hayabusa Ιανουάριος 30, 2012 #221 Ιανουάριος 30, 2012 στο μηχάνημα της υπογραφής το cs5 έχω και ειμαι καλά () Επειδή όμως το συγκεκριμένο μηχάνημα ειναι ακόμη στο σέρβις και ειμαι με το λάπτοπ, το cs5 ίσως του πέσει λίγο βαρύ
hayabusa Ιανουάριος 30, 2012 #223 Ιανουάριος 30, 2012 (edited) ο Διονύσης ([MENTION=4171]deninho[/MENTION] ) είχε την ιδέα να δοκιμάσω να ανοίξω τις φωτογραφίες με το lightroom. Εγκατέστησα το lr 4 beta και όλες οι φωτογραφίες του επίμαχου φακέλου άνοιξαν κανονικά. Μου φαίνεται λιγο περίεργο αυτό αλλά τελος πάντων, για την ώρα το προσπερνώ. Μετά από περίπου 20 λεπτά κατάφερα να βρω πώς κάνουμε και crop πέρα από open image Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 30, 2012 από hayabusa
l2phile Φεβρουάριος 15, 2012 #224 Φεβρουάριος 15, 2012 Photoshop CS6 Can Magically Move Around Any Object In Your Photos
neuromancer Μάρτιος 22, 2012 #226 Μάρτιος 22, 2012 Αυτό που γουστάρω περισσότερο στο photoshop είναι οι διεπαφές που σου δίνουν για να χρησιμοποιήσεις όλα αυτά τα ωραία. Είναι τόσο "φυσικές" και "προφανείς" που μπαίνεις κατευθείαν στο "ψητό".
racer Απρίλιος 29, 2012 #227 Απρίλιος 29, 2012 Προσπαθώ να αφαιρέσω αυτόν τον κάδο με το content aware.. Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο ή τσάμπα παιδεύομαι; Το πιο νορμάλ αποτέλεσμα που κατάφερα είναι αυτό..
Volrath Απρίλιος 29, 2012 #229 Απρίλιος 29, 2012 (edited) Και γω δύσκολο το κόβω. Γιατί δε το κάνεις χειροκίνητα; 5 λεπτά δουλειά είναι. EDIT. Δε ξέρω άμα τη χρειάζεσαι την φωτό, ή απλά κάνεις practice. Πάντως άμα την θες "φτιαγμένη" την μάζεψα λιγάκι. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 29, 2012 από Volrath
Volrath Απρίλιος 29, 2012 #231 Απρίλιος 29, 2012 (edited) Ναι, heal/clone/smudge κτλ. Δεν έχω το ps, αλλά από ότι κατάλαβα από όταν πρωτοεμφάνησαν την content aware ιστορία, δε πρέπει να έχει πολλαπλά στοιχεία σε εύρος βάθους κτλ. EDIT: Την αλλαγμένη φωτό θα τη σβήσω αργότερα, μη μας κάνεις και κάμια μήνυση για clopyright Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 29, 2012 από Volrath
GeorgeVasil Απρίλιος 29, 2012 #232 Απρίλιος 29, 2012 Με μικρα C.A. απο τα δεξια προς τα αριστερα..πολυ βιαστικά
racer Απρίλιος 29, 2012 #233 Απρίλιος 29, 2012 [MENTION=1199]Volrath[/MENTION] αν την έβλεπα έτσι δε θα καταλάβαινα ότι κάτι λείπει από 'κει.. μπράβο. Δεν ήταν άσχημη ευκαιρία για practice, γιατί δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά ενδέχεται να πάει για εκτύπωση αυτή και θα ήθελα να μην έχω μέσα τον κάδο. @GV, όντως είναι λίγο βιαστική
performer Μάϊος 19, 2012 #235 Μάϊος 19, 2012 καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα τη βοήθεια σας.θέλω να έχω ένα backround, να βάλω μια photo πάνω και να σβήσω απαλά στις άκρες ώστε να τα παντρέψω.(όπως ακριβώς θα δείτε στη παρακάτω photo). δοκίμασα με τη γόμα αλλά το αποτέλεσμα δε μ' αρέσει. επίσης γνωρίζετε κάποιο site με backround του στυλ της από πάνω photo;
performer Μάϊος 19, 2012 #237 Μάϊος 19, 2012 (edited) δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να κανειςστην εικόνα αν προσέξεις, δεν υπάρχουν τα όρια της.έχουνε "σβηστεί" σε κάποιο βαθμό για να ταιριάξει η εικόνα με το backround.με λίγα λόγια διάφανη βινιέτα θέλω να κάνω..υ.σ: πρέπει να τη δεις στο πραγματικό μέγεθος για να καταλάβεις Έγινε επεξεργασία Μάϊος 19, 2012 από performer
neuromancer Μάϊος 19, 2012 #238 Μάϊος 19, 2012 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω θες να κάνεις από το "μια χαρά σβήσιμο" που έχεις κάνει στην εικόνα παραπάνω. Αν και το φόντο εγώ το βλέπω σχεδόν μαύρο.Καλύτερα να δώσεις το φόντο και την εικονα ξεχωριστά για να ξέρουμε από που ξεκινάς και που θες να πας.
performer Μάϊος 19, 2012 #239 Μάϊος 19, 2012 η εικόνα από πάνω δεν είναι δικιά μου..σε αυτό το αποτέλεσμα θέλω να φτάσω και ρωτάω τον τρόπο..
neuromancer Μάϊος 19, 2012 #240 Μάϊος 19, 2012 (edited) Σβήνεις την απο πάνω εικόνα παίζοντας με την ένταση της γόμας και το μέγεθός της. Ξεκίνα με μεγάλη γόμα και χαμηλή ένταση (10%) και κάνε απανωτά κλικ. Σταδιακά μείωσε το μέγεθος της γόμας και συνέχισε να κλικάρεις περιμετρικά στην απο πάνω εικόνα.Βέβαια αν η πάνω και η κάτω εικονες είναι αταίριαστες, μην περιμένεις θαύματα. π.χ. αν έχεις την κοπέλα πάνω και φόντο π.χ. ουρανό, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν θα βγει και super.Μπορείς να φτιάξεις σχετικό φόντο με το φίλτρο cloud και χρώματα 2 κυρίαρχα χρώματα της πάνω εικόνας. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 19, 2012 από neuromancer
Recommended Posts