να είναι κλειστές ?

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

προσωπικά ένα σεβαστό μνημονιακό κόμμα που θα αντιπροσωπεύσει επάξια το λαό μας

που θέλει την ευρώπη δηλαδή σύριζα. Επίσης το μόνο κόμμα που θα διατηρήσει το δεσμό

αυτό με την αμερική που είναι μια μεγάλη δυναμη και θα μας δίνει το χέρι τις δύσκολες στιγμές. Αρκετά με το σαμαρα και το βενιζέλο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HIynBrtxVNY]Τσίπρας-Τέξας - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν εβλεπα το ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ δε θα εμπαινα καν στο τοπικ μεσα. :p

Για εκλογες λεει το θεμα κ προφανως εννοει δημοτικες/περιφερειακες κ ευρωεκλογες. Οποτε το μνημονιο-αντιμνημονιο κ αριστεροφασισμο-δεξιοφασισμο δεν εχει καμια δουλεια εδω.

Στα των δημοτικων εκλογων ειχα την εντυπωση πως ειμαι στον χειροτερο δημο της χωρας. Εχουμε 4 συνδυασμους οπου και οι 4 ειναι απαραδεκτοι.

1. Ο τωρινος δημαρχος, ο οποιος θα ξαναβγει οπως φαινεται, εχει μαζεψει ολους τους δασκαλους που θελουν να μετατεθουν, ολους τους χρυσαυγιτες μπατσους που συνδυαζουν κυρος(μπατσοι ντε) με ξυλο(χα) και ολες τις αγραμματες κυρατσες του δημου που τις θυμουνται για ενα καλημερα και ενα ''καλες πιτες κανεις εσυ'' καθε 4 χρονια.

2. Ο μεγαλος αντιπαλος ειναι η εκλεπτισμενη γραβατοκρατια. Οι ανεγγιχτοι, οι γυαλισμενοι, οι ατσαλακωτοι κ οι, ως τους μεγαλους πολιτικους μας, μονιμως κοντρα ξυρισμενοι. Επαγγελματιες πολιτικοι, στρατιωτικοι-συγγραφεις (παλι κυρος κ ξυλο αλλα πιο εκλεπτισμενο. Κ το κυρος κ το ξυλο), γουαναμπι δημαρχοι επι καποδιστρια-αλλα-μας-προλαβε-ο-καλλικρατης και ολοι οι τυχαρπαστοι του δημοσιου με προσωπο γελοια φωτογενες κ κορμι λαμπαδα. Θα μπορουσε το μπαΝτζ τους να ειναι ο αβραμοπουλος ή ο σπηλιωτοπουλος.

3. Απο το πουθενα εμφανιστηκε ενα παιδι, με μουσια κ γυαλια γιατι το επιβαλλει ο ρολος, κ πηρε το χρισμα απο τη μεγαλυτερη γελοιοαριστερη παραταξη. Στελεχωνεται απο τους μεγαλυτερους κρατικοδιαιτους ανθυποπιθηκους της δεη, νομαρχιας, πολεοδομιας κ αλλων ανυπαρκτων κοινοτικων υπηρεσιων που τωρα ειναι στη συνταξη.

4. Σταθερα επι 7000 χρονια τωρα, ο ''γενικος γραμματεας'' της δημοτικης αυτης κινησης ζηταει την ψηφο του λαου, χωρις να ξερει ή εχει ξεχασει τον λογο που τη ζηταει. Δε χρειαζονται συστασεις τα στελεχη που απαρτιζουν την κοκκινη δυναμη. Τα κουτσουμπακια ητο παντοτε σταθερα στις γελοιες αποψεις τους που τις προβαλουν ακομα κ στις δημοτικες εκλογες. Κ αυτο ειναι το γελοιοτερο ολων.

Κ κλεινω λεγοντας πως οντας τελειως απογοητευμενος απο την καταντια του δημου μου εχοντας 4 συνδυασμους ο ενας γελοιοτερος απο τον αλλον, ειδα το ποιον του γειτονικου δημου που περιεχει κ την πρωτευουσα του νομου. 8 συνδυασμοι, κυριες κ κυριοι, οπου ΚΑΙ ΟΙ 8 ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ! Το αποτελεσμα ειναι ιδιο θα μου πειτε αλλα τουλαχιστον εχω να λεω για την σπαρτιατικη επιλογη των γελοιων κ υποψηφιων των παραταξεων του δημου μου.

ΥΓ. Οσον αφορα τις περιφερειακες κ τις ευρωεκλογες, ευτυχως υπαρχουν αξιολογες επιλογες.

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε έναν υποψήφιο εδώ στου Ζωγράφου που μάλλον ο καημένος έχει μπερδευτεί με το Ζ στην αρχή, γιατί έχει ένα τουπέ λες και κατεβαίνει για δήμαρχος Ζυρίχης.

google for Aggelopoulos Zografou

PS. Έχει πάρει και το χρίσμα από το Αφεντικό ;)

aggelopoulos-samaras.jpg

Link to comment
Share on other sites

Παίδες μια ερώτηση..ήρθε στο αδερφό μου χαρτί για εφ. επιτροπή. Αν δεν πάει την έβαψε ή δεν σου κάνουν τίποτα? Έχει κανείς εμπειρία?

/edit: Άκυρο..ξέθαψα τούτο: http://www.thelab.gr/off-topic/eforeytiki-epitropi-108513-4.html δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τίποτα αλλά απ' ότι κατάλαβα αν την κάνει δεν θα γίνει και τίποτα εκτός αν το πάρει προσωπικά ο όποιος είναι υπεύθυνος:)

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε έναν υποψήφιο εδώ στου Ζωγράφου που μάλλον ο καημένος έχει μπερδευτεί με το Ζ στην αρχή, γιατί έχει ένα τουπέ λες και κατεβαίνει για δήμαρχος Ζυρίχης.

google for Aggelopoulos Zografou

PS. Έχει πάρει και το χρίσμα από το Αφεντικό ;)

aggelopoulos-samaras.jpg

υποψήφιος δήμαρχος Βόλου: Αχιλλέας Μπέος

beat dis :happy2:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ άλλαξα γνώμη για τον υποψήφιο δημαρχο που θα ψήφιζα μόνο και μόνο επειδή σιχάθηκα να τον βλέπω κολλημένο πάνω σε κάθε κολώνα του δήμου μου.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.