Hydra Ιανουάριος 6, 2012 #201 Ιανουάριος 6, 2012 Όχι δεν το έχω διαβάσει ,αλλά και προφανώς δε θα το κάνω.Δε μιλώ για την παραποίηση των ιστορικών γεγονότων.Αυτή την πληγή του κινηματογράφου έχουμε αποδεχθεί από πολλές δεκαετίες πριν.Αλλά ζωντανοί νεκροί Πέρσες και στη θέση του Εφιάλτη ένα γκόλουμ.Παραπάει...Ένας jedi έλειπε.
astrolabos Ιανουάριος 6, 2012 Author #202 Ιανουάριος 6, 2012 Χύτρα καμάρι μου άστο.Η ταινία είναι μεταφορά εικονογραφημένης νουβέλας του Φρανκ Μίλλερ.http://el.wikipedia.org/wiki/300_(%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1)
Hydra Ιανουάριος 6, 2012 #203 Ιανουάριος 6, 2012 Είπα εγώ κάτι άλλο; και έτσι την αντιμετώπισα ,όχι σαν μεταφορά ιστορικών γεγονότων εξαρχής. Έτσι και δε μίλησα για τα ιστορικά γεγονότα.Εμένα ,που δε διαβάζω Κόμιξ και έχω και την απαίτηση του ελάχιστου στοιχειώδη ρεαλισμού όταν μιλάμε για κάποιο ιστορικό γεγονός,δε μου άρεσε τόσο.
astrolabos Ιανουάριος 6, 2012 Author #204 Ιανουάριος 6, 2012 Δεν μπορείς όταν διαβάζεις κάτι φανταστικό να έχεις απαίτηση οποιασδήποτε ποσότητας ρεαλισμού. Αυτό δε σας το μάθανε στο σχολείο;
Hydra Ιανουάριος 6, 2012 #205 Ιανουάριος 6, 2012 Το έσβησα το post,δεν είχε νόημα,αλλά τέλοσπάντων,απαντώ: Έχεις δίκιο δε διαφωνώ σε αυτό,αλλά να γιατί είπα ότι δε θα διαβάσω ποτέ και το κόμικ, γιατί δεν αξίζει για εμένα. Κάτι φανταστικό έγραψε και ο Τόλκιν αλλά δεν πήρε την Ιλιάδα να της αλλάξει τα φώτα και βουαλά ...
filthy_dwarf Ιανουάριος 6, 2012 #207 Ιανουάριος 6, 2012 Είπα εγώ κάτι άλλο; και έτσι την αντιμετώπισα ,όχι σαν μεταφορά ιστορικών γεγονότων εξαρχής. Έτσι και δε μίλησα για τα ιστορικά γεγονότα.Εμένα ,που δε διαβάζω Κόμιξ και έχω και την απαίτηση του ελάχιστου στοιχειώδη ρεαλισμού όταν μιλάμε για κάποιο ιστορικό γεγονός,δε μου άρεσε τόσο.i rest my case ps. google "i rest my case" σε εικόνες. MINDBLOWN
Hydra Ιανουάριος 6, 2012 #208 Ιανουάριος 6, 2012 Δώσε βάση ρε συ νάνε.Βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα,οπότε και υπαρκτά ,άρα και θα πρεπε να έχει μια βάση πραγματικότητας .Οι Πέρσες και ο Εφιάλτης να είναι ,άνθρωποι,πώς να γίνει!Από εκεί και πέρα δεν πα να λέει και του κόσμου τα ψέματα για το πώς έγιναν τα πράγματα; Αλλά τουλάχιστον,ο ελάχιστος στοιχειώδης ρεαλισμός.
filthy_dwarf Ιανουάριος 6, 2012 #209 Ιανουάριος 6, 2012 που να δώσω βάση; αν δεν έλεγες αυτα τα 2 που αντικρούει το ένα με το άλλο θα άκουγα την άποψη σου.
Hydra Ιανουάριος 6, 2012 #210 Ιανουάριος 6, 2012 Δεν αντικρούεται τίποτα, άλλο ρεαλισμός σκέτος και άλλο ελάχιστος στοιχειώδης ρεαλισμός. -Θα το χρησιμοποιούσα χωρίς τα δύο προσδιοριστικά επίθετα αν ήθελα να υπαρχει πλήρης και σωστή αναφορά στα ιστορικά γεγονότα. -Με τον ελάχιστο στοιχειώδη ρεαλισμό θέλω τουλάχιστον να είναι ανθρώπινες οι φιγούρες και ας ήταν Chuck Norris ο Λεωνίδας στη μάχη. Άλλο μεταφορά ιστορικών γεγονότων ,που πρέπει να είναι όλα σωστά,άλλο βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα νουβέλα. Αν δεις τα δυο ποστ μου,που αντικρούονται όπως λες,πάλι το είχα ξεκαθαρίσει στα υπογραμμισμένα σου . Love you. Υπάρχει λόγος που έχουμε πλούσια γλώσσα,δεν χρησιμοποιώ τυχαία τις λέξεις.
