Jump to content

Recommended Posts

2 hours ago, icy20 said:

Epomaker εχει κ η mchose σιγουρα. Σου ειπα αλλιως παρε το aula f75 με τα 5 ευρω κ βλεπεις. Εχω παρει 3 εγω χαχαχα

Έχεις κάνα link σε τέτοια τιμή;

56 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Έχεις κάνα link σε τέτοια τιμή;

Στα 5 ευρω εννοεις?

58 minutes ago, icy20 said:

Στα 5 ευρω εννοεις?

Or thereabouts. Όχι ντε και καλά 4.99.

Γενικά κοιτάω για 100%, αλλά επειδή τα παίρνω συνήθως σε ζευγάρια, θα σκεφτόμουν ένα αξιοπρεπές 75% για να έχω ένα ζευγάρι εφεδρεία.

15 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Γραψε μαρκες. Τα αλλα θα τα βρω.

Τι μαρκες να σου γραψω?

Πρεπει να αποφασίσεις τι θελεις για να σου γραψω μαρκες. Δεν γινεται να τα εχουμε ολα δυστιχως. Αν θελεις σοβαρο custom δεν θα εχεις μαγνητικους διακοπτες και 8K polling rate. Και το αντιστροφο

11 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε:

θα σκεφτόμουν ένα αξιοπρεπές 75% για να έχω ένα ζευγάρι εφεδρεία.

Epomaker Galaxy 70

Weikav Lucky D75

• Like 1
1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Τι μαρκες να σου γραψω?

Πρεπει να αποφασίσεις τι θελεις για να σου γραψω μαρκες. Δεν γινεται να τα εχουμε ολα δυστιχως. Αν θελεις σοβαρο custom δεν θα εχεις μαγνητικους διακοπτες και 8K polling rate. Και το αντιστροφο

Εγω ασυρματο ζητησα. Δεν ξερω πως σου εχει κολλησει το 8k και τα μαγνητικα. Μαλλον λογο αναφορας Wooting? Απλα την ειπα επειδη την ξερω μαζι με το mchose που το βγαζει Fb.

Αυτα που βρηκα ειναι, Epomaker galaxy 70, που ειπες και εσυ, Keychron K2 HE wireless και ενα low profile που μου αρεσε, Iquinix mq80.

@icy20 Το Aula f75 80 ευρω το βλεπω. Το εχει 5 στο temu?

• Like 1
(edited)
53 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Εγω ασυρματο ζητησα. Δεν ξερω πως σου εχει κολλησει το 8k και τα μαγνητικα. Μαλλον λογο αναφορας Wooting?

Ναι μαλλον λογω αναφορας Wooting 😅

Αυτα που βρηκα ειναι, Epomaker galaxy 70

Επειδη το εχω μονταρει για πελατη μου το συγκεκριμενο, επαθα πλακα με το ποσο καλο ειναι για τα λεφτα του. Θα το βρεις στο epomaker.de αλλα κριμα που το μαυρο ειναι sold out

1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Weikav Lucky D75

Θα το βρεις στο Ali σε τιμη κοντα στα 80ε σαν barebone, αν θελεις να ασχοληθεις να παιξεις με διακοπτες και keycaps της επιλογης σου και να φτιαξεις κατι που ειναι ακριβως στα μετρα σου ειναι η καλυτερη επιλογη για τα χρηματα που ζηταει. Επισης βγαινει και σε πολλα χρωματα

Μετα πας σε πιο γνωστες μαρκες

Womier SK75 / RD75

Chilkey ND75 
Monsgeek M1 v5

Αν θελεις κατι πιο premium 

Meletrix Zoom 75 Tiga

Evoworks Evo75

QK Neo 75CU

Iquinix mq80

Αν εψαχνα για low profile θα το επαιρνα χθες

Και τo NuPhy Air75 V2 ειναι πολυ ωαριο οπως και το Lofree Flow84. Αλλα το Iqunix MQ80 ειναι έπος

Έγινε επεξεργασία από BloodMage
  • Like 1
47 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Meletrix Zoom 75 Tiga

Evoworks Evo75

QK Neo 75CU

Και τα 3 δειχνουν πολυ δυνατα. Στελνουν Ελλαδα η θα μπλεξουμε με δασμους κλπ?

48 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Iqunix MQ80 ειναι έπος

Το ψηνω παρα πολυ. 

28 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Και τα 3 δειχνουν πολυ δυνατα. Στελνουν Ελλαδα η θα μπλεξουμε με δασμους κλπ?

