PetrosD Φεβρουάριος 3, 2015 #261 Φεβρουάριος 3, 2015 Εδώ είναι θέμα για φαγητά. Πιστεύω όσοι θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για την κοπέλα, κάναμε search χτες. Την Πέμπτη θα πάω να δοκιμάσω burger στο Burgerville. Αναμένατε εντυπώσεις. 1
xkabamarux Φεβρουάριος 5, 2015 #262 Φεβρουάριος 5, 2015 (edited) Θα περιμενουμε με αγωνια τις εντυπωσεις σου και τα σχολια σου. Καλο φαινεται, λιγο οι τιμες με προβληματιζουν (πολυ χαμηλες) αλλα μπορει να κανω λαθος και να εχει και ποιοτητα και καλες τιμες. Μακαρι. Θα περιμενουμε νεα σου. Εμεις σημερα θα παμε να τιμησουμε για ακομα μια φορα τη ταβερνα του Ηλια (5 αδελφια) στο Καματερο. Οσοι εχουν παει...καταλαβαινουν, οσοι δεν εχετε παει...δοκιμαστε και θα με θυμηθειτε. Δεν εχει ποικιλια μεγαλη, αυτα που εχει ομως τα 5-7 πραγματα...ειναι απλα τελεια. http://www.ask4food.gr/estiatoria/13743-ta-pente-aderfia Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2015 από xkabamarux 1
Δημοφιλής Δημοσίευση FANISTELROOY Φεβρουάριος 6, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #263 Φεβρουάριος 6, 2015 Greek night in Glasgow 11
Δημοφιλής Δημοσίευση GeorgeVasil Φεβρουάριος 7, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #264 Φεβρουάριος 7, 2015 Παραγγελια..και η μανα ξηγηθηκε.. 14
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Φεβρουάριος 7, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #265 Φεβρουάριος 7, 2015 Λιώνω για το απο πάνω :/Εχω καιρό να ποστάρω εγώ αλλά δε μαγειρεύω και κάτι της προκοπής εδώ που τα λέμε λόγω έλλειψης χρόνου. Παρακάτω μερικά απο χθες και σήμερα.Εχουμε λοιπόν χοιρινές με πατατούλες και αγκινάρες που γίνανε γιαμι γιαμι Μετά έκανα λίγο γύρο κοτόπουλου με μερικές πιτούλες για να περάσει μία λιγούρα που μου χτύπησε τη πόρτα Το βράδυ με το υπόλοιπο φιλέτο κοτόπουλου έκανα μία ομελέτα που επίσης βγήκε πολύ καλή και για σήμερα το μενού είχε κοτόπουλο σε σάλτσα μπαρμπεκιου με πιτούλες και για αυτούς που δεν θελανε κοτόπουλο είχαμε μία "σούπα" με διάφορα λαχανικά, λίγο κριθαράκι και μοσχάρι Α ξέχασα είχε και μία σαλάτα 15
Seafalco Φεβρουάριος 7, 2015 #267 Φεβρουάριος 7, 2015 Και αυτά τα ολίγα μόνο όταν δεν έχει χρόνο! ! ! Γιατί όταν έχει .... ..............άσε καλύτερα να μην το σκέφτομαι !!! Άντε ρε συ, καλή μας όρεξη !!! 1
dellman Φεβρουάριος 9, 2015 #268 Φεβρουάριος 9, 2015 Θα περιμενουμε με αγωνια τις εντυπωσεις σου και τα σχολια σου. Καλο φαινεται, λιγο οι τιμες με προβληματιζουν (πολυ χαμηλες) αλλα μπορει να κανω λαθος και να εχει και ποιοτητα και καλες τιμες. Μακαρι. Θα περιμενουμε νεα σου. Εμεις σημερα θα παμε να τιμησουμε για ακομα μια φορα τη ταβερνα του Ηλια (5 αδελφια) στο Καματερο. Οσοι εχουν παει...καταλαβαινουν, οσοι δεν εχετε παει...δοκιμαστε και θα με θυμηθειτε. Δεν εχει ποικιλια μεγαλη, αυτα που εχει ομως τα 5-7 πραγματα...ειναι απλα τελεια. http://www.ask4food.gr/estiatoria/13743-ta-pente-aderfiaδοκιμάστηκε και εγκρίνεται αν και λίγο μακριά αξίζει
PetrosD Φεβρουάριος 9, 2015 #269 Φεβρουάριος 9, 2015 Πήγα Burgerville και δοκίμασα Burgerville Burger και Hot Rod BBQ Burger. Ήταν και τα 2 καλά. Άλλοι στην παρέα που δοκίμασαν XL Double Burger 200gr και XL Buffalo Burger 200gr είπαν ότι ήταν καλύτερα από των Γκούντις μπέργκερ.
