Jump to content



Official ΦαγητοThread v2.0


astrolabos

Recommended Posts

5 hours ago, spH3RiCal said:

Λιγκουινι κι εγω σημερα, με μυδια, καραβιδες, πεστο βασιλικου και μαραθο


η καραβίδα είναι τυλιγμένη από τα λιγκουίνε ή δεν υπάρχει στην φωτογραφία; Αν είναι τυλιγμένη την είχες καθαρίσει πρώτα κι έχεις βάλει το ψαχνό της ή την έβαλες ολόκληρη;

Link to comment
Share on other sites

Καλό μήνα σε όλους. Είχα καιρό να επισκεφτώ την Νέα Φιλαδέλφεια και δοθείσας μιας ευκαιρίας για βραδινή έξοδο φαγητού και γλυκού, δεν την άφησα να πάει χαμένη. Θα πω πως απογοητεύτηκα από την ποιότητα του φαγητού στο συγκεκριμένο μαγαζί που πήγα, μια αίσθηση όμως που έχει γίνει γνώριμη πια. Δυστυχώς έχουν δημιουργηθεί αρκετά μέρη-στέκια με μαγαζιά για όλα τα γούστα για έξοδο φαγητού-ποτού-μπαρ σε διάφορες συνοικίες των Αθηνών αλλά έχει πέσει κατακόρυφα η ποιότητα αυτών που σερβίρουν. Επειδή σε τέτοιες περιοχές μαζεύεται πολύς κόσμος, υπάρχει μια σιγουριά πως αργά ή γρήγορα το μαγαζί θα γεμίσει. Σίγουρα οι καταστηματάρχες έχουν να αντιμετωπίσουν μια συνεχιζόμενα δύσκολη περίοδο αλλά θα έπρεπε να σέβονται περισσότερο τους καταναλωτές, αν θέλουν να αποκτήσουν επαναλαμβανόμενη πελατεία.

 

Ενδεικτικά θα αναφέρω πως οι τηγανητές πατάτες ήταν ωμές, τα μπριζολάκια κοτόπουλου τίγκα στα καρικεύματα (αλλά και με πολλά κόκκαλα για να ανέβει ο λόγος κόκκαλου/κρέατος), το κοντοσούβλι ωμό. Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω το όνομα του μαγαζιού που πήγα, εκτός και αν αυτό επιτρέπεται. Τιμή 20/ευρώ άτομο.

 

Τουλάχιστον καταλήξαμε αργότερα σε γνωστό ζαχαροπλαστείο και έπνιξα τον καημό μου με εκμέκ και παγωτό.

Έγινε επεξεργασία από Ταμτάκος
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.