Jump to content



Recommended Posts

Προσωπικά δεν έχω κάνει ακόμα greater rift.Σε απλό Τ5 solo δεν είδα διαφορά.Ωραίο το immolation arrow (παλιό screaming skull) στον DH.H αλλαγή στο Dexterity να δίνει armor ανέβασε αρκετά στο survivability όπως και η αλλαγή στο awareness passive.Ωραίες και οι αλλαγές στην wizard.20 targets με κανένα dmg penalty πια για το electrocute.

Δεν μου άρεσε ο νέος cursor.

Link to comment
Share on other sites

έχω κρατήσει το Lightning build στον DH. αυτό που ανέβασαν κατακόρυφα έιναι το Cold build το οποιό θα το τσεκάρω αν βρω cold items.

edit : πάρα πολύ FPS drop ειδικά στην νέα περιοχή που έβαλαν στα rifts

Έγινε επεξεργασία από psygreg
Link to comment
Share on other sites

Ορισμένες διευκρινήσεις γιατί πρόσεξα ένα ψιλοχάος χτες το βράδυ.

- Όταν τρως τον guardian από "απλό" (Nephalem) Rift, έχει μια πιθανότητα να ρίξει "Keystone of trials". Έκανα 7-8 χτες σε Τ6 κι έπεσε κάθε φορά. Έκανα ένα Τ4 και δεν έριξε. Το Τ6 δεν εγγυάται drop (σε έναν στο group δεν έριξε όταν κάναμε Τ6).

- Όταν τρως τον guardian από Greater Rift (aka "Grift"), πέφτουν τα drops για όλο το Grift (gold, legs, mats, κλπ) καθώς και τα Legendary Gems (μου έχουν τύχει από κανένα εώς και 2 μαζί).

- Το επίπεδο δυσκολίας Torment στο οποίο βρίσκεσαι, προφανώς επηρεάζει την δυσκολία ενός κλασικού Nephalem Rift, αλλά ΔΕΝ επηρεάζει την δυσκολία ενός Trial ή ενός Grift. Είτε κάνεις παιχνίδι σε Hard, είτε σε Τ6, όταν πας για trials, το πρώτο wave θα είναι το πιο εύκολο. Το ξεκαθαρίζω γιατί είδα έναν χτες να λέει "να κάνουμε Greater Rifts σε Τ4, δε μπορώ σε Τ6". ΔΕΝ παίζει ρόλο. Ενδεικτικά, την δυσκολία και την ταχύτητα που καθαρίζω mobs σε Τ6, στα Grifts την βλέπω σε επίπεδο 28-29. Από 23 εώς 26 μοιάζει με Τ5, κ.ο.κ.

- Επίσης, όταν τρως τον Grift Guardian εντός χρόνου, το μαγαζί που βγαίνει (Urshi) σου δίνει τις εξής επιλογές: αναβάθμιση gem ή αναβάθμιση keystone. Αν τον φας αφού λήξει ο χρόνος, σου βγάζει μόνο αναβάθμιση gem (δε μπορείς να αναβαθμίσεις το keystone = προχωρήσεις σε μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας)

- Urshi: ειδικά αν είστε σε group, κάνετε upgrade πάντα το keystone, όχι το Gem. Το gem το αναβαθμίζετε μόνο όταν "χάσετε" το Grift και φάτε τον guardian ενώ έχει λήξει ο χρόνος, οπότε και δεν θα έχετε επιλογή για αναβάθμιση keystone. Αυτό το λέω γιατί ο άλλος σε επίπεδο 18 ή 20 χτες αποφάσισε να αναβαθμίσει το gem του και συνεχίσαμε χωρίς αυτόν (γιατί αναβαθμίζοντας το gem, χάνεις το keystone).

- Αν δεν διαλέξουν όλοι σε ένα group την αναβάθμιση που θέλουν στην Urshi, δεν μπορείς να κλείσεις το Grift. Την πρώτη φορά που έγινε αυτό χτες, νομίζαμε ότι ήταν bug, ενώ ήταν PEBCAK :hehe:

- Η αναβάθμιση των gems δεν είναι εγγυημένη. Κάπου υπάρχει λίστα με τα ποσοστά, αλλά ο γενικός κανόνας είναι: για να έχεις επιτυχίας στην αναβάθμιση πρέπει "επίπεδο Grift > επίπεδο Gem". Αν πάτε να αναβαθμίσετε κάποιο Gem επιπέδου 20-21, στην Urshi μετά από Grift επιπέδου 18, θα πάει χαμένη η αναβάθμιση.

- Μέσα στα Grifts, αν πέσετε στη μάχη, μπορείτε να "αναστηθείτε" μόνο στο τελευταίο checkpoint ή από συμπαίκτη. Η απόφαση σας κάθε φορά μπορεί να κρίνει το αν θα καταφέρετε να βγάλετε το Grift εντός χρόνου ή όχι.

