fatalara Ιανουάριος 1, 2016 #2821 Ιανουάριος 1, 2016 Eνα μικρο update απο AIO σε custom Loop για επεξεργαστη και ισως και την καρτα αργοτερα,Το loop αποτελειται απο D5 pump (koolance PMP-450)+ Ek D5 accetal top , Alphacool Nexxxos UT 60 + 6 Coolermaster Sickleflow , Ek supremacy evo Nickel+plexi, Xspc Photon 270 , και ρακορ της ΑlphacoolTo ek supremacy πολυ ωραιο block εψαχνα εκδοση accetal αλλα το βρηκα μεταχειρισμενο - σφραγγισμενο - απο γειτονικο forum και δεν μπορεσα να αντισταθω λογο τιμης , τα ρακορ της alphacool ωραια ΑΛΛΑ ειδικα τα 90αρια ειναι πολυ δυσκολο να βιδωσεις το compression ring , τα κανονικα και τα 45αρια η κατασταση ειναι πολυ καλυτερη , το ψυγειο απλα τερας ενας απο τους λογους που το προτιμησα ειναι οι πολλες εισοδοι-εξοδοι που εχει ,τελος το xspc photon 270 ειδα και διαβασα οτι review-unboxing υπαρχει πριν το παρω , οντως οι φωτογραφιες το αδικουνε πολυ ο συνδιασμος γιαλι με το αλουμινιο ειναι πραγματικα απιθανος ειναι απο της καλυτερες κατασκευες σε κυλινδρικο ρεζερβουαρ που εχω πιασει , στο γεμισμα ειναι λιγο ζορικο γιατι λογο του συστηματος anticyclon που εχει θελει πολυ προσοχη στο γεμισμα και σιγα σιγα ,Συντομα περιμενω την 390x και το πιο πιθανο ειναι οτι θα μπει και αυτη στο Loop αν βρεθει full cover waterblock - και αυτο γιατι η sapphire μας τα χαλαει λιγο με τα πολλα revision/εκδοσεις στις καρτες που βγαζειΤο table ποιο ειναι;
evolution Ιανουάριος 1, 2016 #2822 Ιανουάριος 1, 2016 Το table ποιο ειναι;Δικια μου κατασκευη το σχεδιασα και το εκανα ολο σε plexi me laser Κοπη 1
kazaboy Ιανουάριος 2, 2016 #2823 Ιανουάριος 2, 2016 :lol: που τους βρήκες αυτους τους τόμους στην βιβλιοθήκη σου, τους είχα κι εγώ.
gdp77 Ιανουάριος 2, 2016 #2824 Ιανουάριος 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους.... Ας βάλω και εγω την καινούρια μου δημιουργια ετσι για το καλό.... Ελπιζω να σας αρέσει..... Κόσμημα!!! Μακάρι να είχα την όρεξη, το κουράγιο, τον χρόνο και φυσικά το χρήμα να ασχοληθώ ξανά με water cooling. Δυστυχώς δεν έχω τίποτα από όλα αυτά, μου θύμισες όμως αξέχαστες εποχές... 2
dragonfighter Ιανουάριος 3, 2016 #2825 Ιανουάριος 3, 2016 Έχω το ίδιο κουτί με έτοιμη υδροψυξη. Δεν λέω καλό είναι το δικό μου. Εσυ όμως το τερμάτισες! Μπράβο για την δημιουργία σου!
MAKHS LIMENIKOS Φεβρουάριος 1, 2016 #2826 Φεβρουάριος 1, 2016 (edited) θερμοκρασιες απο 23 εως 28 για cpu στα 3,8 και η καρτα (gpu) απο 17 εως 29 μετα απο 3dmark2006+furmark. φιλε γιωργο(κοπριτη) σε ευχαριστω για την χαρα που μου δινεις καθε φορα που ανοιγω το pc μου:dance3::man_in_love::worship::worship: μετα απο 6 χρονια ειπα να το ξαναβαλω με τα πραγματα της υπογραφης μου πλεον η φωτο ειναι απο κινητο θα μπουνε καλυτερες συντομα εδω χωρις τα πλαινα για τσεκ το fan το πορτοκαλι εχει αλλαχτει σε μαυρο πλεον και απο temp μια χαρα στα 4,5 ghz Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2016 από MAKHS LIMENIKOS 8
Wizard! Φεβρουάριος 1, 2016 #2827 Φεβρουάριος 1, 2016 @MAKHS LIMENIKOS, πες μου ότι αυτό (Motzart TX) το αγόρασες από τον Κοπρίτη μεταχειρισμένο...
