Dolly Φεβρουάριος 18, 2010 #221 Φεβρουάριος 18, 2010 Αλήτη!!!1 Αντε να το καλό να μας πεις και εντυπώσεις αγόρι
Karavaneas Φεβρουάριος 18, 2010 #223 Φεβρουάριος 18, 2010 Έχω key απο τη blizzcon ααα μονο ετσι δινουν για να παιξεις πρεπει να συνδεθεις online?
Trooper Φεβρουάριος 19, 2010 #224 Φεβρουάριος 19, 2010 αααμονο ετσι δινουνγια να παιξεις πρεπει να συνδεθεις online?Ναι ειναι μόνο για Multiplayer η beta. Χτες το βράδυ έπαιξα μερικά παιχνίδια με φίλους, θυμήθηκα παλιές εποχές SC1 και WC3. Πρέπει να διαβάσω το nda καλά γιατι μια στα γρήγορα που το είδα έλεγε οτι απαγορεύεται η αναμετάδοση υλικού κλπ... Βεβαια σε άλλα site κάνανε και Live broadcast οπότε δε ξέρω τι παίζει.Είχα ένα μικρό-μεγάλο bug με τα units να εξαφανίζονται, αλλά με τους 10.2 drivers σα να διορθώθηκε.Το νεο battle.net ειναι απίστευτο, έχει πέσει πολύ δουλειά και φαίνεται. Τα friends list δουλευουν κανονικά και εχει και chat και voice, έχει ενα σύστημα matchmaking που σου λεει και πιος μαλλον θα κερδίσει (lol).Anyway, επιφυλάσομαι για screenshots.
nick-firestorm Φεβρουάριος 19, 2010 #225 Φεβρουάριος 19, 2010 Battlenet account made, 4 games added (wc3 +exp, dII + exp), waiting for a goddamn cdkey now
ison Φεβρουάριος 19, 2010 Author #226 Φεβρουάριος 19, 2010 (edited) Σε περιπτωση που εχει καποιος beta key και δεν το θελει (λεμε τωρα) ας ριξει ενα Pm κατα εδω μερια. Υπαρχει περιπτωση να σταλουν και αλλα κλειδια ή οσα εσταλησαν ειναι και τα τελικά? Gief SC2 Ναι ειναι μόνο για Multiplayer η beta. Χτες το βράδυ έπαιξα μερικά παιχνίδια με φίλους, θυμήθηκα παλιές εποχές SC1 και WC3. Πρέπει να διαβάσω το nda καλά γιατι μια στα γρήγορα που το είδα έλεγε οτι απαγορεύεται η αναμετάδοση υλικού κλπ... Βεβαια σε άλλα site κάνανε και Live broadcast οπότε δε ξέρω τι παίζει.Είχα ένα μικρό-μεγάλο bug με τα units να εξαφανίζονται, αλλά με τους 10.2 drivers σα να διορθώθηκε. Το νεο battle.net ειναι απίστευτο, έχει πέσει πολύ δουλειά και φαίνεται. Τα friends list δουλευουν κανονικά και εχει και chat και voice, έχει ενα σύστημα matchmaking που σου λεει και πιος μαλλον θα κερδίσει (lol). Anyway, επιφυλάσομαι για screenshots. Ειχες παει blizzcon??? Ωραιος!! Και ομως πηρε beta key...no comment Οδηγος για το πως ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΤΑΙ starcraft 2 Καταλαβαινω οτι μπορει να μην εχει ξαναπαιξει sc αλλα τα μερικα πραγματα ειναι βασικα αν εχεις εμπειρια απο RTS. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 19, 2010 από Nephiλiμ
