Jump to content



Ξενοδοχείο Αθήνα


jax7480

Recommended Posts

Το λοιπόν.

Κατεβαίνω Αθήνα δύο φορές για τα CCNA σεμινάρια και ψάχνω ξενοδοχείο. Το πρόβλημα είναι πως δεν βρίσκω κάτι της προκοπής στο Μαρούσι και θέλω να ρωτήσω που αλλού μπορώ να κοιτάξω αλλά να παίζει και συγκοινωνία ώστε να πηγαίνω στο μάθημα.

Τα εργαστήρια είναι στην Infolab, Λεωφόρος Κηφισίας 131. Οπότε εκεί θα είναι ο καθημερινός τελικός προορισμός.

Με ενδιαφέρει να υπάρχει μετρό ή λεωφορείο κοντά στο ξενοδοχείο ώστε να φτάνω στο μάθημα.

Επίσης τα μαθήματα θα τελειώνουν καθημερινά στις 10 το βράδυ. Οπότε να υπάρχει επιλογή και για επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δυστυχώς δεν έχω την επιλογή για αυτοκίνητο.

Για πείτε οι Αθηναίοι πως το παίζουμε το όλο σκηνικό να πάρω μερικές ιδέες γιατί είμαι λίγο στα χαμένα.

 

Επίσης αν υπάρχει κάποιος που θέλει να με φιλοξενήσει πολύ ευχαρίστως.

Θα του κερνάω το φαγητό κάθε μέρα.

 

Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, cna said:

Define «της προκοπής»...

Σωστό.

Θέλω μεγαλούτσικο δωμάτιο. Πάνω από 20-25τμ. Επίσης θέλω μπανιέρα και όχι ντουζιέρα. Είμαι περίεργος, τι να κάνουμε.

Καλά κρεβάτια.

Πρωϊνά κτλ δε με νοιάζουν γιατί δεν θα τρώω στο ξενοδοχείο.

 

Για το president που λέτε, δεν ξέρω τιμές αλλά απ'ότι βλέπω στο booking ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος.

Επίσης για τις ημερομηνίες μου δεν έχει διαθεσιμότητα.

 

 

37 minutes ago, karmen1983 said:

Καλα και αυτοι Μαρουσι βρηκαν; 

Χαθηκε ο κοσμος να το εκαναν Ακροπολη μερια; :p

 

Δυστυχως δεν εχω ιδεα απο την περιοχη εκει γμτ

 

 

Γι'αυτό λέω αν μπορεί να βρεθεί κάπου αλλού και να πηγαίνω με MMM. Αλλά να μην βγάζω και ταλαιπώρια.

Δηλαδή 10-15 λεπτά σε ΜΜΜ παλεύεται. Από εκεί και πέρα είναι ταλαιπώρια.

 

Έγινε επεξεργασία από jax7480
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, cna said:

Στην άλλη μεριά της Κηφισίας πρέπει να πηγαίνει (Μαρούσι).
 

Κανά μισάωρο διαδρομή είναι με συγκοινωνίες... δεν είναι κάτι τραγικό.

 

edit: Δεν ξέρω αν το να κατεβαίνει από κηφισιά είναι προτιμότερο. Και από την περιοχή του president θα έχει νομίζω περισσότερες επιλογές για έξοδο/φαγητό.

Έγινε επεξεργασία από Efialtis
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

το σημείο δεν είναι ό,τι καλύτερο για συγκοινωνίες χωρίς να είναι δράμα: το μετρό που γράφεις δεν σε βολεύει τόσο εκεί*, τα λεωφορεία μάλλον καλύτερα (http://telematics.oasa.gr/#main έχουν και κάποιο app για κινητά νομίζω όπου βλέπεις ώρες κλπ). Αμπελόκηποι όπου σου είπαν για το President είναι μία επιλογή. Δεν έχω ιδέα πώς είναι τώρα ως ξενοδοχείο, δες το όμως. Αν κινηθείς βόρεια προς Κηφισιά, τα ξενοδοχεία λογικά θα είναι περισσότερο προς το upscale boutique αλλά και ακριβότερα. Να έχεις υπόψιν ότι σε εκείνο το σημείο του δρόμου ενδέχεται να χρειαστείς να ανεβοκατέβεις πεζογέφυρα για να περάσεις απέναντι.

*η κοντινή στάση είναι του προαστιακού  σημαίνει αραιότερα δρομολόγια και ανάγκη μετεπιβίβασης για τις περισσότερες περιοχές, το οποίο μπορεί να φανεί ταλαιπωρία αν είναι να κάνεις τα μαθήματα μέχρι τις 10μμ. Παρομοίως 10μμ+ δεν είναι η καλύτερη ώρα για τη συχνότητα των συγκοινωνιών.

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται από τις ώρες, βέβαια, αλλά κέντρο δε σε βολεύει. Ξενοδοχείο υπάρχει το Civitel στο Μαρούσι. Δεν έχω μείνει ποτέ εκεί, δεν έχω ακούσει εμπειρίες, ούτε θετικές ούτε αρνητικές, δεν ξέρω τιμές, απλά το θυμάμαι.

