rory Μάρτιος 14, 2019 #1801 Μάρτιος 14, 2019 @f117 Ωραίος! Ντουί να βάλεις ένα σε μπρούτζινο χρώμα. Πήρες και ρουτερ,αλλά δεν βλέπω χρήση εδώ. 1
f117 Μάρτιος 14, 2019 #1802 Μάρτιος 14, 2019 Ήτανε παλια κατασκευή αυτή βρε... Δεν ήθελα μπρούτζινο για να κάνει λίγο αντίθεση με το μαύρο! Αυτό που μ έβγαλε το λάδι ήτανε ότι είχα 2.5αρι καλώδιο...κλώνοι...και όχι 1.5αρι.... 1
Δημοφιλής Δημοσίευση ΓιαγκΤ Μάρτιος 14, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #1803 Μάρτιος 14, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος f117 έγραψε: Αγόρασε μια κούκλα λεπτή κατασκευή, στερέωσε μέσα την λάμπα και πέρασε της το σκοινί στο λαιμό. Θα απογειωθεί η δημιουργεία 4 7
Δημοφιλής Δημοσίευση Asxetius Μάρτιος 14, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #1804 Μάρτιος 14, 2019 Λίγο ακόμη σήμερα.... και αύριο τα ηλεκτρονικά... αν δεν έχουμε επισκέψεις του Μέρφι 14
Δημοφιλής Δημοσίευση Atzamis Μάρτιος 19, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #1805 Μάρτιος 19, 2019 Μια γρήγορη κατασκευή για έναν φίλο. Ήθελε μια βάση για το κεντρικό του ηχείο μπροστά απ το έπιπλο της TV (νομίζω ρώταγε και κάποιος πριν κάτι μέρες). 4 δοκαράκια και κ/π 8άρι, 8 βίδες, λίγη κόλλα, λίγο βερνίκι εμποτισμού και λίγη λαδομπογια. ΥΓ Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να τις ανεβάσω με την σειρά..................... 12
Δημοφιλής Δημοσίευση Asxetius Μάρτιος 20, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #1806 Μάρτιος 20, 2019 Είχε αρκετή δουλειά, αλλά άξιζε τον κόπο. Space Invaders coctail cabinet έκδοση 2 18
Asxetius Μάρτιος 21, 2019 #1809 Μάρτιος 21, 2019 πριν 8 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε: Φωτό από το εσωτερικό; Ενα arduino έχει μέσα 1
costas1965 Μάρτιος 21, 2019 #1810 Μάρτιος 21, 2019 Babius (!!!) είναι ώρα να αλλάξεις το nickname σου άμεσα ! 1
Asxetius Μάρτιος 21, 2019 #1811 Μάρτιος 21, 2019 πριν 16 λεπτά, το μέλος costas1965 έγραψε: Babius (!!!) είναι ώρα να αλλάξεις το nickname σου άμεσα ! Μια χαρά είναι... Αυτά που δεν ξέρω είναι περισσότερα, από αυτά που ξέρω 3 1
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Μάρτιος 21, 2019 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #1812 Μάρτιος 21, 2019 On 15/12/2018 at 11:24 ΠΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Τριγύρω από το δισκοπρίονο -που φαίνεται στην τελευταία φώτο που ανέβασα- θα γίνει ένας πάγκος 1,6χ1,2 περίπου που θα περικλείει το δισκοπρίονο. Όλες οι εργασίες λοιπόν θα γίνονται εκεί. Πριν καιρό είχα πει αυτό. Το πρώτο κομμάτι άρχισε να δημιουργείται Υλικό κόντρα πλακέ σημύδα. Δύο φύλλα κόπηκαν σε λωρίδες και άρχισε η συναρμολόγηση. Πάχος 24-25mm τα φύλλα και συγκολλήθηκαν 5 κομμάτια για τα πόδια. Οπότε έχουμε πόδια 12cm. Ο τρόπος αυτός έχει την ευκολία ότι δεν χρειάζεται να ανοίξεις τις τρύπες για τις συνδέσεις (μόρσα). Εχει όμως την δυσκολία να κολληθούν