Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

δηλαδη τι ηταν καλυτερο κατα 1000 φορες στη χουντα του παπαδοπουλου?

συγκεκριμενα πραγματα,οχι αερολογιες.

Άμα δε ξέρεις, τότε πως διαφωνείς, και τι περιμένεις από εμάς να σου πούμε; Ρώτα κάποιον μεγαλύτερο αντικειμενικό να σου πει για την εποχή εκείνη για να μάθεις τι έπαιζε... Αλλά άμα δε ξέρεις μην απορρίπτεις τα πάντα με αυτό το αλαζονικό στυλάκι...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Βγήκε η Ξαφά σήμερα στη ΝΕΤ και έλεγε ότι ο μισθός, τα 592 € του πρωτοεισερχόμενου στην αγορά εργασίας είναι λογικός μιας και ο νέος που θα παίρνει τα <600 € θα μένει με την οικογένιά του, άρα δε θα έχει και πολλά έξοδα και απαιτήσεις.:hang3:

Υγεία και μακροζωια στην κα Ξαφά που απο την προηγούμενη της θέση πάλευε ακατάπαυστα για τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων ως όφειλε. Και πάλι υγεία της εύχομαι.

Link to comment
Share on other sites

Και οι δυο χουντες ειναι το ιδιο κακιες.Δεν υπαρχει χειροτερη και καλυτερη χουντα.

Τι καθομαστε και συζηταμε.

Απλα η χουντα που εχουμε τωρα ειναι και πισωπλατη ,οποτε μας κοροϊδευουν κιολας!!! ;)

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Θες να μου πεις ότι τώρα ζεις με ελευθερία, αξιοπρέπεια και τιμή?

Μάλλον ζούμε σε άλλη χώρα...

οχι οσο θα πρεπε αλλα τουλαχιστον μπορω να περπαταω με αλλα 2 ατομα στο δρομο.

δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ωρα τα πραγματα στην ελλαδα,αλλα δεν εχει νοημα η συγκριση

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nαι εεε...

Αν νομίζεις ότι είσαι Δημοκρατία κοίτα γύρω σου και θα καταλάβεις ότι είσαι σε χούντα χειρότερη από του Παπαδόπουλου....

Και φταίω και εγω φίλε μου αλλά και εσυ για αυτό. Γιατί βολευτικαν οι κολάρες μας και αφήσαμε άλλους (= ελάχιστους = κανένα) να κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας.

Γιατί ανεχόμαστε να μας ταίζουν κουτόχωρτο τα media

Γιατί δεν τους πήραμε με τι πέτρες για το ότι ο βολευτής (εκ των 300ων) έχει πλήρη ασυλία ακόμα και σε θέματα ποινικού δικαίου εκτός και αν....

Γιατί δεν μαζευτήκαμε στο Σύνταγμα, στο ΚΑΠΗ και όπου αλλού να τους κράξουμε όταν περνούσαν νόμους στυλ "περι ευθύνης υπουργών"

Γιατί δεν κρεμάσαμε κάποιους για παραδειγματισμό όταν ευχαριστούσαμε τους αμερικάνους και όταν την σημαία την "έπερνε ο αέρας"

Γιατί ανεχόμαστε η δικαιοσύνη να σηκώνει τα χέρια ψηλά και να λέει "αθώος" όταν υπάρχουν στοιχεία ότι έκλεψε επειδή με τον ταδε νομο έχουν παραγραφεί.

Γιατί "ανήκωμεν εις την δύση"

Γιατί το "χρηματιστήριο έχει προοπτικές ανόδου" στις 6000μονάδες

Γιατί δουλεύουμε σε εργοστάσια που εισάγουν σχεδόν-σάπιες πατάτες Αιγύπτου, τις μετασυσκευάζουμε σε συσκευασία product of Greece και τις εξάγουμε στο εξωτερικό για την επιδότηση και ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει μια καταγγελία όταν μάλιστα βλέπουμε στην ΤV πατάτες ελληνικές να σαπίζουν στις αποθήκες.

Αυτά είδαν οτι ΔΕΝ κάναμε και μας πηδηξ@ν και θα μας πηδάν3 αφού δεν φωνάζουμε και δεν κλωτσάμε

Βολευτίκαμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δυστυχώς και πάνω σ'αυτό πάτισαν :(

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Ότι είπε και ο χύδρας... και οι δυο είναι χούντες, μόνο που το '70 ήξερες ότι είχες χούντα, ενώ τώρα είναι χούντα με τον μανδύα της ελευθερίας και της δημοκρατίας... Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, αλλά έχουν άλλη μορφή... και δολοφονίες γίνονται και φυλακίσεις και φακέλωμα και προπαγάνδα και κουκουλώματα και όλα τα παρελκόμενα των διδακτορικών καθεστώτων...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Υγεία και μακροζωια στην κα Ξαφά που απο την προηγούμενη της θέση πάλευε ακατάπαυστα για τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων ως όφειλε. Και πάλι υγεία της εύχομαι.

