Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

http://news247.gr/eidiseis/politiki/kwnstantopouloy-se-diamartyromenoys-kanaliou-voylhs-yparxoyn-ypallhloi-fantasmata-telos-oi-diplothesites.3639678.html

 

 

Παρέμβαση αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ΕΣΗΕΑ, από συμβασιούχους της Βουλής.

"Τι θα κάνετε με τους συμβασιούχους της Βουλής που επί μήνες εργάζονται χωρίς να πληρώνονται;", την ρώτησαν από το ακροατήριο, με την  Πρόεδρο της Βουλής να απαντάει πως στόχευε να πληρωθούν όσοι το δικαιούνται μετά από θεσμικό έλεγχο:

"Θέλετε προφανώς να προβοκάρετε. Δέχομαι οργανωμένη επίθεση, αυτό λέγεται δολοφονία προσωπικότητας. Εμφανίζονται εδώ μέσα κάποιοι ενεργοί δημοσιογράφοι σε Μέσα Ενημέρωσης ως δήθεν απλήρωτοι εργαζόμενοι του καναλιού της Βουλής. Υπάρχουν άνεργοι και ταλαιπωρημένοι δημοσιογράφοι που δεν είχαν την τύχη να τους τιμά η Βουλή για πάρα πολύ καιρό.

Όταν ανέλαβα πρόεδρος της Βουλής δεν μου είπε κανείς ποιο ήταν το προσωπικό της Βουλής. Η Βουλή δείχνει να έχει συμβασιούχους που δεν είχαν καταχωρηθεί πουθενά και ποτέ. Υπήρχαν σχέσεις εργασίες ορισμένου χρόνου που ανανεώνοντας κατά διαστήματα.

Γιατί η Βουλή δεν μπορούσε να καλύπτει τις ανάγκες της και είχε έκτακτες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου; Από την άλλη, αν οι άνθρωποι αυτοί παρείχαν πραγματική εργασία, γιατί να βρίσκονται σε καθεστώς εικονικής σύμβασης ορισμένου χρόνου και να είναι σε μια ομηρία και εξάρτηση από τον κάθε νέο πρόεδρο για να ανανεώνονται οι συμβάσεις; ".

 

 

Τι λε ρε παιδί μου !!!!! Γίνονται τέτοια πράγματα ???

 

Ρε μπας και είναι βαλτή απο τον Λεβέντη ??  :hehe: :hehe:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Μόλις πήρα είδηση ότι έγινε λίγο τσίρκο στα Hugo awards:

http://io9.com/this-is-what-the-2015-hugo-ballot-should-have-been-1725967147?utm_expid=66866090-48.Ej9760cOTJCPS_Bq4mjoww.0&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.steamgifts.com%2Fgiveaway%2FMz4H9%2Fvalkyria-chronicles%2Fsearch%3Fpage%3D3

 

Προς τιμήν του, ο μαζικός δολοφόνος George Martin μοίρασε δικά του anti-Hugo Alfie awards, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού :).

Link to comment
Share on other sites

http://www.tanea.gr/news/politics/article/5270570/thn-apoxwrhsh-toy-apo-toys-anel-anakoinwse-o-prwhn-boyleyths-ebroy-marinos-oyzoynidhs/

 

...

ο κ. Ουζουνίδης, εξήγησε ότι οι κύριοι λόγοι της αποχώρησής του, είναι η μη αξιοποίησή του από τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο, καθώς και «η αλλαγή της όλης φιλοσοφίας του κινήματος. Από αντιμνημονιακοί γίναμε μνημονιακοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

...

ο κ. Ουζουνίδης δήλωσε: «εγώ προέρχομαι από την Ν.Δ. και αν υπήρχε μία περίπτωση να επιστρέψω ή να συνεργαστώ με κάποιο άλλο κόμμα αυτή θα ήταν η Ν.Δ. ...

"Φεύγω από τους ΑΝΕΛ γιατί γίναν μνημονιακοί και μπορεί να πάω στην Ν.Δ."

Εγώ πιστεύω οτι αυτός έιναι ο μόνος λόγος που έφυγε από τους ΑΝΕΛ.

