konnos Νοέμβριος 30, 2017 #4922 Νοέμβριος 30, 2017 Έχω χάσει πολλά επεισόδια, το άφησα στο Cataclysm. 1
filthy_dwarf Φεβρουάριος 13, 2018 #4923 Φεβρουάριος 13, 2018 Παίζει κανείς; Έκανα resub και έχω χάσει την μπάλαSent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 1
Guest Φεβρουάριος 13, 2018 #4924 Φεβρουάριος 13, 2018 Το άνοιξα πριν μερικές μέρες. Πανικός... Σαν να έχω χαθεί λιγάκι [emoji14]Sent from my A0001 using Tapatalk
filthy_dwarf Φεβρουάριος 13, 2018 #4925 Φεβρουάριος 13, 2018 Άστα να πανεSent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
fatalara Φεβρουάριος 13, 2018 #4926 Φεβρουάριος 13, 2018 Το εχω βαλει εδω και κανα μηνα, εχει καταντησει βαρετο μεχρι αηδιας... σπαμ σε 3 σκιλ το πολυ talents που και να μην τα βαλεις δεν εγινε και κατι γενικα πολλυ απλοποιημενο και βαρετο gameplay. Το εβαλα να δω αυτο το καινουργιο lvling system που κανει τις πετιοχες να πηγαινουν με το lvl σου και ετι εκανα τα quest σε περιοχες που δεν ειδα καν δει κιολλας η απλα τις ειχα περασει απο πανω με το mount. Αντε να βγει το classic να δουμε ασπρη μερα.
filthy_dwarf Φεβρουάριος 13, 2018 #4927 Φεβρουάριος 13, 2018 Ναι και εγώ το περιμένω αλλά θα αργήσει. Θα βγεί μετά το expansionSent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Peter Parker Φεβρουάριος 21, 2018 #4928 Φεβρουάριος 21, 2018 (edited) On 2/13/2018 at 8:37 PM, fatalara said: Το εχω βαλει εδω και κανα μηνα, εχει καταντησει βαρετο μεχρι αηδιας... σπαμ σε 3 σκιλ το πολυ talents που και να μην τα βαλεις δεν εγινε και κατι γενικα πολλυ απλοποιημενο και βαρετο gameplay. Το εβαλα να δω αυτο το καινουργιο lvling system που κανει τις πετιοχες να πηγαινουν με το lvl σου και ετι εκανα τα quest σε περιοχες που δεν ειδα καν δει κιολλας η απλα τις ειχα περασει απο πανω με το mount. Αντε να βγει το classic να δουμε ασπρη μερα. Κάνεις Αρένα σε ψηλά rating, είσαι σε mythic / heroic guild να κάνεις final boss κάθε βδομάδα στη μεγίστη δυσκολία ? Έχεις όλους του χαρακτήρες σε και όλες τις classes 110 η τουλάχιστον αυτές που σου αρέσουν, έχεις πάρει τα Mount τους ? Είσαι max artifact με όλους, είσαι max με όλα τα επαγγέλματα ? Αν δεν κάνεις κάτι από όλα αυτά και μόνο quest επόμενο είναι να βαρεθείς. Σύμφωνο με το απλοποιημένο gameplay, αλλά για να βγάλεις πχ. max dps πρέπει να ασχοληθείς (άσε που τώρα η πιτσιρικάδες θέλουν να πατάνε 3 κουμπιά). Προσωπικά πιστεύω πως το Legion είναι από τα καλύτερα expansion που έχουν βγει. Όσο για το Vanilla το πιθανότερο είναι να μην το ακουμπήσω καν, το vanilla ήταν τότε το παίξαμε γουστάραμε, καήκαμε κυριολεκτικά δεν θα είναι πότε το ίδιο. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 21, 2018 από Peter Parker 1
Arkan Φεβρουάριος 21, 2018 #4929 Φεβρουάριος 21, 2018 Κανα guild παίζει για εμάς τους καημένους που μπήκαμε μετά από καιρό; Είμαι απασχολημένος με το Pathfinder και με διάφορα dungeons/raids, αλλά μόνος δεν περνάει εύκολα η ώρα.
