Staba Φεβρουάριος 27, 2011 #1582 Φεβρουάριος 27, 2011 [ATTACH]43546[/ATTACH]Mate το backplate της 580 απο που; edit: καθως επισης και τα μαυρα ρακορακια που εχει η καρτα... Κατευθειαν απο το site τηε evga europe σε 3 μερες ηταν εδω. το εκανα και σαν δοκιμη γιατι την αντιστοιχη καρτα gtx580 της evga εδω την πουλανε 100 ευρω παραπανω..........!!!!!!
Staba Φεβρουάριος 27, 2011 #1583 Φεβρουάριος 27, 2011 @Staba, πολύ καλός man,πανέμορφο το Stacker σου Μια παρατήρηση μόνο, τον μετασχηματιστή των Cathodes δεν είχες χώρο να τον βάλεις πουθενά αλλού; Είναι ψιλοάσχημο εκεί... εχεις απολυτο δικιο απλα περιμενω αλλα cathodes γιατι το κατω μαλλον πεθαινει σιγα σιγα. αργει να αναψει , αναβει το μισο και. θα παει απο μεσα ,
Δημοφιλής Δημοσίευση Κοπρίτης Φεβρουάριος 27, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1584 Φεβρουάριος 27, 2011 εχεις απολυτο δικιο απλα περιμενω αλλα cathodes γιατι το κατω μαλλον πεθαινει σιγα σιγα. αργει να αναψει , αναβει το μισο και. θα παει απο μεσα , θα προτεινα UV smd leds... Πιο ευελικτα στην τοποθετηση, ουτε καψιματα, ουτε inverter, ουτε σπασιματα... ___________________________________________________________________________________________________ Και τωρα ας δουμε κατι σιγουρα λιγοτερο εντυπωσιακο απο τα περισσοτερα συστηματα της κατηγοριας αυτης μιας και το ζητουμενο στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν καθαρα η λειτουργικοτητα και οχι η εμφανιση (δεν εχουμε ουτε cable management, ουτε sidepanels, βαφες leds κτλ...) Προκειται για δυο cuda workstations στεγασμενα σε ιδια LianLi P80 Armorsuit (10pci slots) με χρηση mainstream hardware (Asus Supercomputer & 4xGTX480, EVGA 4waySLI & 4xGTX570) H υδροψυξη εξασφαλιζει 24/7 αθορυβη και αδιακοπη λειτουργια του συστηματος και ειδικα των overclocked VGA που δουλευουν διαρκως @100load (δεν παιζουν σε sli, το bridge ειναι εκει καθαρα για λογους καλυτερης στηριξης των καρτων) Στοχος περαν της αποδοσης, ηταν κι η ευκολια στην εγκατασταση και στη χρηση (γεμισμα, αδειασμα, εξαερωση) την τροφοδοσια εχει αναλαβει και στις δυο περιπτωσεις το 1500αρι της silverstone ενω ολα τα blocks ειναι ΕΚ, ρακορακια Koolance & Aquatuning, 13ρηδες tygon black tubes, με non UV υγρα της aquacomputer και fans της Phobya και Coolermaster ολα τους ρυθμιζομενα απο το ενσωματωμενο rheobus του LianLi... 27
MAKHS LIMENIKOS Φεβρουάριος 27, 2011 #1585 Φεβρουάριος 27, 2011 (edited) γιωργο το κουτακι που στεγαζονται τα 3πλα ψυγεια ειναι δικια σου πατεντα ? η υπαρχει στο εμποριο ? και τα δυο set'up ειναι δυναμη :hi: σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο Thermaltake Level 10 GT [ame]http://www.youtube.com/watch?v=01wUXg9Y_Zg&feature=related[/ame] και να φτιαξουμε και ενα σετ οπως το απο πανω με τα ψυγεια ξεχωριστα στο καινουργιο set'up μου με το amd bulldozer + MSI Big Bang Conqueror –AMD 990FX Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 27, 2011 από MAKHS LIMENIKOS
Κοπρίτης Φεβρουάριος 27, 2011 #1586 Φεβρουάριος 27, 2011 Μακη το εξωτερικο wc unit αποτελειται απο αυτα τα partsκαι ψυχει αθορυβα εναν 950 4.0ghz HT on @ 57c max (10loops Intel burn test)και 4xGTX570 @core 950mhz 1.1v @max 55c (2h furmark burning mode 1920*1200 16xAA)με Τamb~ 23Cοταν με το καλο ερθει η ωρα για δικο σουθα τα βαλουμε κατω και θα τα δουμε....(εχω κατι αλουμινενιο,μεγαλο και μαυρο υποψιν!) 1