ακριβώς εκεί που πρέπει, ειδικά όταν μπαίνει η κόλλα. Εκεί κατά το σφίξιμο τα κομμάτια γλιστράνε. Το κατάφερα όμως και έχει αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει μορφή. Το κόντρα πλακέ σε σχέση με το μασίφ ξύλο, προσδίδει έξτρα αντοχή και βάρος. Πράγματα που τα ήθελα. Μερικές φωτογραφίες ακολουθούν στο πως είναι μέχρι τώρα. Μένει να μπουν οι ποδιές τριγύρω για επιπλέον αντοχή και η μέγγενη. Φυσικά τρίψιμο θέλει και βερνίκι Σε μερικές μέρες θα ολοκληρωθεί και θα ανεβάσω φωτογραφίες. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχει βγει ασήκωτος! Διαστάσεις θα καταλήξει 120x60 η πάνω επιφάνεια μετά την εγκατάσταση των περιμετρικών. Και αφού αντέχει την Κατερίνα μάλλον καλά πάμε 17 2
Papakitou Μάρτιος 21, 2019 #1813 Μάρτιος 21, 2019 Ρε συ αυτος ο παγκος ειναι θηριο.. Δεν ειναι για δισκοπριονα.. 1
panava Μάρτιος 21, 2019 #1814 Μάρτιος 21, 2019 (edited) πριν 28 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Πριν καιρό είχα πει αυτό. Το πρώτο κομμάτι άρχισε να δημιουργείται Υλικό κόντρα πλακέ σημύδα. Δύο φύλλα κόπηκαν σε λωρίδες και άρχισε η συναρμολόγηση. Πάχος 24-25mm τα φύλλα και συγκολλήθηκαν 5 κομμάτια για τα πόδια. Οπότε έχουμε πόδια 12cm. Ο τρόπος αυτός έχει την ευκολία ότι δεν χρειάζεται να ανοίξεις τις τρύπες για τις συνδέσεις (μόρσα). Εχει όμως την δυσκολία να κολληθούν ακριβώς εκεί που πρέπει, ειδικά όταν μπαίνει η κόλλα. Εκεί κατά το σφίξιμο τα κομμάτια γλιστράνε. Το κατάφερα όμως και έχει αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει μορφή. Το κόντρα πλακέ σε σχέση με το μασίφ ξύλο, προσδίδει έξτρα αντοχή και βάρος. Πράγματα που τα ήθελα. Μερικές φωτογραφίες ακολουθούν στο πως είναι μέχρι τώρα. Μένει να μπουν οι ποδιές τριγύρω για επιπλέον αντοχή και η μέγγενη. Φυσικά τρίψιμο θέλει και βερνίκι Σε μερικές μέρες θα ολοκληρωθεί και θα ανεβάσω φωτογραφίες. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχει βγει ασήκωτος! Διαστάσεις θα καταλήξει 120x60 η πάνω επιφάνεια μετά την εγκατάσταση των περιμετρικών. Και αφού αντέχει την Κατερίνα μάλλον καλά πάμε Καταπληκτική δουλεία Αγάπη, εύγε!!! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 21, 2019 από panava 6
karmen1983 Μάρτιος 21, 2019 Author #1815 Μάρτιος 21, 2019 Θα ανέβαζα ένα βίντεο που δείχνει τον όγκο και το βάρος σε σχέση με τις δυνάμεις μου αλλά πραγματικά ντρέπομαι Πάντως θα ήθελα να βρω καμιά ζυγαριά να τον ζυγίσω στην τελική του μορφή για να είμαι ειλικρινής. 2 1
Δημοφιλής Δημοσίευση panava Μάρτιος 21, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #1816 Μάρτιος 21, 2019 Μια κατασκευή που άρχισε μέσα Νοέμβρη και τελείωσε προχτές. Μία η κακοκαιρία, μία ο ελεύθερος χρόνος μας καθυστέρησαν αρκετά. Μαζί με το γιό μου, έπρεπε όποτε μπορούσαμε, να φεύγουμε από Νίκαια και να πηγαίνουμε Ασπρόπυργο. Αγοράσαμε τη ξυλεία, κόστος 130€, τα φεράμια για της συνδέσεις δωρεάν, και αρχίσαμε την κατασκευή μια κουκέτας για τις δύο από τις εγγόνες μου. 16 2