MAKHS LIMENIKOS Φεβρουάριος 1, 2016 #2829 Φεβρουάριος 1, 2016 (edited) @MAKHS LIMENIKOS, πες μου ότι αυτό (Motzart TX) το αγόρασες από τον Κοπρίτη μεταχειρισμένο... οχι αδερφε απο το e-shop το 2007 απλα το χειρουργησε ο γιωργαρος! βαφη ,μοντ και τα σχετικα , η φωτο ειναι χαλια αλλα θα το σενιαρω... ετσι το πηρα Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 1, 2016 από MAKHS LIMENIKOS
kpetros Φεβρουάριος 1, 2016 #2830 Φεβρουάριος 1, 2016 Ρε που το πας αυτο πανω στο γραφειο XD Δεν μαρεσει ομως που τα ψυγεια ειναι απο εξω , το κουτακι φαινεται πως εχει αρκετο χωρο και στο εσωτερικο του
MAKHS LIMENIKOS Φεβρουάριος 1, 2016 #2831 Φεβρουάριος 1, 2016 (edited) Ρε που το πας αυτο πανω στο γραφειο XD Δεν μαρεσει ομως που τα ψυγεια ειναι απο εξω , το κουτακι φαινεται πως εχει αρκετο χωρο και στο εσωτερικο του μοντ του κοπριτη !! για καλυτερη ψυξη !! μπορουσε και ετσι αλλα κοιτα πως θα ηταν η ετσι Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 1, 2016 από MAKHS LIMENIKOS
kpetros Φεβρουάριος 1, 2016 #2832 Φεβρουάριος 1, 2016 Μια χαρα , δυο διπλα ψυγεια επανω πισω μερος και ενα τριπλο κατω μπροστα μερος . Σφαζεις και τα 3.25'' για να κανεις χωρο στα δοχεια σου , κομπλε 1
MAKHS LIMENIKOS Φεβρουάριος 1, 2016 #2833 Φεβρουάριος 1, 2016 (edited) Μια χαρα , δυο διπλα ψυγεια επανω πισω μερος και ενα τριπλο κατω μπροστα μερος . Σφαζεις και τα 3.25'' για να κανεις χωρο στα δοχεια σου , κομπλε αυτο εχει δυο τριπλα διπλα πανω και ενα μονο μεσα τα fan στα ψυγεια ειναι 14 μπορει και 15... εσυ λες ετσι επρεπε να ειχα αλλα δυο διπλα για να κανω κατι τετοιο και θα το σφαζαμε ολο και μπροστα για να μπουν ηθελε σε αλουμινα αλλο και λεφτα παραπανω και χρονο . αλλα ο μαστορας ειπε καλυτερα ετσι και οντως εχω σπεσιαλ temp !! κοιτα στο επομενο κουτι να ειμαστε καλα θα παρω αυτο και θα ειμαι οκ μετα για ολα !! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2016 από MAKHS LIMENIKOS
juno12 Μάϊος 7, 2016 #2834 Μάϊος 7, 2016 1η μου προσπάθεια σε υδρόψυξη με κύριο σκοπό να μειώσω τις τρελές θερμοκρασίες της dcuii 290χ, που είχε απόλυτη επιτυχία. το κουτί έχει αλλάξει λίγο εσωτερική εμφάνιση από τότε που στήθηκε η υδρόψυξη αλλά το loop είναι ίδιο. 4
icy20 Μάϊος 7, 2016 #2835 Μάϊος 7, 2016 Ερωτηση προς ολους εσας με τις υδροψυξεις: Ποσες μερες σας παιρνει να ξαναστησετε το μηχανημα αν αλλαξετε μητρικες κτλ? LOL
juno12 Μάϊος 7, 2016 #2836 Μάϊος 7, 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε: Ερωτηση προς ολους εσας με τις υδροψυξεις: Ποσες μερες σας παιρνει να ξαναστησετε το μηχανημα αν αλλαξετε μητρικες κτλ? LOL ένα απόγευμα 1
icy20 Μάϊος 7, 2016 #2837 Μάϊος 7, 2016 Γρηγορο πιστολι. Εδω αλλαξα κουτι και μου πηρε με αεροψυξη αλλα πολλους ανεμηστηρες 3-4 ωρες...
Wizard! Μάϊος 7, 2016 #2838 Μάϊος 7, 2016 Αν δεν παίζεις, με τους όμορφους κατά τα άλλα, ακρυλικούς σΟΥλήνες, τότε η αναβάθμιση με μια σωστά στημένη υδρόψυξη, είναι παιχνιδάκι. Εγώ για αυτό δεν παίρνω ποτέ VGA full cover blocks, αλλά universal gpu blocks.
swatoner Μάϊος 7, 2016 #2839 Μάϊος 7, 2016 Είναι ανάλογα τι έχεις κάνει και τι θέλεις να κάνεις. Τελευταία παιδευόμουν 2 μέρες για να βάλω όπως ήθελα την υδρόψυξη στο Phantel Evolv ITX. Τελικά πούλησα το κουτί και παράγγειλα άλλο. Συνήθως θέλω ένα απόγευμα για άδειασμα καθάρισμα και ξανά όλα. Αν όμως πρέπει να βρώ πως θα περάσω σωλήνες που θα βάλω τι ίσως θέλω και περισσότερο.
MAKHS LIMENIKOS Μάϊος 8, 2016 #2840 Μάϊος 8, 2016 (edited) εγω σε 3-4 ωρες τα αλλαζω ολα . τα εχω με http://jogo.gr/search.php?q=KOOLANCE%20QD4%20FEMALE%20QUICK για πλακα !! καθε χρονο αλλαζω της σωληνες καπου 3,5 μετρα θελω και το υγρο αυτο mayhems pastel spesial !! εχω δυο λουπ , καθαριζω και τα δοχεια - ψυγεια και ειμαι οκ Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2016 από MAKHS LIMENIKOS 1
Recommended Posts