Αν π.χ. μόλις μπήκατε στην πίστα, κάνετε αμέσως στο last checkpoint, δεν τίθεται θέμα. Αν είστε πολύ μακριά, πρέπει να αποφασίσετε με βάση άλλους παράγοντες, π.χ. Πόσοι συμπαίκτες μου είναι ζωντανοί; Θα καταφέρουν να με σηκώσουν, ή μετά βίας την παλεύουν; Πόσο ΗΡ έχει μείνει στα mobs που με φάγανε; Είναι το πάτωμα πίτα στα arcane sentries και αν επιχειρήσουν οι συμπαίκτες να με σηκώσουν, θα πάμε όλοι άκλαυτοι;

Hint: αν είστε αρκετά κοντά στο τέλος της πίστας έτσι ώστε να το βλέπετε (που συνήθως σημαίνει ότι είστε πολύ μακριά από την αρχή της τωρινής πίστας = last checkpoint), βοηθάει να περάσει κάποιος στο επόμενο level για να πάρετε ένα κοντινό checkpoint. Πρέπει αυτός που θα περάσει, να κάνει 2-3 βήματα μέσα, μέχρι να του γράψει το μήνυμα ότι πήρατε το νέο checkpoint, και μετά μπορεί να επιστρέψει πίσω στη μάχη.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, αν έχετε απορία, ρωτάτε.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=23830]psygreg[/MENTION] Ποιο ειναι το hellfire amulet ?

Από τα νέα gems κάποιο μπορεί να δίνει dmg 2000% όταν ...something ... Ερώτηση: αυτό το gem μπορεί να μπεί οπουδήποτε (helm για παράδειγμα) ή μόνο σε όπλο ?

[MENTION=5181]winters[/MENTION] Που είσαι εσύ ? Από βδομάδα παίρνω πίσω το account μου

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
Link to comment
Share on other sites

@psygreg Ποιο ειναι το hellfire amulet ?

Από τα νέα gems κάποιο μπορεί να δίνει dmg 2000% όταν ...something ... Ερώτηση: αυτό το gem μπορεί να μπεί οπουδήποτε (helm για παράδειγμα) ή μόνο σε όπλο ?

Hellfire Amulet - Diablo Wiki ίδιo τρόπο farming με το hellfire ring. δίνει random ένα passive (δλδ σύνολο θα έχεις 5 passive)

τα Leg Gems μπαίνουν μόνο σε rings/amulets - πλέον τα BiS rings/hellfire amulet θα είναι με slots

Link to comment
Share on other sites

όχι απλά είναι noobas :hehe: :hehe:

[mention=1]all[/mention] τι χαρακτήρα προτείνετε να φτιάξω μετά από monk ? Μονο λίγο barbαρο έχω παίξει και δεν με ενθουσιάζει. Θέλω να έχει πολλαν dps και μεγάλη ρώμη να μην ξαπλώνετε. Ή να τρέχει ωσάν τον άνεμο να αποφεύγει τα elite. και να μην έχει πολύπλοκο χειρισμό.

Link to comment
Share on other sites

Crusader,DH,Witch doctor.

Είσαι άτυχος πάντως νομίζω στο 2.1.0 μείωσαν το exp που έδινε το bounty για το Hellrift στο Act 4

Δεν κατάλαβες, θα το πάω από την αρχή το παιχνίδι, quests + side quests να μάθω και τον χαρακτήρα να ξαναθυμιθώ το story, Just-for-fun. Χαλαρά... Έχω 3-4 μήνες να παίξω και το σκυλομετάνιωσα όταν με τον monk μου ανέβασα 60->70 στο add-on μέσα σε μιαμιση μέρα. Δεν είδα ούτε καν τα βίντεο ούτε που διάβασα αράδα από διαλόγους. Ευκαιρία τώρα που ανοίγουν τα σχολεία.

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει λογικό απο την άλλη χωρίς diablo πως θα δεις το loot spam του tzifoy.

Τα ολόκληρα sets που δίνει η kadala στον Chosen.T6 full DH party και άπειρους ψόφους επειδή το elite pack βγήκε waller,mortar,plagued στο tileset των catacombs του Bastion keep.

Edit:

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION]

Μην clickareis το jar of souls. Είναι παγίδα :p

Link to comment
Share on other sites

Θέλω να έχει πολλαν dps και μεγάλη ρώμη να μην ξαπλώνετε. Ή να τρέχει ωσάν τον άνεμο να αποφεύγει τα elite. και να μην έχει πολύπλοκο χειρισμό.

Crusader έτσι που το λες, αλλά θες και το κατάλληλο gear/build ε...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.