Ξαφά...Εργάζεται τώρα για την IJ Partners. Εταιρεία που διαχειρίζεται λεφτά και περιουσιακά θέματα ιδιαίτερα πλουσίων ατόμων. Η Ξαφά συμμετέχει στο advisory board(about us/...)

Accusations of Treason in the Greek Parliament

Accusations of Treason in the Greek Parliament « Covering Delta

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ CDS ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΗΜΑ: Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ CDS ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Καμμένος κατηγορεί τον Παπανδρέου για προδοσία λέγοντας επί της διακυβέρνησής του πραγματοποιήθηκε ύποπτη συναλλαγή όσο αυτός διαπραγματευόταν υπόγεια με τον Στρος Καν και έκανε δηλώσεις περί Τιτανικού.

Το καλοκαίρι πριν τις εκλογές το ΤΤ αγοράζει 1,3δις σε CDS. Προφανώς ο Καραμανλής και ο διοικητής του ΤΤ γνώριζαν ότι επίκειται κρίση. Δεν έχει διευκρινιστεί αν τα CDS χρειάζονταν για προστασία(hedging) ή αγοράστηκαν για λόγους κερδοσκοπίας.

Μόλις αναλαμβάνει ο Παπανδρέου τα CDS αυτά πωλούνται για κέρδος μόλις 40εκ ευρώ στην IJ Partners σε χαμηλή τιμή. Όλα αυτά ενώ ο Παπανδρέου γνώριζε σαν Πρωθυπουργός ότι θα τραβήξουν την ανηφόρα-και με τις δικές του ενέργειες.

Σήμερα τα cds αυτά λέγεται ότι στοιχίζουν 27δις. Δεν χρειάζεται να πούμε για το πόσο ευτυχισμένοι έγιναν στην IJ Partners. Απλά τώρα ο Καμμένος ισχυρίζεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος της IJ Partners, ο Jose Maria Figueres είναι μέλος στο συμβούλιο μιας ΜΚΟ μαζί με τον Ανδρίκο Παπανδρέου, τον αδελφό του Γιώργου. Την i4sense.

Ερωτήσεις 2011 - Θέμα: «Χρηματοδότηση Ινστιτούτου i4sense» - Νίκος Ι. Νικολόπουλος Βουλευτής Αχαϊας

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

οχι οσο θα πρεπε αλλα τουλαχιστον μπορω να περπαταω με αλλα 2 ατομα στο δρομο.

δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ωρα τα πραγματα στην ελλαδα,αλλα δεν εχει νοημα η συγκριση

Και εσένα σου είπανε ότι τότε δεν περπατούσαν ελεύθερα στο δρόμο δηλαδή λόγω της απογόρευσης της κυκλοφορίας να υποθέσω.

μαλιστα

συγκρινουμε τα υποτιθεμενα εργα με την ανθρωπινη ελευθερια,ζωη και αξιοπρεπεια...

Μήπως κάποια από τα έργα αυτά ή αν θες Ο ΤΡΟΠΟΣ που ΘΑ γινόταν η που έγιναν, είχαν ως συνέπεια λιγότερα τροχαία στους μπαλωμένους Ελληνικούς δρόμους, άρα λιγότερους θανάτους; Ζωή.

Εϊμαι σίγουρος ότι δεν έχεις κλειδαμπαρώσει 7 φορές και δεν έχεις ασφαλίσει όλα τα παντζούρια πριν κοιμηθείς. Αξιοπρέπεια.

Για το ελευθερία δεν έχω παράδειγμα. Εϊμαι ελεύθερος να πληρώνω κάθε χρόνο μαμιστιάτικα στην εφορία, στα καύσιμα, να δουλεύω για τις τράπεζες και να απολαμβάνω τον παραγόμενο πολιτισμό αυτής δημοκρατικής χώρας. Είμαι ελεύθερος να εκφραζω την γνώμη μου στο twitter και στο facebook, αλλά όταν την εκφράσω στο στενό επαγγελματικό μου περιβάλλον , να κινδυθνεύω να περιθωριοποιηθώ και εγώ και η οικογένεια μου. Δεν έχω παράπονο.....είμαι ελεύθερος.

Δεν έζησα εκείνες τις μέρες. Ακούω όμως αφηγήσεις ηλικιωμένων πια, είτε υποστηρικτών της τότε ελεγχόμενης αν μη τι αλλο, χούντας, είτε όχι, (φανατικών κομμουνιστών δεν άκουσα ομολογώ, γιατί δεν τους βρίσκω) και όλοι λένε...