εγω που ηθελα το  Zoom 75 Tiga το βρηκα απο αυστραλια και πληρωσα 65Ε τελωνειο. αλλα δεν το εβρισκα ευρωπη. βασικα το ειχα βρει αλλα το ειχαν πιο ακριβο ακομα και με το τελωνειο που πληρωσα απο αυστραλια

Το 75cu θα το βρουμε απο ευρωπη πιο ευκολα απο αυτα τα 3

• Like 1
13 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

εγω που ηθελα το  Zoom 75 Tiga το βρηκα απο αυστραλια και πληρωσα 65Ε τελωνειο. αλλα δεν το εβρισκα ευρωπη. βασικα το ειχα βρει αλλα το ειχαν πιο ακριβο ακομα και με το τελωνειο που πληρωσα απο αυστραλια

Το 75cu θα το βρουμε απο ευρωπη πιο ευκολα απο αυτα τα 3

Βρηκα ευρωπη, Neo75 CU. 

MONACOKEYS.DE

Neo75 CU - 75% ISO+ANSI Mechanical Aluminium Custom Keyboard Kit The Neo75 CU is QwertyKeys latest Neo keyboard. With this...

Bottom case matterial: copper η brass? Δινεις 17,50 για χαλκο η δεν μας νοιαζει?

Οι τιμες που βλεπω ειναι χωρις διακοπτες και keycaps?

• Agree 1
33 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Επισης, keycaps απο που?

Αν θελεις φθηνα κινεζικα πας Ali

Αν θελεις επωνιμα εχει πολλα ευρωπαικα site. Παρακατω σου γραφω τα πιο γνωστα

Candykeys, Coffeekeys, Keygem, Monacokeys, Delta Key Co

Βρηκα ευρωπη, Neo75 CU. 

Απο εκει θα σου ελεγα και εγω

Απλα εχε στο νου σου οτι ειναι preorder (Expected Delivery: Mid of October 2025)

Αρα κατεληξες στο Neo75 CU? Το συγκεκριμένο ειναι ενα απο τα πληκτρολογια που θα ηθελα οπωσδηποτε στην συλλογή μου 

Να ξερεις τετοια πληκτρολόγια βγαινουν λιγα κομματια λια λιγο καιρο και μετα δεν ξαναβγαινουν οποτε θα μπορουσες να πεις οτι γινονται και συλλεκτικά μετα απο καποια χρονια. Απο ποιοτητα δεν θα σου πω κατι, απλα μολις το πιασεις στα χερια σου καταλαβαινεις οτι αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω που εδωσες

• Like 1
13 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Αρα κατεληξες στο Neo75 CU?

Αφου το βρισκω εδω οπως και το MQ80, ενα απο τα δυο. Νοεμβριο θα γινει κινηση.

4 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Αφου το βρισκω εδω οπως και το MQ80, ενα απο τα δυο. Νοεμβριο θα γινει κινηση.

Καλα ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα. Δεν μπορουν να συγκριθουν μεταξυ τους

Εγω θα σου πρότεινα το Neo75 CU.

Το MQ80 ειναι πιο πολυ να το εχεις σε φαση 2ο. Το Neo75 CU πιο ολοκληρωμενο, ενα low profile δεν θα φτασει ενα κανονικο ποτε, οσο καλο και αν ειναι. 

• Like 1

@BloodMage κανα 2μετρο καλώδιο σύνδεσης/τροφοδοσίας με περιέλιξη, έτσι για να δούμε χρωματισμούς και τι θα μας κάνει κλικ να παρουμε από που; aliexpress?

12 λεπτά πριν, το μέλος sstav έγραψε:

@BloodMage κανα 2μετρο καλώδιο σύνδεσης/τροφοδοσίας με περιέλιξη, έτσι για να δούμε χρωματισμούς και τι θα μας κάνει κλικ να παρουμε από που; aliexpress?

Ολα ετοιμα τα θες παναθεμα σε. Ψαξε λιγο τοσα εχει. Που να ξερει ο αλλος τι θελεις εσυ χαχαχα

• Haha 1
(edited)

τι να κανω ο ταλαιπωρος...να το...σε ροζ

Η ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ;

WWW.SKROUTZ.GR

Έγινε επεξεργασία από sstav

Έτσι από περιέργεια, το σπιράλ το χρησιμοποιεί κανείς ως... σπιράλ, ή το έχετε απλά τυλιγμένο;

• Haha 1
48 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

Έτσι από περιέργεια, το σπιράλ το χρησιμοποιεί κανείς ως... σπιράλ, ή το έχετε απλά τυλιγμένο;

What The Hell Wtf GIF

Εγώ παρήγγειλα και περιμένω αυτό από amazon.de σε προσφορά στα 75 γιούρια. Aλουμίνιο, VIA και TKL για να λέω πως το έχω μεγάλο...

Έχω ήδη 75άρι. Το επόμενο θα είναι full και πάπαλα.

Βασικά κι ένα HE θέλω αλλά θέλει ψάξιμο με τους διακόπτες γιατί όλοι ίδιοι και ψιλοχάλια μου ακούγονται. 

1 ώρα πριν, το μέλος minast έγραψε:

Εννοειται οτι ειναι τυλιγμενο. Τις περισσοτερες φορες το υπολοιπο φτανει με χρι το pc.