panos444 Φεβρουάριος 27, 2011 #1587 Φεβρουάριος 27, 2011 (edited) γιωργο το κουτακι που στεγαζονται τα 3πλα ψυγεια ειναι δικια σου πατεντα ? η υπαρχει στο εμποριο ? και τα δυο set'up ειναι δυναμη :hi:σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο Thermaltake Level 10 GT YouTube - Thermaltake Level 10 GT και να φτιαξουμε και ενα σετ οπως το απο πανω με τα ψυγεια ξεχωριστα στο καινουργιο set'up μου με το amd bulldozer + MSI Big Bang Conqueror –AMD 990FX Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - 9x120mm εδω ειναι η λιστα με ολα τα ψυγεια 3χ3..!λογικα τετοιο ειναι εδιτ: ειχα ανοιχτο το ταμπ ωρα! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 27, 2011 από panos444 1
Δημοφιλής Δημοσίευση venom7 Μάρτιος 26, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1589 Μάρτιος 26, 2011 Τελείωσα και εγώ με τα τελευταία της υδρόψυξης και είπα να αξιοθώ να ανεβάσω και καμιά φωτό!!! Ορίστε... Μία γενική... Μία κοντινή χωρίς φλας... Και μια κοντινή με φλας... αντλία+τανκ=1... Μία μπροστινή με το fan controller, το 2σε1 τανκ-αντλία και τη hand made βάση 5.25(by Κοπρίτης) για ένα διπλό fan controller,ένα switch και διακοπτάκι με ρυθμιστή για την άσπρη ledοταινία!... Μία εσωτερική με την άσπρη ledοταινία αναμένη με φλας... μια ίδια αλλά χωρίς φλας... και μία ακόμη ίδια αλλά χωρίς την ledοταινία αναμένη και χωρίς φλας... Αυτά!!! Ελπίζω να σας αρέσει! 21
felix Μάρτιος 26, 2011 #1592 Μάρτιος 26, 2011 Τελείωσα και εγώ με τα τελευταία της υδρόψυξης και είπα να αξιοθώ να ανεβάσω και καμιά φωτό!!!Ορίστε... Αυτά!!! Ελπίζω να σας αρέσει! Έχεις κάποια από το radbox σου ? 1
venom7 Μάρτιος 26, 2011 #1593 Μάρτιος 26, 2011 Σας ευχαριστώ πολύ μάγκες!Χαίρομαι που σας άρεσε!:fun:@felixΔεν έχω γιατί είν αι και δύσκολο να βγάλω.Και αυτό επειδή άμα δεις από την πρώτη κυρίως αλλά και τρίτη φωτό, το ψυγείο είναι εκτός τους κουτιού και κάτω από το κουτί,μέσα από την hand-made by Κοπρίτης ποδιά με push fans(και pull μέσα στο κουτί). 1
javaneze: Μάρτιος 26, 2011 #1594 Μάρτιος 26, 2011 Eξαιρετικο! Οι φωτο ειλικρινα το αδικουν! Μ'αρεσει πολυ και το μπλε/μαυρο sleeving! :T: 1
paris_rx8 Μάρτιος 27, 2011 #1595 Μάρτιος 27, 2011 Πραγματικά πολύ όμορφο.Ειδικά με την ledοταινία τονίζει τις αντιθέσεις του έντονου μπλέ μαζί με την ηλεκτροστατική βαφή του εσωτερικού. 1
Τζώρτζης Μάρτιος 28, 2011 #1597 Μάρτιος 28, 2011 Αυτό με τα δεματικά θέλει προσοχή!! Περιποιημένο αποτέλεσμα
str Μάρτιος 29, 2011 #1598 Μάρτιος 29, 2011 και εγώ αυτό πίστευα στην αρχή αλλά τελικά δεν μου έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα εδω και 2.5 περίπου χρονιά που τα χρησιμοποιώ 1
paris_rx8 Απρίλιος 12, 2011 #1599 Απρίλιος 12, 2011 (edited) Καλησπέρα guys! Μόλις παρέλαβα και τα τελευταία parts και πλέον ολοκληρώθηκε το project. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν σε γενικές γραμμές είναι 1)Τριπλό χοντρό magicool ψυγείο 2)Μονό χοντρό Aquacomputer airplex XT 120 3)full cover block 6970 ek acetal-nickel 4)cpu block heatkiller 5)XSPC tank 2x5.25" includes pump koolance d5(mcp655) Αυτά είναι χοντρικά. Θα ήθελα να αναφέρω ότι το pc είναι μια εξ ολοκλήρου δημιουργία τον συμφουρίτη μας και φίλου venom7 και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη χαρά που μου δίνει κάθε φορά που κοιτάω το pc μου(και από θέμα εμφάνισης και απόδοσης)! Σας παραθέτω το αποτέλεσμα και ανυπομονώ για τις απόψεις σας! Με φως χωρίς φλας... Χωρίς φως χωρίς φλας... Με φως χωρίς φλας... Χωρίς φως με φλας... Και μια τελευταία με το PC γενική με φως χωρίς φλας... Αυτές είναι οι φωτό.Αναμένω τις απόψεις σας...... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 12, 2011 από paris_rx8 4
str Απρίλιος 12, 2011 #1600 Απρίλιος 12, 2011 Πολύ όμορφο ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣείχα το ίδιο τριπλό ψυγείο προτού πάω σε τετραπλό.πως είσαι από θερμοκρασίες κ από θόρυβο? 2
Recommended Posts