GregEl Ιούνιος 9, 2018 #1321 Ιούνιος 9, 2018 3d εκτυπωμένο τριποδάκι για κινητό (PETG πλαστικό) έτοιμα σχέδια από thingiverse. Αρκετά καλό και ανθεκτικό όταν χρησιμοποιήθηκε για την λήψη εδώ. Σκελετός γυαλιών δικό μου σχέδιο σε fusion 360, για φθηνό προσωρινό ανταλλακτικό για μια φίλη. Πάλι 3d printed σε PETG πλαστικό στο οποίο έδωσα και καμπύλη σε μερικά σημεία με θερμοπίστολο. Λίγο χάος στον τομέα των μεγεθών και σχημάτων στους σκελετούς παρατήρησα. Πίσω από τα γυαλιά 3d printed σε PLA πλαστικό μολυβοθήκες. 9
f117 Ιούνιος 9, 2018 #1322 Ιούνιος 9, 2018 το κακό με τα γυαλιά είναι οτι πρέπει να ειναι 99% πιστή αντιγραφή μπροστά εκεί που μπαίνουν οι φακοί αν θέλει να χρησιμοποιήσει του ίδιους..... γιατί αλλιώς θα έχει πρόβλημα
GregEl Ιούνιος 9, 2018 #1323 Ιούνιος 9, 2018 πριν 58 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε: το κακό με τα γυαλιά είναι οτι πρέπει να ειναι 99% πιστή αντιγραφή μπροστά εκεί που μπαίνουν οι φακοί αν θέλει να χρησιμοποιήσει του ίδιους..... γιατί αλλιώς θα έχει πρόβλημα Ακριβώς και για αυτό της είπα προσωρινή λύση για τους ίδιους φακούς θα είναι. Αν και το PETG είναι ανθεκτικό υλικό και έχει πολύ μικρή ελαστικότητα που συγχωρεί ατέλειες στην εφαρμογή. Επειδή δεν υπάρχουν standard μεγέθη-διαστάσεις και έκανα αντίστροφη σχεδίαση με φωτογραφία για αναφορά σε sketch δεν έχει το ίδιο σφιχτή εφαρμογή με τον αρχικό σκελετό και δεν νομίζω να μπορέσω να βελτιώσω την εφαρμογή κάπως. Έτσι όπως δοκίμασα την εφαρμογή ακόμα και για απότομες κινήσεις είναι μια χαρά, αλλά αν πέσουν από ύψος ή γίνει κάτι απότομο σε κάποιο άθλημα οι φακοί θα βγούν από την θέση τους σχετικά εύκολα.
f117 Ιούνιος 9, 2018 #1324 Ιούνιος 9, 2018 δες τις κόλαγες το παλιό καλύτερα? απλά νομίζω ότι ίσως την πονάνε τα μάτια της μετά αμα τα κέντρα από τους φακούς δεν είναι σωστά... είμαι γυαλάκιας..γιαυτό τα λέω
GregEl Ιούνιος 9, 2018 #1325 Ιούνιος 9, 2018 Μόλις τώρα, το μέλος f117 έγραψε: δες τις κόλαγες το παλιό καλύτερα? απλά νομίζω ότι ίσως την πονάνε τα μάτια της μετά αμα τα κέντρα από τους φακούς δεν είναι σωστά... είμαι γυαλάκιας..γιαυτό τα λέω Δοκίμασα, καθάρισα την superglue που είχε δοκιμάσει αυτή, πέρασα πολύ ελαφρά με γυαλόχαρτο και λεπτή λίμα τις επιφάνειες και έβαλα καλή gel κυανοακρυλική και κόλλησε πολύ καλά αρχικά, αλλά με λίγο ζόρισμα ξαναέσπασε. Δεν είχα εποξική κόλλα για να δοκιμάσω. Αυτό για τα κέντρα των φακών το διάβασα όταν έψαχνα για standards διαστάσεων. Αν ζαλιστεί-την ενοχλούν θα το παρατηρήσει και θα πάρει καινούργια φαντάζομαι. Μπορεί να πάει σε κατάστημα με οπτικά και να κάνουν σωστή επιδιόρθωση-κόλληση μόνο; Μου είπε ότι πήγε σε ένα κατάστημα και ήθελαν να της πουλήσουν καινούργιο σκελετό πακέτο με νέους φακούς και ξενέρωσε από το κόστος, οπότε με ρώτησε για el cheapo λύση.
f117 Ιούνιος 9, 2018 #1326 Ιούνιος 9, 2018 εγώ είχα πάει και μου βρήκε ο οπτικός σκελετό καινούργιο φθηνό...30 ευρώ ... που τα κέντρα ήτανε ακριβώς τα ίδια
dukepapas Ιούνιος 12, 2018 #1328 Ιούνιος 12, 2018 κυριε κωστα ποσταρετε οτι ειναι να ποσταρετε........για να μην κανετε πολες αποστολες ενα κοντεινερ και καλο..........ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΚΑΜΠΟ!!!!!!