Είναι ~2χλμ από εκεί που θες να πηγαίνεις, έχει στάση απ'έξω, και σίγουρα περνάνε 2 λεωφορεία, το 550 και το Α7. Με λίγο περπάτημα, υπάρχει και το Α8, από λίγο πιο πάνω. Καθότι πάνω στην Κηφισίας, έχει το θετικό ότι έχει συγκοινωνία και μετά τις 12 το βράδυ (500, που ξεκινάει από Πειραιά, και φτάνει Κηφισιά, και το Χ14 που ξεκινάει από Σύνταγμα και φτάνει, επίσης, Κηφισιά)

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, deninho said:

έχει το θετικό ότι έχει συγκοινωνία και μετά τις 12 το βράδυ

αν είσαι από το πρωί μέχρι τις 10μμ σε σεμινάρια εκτός σπιτιού, δεν είσαι για πολλές ταρζανιές με τα νυχτερινά τα οποία είναι αραιά. Καλό που υπάρχουν αλλά μην τα πολυ-υπολογίζεις. Με μια γρήγορη ματιά στο booking είδα ότι έχει στην περιοχή του Αμαρουσίου και κάτι σε στυλ διαμερίσματος που ενδέχεται να είναι πολύ καλύτερη επιλογή αν κάποιος δεν έχει ανάγκη τις υπηρεσίες ξενοδοχείου.
Το Μαρούσι όπως και το κοντινό Χαλάνδρι ενδέχεται να έχουν και τοπικά μικρά λεωφορεία.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα είμαι από το πρωί. Τα σεμινάρια είναι 5μμ-10μμ. Το πρωινό θα το έχω για διάβασμα άντε και καμιά βολτίτσα για φαί.

Επίσης αν το ξενοδοχείο είναι στα 2χλμ το κάνω και ποδαράτο. Δεν υπάρχει θέμα, σιγά.

 

 

Link to comment
Share on other sites

τότε κοίτα τα διαμερίσματα στην περιοχή του Αμαρουσίου (σου κάνει και Χαλάνδρι αν υπάρχουν, Μελίσσια κλπ). Δεν είμαι εξοικειωμένος με πλατφόρμες τύπου Airbnb μήπως σε βόλευε και κάτι τέτοιο. Από ξενοδοχεία τα δύο που σου είπαν τα παιδιά (Πρέζιντεντ στους Αμπελοκήπους και αυτό του deninho στο Μαρούσι) ρίχτους μια ματιά να πάρεις μια ιδέα. Αν είναι στη σφαίρα τιμής που επιθυμείς κοίτα και τα ξενοδοχεία της Κηφισιάς.

 

Link to comment
Share on other sites

H μπανιέρα θα σε ταλαιπωρήσει ( αν βρείς θα είναι σίγουρα στα πολύ lux δωμάτια/suites και πάλι παίζεται, δεν μείνανε και πολλά καλά στην περιοχή, έκλεισε και το Πεντελικόν )


Για φαγητό ότι γουστάρεις, ξεκινάς Dos Hermanos στην Κηφισιά ( οδός Κυριαζή ), μεξικάνικη κουζίνα, παίρνεις ψαρονέφρι bbq με πατάτες, μοχίτο και γλυκό τηγανιτή μηλόπιτα με παγωτό βανίλια και κανέλα :D

 

Burger δεν έχει τρομερό σε μας, πρέπει να πας πρός Περαία για Μπαρ Μπεε Κιου ή στην χειρότερη Περιστέρι στο Butcher's Steak & Burger.

 

Διασκέδαση έλα να σε πάω στις κορμάρες στα λάτιν :D

Link to comment
Share on other sites

Ξενοδοχειάκι σου έχω πολύ καλό: 

http://www.hotelpriamos.gr/

δεν το χω τεστάρει αλλά στις φωτό φάινεται σούπερ!

 

Σε πιο σοβαρό τόνο για λίγο περπάτημα μέχρι ηλεκτρικό κηφισιά: 

http://www.booking.com/hotel/gr/des-roses.el.html?aid=1136083;label=kifisia-MQReewj8Zxd8SIOUBvt92AS119596783988%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atikwd-10520577218%3Alp9061582%3Ali%3Adec%3Adm;sid=c0a6b83f689a279f6ca4ae3db44fab90;dest_id=-814876;dest_type=city;dist=0;hpos=1;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=af99f5642ab3f8d6ab28eae351c9562109727450X1;type=total;ucfs=1&#hotelTmpl

 

Και για λίγο περισσότερο περπάτημα:

http://www.booking.com/hotel/gr/theoxenia-residence.el.html?aid=1136083;label=kifisia-MQReewj8Zxd8SIOUBvt92AS119596783988%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atikwd-10520577218%3Alp9061582%3Ali%3Adec%3Adm;sid=c0a6b83f689a279f6ca4ae3db44fab90;aer=1;dest_id=-820519;dest_type=city;dist=0;hpos=4;room1=A%2CA;sb_price_type=total;spdest=ci%2F-820519;spdist=0.8;srfid=8662cda64e53e2953b78c395e486716efbff0df4X4;type=total;ucfs=1&#map_closed

 

Αλλά το περπάτημα στο συγκεκριμένο σημείο είναι ωραίο μιας και η Κηφισιά ενδείκνυται για περιπάτους. Εκεί κοντά στο Γουλανδρή έχει κι άλλα ξενοδοχεία απ'ότι είδα. 

Απλά από τον ηλεκτρικό μαρούσι μέχρι την ίνφολαμπ στο χάρτη φαίνεται για 20+ λεπτά. Το να νοικιάσεις αμάξι δεν το σκέφτεσαι?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.