tragikos Φεβρουάριος 9, 2015 #270 Φεβρουάριος 9, 2015 Ε καλά δε θέλει και πολλή προσπάθεια για να είναι καλύτερα από Goody's Burger... 7
Dolly Φεβρουάριος 9, 2015 #271 Φεβρουάριος 9, 2015 Επειδή βλέπω πολύ κουβέντα πέφτει για burgers και ιστορίες, ΑΝ ποτέ κανείς σας βρεθεί στο Λονδίνο και θέλει να φάει το απόλυτο burger, παρακαλώ όπως περάσει απο εδώ. http://www.barboulud.com/ Και μετά ελάτε να μου πείτε 2
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Φεβρουάριος 9, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #272 Φεβρουάριος 9, 2015 Το μενού σήμερα περιστρεφόταν γύρω απο το χοιρινό κρέας. Για μερικούς είχε κορτεζίνα η οποία βγήκε μαλακή, νόστιμη αλλά για τα γούστα μου λίγο περισσότερο πικάντικη από ότι θα ήθελα. Βέβαια δεν είμαι καθόλου του πικάντικου Και για τους υπόλοιπους χοιρινές λαιμού με πατατούλες, μουστάρδα κλπ 13
Seafalco Φεβρουάριος 9, 2015 #274 Φεβρουάριος 9, 2015 ^ Όχι που δεν θα "έκλαιγες" ! ! ! Μπράβο ρε Αγάπη, έτσι να πάρω το "αίμα μου πίσω", που κάποτε κορόιδευε το πόνο μου ! Αχχχχχχ!!!!!!!!! 1
Mitos175 Φεβρουάριος 9, 2015 #275 Φεβρουάριος 9, 2015 Επειδή βλέπω πολύ κουβέντα πέφτει για burgers και ιστορίες, ΑΝ ποτέ κανείς σας βρεθεί στο Λονδίνο και θέλει να φάει το απόλυτο burger, παρακαλώ όπως περάσει απο εδώ. http://www.barboulud.com/ Και μετά ελάτε να μου πείτε για πρότινε τι να χτυπήσωμεν από δαύτο.
