artyom Δεκέμβριος 22, 2013 #25244 Δεκέμβριος 22, 2013 Καλά η tv που είχε μέσα ο θάλαμος στο νοσοκομείο ήταν ενοικιαζομενη :-P έρχεται ένας μπάρμπας χθες μου λέει την τηλεόραση την θες? Γιατί λέω ποιος θα την πάρει? Μου λέει νοικιαζεται? Από ποιον ρωτω? Μου λέει από μένα :-P πόσο? 10ε την βδομάδα. Καλά λέω παρτην δεν την θέλω Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου
2cpu Δεκέμβριος 22, 2013 #25245 Δεκέμβριος 22, 2013 Ναι οι tv ειναι ενοικιαζομενες.Ε κλαιν μια 2 μερες μαξ θα κατσεις.Προσωπικα που ειχα κανει εγινε με τοπικη.Τελειωνουν φευγουν και περιμενω να ερθει καροτσακι φορειο κατι.Ερχετε ο χειρουργος"Ακομα εδω εισαι εσυ?""Ε δεν θα με πανε?""Τι να σε πανε ρε τι σε καναμε αντε σηκω και περπατα"(βαζοντας τα γελια και οι δυο μας)Καθαριοτητα,αλλαγες(πηγαινα καθε μερα στο Κεντρο Υγειας Θερμης) συχνα και θα ξεμπερδεψεις γρηγορα.
yanni Δεκέμβριος 22, 2013 #25246 Δεκέμβριος 22, 2013 Καλά η tv που είχε μέσα ο θάλαμος στο νοσοκομείο ήταν ενοικιαζομενη :-P έρχεται ένας μπάρμπας χθες μου λέει την τηλεόραση την θες? Γιατί λέω ποιος θα την πάρει? Μου λέει νοικιαζεται? Από ποιον ρωτω? Μου λέει από μένα :-P πόσο? 10ε την βδομάδα. Καλά λέω παρτην δεν την θέλω Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μουΑυτό έπρεπε να το ποστάρεις στο θέμα της χρεοκοπίας. Ο τύπος σε 6 μήνες(πολλούς έβαλα?) έχει βγάλει τα έξοδα της τηλεόρασης και από εκεί και πέρα καθαρό κέρδος. Δεδομένου ότι μια TV έχει 2 χρόνια εγγύηση μιλάμε ότι το νοσοκομείο τις νοικιάζει με 4πλο και βάλε κόστος σε σχέση με αν τις αγόραζε και σε περίπτωση που χάλαγαν μετά την περίοδο της εγγύησης τις πέταγε στην ανακύκλωση.
Lakisss Δεκέμβριος 22, 2013 #25247 Δεκέμβριος 22, 2013 Άλλη μια ηλιόλουστη γιορτινή Κυριακή χαμένη για να εξυπηρετηθεί ο Έλληνας καταναλωτής, ο οποίος ακόμα χουζουρεύει στο ζεστό του κρεββατάκι. Καλημέρα σας!
artyom Δεκέμβριος 22, 2013 #25248 Δεκέμβριος 22, 2013 Κάτι ακόμα την κύστη την είχατε κλείσει με ραμμα η το είχατε αφήσει να επουλωθει μόνο του? Τι προτείνεται? Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου
jax7480 Δεκέμβριος 22, 2013 #25249 Δεκέμβριος 22, 2013 Αυτό έπρεπε να το ποστάρεις στο θέμα της χρεοκοπίας. Ο τύπος σε 6 μήνες(πολλούς έβαλα?) έχει βγάλει τα έξοδα της τηλεόρασης και από εκεί και πέρα καθαρό κέρδος. Δεδομένου ότι μια TV έχει 2 χρόνια εγγύηση μιλάμε ότι το νοσοκομείο τις νοικιάζει με 4πλο και βάλε κόστος σε σχέση με αν τις αγόραζε και σε περίπτωση που χάλαγαν μετά την περίοδο της εγγύησης τις πέταγε στην ανακύκλωση.Το νοσοκομείο δεν νοικιάζει τίποτα, που σημαίνει πως εμείς σαν φορολογούμενοι δεν πληρώνουμε κάτι από αυτό.Είναι καθαρά ιδιωτικό το όλο σκηνικό με πελάτη τον ασθενή. Θέλεις, έχει καλώς, δεν θέλεις, θα θέλει κάποιος άλλος.Με δεδομένο πως μία τηλεόραση 20αρα LCD, έχει γύρω στα 120€, τότε σε 12 εβδομάδες (3 μήνες) έχεις κάνει απόσβεση και από εκεί και πέρα βγάζεις καθαρό κέρδος.Άραγε αποδείξεις κόβει;
2cpu Δεκέμβριος 22, 2013 #25250 Δεκέμβριος 22, 2013 Κάτι ακόμα την κύστη την είχατε κλείσει με ραμμα η το είχατε αφήσει να επουλωθει μόνο του? Τι προτείνεται? Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μουΑναλογα το μεγαθος της τομης.Κανονικα ΔΕΝ πρεπει να μπαινουν ραμματα.Προσωπικα επειδη ηταν μικρο το σκαψιμο εμεινε ανοιχτο. So far all good.Σε φιλο που εφαγε χοντρο σκαψιμο τον ραψανε και σε ενα χρονο παλι ετρεχε.Φετος που τον εγχειρησαν παλι με ολικη του το αφησαν ανοιχτο.