vic Ιανουάριος 6, 2012 #211 Ιανουάριος 6, 2012 Ο Miller παίρνει το ιστορικό γεγονός και το κάνει κόμικ. Προφανώς προσδίδει τη δικιά του πινελιά. Η ταινία είναι μεταφορά του κόμικ. Και πολλή καλή μάλιστα. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ξέραμε από πριν τι θα δούμε. Αν ήθελες να έχεις ρεαλισμό υπάρχουν ωραιότατα ντοκιμαντέρ.
astrolabos Ιανουάριος 6, 2012 Author #212 Ιανουάριος 6, 2012 Δεν αντικρούεται τίποτα, άλλο ρεαλισμός σκέτος και άλλο ελάχιστος στοιχειώδης ρεαλισμός.-Θα το χρησιμοποιούσα χωρίς τα δύο προσδιοριστικά επίθετα αν ήθελα να υπαρχει πλήρης και σωστή αναφορά στα ιστορικά γεγονότα. -Με τον ελάχιστο στοιχειώδη ρεαλισμό θέλω τουλάχιστον να είναι ανθρώπινες οι φιγούρες και ας ήταν Chuck Norris ο Λεωνίδας στη μάχη. Άλλο μεταφορά ιστορικών γεγονότων ,που πρέπει να είναι όλα σωστά,άλλο βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα νουβέλα. Αν δεις τα δυο ποστ μου,που αντικρούονται όπως λες,πάλι το είχα ξεκαθαρίσει στα υπογραμμισμένα σου . Love you. Υπάρχει λόγος που έχουμε πλούσια γλώσσα,δεν χρησιμοποιώ τυχαία τις λέξεις.
filthy_dwarf Ιανουάριος 6, 2012 #213 Ιανουάριος 6, 2012 Ο Miller παίρνει το ιστορικό γεγονός και το κάνει κόμικ. Προφανώς προσδίδει τη δικιά του πινελιά. Η ταινία είναι μεταφορά του κόμικ. Και πολλή καλή μάλιστα. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ξέραμε από πριν τι θα δούμε. Αν ήθελες να έχεις ρεαλισμό υπάρχουν ωραιότατα ντοκιμαντέρ.what he said.έκανε μεταφορά του κόμικ. πετυχημένα. αν τώρα δεν σου άρεσε εξ'αρχής το κόμικ η ταινία δεν είναι για σένα.
Periklis_pap Ιανουάριος 6, 2012 #214 Ιανουάριος 6, 2012 @filthy_dwarf εγω επειδη εκανα google image search το "i rest my case" ειδα την παρακατω εικονα στην δευτερη σειρα nsfw
Nephiλiμ Ιανουάριος 7, 2012 #216 Ιανουάριος 7, 2012 Χυτρα δες αυτο για οσο πιο κοντα στην ιστορια μεταφορα στο πανι:The 300 Spartans - Wikipedia, the free encyclopediaΕγω παλι γουσταρω φουλ 300 Επικο OST, μοναδικη μεταφορα του ΚΟΜΙΚ στο πανι, πολυ ζουμι και επικες ατακες.Love it.Xεστηκα που ο "Ζερξης" ειναι πισωλουρης.Χεστηκα που ο Εφιαλτης ειναι κουασιμοδος.etc etc
tragikos Ιανουάριος 18, 2012 #217 Ιανουάριος 18, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=i-M5Qx57_UU]chronicle trailer HD - YouTube[/ame]
zomg Ιανουάριος 24, 2012 #218 Ιανουάριος 24, 2012 rockstar-ιλίκια | Bollywood | what_else_to_ask?[ame=http://www.youtube.com/watch?v=BWrqjz7p8d8]Rockstar - Exclusive Theatrical Trailer (HD) - YouTube[/ame]
filthy_dwarf Ιανουάριος 24, 2012 #219 Ιανουάριος 24, 2012 Blazing Saddles (1974) - IMDbwell Mel Brooks! τον λατρεύω και δεν την έχω δει ακόμα. επίσης αν δείτε τα screenshot θα καταλάβετε γιατί
vgiozo Ιανουάριος 24, 2012 #220 Ιανουάριος 24, 2012 Πρόσφατα είδα ξανά, και ευχαριστήθηκα πολύ, ξανά, την κοινωνική ταινία του Spike LeeGet on the Bus (1996) - IMDb
Recommended Posts