Dolly Φεβρουάριος 10, 2015 #276 Φεβρουάριος 10, 2015 για πρότινε τι να χτυπήσωμεν από δαύτο. Είναι τι γουστάρεις αγόρι. Και εξηγώ. Το Yankee είναι το κλασσικό cheeseburger, απλό παραδοσιακό, τα σπάει, πχ το τρώει η γυναίκα γιατί το burger της αρέσει απλό.Το piggy είναι για μένα το τέλειο, ναι είναι λίγο κουλό να έχεις και το burger ΚΑΙ το pulled pork μέσα, αλλά πίστεψε με, τα ΣΠΑΕΙ.Το signature που έχει είναι με Foie Gras, επίσης γαμάτο, ΑΛΛΑ πρέπει να σου αρέσει το Foie Gras... ΑΝ σου αρέσει πας εκεί με τα 1000. Εγώ προσωπικά παίρνω το σετ που έχει με τους φίλους μου (ή και 2 να είμαστε) και παίζω το menage a trois που έχει μέσα 3 burgers (ότι θες εσύ) και έρχεται και με 1 ΚΟΥΒΑ πατάτες, στις οποίες (ΑΝ σου αρέσει) να τους πεις να σου τρύψουν απο πάνω φρέσκια τρούφα... Είναι αρρώστια. Επίσης το μαγαζί έχει πολύ ωραία coctail για να ξέρεις (για μένα έχει το καλύτερο Negroni στο Λονδίνο άνετα), και έχει και ένα για τις γκόμενες με eldeflower. Και ωραία γλυκά. Αν δεν σε κάλυψα κάπου πες μου. 2
unseen Φεβρουάριος 10, 2015 #277 Φεβρουάριος 10, 2015 Είναι τι γουστάρεις αγόρι. Και εξηγώ. Το Yankee είναι το κλασσικό cheeseburger, απλό παραδοσιακό, τα σπάει, πχ το τρώει η γυναίκα γιατί το burger της αρέσει απλό.Το piggy είναι για μένα το τέλειο, ναι είναι λίγο κουλό να έχεις και το burger ΚΑΙ το pulled pork μέσα, αλλά πίστεψε με, τα ΣΠΑΕΙ.Το signature που έχει είναι με Foie Gras, επίσης γαμάτο, ΑΛΛΑ πρέπει να σου αρέσει το Foie Gras... ΑΝ σου αρέσει πας εκεί με τα 1000. Εγώ προσωπικά παίρνω το σετ που έχει με τους φίλους μου (ή και 2 να είμαστε) και παίζω το menage a trois που έχει μέσα 3 burgers (ότι θες εσύ) και έρχεται και με 1 ΚΟΥΒΑ πατάτες, στις οποίες (ΑΝ σου αρέσει) να τους πεις να σου τρύψουν απο πάνω φρέσκια τρούφα... Είναι αρρώστια. Επίσης το μαγαζί έχει πολύ ωραία coctail για να ξέρεις (για μένα έχει το καλύτερο Negroni στο Λονδίνο άνετα), και έχει και ένα για τις γκόμενες με eldeflower. Και ωραία γλυκά. Αν δεν σε κάλυψα κάπου πες μου. Να καβαλησουμε μια ryanair με τον djd και να ερθουμε να μας γυρισεις σε μερικα τετοια μαγαζια 2
Dolly Φεβρουάριος 10, 2015 #278 Φεβρουάριος 10, 2015 Να καβαλησουμε μια ryanair με τον djd και να ερθουμε να μας γυρισεις σε μερικα τετοια μαγαζια Ρε πλάκα κάνεις? το έχω πει στον άλλο τον άμπαλο 1000 φορές! Παρακάρετε τα μωρά για λίγο, παντόφλιασε τον και ελάτε, διαμονή και φαί θα σας φτιάξω τόσο καλά που φοβάμαι μην δεν φεύγετε μετά! 1
Mitos175 Φεβρουάριος 10, 2015 #279 Φεβρουάριος 10, 2015 Πες τα και σε μας Dolly που είμαστε ήδη εδώ 1
Δημοφιλής Δημοσίευση Dolly Φεβρουάριος 13, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #280 Φεβρουάριος 13, 2015 Επειδή κάποιο είπαν, "εσείς οι Έλληνες της ξενιτιάς είναι κρίμα που δεν μπορείτε να τσικνίσετε εκεί έξω", θέλω να παραθέσω μερικά γεγονότα απο εχτές. Τα μάτια είναι κλαμένα λόγο κάπνας γιατί λόγο Αγγλίας μέχρι και τα κέρβουνα είναι ΓΤΠ. Γενικά το μενού είχε τα εξής. Παιδάκια Κεμπάπ σπιτικά Λουκάνικα Καλαμάκια κοτόπουλο Τυρόπιτα, σπανακόπιτα, και μανιταρόπιτα Πατάτες Τζατζίκι 2 κιλά φέτα Καρυδόπιτα για κλείσιμο. Και φυσικά το highlight. Σπιτικό ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ. Ευχαριστώ. 23
Recommended Posts