dubber Μάϊος 28, 2008 #141 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Το southbridge δεν είναι πλέον αέρινο Πρέπει να ντυθούν και οι υπόλοιποι σωλήνες για ομοιομορφία με ελατήριο. Καλά ρε, ακόμα δεν πρόλαβα να φύγω καλά - καλά και έβαλες νερό και στις μνήμες? Δεν περιγράφω άλλο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Μάϊος 28, 2008 #142 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Καλά ρε, ακόμα δεν πρόλαβα να φύγω καλά - καλά και έβαλες νερό και στις μνήμες? Δεν περιγράφω άλλο!!!!Αρα Dub χωρις πλακα το μονο πραγμα που δεν θα'χει νερο ειναι το τροφοδοτικο... :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 28, 2008 #143 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Καλά μη το συζητάμε και πολύ γιατί δεν το έχει και σε τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Μάϊος 28, 2008 Author #144 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Εσύ μου βάζεις ιδέες Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Μάϊος 28, 2008 #145 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Για ονομα... Βασικα ρε Μιχαλη εδω που εχουμε φτασει, δεν κανεις τις οποιες πατεντες να μονωσεις καπως την μητρικη, και να την ριξεις ολοκληρη σε κανα ενυδρειο? Βαζεις και μια προπελιτσα να ανακατεβει το νερο, ετσι να υπαρχει μια ροη, και voila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Μάϊος 28, 2008 #146 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Στην κάρτα ήχου έβαλες νεράκι?Στο cmos?Στα usb?ONE WORDΑΜΑΖΙΝG Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάϊος 28, 2008 #147 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 ktl.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Μάϊος 28, 2008 #148 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Ζήτω η KOOLANCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάϊος 28, 2008 #149 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Υπέροχα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 28, 2008 #150 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Ρε ! αυτό μοιάζει με Plate hx απο phase change που εβαλες στο psu . cascade θα το κάνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Μάϊος 28, 2008 Author #151 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Και μία προτελευταία για απόψε Και μία τελευταία Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 28, 2008 #152 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 μιχαλη κοιτα τα πμ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 28, 2008 #153 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Τα εσπασε η φωτο σου κατσε να μαζεψω κατι λεφτακια και ερχομαι να παρω σολινες block για chipset Koolance και σπιροτο σηδερο να το τουμπανιασω και εγω λιγο γιατι το βαρεθικα μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo Μάϊος 28, 2008 #154 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Ωραιο ειναι, υπερβολικο αλλα ωραιο... Το αν θα ειναι και αποδοτικο... ...μακαρι ! Τους 3 οριζοντιους σωληνες που καταληγουν στα "δενξερωτιειναι" εγω θα τους αφηνα χωρις σπειρα... Μου αρεσουν ετσι! Με τα καλωδια πρεπει να γινει ενα ΘΑΥΜΑ για να μην φαινονται παντως... Εχεις σκεφτει να ΜΗΝ βαλεις τροφοδοτικο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 28, 2008 #155 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Μια παρατήρηση: καταφέραμε και κρύψαμε τα καλώδια, αλλά γέμισε ο τόπος σωληνάκια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Μάϊος 28, 2008 #156 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 μπραβο... πολυ ωραιο ομως και αεροψυκτο την ιδιες περιπου θερμωκρασιες θα ειχε... αλλα αυτο ειναι κοσμημα.. δεν ειναι αναγκη να δουλευει το βαζεις στο σαλονι και το χαιρεσαι. btw πολυ ωραιες καθαρες φωτογραφιες με τι μηχανη τις τραβηξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Μάϊος 28, 2008 #157 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Απο κοντα ειναι ακομα πιο ωραιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 28, 2008 #158 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 ατραξιόν του μαγαζιού θα γίνει η δουλειά σου, απ'ότι φαίνεται Παρασκευή πρωί προς μεσημέρι θα είσαι εκεί, ή θα ρεπάρεις? Μην κατεβαίνω τσάμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Μάϊος 29, 2008 Author #159 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 μιχαλη κοιτα τα πμ σου Τώρα το είδα, thnx. Τα εσπασε η φωτο σου κατσε να μαζεψω κατι λεφτακια και ερχομαι να παρω σολινες block για chipset Koolance και σπιροτο σηδερο να το τουμπανιασω και εγω λιγο γιατι το βαρεθικα μπλε Γιατί βρε, μια χαρά είναι το μπλεδάκι. Ωραιο ειναι, υπερβολικο αλλα ωραιο...Το αν θα ειναι και αποδοτικο... ...μακαρι ! Τους 3 οριζοντιους σωληνες που καταληγουν στα "δενξερωτιειναι" εγω θα τους αφηνα χωρις σπειρα... Μου αρεσουν ετσι! Με τα καλωδια πρεπει να γινει ενα ΘΑΥΜΑ για να μην φαινονται παντως... Εχεις σκεφτει να ΜΗΝ βαλεις τροφοδοτικο??? Για το αν είναι αποδοτικό θα δείξει. Για το τροφοδοτικό, ναι το έχω σκεφτεί Μια παρατήρηση: καταφέραμε και κρύψαμε τα καλώδια, αλλά γέμισε ο τόπος σωληνάκια.... Είναι πιο όμορφα από τις καλωδιούμπες όμως μπραβο... πολυ ωραιο ομως και αεροψυκτο την ιδιες περιπου θερμωκρασιες θα ειχε... αλλα αυτο ειναι κοσμημα.. δεν ειναι αναγκη να δουλευει το βαζεις στο σαλονι και το χαιρεσαι. btw πολυ ωραιες καθαρες φωτογραφιες με τι μηχανη τις τραβηξες? Για τις ίδιες θερμοκρασίες δεν ξέρω, τον ίδιο θόρυβο πάντως σίγουρα όχι. Είναι και δίπλα στο παιδικό και ο μικρός λαγοκοιμάται :baby: Όσο για το να μπει στο σαλόνι... θα έρθεις σπίτι να μαζεύεις τις παντόφλες ??? Όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με μία ταπεινή pentax, εκτός από τις δύο τελευταίες που είναι με Canon 400D και φακό Sigma 18-50/2.8f Απο κοντα ειναι ακομα πιο ωραιο... Τότε βγάζω χάλια φωτογραφίες. ατραξιόν του μαγαζιού θα γίνει η δουλειά σου, απ'ότι φαίνεται Παρασκευή πρωί προς μεσημέρι θα είσαι εκεί, ή θα ρεπάρεις? Μην κατεβαίνω τσάμπα Μην κατέβεις τσάμπα. Ρεπάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 29, 2008 #160 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Είδες που στα λεγα, και το south νεράκι ήθελε! Πολύ καλά πάει Μιχάλη, συγχαρητήρια για πολλοστή φορά, θα έρθω και από κοντά να το χαζέψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.