knight_77 Αύγουστος 21, 2012 #341 Αύγουστος 21, 2012 (edited) Δεν το εχω παρει το LE Race (ακομα ) Το απλο εχω Καλοριζικο και καλοδουλευτο! Welcome to the club Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 21, 2012 από knight_77
nucleus Αύγουστος 21, 2012 #342 Αύγουστος 21, 2012 Δεν το εχω παρει το LE Race (ακομα )Το απλο εχω Καλοριζικο και καλοδουλευτο! Welcome to the club Ευχαριστώ Κόκκινα πλήκτρα για τα WSAD και τα βελάκια Ελλάδα βρίσκουμε?
vagsk Αύγουστος 21, 2012 #343 Αύγουστος 21, 2012 ΕυχαριστώΚόκκινα πλήκτρα για τα WSAD και τα βελάκια Ελλάδα βρίσκουμε?Αυτό μοιάζει με αστείο δεδομένου ότι είμαστε τόσο προχωρημένοι εδώ Ελλάδα σε ότι έχει να κανει με μηχανικά keyboard :hang3:Από WASD μπορέσεις να παραγγείλεις custom keycaps,εφόσον ΔΕΝ πρόκειται για backlit keycaps
zomg Αύγουστος 21, 2012 #344 Αύγουστος 21, 2012 Κόκκινα πλήκτρα για τα WSAD και τα βελάκια Ελλάδα βρίσκουμε?Τι τα θές;Θα βαφτούν από μόνα τους όταν θα ματώσουν τα δάχτυλά σου στο Guild Wars 2.
Alexopus6 Αύγουστος 21, 2012 #345 Αύγουστος 21, 2012 ΕυχαριστώΚόκκινα πλήκτρα για τα WSAD και τα βελάκια Ελλάδα βρίσκουμε? WASD Keyboards: Custom Mechanical Keyboards 37 PBT side printed key caps for any MX Cherry Switches Mechanical keyboard | eBay 37 PBT dye-sub printed key-caps for MX Cherry Switches Mechanical keyboard | eBay Cherry MX Switch Keycaps(37pcs) for Mechanical Gaming Keyboard,4 Optional Colors 0813810010806 | eBay Αυτό μοιάζει με αστείο δεδομένου ότι είμαστε τόσο προχωρημένοι εδώ Ελλάδα σε ότι έχει να κανει με μηχανικά keyboard :hang3:Από WASD μπορέσεις να παραγγείλεις custom keycaps,εφόσον ΔΕΝ πρόκειται για backlit keycaps Για όλα υπάρχουν λύσεις, όρεξη να έχεις.
vagsk Αύγουστος 22, 2012 #346 Αύγουστος 22, 2012 lulzΜετά το case modding και τις ατέλειωτες ώρες με cable sleeving το νεό trend. DIY backlit keycaps ...lolzΠάντως αν βρούμε εξωτερικό καμιά σοβαρή εταιρεία θα με ενδιέφερε να εφοδιάσω κάποια πλήκτρα στο Ducky και με τους Ελληνικούς χαρακτήρες.
knight_77 Αύγουστος 22, 2012 #347 Αύγουστος 22, 2012 Απορω γιατι δεν υπαρχουν παντως keycaps για backlit keyboards Eχω φαει το κοσμο και δεν μπορω να βρω με τπτ.
Alexopus6 Αύγουστος 22, 2012 #348 Αύγουστος 22, 2012 Απορω γιατι δεν υπαρχουν παντως keycaps για backlit keyboards Eχω φαει το κοσμο και δεν μπορω να βρω με τπτ. Η επιλογή προς το παρών είναι τα semi-transparent του qtan E-sports-Gaming-equipments : KBC 104 KBC semi-transparent keycaps for Cherry MX Switches keyboards και μερικά R4 1X1 απο max keyboard Keyboard Parts :: Key Cap - Max keyboard Nighthawk X8 and X9 Backlit Programmable Mechanical Keyboard *Άλλες επιλογές απο άλλον seller στο ebay. 104 KBC ABS Clear Cherry MX Key Caps | eBay KBC ABS Semi-Clear 104-Keyset Cherry MX Key Caps for Filco, Ducky, Leopold, etc. | eBay
knight_77 Αύγουστος 22, 2012 #349 Αύγουστος 22, 2012 Τα εχω δει αυτα Alex απλα μιλαω για normal keycaps σε διαφορα χρωματα και οχι clear.Οπως αυτα που ερχονται ας πουμε μαζι με το Ducky σε κοκκινο χρωμα (WASD)
Alexopus6 Αύγουστος 22, 2012 #350 Αύγουστος 22, 2012 Τα εχω δει αυτα Alex απλα μιλαω για normal keycaps σε διαφορα χρωματα και οχι clear.Οπως αυτα που ερχονται ας απουμε μαζι με το Ducky σε κοκκινο χρωμα (WASD)Κοίτα πιστεύω πως έχει να κάνει καθαρά με την ζήτηση και προς το παρών όσο παρακολουθώδεν υπάρχει ζήτηση για backlit keycaps. Αν και οταν με το καλό δούμε τετοιου είδους keycaps είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το κόστος θα είναι ασύμφορο.Σκέψου ότι το κόστος για μια full αλλαξια (laser etched / engraved) παεί στα ~50$.
knight_77 Αύγουστος 22, 2012 #351 Αύγουστος 22, 2012 Ειδος πολυτελειας τα εχουν κανει.Ακου εκει 50$ για keycaps.Εγω εδω εδωσα 18$ για ο-rings θα μου πεις!Λογικα θα βγαλουν σε καποια φαση μιας και τα backlit keyboards κυκλοφορουν πλεον μαζικα.Το θεμα ειναι οπως λες και εσυ σε τι τιμη θα τα βγαλουν.