costas1965 Ιούνιος 12, 2018 #1329 Ιούνιος 12, 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος dukepapas έγραψε: κυριε κωστα ποσταρετε οτι ειναι να ποσταρετε........για να μην κανετε πολες αποστολες ενα κοντεινερ και καλο..........ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΚΑΜΠΟ!!!!!! Σιγά σιγά.............. 1
costas1965 Ιούνιος 12, 2018 #1330 Ιούνιος 12, 2018 πριν 17 λεπτά, το μέλος costas1965 έγραψε: Σιγά σιγά.............. Έχουν δουλίτσα λέμε... 6
GregEl Ιούνιος 13, 2018 #1331 Ιούνιος 13, 2018 3D printed Republic of Gamers fan grill. Σχέδιο φιλικό σε FDM εκτυπωτές με μία κεφαλή όπως ο δικός μου. Έχω κάνει σχέδιο και για 120mm και για 140mm ανεμιστήρες. Τα αρχεία θα ανέβουν με το OpenPC project σύντομα. Επίσης έγιναν μικρές αλλαγές στο σκελετό για τα γυαλιά και έχουμε version 2 αριστερά. 8
Asxetius Ιούνιος 14, 2018 #1332 Ιούνιος 14, 2018 Σήμερα έφυγε για την Γερμανία ένα mini arcade. Για τον πολύ καλό φίλο Σωκράτη. 9
GregEl Ιούνιος 15, 2018 #1333 Ιούνιος 15, 2018 Θήκη για επαγγελματικές κάρτες. Απλό και λειτουργικό αντικείμενο που χρειάζεται λίγο υλικό για να εκτυπωθεί. Έτσι μπορώ να δοκιμάζω δείγματα πλαστικού-υλικού για τον 3d εκτυπωτή και να μην πάνε σκουπίδια μετά. 9
costas1965 Ιούνιος 15, 2018 #1334 Ιούνιος 15, 2018 Σπρωχτήρι για την πλάνη κ όχι μόνο. Υλικό Οξυά με πάχος 20 mm. 9
Δημοφιλής Δημοσίευση costas1965 Ιούνιος 17, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1335 Ιούνιος 17, 2018 Καλησπέρα & ...καλή βραδιά !!!Σκουλαρίκια από Οξυά Εξωτερική διάμετρος 60 mm, εσωτερική διάμετρος 42 mm, πάχος 3 mm. Αύριο που θα ανοίξουν τα μαγαζιά θα μπουν τα κατάλληλα κοκοψίνια από την ιδιοκτήτρια. Είχανε & αυτά τον κόπο τους. 10
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Ιούνιος 17, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1336 Ιούνιος 17, 2018 Το συνοθυλλευμα απο ξυλα αρχισε να παιρνει μορφη... κοπηκαν καβιλιες του μετρου, περαστηκαν μ αυτο ... κ μετα μ αυτο .... Κολληθηκαν με ξυλοκολλα ... κ αεφτασε στο τελικο σταδιο... Φτιαχτηκαν εξτρα ενισχυσεις κ βασουλες για τα πισω ποδια.... κ ξεμονταριστηκε να περαστει 2ο χερι! Σε επομενο ποστ τελειωμενο με τα μαξιλαρια του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σκαμπω σακατεμενο απ τα νυχακια της γατας...περασμα απο πανω νεα δερματινη κ ετοιμο!!!!!!!!!! Παλιοι σφιγκτηρες απο τη μαντρα με τα σκραπ.... 3 ευρα ο καθενας...εχουν συστημα μαγκωματος σαν τον καβουρα περιπου....μαλλον οικοδομης γιατι ειχαν τσιμεντα πανω!!!!!! Τριφτηκαν , βαφτηκαν , ασταρωθηκαν, ξαναβαφτηκαν κ παλι αξιομαχοι κ εμφανισιμοι!!!!!!!!!! 12 1
Stelios13 Ιούνιος 17, 2018 #1338 Ιούνιος 17, 2018 πριν 8 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: Πετάνε τέτοια πράγματα σε μάντρες; Αν δεις τι πετανε , σε μεταλλικα αντικειμενα παντα, θα φριξεις .... Κ θα χαρεις ταυτοχρονα που τα βρισκεις κ τα παιρνεις!!!!!!!!!!!!1 1
Stelios13 Ιούνιος 17, 2018 #1340 Ιούνιος 17, 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε: δεν μας έχεις πει που συχνάζεις..."ψωνίζεις" όμως... Σε μια μαντρα σκραπ στη Θηβων , λιγο ποιο πανω απο τα jumpo , στο επομενο φαναρι να φανταστεις οπως ανεβαινουμε προς Περιστερι... Ειναι στον καθημερινο μου δρομο προς κ απο δουλεια! 4
Recommended Posts