Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

8 minutes ago, Wizard! said:

Πολιτικοί βομβαρδίζουν Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, πολίτες θα την πληρώσουν. :rant85:

Πάντα την πληρώνουν οι πολίτες εκτός κι αν έχουμε την εντύπωση ότι 200.000 νεκροί Σύριοι και 12.000 νεκρά παιδιά ήταν όλοι τους στρατιωτικοί...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

γενικά, η πιο εύκολη λύση για όλες τις πλευρές (πλην των πραγματικών θυμάτων, φυσικά) ήταν αυτή. Για την ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία, αναλαμβάνουν τα ΜΜΕ για να πειστούν και οι τελευταίοι ευρωπαίοι ότι η μόνη λύση είναι κλείσιμο των συνόρων (άσχετα που και αυτοί οι βομβιστές το πιο πιθανό να είναι ευρωπαίοι πολίτες), και από την πλευρά των φανατικών ισλαμιστών άλλη μια απόδειξη προς τους πρόσφυγες ότι κακώς φεύγουν, και δεν πάνε στην προστασία του "ισλαμικού κράτους"

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εγώ ξέρω ότι ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, όπως τον ονόμασε ο Bush, κρατάει από το 2001, έχει προκαλέσει σε αυτές τις χώρες εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα, η "τρομοκρατία", συνεχίζει να χτυπάει τον υπόλοιπο κόσμο, προκαλώντας εκατοντάδες θύματα κι όλο αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Γίνεται απλά τζίρος για κάποιες βιομηχανίες που εμπλέκονται κι έτσι ο κόσμος έχει δουλειά και δε διαμαρτύρεται για την ανεργία.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Ο ψεκανελ θα κανει αυτο που ξερει καλυτερα , στα 4 και απο πισω το κάρμα να τον μαστιγώνει , . Ο μουζαλας αναβαθμιστηκε και ξεκινησε εργο ηδη , damage control απο τα lidl . Ο συριζα δεν ηθελε ανοιχτα συνορα και η τασια που εκανε πολλά λαθη ειχε κατέβει υποψήφια με την χιονάτη και τους 7 νανους . ολα καλα . 

 

 888.gif

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, deninho said:

Αυτού του τύπου οι τίτλοι, είναι να βάζεις και ολίγον τα γέλια. Φαντάζομαι αντίστοιχο άρθρο της εφημερίδας για βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ

"Οι Νατοικοί βομβαρδισμοί παραβιάζουν την χριστιανική διδασκαλία" λέει κορυφαίος χριστιανός ιερέας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.