Alexopus6 Αύγουστος 22, 2012 #352 Αύγουστος 22, 2012 Μα τα keycaps είναι ειδος πολυτέλειας απο μόνα τους. Δες όλα τα group buys του geekhack και δες τιμές Αν πιστευεις οτι τα 50$ είναι πολλά, τότε που να ακούσεις τιμή για το ironman keycap (100$+) Όσο για τα o-rings η τιμή απο wasd πιστευω οτι είναι υπερτιμημένη αρκετά. Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές ( dental bands ) http://www.overclock.net/t/1222969/double-o-ring-mod-for-mx-switches
knight_77 Αύγουστος 22, 2012 #353 Αύγουστος 22, 2012 Μα τα keycaps είναι ειδος πολυτέλειας απο μόνα τους.Δες όλα τα group buys του geekhack και δες τιμές Αν πιστευεις οτι τα 50$ είναι πολλά, τότε που να ακούσεις τιμή για το ironman keycap (100$+) Όσο για τα o-rings η τιμή απο wasd πιστευω οτι είναι υπερτιμημένη αρκετά. Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές ( dental bands ) Double O-Ring Mod for MX Switches OMG! 100$ για ενα keycap????
Alexopus6 Αύγουστος 22, 2012 #354 Αύγουστος 22, 2012 OMG! 100$ για ενα keycap???? These keycaps are cast from a silver alloy, plated with a highly durable brass alloy, then coated again with a coloring alloy. Hence, the only color options are those which are the natural color of the final plating alloy. Here is a picture of a silver keycap (backlit by a ducky YOTD) from the first batch of ironman caps [iC] Ironman SE Keycap by girldc
fatalara Αύγουστος 22, 2012 #355 Αύγουστος 22, 2012 Μα τα keycaps είναι ειδος πολυτέλειας απο μόνα τους.Δες όλα τα group buys του geekhack και δες τιμές Αν πιστευεις οτι τα 50$ είναι πολλά, τότε που να ακούσεις τιμή για το ironman keycap (100$+) Όσο για τα o-rings η τιμή απο wasd πιστευω οτι είναι υπερτιμημένη αρκετά. Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές ( dental bands ) Double O-Ring Mod for MX Switches Αυτο με τα λάστιχα για σιδερακια το έχω σκεφτεί και εγω λόγω επαγγέλματος, μόλις έρθει το ducky shine2 θα τα δοκιμάσω και θα σας πω αν δεν προλάβει κάποιος άλλος.
Alexopus6 Αύγουστος 23, 2012 #356 Αύγουστος 23, 2012 Μιας και κοίταγα σήμερα στο elitekeyboards θέλοντας να εμπλουτίσω τα keycaps μου,είδα οτι πλέον σε όλα τα προιόντα τους έχουν το εξής Note*Warning! We do not currently ship to Greece.Ωραία πράγματα...
vagsk Αύγουστος 23, 2012 #357 Αύγουστος 23, 2012 Μιας και κοίταγα σήμερα στο elitekeyboards θέλοντας να εμπλουτίσω τα keycaps μου,είδα οτι πλέον σε όλα τα προιόντα τους έχουν το εξής Note*Ωραία πράγματα...που το βρήκες αυτό γιατί στο site τους στο FAQ section έχουν αυτό- Do you ship internationally?Our target markets are the USA and Canada but we do ship to other countries that do not currently have distributors for the products we offer.Countries we ship to:N. America: Canada, MexicoAsia: Hong Kong, Thailand, South Korea, Taiwan, Malaysia, Philippines, Singapore, Japan, ChinaEurope: Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Georgia, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Israel, Italy, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, United KingdomMiddle East: United Arab EmiratesLatin America: Argentina, Brazil, ChileOceania: Australia and New Zealand
Alexopus6 Αύγουστος 23, 2012 #358 Αύγουστος 23, 2012 Λες να το λέω έτσι απο το κεφάλι μου? :S Ασε τι λέει στο faq, είπα σε όλα τα προιόντα οχι στο faq Κάτω απο το purchase details σε κάθε προιόν.
nucleus Αύγουστος 23, 2012 #359 Αύγουστος 23, 2012 Δεν έχουν κάνει update το FAQ ακόμα.To warning υπάρχει εκεί που αναφέρει ο Alexopus6
vagsk Αύγουστος 23, 2012 #360 Αύγουστος 23, 2012 (edited) καταρχάς πριν πάω να τραβηξω όλα τα λεφτά από τις τράπεζες θα κάνω άλλη μια ερώτηση εδώ Δεν μπορώ να βρω το note αυτό ή είμαι σε διαφορετική σελίδα. Πάντως ένα tenkeyless leopold που έκανα δοκιμή και έβαλα Greece σαν προορισμό με έφτασε μέχρι το checkout που ζητάει στοιχεία για paypal. Κάτω από το purchase details δεν λέει κάτι τέτοιο τώρα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 23, 2012 από vagsk
Recommended Posts