Seafalco Μάρτιος 21, 2019 #1817 Μάρτιος 21, 2019 Αγάπη, πολύ ωραία η δουλειά σου ! Ο πάγκος αυτός θα είναι πραγματικό απόκτημα! Η τόσο βαριά κατασκευή του, αποτελεί και την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα σε ένα πάγκο γενικά και ένα πάγκο εργαλείο! Η μάζα εξασφαλίζει αδράνεια, και οι στιβαρές συνδέσεις την ακαμψία, οπότε το όλο πράγμα συμπεριφέρεται σαν ένα ενιαίο σώμα. Βλέπω δεν ξεφεύγει τίποτε, όχι μόνο καβίλιες στις συνδέσεις που τραβάνε τις μόρσες φέρμα πάνω στο κομμάτι, αλλά -αν κρίνω από τη φωτο που ακολουθεί- Έχεις προβλέψει και καβίλιες που θα σφίξουν πάνω στη μόρσα( tenon το λένε στο χωριό σου , ξέρω! ) το τακάκι που θα κλείσει την σύνδεση ! Όταν μπουν και οι ποδιές, από άποψη αντοχής, το μόνο πράγμα που θα τον διαχωρίζει από ένα πολιορκητικό κριό, θα είναι το σχήμα του ! ! ! Εν τω μεταξύ, έτσι όπως βγαίνουν όλα τα σόκορα στην επιφάνεια του πάγκου, θα έχεις μια λεία επιφάνεια που όμως θα είναι "αδρή" και το κομμάτι που δουλεύεις πάνω του δεν θα κάνει βόλτες γλιστρώντας! Περιμένουμε τη συνέχεια ! Μεγειά ! ! ! ! @panava Παναγιώτη κάτι τρέχει με τις φωτό σου νομίζω. Εγώ δεν μπορώ΄να δω καμία τους και τα λίνκ οδηγούν σε μαύρες εικόνες. Αν τις ανοίξεις σε διπλανό tab, σου λέει ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση! Μήπως τις έχεις "κρυφές" ακόμα στη galery? 5
panava Μάρτιος 21, 2019 #1818 Μάρτιος 21, 2019 πριν 9 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε: @panava Παναγιώτη κάτι τρέχει με τις φωτό σου νομίζω. Εγώ δεν μπορώ΄να δω καμία τους και τα λίνκ οδηγούν σε μαύρες εικόνες. Αν τις ανοίξεις σε διπλανό tab, σου λέει ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση! Μήπως τις έχεις "κρυφές" ακόμα στη galery? Σε λίγο Στέλιο, θα το δει η Αγάπη το πρόβλημα...λίγη υπομονή. 1
HotPeanut Μάρτιος 21, 2019 #1819 Μάρτιος 21, 2019 πριν 43 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε: Αγάπη, πολύ ωραία η δουλειά σου ! Ο πάγκος αυτός θα είναι πραγματικό απόκτημα! Η τόσο βαριά κατασκευή του, αποτελεί και την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα σε ένα πάγκο γενικά και ένα πάγκο εργαλείο! Η μάζα εξασφαλίζει αδράνεια, και οι στιβαρές συνδέσεις την ακαμψία, οπότε το όλο πράγμα συμπεριφέρεται σαν ένα ενιαίο σώμα. Βλέπω δεν ξεφεύγει τίποτε, όχι μόνο καβίλιες στις συνδέσεις που τραβάνε τις μόρσες φέρμα πάνω στο κομμάτι, αλλά -αν κρίνω από τη φωτο που ακολουθεί- Ωραία γκοφρέτα. Μιαμ μιαμ 3
panava Μάρτιος 21, 2019 #1820 Μάρτιος 21, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος karmen1983 έγραψε: Θα ανέβαζα ένα βίντεο που δείχνει τον όγκο και το βάρος σε σχέση με τις δυνάμεις μου αλλά πραγματικά ντρέπομαι Πάντως θα ήθελα να βρω καμιά ζυγαριά να τον ζυγίσω στην τελική του μορφή για να είμαι ειλικρινής. Ναι, να το βάλεις στα Ανέκδοτα & Αστεία 1
Recommended Posts