Απλώς ο άνθρωπος έχει μια μικρή αμνησία (δεν θυμάται κάποια πράγματα από τα τελευταία 3 - 4 χρόνια) και του έχει μείνει η εικόνα του Σαμαρά που "καταργούσε" τα μνημόνια (πριν τις εκλογές του 2012)!

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνονται αυτά. Υποτίθεται ότι κάνουν αρκετές φορές εξετάσεις. Εδικά συτές που αφορούν την καρδιά. Τουλάχιστον έτσι ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Και αυτός ο άνθρωπας ήταν εφοριακός ?????????

έτσι εξηγείται γιατί τα φορολογικά έσοδα πάνε απο το κακό στο χειρότερο.....

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Και αυτός ο άνθρωπας ήταν εφοριακός ?????????

έτσι εξηγείται γιατί τα φορολογικά έσοδα πάνε απο το κακό στο χειρότερο.....

 

Αναπληρωτής υπουργός για θέματα εσόδων στο υπουργείο Οικονομικών αναλαμβάνει ο εφοριακός Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ομοσποδνίας Εφοριακών Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών και πρόεδρος του Συλλόγου των εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων.

Προέρχεται απο το συνδικαλιστικό κίνημα και ήταν υπεύθυνος στον τομέα της φορολογικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης συνέβαλε σημαντικά εκ της θέσεώς του στη διαμόρφωση του προεκλογικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης ως εκπρόσωπος των εφοριακών υπαλλλήλων κατά καιρούς έχει αντιταχθεί σε προσπάθειες στοχοποίησης του κλάδου για θέματα διαφθοράς ενώ είχε εκδηλώσει την αντίθεσή του στην πολιτική της βαριάς φορολογίας που επιβλήθηκε τα προηγούμενα χρόνια.

 

 

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113610980

 

έχω την εντύπωση ότι ασχολιόταν με τον συνδικαλισμό κατά κύριο λόγο και όχι με το επάγγελμα του εφοριακού

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113610980

 

έχω την εντύπωση ότι ασχολιόταν με τον συνδικαλισμό κατά κύριο λόγο και όχι με το επάγγελμα του εφοριακού

 

 

Ναι, το ήξερα ποιός είναι.

 

Να τα βλέπουν κάτι τέτοια μερικοί μερικοί, που δεν βρίσκουν τίποτα κακό στο να αναλαμβάνει κάποιος άεργος (ουσιαστικά) θέσεις ευθύνης....

Link to comment
Share on other sites

Σε ένα χρόνο το μέτρο θα ακυρωθεί από το ΣτΕ ή τον Άρειο Πάγο. Δε γίνται κάτι που φορολογείται στην αλλοδαπή να φορολογείται και εδώ. Μήπως θέλει να βάλει και τέλη κυκλοφορίας για όσα αυτοκίνητα είναι στην Ελλάδα με ξένες πινακίδες; Δεν ξέρουν να κυβερνούν. Ξέρουν μόνον να γκρινιάζουν. sorry για τον σχολιασμό αλλά οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν για να πάρουμε τα βουνά.

Έγινε επεξεργασία από Alexgk
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Και το Αφγανιστάν εμπόλεμη ζώνη είναι. Αλλά εδώ φαίνεται και η μεγάλη υποκρισία. Πώς αποφασίζουμε ποιος δικαιούται να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή; Ο Πακιστανός που μπορεί να ζει μέσα στην ένδεια και την ανελευθερία θα είναι στη λίστα; Θα είναι μαζί κι ο ακραίος ισλαμιστής με το μένος του για τις ευρωπαϊκές αξίες;

 

Και η Μέρκελ που θέλει να προσποιηθεί τη φιλόξενη, αντί να δίνει κίνητρο στους δουλέμπορους να εντείνουν τη δράση τους, μπορούσε αν ήθελε να υποδεχτεί καμιά 50ρια χιλιάδες μετανάστες από Ελλάδα/Ιταλία.

 

Ττην ίδια στιγμή: http://www.newsit.gr/kosmos/Paralirima-toy-Oyggroy-prothypoyrgoy-Gia-ola-ftaiei-i-Ellada/428085

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.