Peter Parker Φεβρουάριος 21, 2018 #4930 Φεβρουάριος 21, 2018 Εγώ μετά το WOLK είμαι μόνος μου σε αυτόνομο guild, αλλά για τσέκαρε εδώ http://eu.battle.net/wow/en/guild/ravencrest/Olympians/roster
Arkan Φεβρουάριος 21, 2018 #4931 Φεβρουάριος 21, 2018 Οκ, thanks, θα το τσεκάρω! Δεν ξέρω βέβαια αν θα υπάρχει θέμα με servers που εγώ είμαι παρκαρισμένος Grim Batol, αλλά δεν χάνω κάτι να ρωτήσω.
fatalara Φεβρουάριος 21, 2018 #4932 Φεβρουάριος 21, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Peter Parker έγραψε: Κάνεις Αρένα σε ψηλά rating, είσαι σε mythic / heroic guild να κάνεις final boss κάθε βδομάδα στη μεγίστη δυσκολία ? Έχεις όλους του χαρακτήρες σε και όλες τις classes 110 η τουλάχιστον αυτές που σου αρέσουν, έχεις πάρει τα Mount τους ? Είσαι max artifact με όλους, είσαι max με όλα τα επαγγέλματα ? Αν δεν κάνεις κάτι από όλα αυτά και μόνο quest επόμενο είναι να βαρεθείς. Σύμφωνο με το απλοποιημένο gameplay, αλλά για να βγάλεις πχ. max dps πρέπει να ασχοληθείς (άσε που τώρα η πιτσιρικάδες θέλουν να πατάνε 3 κουμπιά). Προσωπικά πιστεύω πως το Legion είναι από τα καλύτερα expansion που έχουν βγει. Όσο για το Vanilla το πιθανότερο είναι να μην το ακουμπήσω καν, το vanilla ήταν τότε το παίξαμε γουστάραμε, καήκαμε κυριολεκτικά δεν θα είναι πότε το ίδιο. Να ασχοληθω με τι? Talents δεν εχει, skills δεν εχει και το μονο που χρειαζεσαι σε raid ειναι να ξερεις τη χορογραφια για να μεινεις ζωντανος και να σπαμαρεις τα ιδια 3 κουμπακια ολη την ωρα. 1
Peter Parker Φεβρουάριος 21, 2018 #4933 Φεβρουάριος 21, 2018 6 hours ago, Arkan said: Οκ, thanks, θα το τσεκάρω! Δεν ξέρω βέβαια αν θα υπάρχει θέμα με servers που εγώ είμαι παρκαρισμένος Grim Batol, αλλά δεν χάνω κάτι να ρωτήσω. Αν θες να πας σε guild θα πρέπει να κάνεις μεταφορά δεν υπαρχή μέση λύση σε αυτό, αν δεν θες κοίτα στον server σου αν παίζει κάτι.
Arkan Φεβρουάριος 21, 2018 #4934 Φεβρουάριος 21, 2018 Αν θες να πας σε guild θα πρέπει να κάνεις μεταφορά δεν υπαρχή μέση λύση σε αυτό, αν δεν θες κοίτα στον server σου αν παίζει κάτι.Μπαίνω στο λινκ, τσεκάρω το roster, βλέπω 2-3 ονόματα από φίλους της περιοχής μου...Μάλλον θα μετακομίσω server [emoji14]Sent from my A0001 using Tapatalk 1
Arkan Φεβρουάριος 22, 2018 #4936 Φεβρουάριος 22, 2018 (edited) 11 hours ago, filthy_dwarf said: εγω παιζω guildless haha Κι εγώ μια από τα ίδια, εδώ και καιρό. Btw, έχει πάρει κανείς το pre-order; P.S. @filthy_dwarf Κάπως κατάφερα καταλάθος να σου ζητήσω upgrade σε real-id friend. Feel free to ignore it. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 22, 2018 από Arkan
Peter Parker Μάρτιος 2, 2018 #4938 Μάρτιος 2, 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται, σημερινό στον Ravencrest.
Peter Parker Ιούλιος 5, 2018 #4940 Ιούλιος 5, 2018 https://www.instagram.com/azerothian.photographer/ 'Εδω ανεβάζω φωτογραφίες από το παιχνίδι οποίος θέλει και ασχολείται ακόμα. 3
Recommended Posts