leonidastra86 Σεπτέμβριος 10, 2017 #8202 Σεπτέμβριος 10, 2017 Οταν φτανει η ωρα της επιβραβευσης... 2 1 1
leonidastra86 Σεπτέμβριος 11, 2017 #8204 Σεπτέμβριος 11, 2017 Θέμα: Το σχολείο μουΕίμαι υπέρ της άποψης ότι ένα σχολείο, μεταλαμπαδεύει φως καλύτερα όταν καίγεται... 2 1
env0y Σεπτέμβριος 11, 2017 #8206 Σεπτέμβριος 11, 2017 (edited) Με ψάρωσε το γατόνι Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11, 2017 από env0y
leonidastra86 Σεπτέμβριος 12, 2017 #8209 Σεπτέμβριος 12, 2017 - 100 εκει ???- Ναι σας ακουω- Πηδηξα τη φιλη της.Το ομολογω..- Ενταξει κυριε,δεν ειναι δα και κανενα εγκλημα αυτο..- Τ'ακους μωρη ???? 6 3
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Σεπτέμβριος 12, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #8210 Σεπτέμβριος 12, 2017 4 6
tommybertsen Σεπτέμβριος 12, 2017 #8214 Σεπτέμβριος 12, 2017 Γκουχ γκουχ, καλησπέρα Spoiler Εζησα την εποχη που δεν υπηρχε ιντερνετ και επρεπε να περπατησεις χιλιομετρα ολοκληρα για να πεις στον αλλο ενα αντε mamisou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Θα πόσταρα την ομελέτα που έφαγα, αλλα την έφαγα ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μία κουταλιά μερέντα είναι 20 λεπτά τρέξιμο. Οπότε αν φάω δύο κουταλιές θα έχω τρέξει 40 λεπτά. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Γυναίκα, το παιδί με χαιρετάει λες και είμαστε σε κάνα γκέτο - Να κατουρησει θέλει, γιογιό λέει ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Πολύ ωραίο αυτό το φαγητό σου αγάπη μου ! θα το φτύσω εδώ στην χαρτοπετσέτα να το έχω για φυλαχτό. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αν δεν έχεις λεφτά για γιατρό πήγαινε στο αεροδρόμιο. Δωρεάν ακτινογραφία, μαστογραφία και αν πεις κάτι για ναρκωτικά δώρο και μια κολονοσκόπηση!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο άλλος έκανε 100 push ups. 99 παραπάνω απο το ρεκόρ μου... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο αλλος κάθεται και βγάζει sexy φωτογραφίες την κοπέλα του με μαγιό στην παραλία λες και δεν την έχουμε δει γυμνή. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ξέμεινα από χαρτί τουαλέτας. Αντίο Proficiency... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος να αδυνατίσω. - Μήπως να κάνεις γυμναστική και να μην τρως συνέχεια πιτόγυρα; - Όχι οχι δεν είναι αυτό! Συνέχισε να σκέφτεσαι... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Απορώ πως έγινα έτσι. Εγω. Που είχα 20 στην γυμναστική. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Spoiler Συναντιόνται δυο φίλοι και μετά τα «τι κάνεις και πώς είσαι» και τα σχετικά, ρωτάει ο πρώτος : - Με τη χολή σου εντάξει; Την έκανες την επέμβαση που έλεγες; - Μπα, όχι. Μπήκα στο χειρουργείο, αλλά δεν άντεξα. Φοβήθηκα. Πριν με ναρκώσουν οι γιατροί, τους την κοπάνησα και βγήκα έξω. - Δεν είμαστε καλά. Τι φοβήθηκες μωρέ; Πιο απλή επέμβαση από τη χολή δεν υπάρχει. Είναι πιο απλή κι από τις αμυγδαλές και την σκωληκοειδίτιδα. - Δεν αντιλέγω αλλά, να, ήταν επάνω από το κεφάλι μου και δύο νοσοκόμοι και ο αναισθησιολόγος και όλο αυτό έλεγαν και ξανάλεγαν «μη σε νοιάζει», «όλα καλά θα πάνε», «μια γελοία επέμβαση είναι, θα δεις»… - Καλά σου έλεγαν. Έτσι είναι. Συνεχίζω και δεν σε καταλαβαίνω. Εσύ γιατί φοβήθηκες; - Φοβήθηκα γιατί δεν τα έλεγαν σε μένα. Στον γιατρό που θα με χειρουργούσε τα λέγαν!!! 1 1
panava Σεπτέμβριος 12, 2017 #8215 Σεπτέμβριος 12, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε: Prius, τώρα και σε βάρκα Καλά που το έβαλες... να ξέρω τις δυνατότητες του αυτοκινήτου μου.LOL!!!
Recommended Posts