Jump to content



Recommended Posts

Και το Evocation είναι must, ελάχιστες εξαιρέσεις των builds που δεν το χρησιμοποιούν.

To Prodigy δεν το λες must, αλλά επειδή παίζω και το Delsere Magnum Opus build, εκεί είναι απαραίτητο και μου έκατσε καλά.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

και ναι μετά από 3 χρόνια άρχισα και παίζω τον γιατρό...

 

ενα βρακί zuni και carnevil και πάμε να δούμε που θα φτάσουμε. σκοπός της ενασχόλησής μου με τον δόκτορα είναι να βρω kukri.

 

I'm on a quest...

 

Με ξύπνησαν 5 το πρωί λόγο δουλειάς και μετά δεν με έπιανε ο ύπνος και είπα να ρίξω 2-3 run μέχρι να πάω δουλειά, και έκατσε στο δεύτερο ένα συμπαθητικό dagger of darts. Νομίζω πως η παλιοχαμούρα (OldHamur) δημιουργήθηκε για μεγάλα πράγματα....

Έγινε επεξεργασία από tavliban
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@tavliban, εσύ που κατέχεις το άθλημα, στα πλαίσια της τακτικής "θα σου δώσω καλό όπλο μόνο στα classes που ΔΕΝ παίζεις", η Bliz μου έδωσε αυτό ενώ έκανα rifts με την demon hunter και έτσι είπα να δοκιμάσω πάλι κρουασάντερ:

 

KUaovxq.jpg

 

Η ερώτησις είναι: τι ρολάρω;

Έγινε επεξεργασία από Chosen
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν πρώτον όλοι παίζετε με dh etc εγώ παίζω με σταυροφόρο. Τι καλό όπλο να δώσω; δεύτερον το όπλο γαμει. Άσχετα αν έκατσε 4 στο passive. Το αφήνεις ως έχει. Η θα βάλεις life per wrath spent μια επιλογή η ακόμα καλύτερα ρολλαρει dmg to elites? Θα είσαι λίγο χαρτί βέβαια αλλα θα μετράει. Δοκίμασε το όπως και να το έχει το όπλο σκιζει.

Link to comment
Share on other sites

4 Golden Flense πέσανε και κανένα ancient, :( και έκατσε στον DH? τΑ ΧΑπΙΑ μΟΥ!!! :wall:   


4 Golden Flense πέσανε και κανένα ancient, :( και έκατσε στον DH? τΑ ΧΑπΙΑ μΟΥ!!! :wall:   

 

Ψήνεται κανείς απόψε από τις 20:00 και μετά για Crusader party runs? Να κάνουμε μερικές ανταλλαγές βρε παλουκάρια :D

Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να μη σκόπευες να το χρησιμοποιήσεις σε nat build στο μέλλον, έκανες κακό reroll (εφόσον το 10% cdr είναι υποχρεωτικό, αχρηστεύεται το dps και αναγκαστικά πρέπει να το βάλεις offhand).

Έγινε επεξεργασία από MikeKorn
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, έχω ένα Grand Vizier που είναι #5 στον κόσμο και #1 στην Ευρώπη. Κάνει παρέα στο Wormwood που είχα ρίξει στο S2 (πάλι με την Demon Hunter) το οποίο είναι #85 στον κόσμο και #46 στην Ευρώπη. Τώρα ήρθε να προστεθεί και το Golden Flense, το οποίο είναι λέει #10 στον κόσμο και #4 στην Ευρώπη.

 

Κάποιος παρατηρητικός θα προσέξει αμέσως τι κοινό έχουν όλα αυτά τα επικά όπλα... κανένα από αυτά δεν είναι για Demon Hunter που είναι το main class μου... Σα να με τρολλάρει η Blizz "Ξέρεις Πέτρο, μιας και δεν σκοπεύουμε να σου ρίξουμε τόξο της προκοπής για την Demon Hunter σου, δεν παίρνεις κανα καλό τσεκουράκι/ροπαλάκι να παίξεις κανα άλλο class;"

 

Έχω κάτω από 25k elite kills σε Witch Doctor και Crusader και πάνω από 120k elite kills σε demon hunter, ήμαρτον...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.