"αχ βρε παιδάκι μου...τότε ζούσαμε"

και τώρα λένε "τώρα προσπαθούμε να επιβιώσουμε." Ψάξε τώρα εσύ να μου βρεις τις 3 λέξεις που προανέφερες σε αυτό το επιβιώσουμε. Και αναφέρονται σε στοιχειώδες δομές ενός κράτους. Όχι σε κοινωνικά φαινόμενα που τυχόν αλλάζουν και άλλαξαν ισορροπίες σε μια χώρα. πχ μεταναστευτικό. Δεν μπορεί, θα έχεις συγγενείς στην τρίτη ηλικία.

Και όσο πιο πολύ πια "τελειώνει" η γενιά του πολυτεχνείου και τα ιδανικά της, άλλο τόσο πιστεύω ότι το "ζούσαμε" που λένε αποκτά άλλη βαρύτητα. Βέβαια εκείνοι είχαν άλλη άποψη για την ΖΩΗ γιατί είχαν ζήσει και πολέμους και κυνηγητά και ήξεραν να ζουν και να χαίρονται με τα λίγα αλλά τα ουσιώδη. Το πάρε πάρε πάρε και έχει λεφτά για όλους δεν το είχαν ζήσει. Οι δικές μας οι γενιές που γαλουχήθηκαν με τα πολλά, έχουν χάσει κάθε όριο μέτρου. Και μετά δεν μπορούμε να βάλουμε σε μια τάξη το μυαλό μας. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα Xanax για να ξεχνιόμαστε λίγο....

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Να σου θυμίσω πόσα έργα γίναν επί δικτατορίας?

πολυ θα το ηθελα να μας τα αναφερεις εδω να μαθαινουμε και εμεις.να μας θυμησεις και με ποιανου λεφτα κανανε τον ''καταλογο'' που θα μας γραψεις....και σου απαντω με τον καταλογο ποιοι μας κυβερνανε τωρα....μετα λεφτα που εδωσε τοτε η χουντα.που ηταν ποιανου ειπαμε?περιμενω το κατεβαστο σου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια εδω ο κοσμος καιγεται κ εσεις λετε για την δικτατορια του 67?Δεν λεω, κ εγω εχω ενα κολλημα με την ΕΣΣΔ και την Κουβα,αλλα τουλαχιστον ανοιγω ξεχωριστο θρεντ.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Καλός ή κακός επι δικτατορίας η Ελλάδα ήταν μέσα στις τοπ 5 αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου, και γίνανε έργα και σχέδια έργων που ακόμα και σήμερα «υλοποιούνται».

Α και κάτι άλλο,

ΟΛΟΙ της χούντας πεθάνανε φτωχοί.

Πές μου ΕΝΑΝ που διετέλεσε βουλευτής έστω και 1 ώρα από τυπογραφικό λάθος που ΔΕΝ θα πεθάνει ΠΛΟΥΣΙΟΣ (το φτωχός απλά γελάω).

Δεν λέω πάμε στην χούντα, αλλά και τώρα χούντα έχουμε όπως λένε και τα παιδιά, και ΧΩΡΙΣ και την ανάπτυξη.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αν ρε παιδιά, μια χούφτα άνθρωποι στη πιο όμορφη γωνιά του πλανήτη, δεν είμαστε άξιοι να δημιουργήσουμε ένα στοιχειωδώς αξιοκρατικό κοινωνικό κράτος με σταθερή εξωτερική και αμυντική πολιτική και θέλουμε είτε χούντα με ξύλο είτε πλιάτσικο με πείνα... τι να πω...

Καλά μας κάναν και τότε καλά μας κάνουν και τώρα.

Link to comment
Share on other sites

αν καταλαβα καλα αυτο που λεει ο τζακος ,εννοει οτι ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την εξης κατασταση :πχ εκει που σου δινει το bawss 5 ,επενδυει σε σενα για να βγαλει 50 και απαυτα 5 εσυ ,15 εξοδα 20 τοαφεντικο τα λοιπα επενδυσεις, να πας εσυ στον πελατη ,να του πεις αντι για 50 40 ,και αντι για 5 να παρεις 40 και το αφεντικο - επιχειρηση 0

Απορριπτω κ εγω :) ,δεν θα νιωθα ανετα να την φερω στα ατομα που μου δωσαν την μεγαλη ευκαιρια....

ναι αν ειναι ετσι ναι, αν χρησιμοποιεις τον δουρειο ιππο του εργοδοτη-ραγια τοτε ναι ειναι φουστια, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι προδοσια αν θελεις να φυγεις για να κανεις κατι δικο σου, το αντιθετο ειναι η υποδουλωση.

Για μενα πια, ο εργοδοτης με εχει βασιλια αν με πληρωνει πολυ καλα, οτι αλλο ειναι απλως καροτο στην μηχανη ενος συγχρονου ραγια.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.