Jump to content

Recommended Posts

27 λεπτά πριν, το μέλος psyber έγραψε:

Προέρχεσαι από λαό που έχει υποστεί γενοκτονίες. Η διάθεση σου να δικαιολογείς τα αίσχη είναι αδιανόητη.

Το μονο αδιανοητο ειναι που σας φαινεται περιεργο. Οποιος εχει την εντυπωση, οτι αν η παλαιστινη ηταν σε θεση ισχυος δεν θα εκανε τα ιδια ακριβως κοιμαται ορθιος.

Επισης, μιας που επιασες και εμας. ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια θα καναμε και εμεις στους απεναντι. 

29 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Το μονο αδιανοητο ειναι που σας φαινεται περιεργο. Οποιος εχει την εντυπωση, οτι αν η παλαιστινη ηταν σε θεση ισχυος δεν θα εκανε τα ιδια ακριβως κοιμαται ορθιος.

Επισης, μιας που επιασες και εμας. ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια θα καναμε και εμεις στους απεναντι. 

ο αμυντικός πόλεμος είναι διαφορετικό πράγμα. Και ναι είναι ιστορικά ορθό ότι και εμείς είχαμε κάνει κτηνωδίες ως απάντηση σε αντίστοιχες και μεγαλύτερες που είχαμε δεχθεί, χωρίς αυτό να συγκαταλέγεται στις λαμπρές σελίδες της ιστορίας μας. Όσο αφορά στους απέναντι, εγώ δε θέλω κανένα παιδί νεκρό. Αν εσύ διαφοροποιείσαι τι να πω...

• Agree 1
2 ώρες πριν, το μέλος psyber έγραψε:

ο αμυντικός πόλεμος είναι διαφορετικό πράγμα. Και ναι είναι ιστορικά ορθό ότι και εμείς είχαμε κάνει κτηνωδίες ως απάντηση σε αντίστοιχες και μεγαλύτερες που είχαμε δεχθεί, χωρίς αυτό να συγκαταλέγεται στις λαμπρές σελίδες της ιστορίας μας. Όσο αφορά στους απέναντι, εγώ δε θέλω κανένα παιδί νεκρό. Αν εσύ διαφοροποιείσαι τι να πω...

Ασε το τι ειναι λαθος και σωστο και κοιτα την πραγματικοτητα. Εδω, εχεις να κανεις με δυο λαους που ο ενας δεν θελει να βλεπει τον αλλο. Βεβαια, τους παλαιστινιους δεν βλεπω να τους θελει και κανεις στην γειτονια, αλλα τεσπα. Προσπαθουν με καθε τροπο να την κανουν ο ενας στον αλλο, χρησιμοποιωντας οτι εχει ο καθενας διαθεσιμο. Το free palestain και γενοκτονιες κλπ ειναι αστειο. Ειναι 100% σιγουρο οτι αν η παλαιστινη ειχε τα μεσα θα εκανε ακριβως τα ιδια. Δεν τους εκατσε που ισραηλινοι απεκτησαν δυναμη παιζοντας το χαρτι του ολοκαυτοματως, εμαθαν ομως απο αυτο και παιζουν το χαρτι του καταπιεσμενου λαου. Ας προσεχαν οι παππουδες τους λοιπον, που εβλεπαν το ψαρι να μεγαλωνει χωρις να πηγαινει το μυαλο τους οτι καποια στιγμη θα τους φαει. Οποιος παιρνει θεση ειτε υπερ του ενος ειτε του αλλου ας γυρισει πλευρο. Το πιο σωστο το ειπε ο trump μεσα στην ζαλη του. Οτι θα γινει οικοπεδο η γαζα. Εγω θα προσθετα να γινει ολη η περιοχη και ακομα λιγο παραπερα.