raven_g20 Φεβρουάριος 19, 2010 #227 Φεβρουάριος 19, 2010 (edited) Δεν παλεύεται η κατάστα...βρήκαν τρόπο να μπορείς να βλέπεις τουλάχιστο τα replay χωρίς να είναι απαραίτητο cdkey...αυτό ούτως η άλλως δεν το θεωρώ "παράνομο"...εξ αρχής έπρεπε να σε αφήνει...βλέπω τα replay...έχω λιώσει...προβλέπεται κάψιμο όταν βγει...:clap:/edit: ITS A sick SICK SICK GAME!!!!!!!!!!!!!!!!! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 19, 2010 από raven_g20
Borg Φεβρουάριος 19, 2010 #228 Φεβρουάριος 19, 2010 το κατεβάζω και εγώ, άντε να δούμε μετά από τόσο αναμονή
raven_g20 Φεβρουάριος 19, 2010 #230 Φεβρουάριος 19, 2010 φτου...μόλις γύρισα και λέω όλο και κάτι "καινούργιο" θα έχει βγει...σκ@τ@http://img12.imageshack.us/img12/925/ttol4.jpg 1
JohnnyX Φεβρουάριος 27, 2010 #231 Φεβρουάριος 27, 2010 Συμφωνα με αυτο πριν τον Ιουλιο θα εχουμε starcraft
raven_g20 Φεβρουάριος 27, 2010 #233 Φεβρουάριος 27, 2010 βασικά και τώρα αν θες μπορείς να ριξεις μια πρόχειρη ματιά στο sc2...εγώ δεν κρατήθηκα... if you know what i mean:P
Trooper Μάρτιος 3, 2010 #234 Μάρτιος 3, 2010 Οσοι παίζετε beta πείτε κανα username να κάνουμε τίποτις. Trooper.gre εγώ.
ison Μάρτιος 5, 2010 Author #235 Μάρτιος 5, 2010 Και αλλο ενα beta wave αλλα δυστηχως δεν πηρα Key....γκαντεμης οπως παντα. Για sc2 replays καντε search για hdstarcraft στο youtube. ANNNNNNNNNNNNN λεμε τωρα παρει κανεις beta key και δεν το θελει...στειλτε Pm...θα εχετε ειδικη μνια στα απομνημονευματα μου
raven_g20 Μάρτιος 5, 2010 #236 Μάρτιος 5, 2010 Και αλλο ενα beta wave αλλα δυστηχως δεν πηρα Key....γκαντεμης οπως παντα.Για sc2 replays καντε search για hdstarcraft στο youtube. ANNNNNNNNNNNNN λεμε τωρα παρει κανεις beta key και δεν το θελει...στειλτε Pm...θα εχετε ειδικη μνια στα απομνημονευματα μου Υπάρχει τρόπος να παίξεις και χωρίς beta key..δεν λέω περισσότερα γιατί όχι κάρτα αλλά ξύλο θα φάω...
Athens2004 Μάρτιος 5, 2010 #237 Μάρτιος 5, 2010 Λογικα θα το ξερει οτι μπορεις να παιξεις single player σπασμενο απο torrent.... Αλλα για να ψαχνει key μανιωδως ο ανθρωπος θα θελει να μπει battlenet για ονλινε.
ison Μάρτιος 5, 2010 Author #238 Μάρτιος 5, 2010 Ισχυει αυτο που λεει ο Athens οπως και να το κανεις αλλο ο human opponent! 1
ison Μάρτιος 9, 2010 Author #239 Μάρτιος 9, 2010 Αν και εχουν κανει προοδο στο AI πλεον ειναι αρκετα ευκολο να τον νικησω...Σκεφτομουν να ξεκινησω με terrans αλλα μου αρεσουν τωρα τελευταια και οι prottoss ...απο zerg μακρια και αγαπημενοι που λενε.Τrooper τι λεει εχεις παιξει κανα παιχνιδακι?Περιμενω το wave 4 ΜΠΑΣ και παρω beta invite ;(
ison Μάρτιος 9, 2010 Author #240 Μάρτιος 9, 2010 Ξερετε αν θα βγει colector's edition?Ναι και θα γινει προπαραγγελια με το που θα βγει η ανακοινωση....
Recommended Posts