Delijohn Δεκέμβριος 22, 2013 #25251 Δεκέμβριος 22, 2013 Μεγάλο σκάψιμο.. μισό ραμμένο κ μισό ανοιχτό, ώστε να γίνονται καλά οι αλλαγές κ να μην ξαναχρειαστεί καθάρισμα ποτέ. Θέλει ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!
dohc161416003179 Δεκέμβριος 22, 2013 #25252 Δεκέμβριος 22, 2013 Όσο για το φαγητό, του στρατού μου φαινόταν Μαμαλάκης :-P. Τουλάχιστον έχει tv, αγία γραφή νομίζω και ίδιωτικο μπανακι. Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου Το ψωμί είναι από Σέρρες και Χαλκιδική. Το γάλα από Κιλκίς(Λύκας), το κρέας από σύνορα Σερρών-Δράμας(φάρμα καπλανίδη), ζαρζαβατικά από Ημαθία-Πέλλα, τα κοτόπουλα από Γιάννενα, την παρασκευή του φαγητού την ετοιμάζει ο Χούτος Catering, δηλαδή τι άλλο θέλετε να είστε ευχαριστημένοι;
HotPeanut Δεκέμβριος 22, 2013 #25253 Δεκέμβριος 22, 2013 Το ψωμί είναι από Σέρρες και Χαλκιδική. Το γάλα από Κιλκίς(Λύκας), το κρέας από σύνορα Σερρών-Δράμας(φάρμα καπλανίδη), ζαρζαβατικά από Ημαθία-Πέλλα, τα κοτόπουλα από Γιάννενα, την παρασκευή του φαγητού την ετοιμάζει ο Χούτος Catering, δηλαδή τι άλλο θέλετε να είστε ευχαριστημένοι; Δεν θα χαιρόμουν με αυτό Ένα googlarisma θα σου λύσει την απορία.
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 22, 2013 #25254 Δεκέμβριος 22, 2013 Το νοσοκομείο δεν νοικιάζει τίποτα, που σημαίνει πως εμείς σαν φορολογούμενοι δεν πληρώνουμε κάτι από αυτό.Είναι καθαρά ιδιωτικό το όλο σκηνικό με πελάτη τον ασθενή. Θέλεις, έχει καλώς, δεν θέλεις, θα θέλει κάποιος άλλος.Με δεδομένο πως μία τηλεόραση 20αρα LCD, έχει γύρω στα 120€, τότε σε 12 εβδομάδες (3 μήνες) έχεις κάνει απόσβεση και από εκεί και πέρα βγάζεις καθαρό κέρδος.Άραγε αποδείξεις κόβει;Αυτό έπρεπε να το ποστάρεις στο θέμα της χρεοκοπίας. Ο τύπος σε 6 μήνες(πολλούς έβαλα?) έχει βγάλει τα έξοδα της τηλεόρασης και από εκεί και πέρα καθαρό κέρδος. Δεδομένου ότι μια TV έχει 2 χρόνια εγγύηση μιλάμε ότι το νοσοκομείο τις νοικιάζει με 4πλο και βάλε κόστος σε σχέση με αν τις αγόραζε και σε περίπτωση που χάλαγαν μετά την περίοδο της εγγύησης τις πέταγε στην ανακύκλωση.Δεν ισχύει η εγγύηση για επαγγελματική χρίσηΟΑΕΕΝοίκι ΔΕΗΟΤΕ, Όχημα με τα έξοδα του.Τέλος επιτηδεύματοςΠροσωπική ενασχόληση χωρίς ωράριοΝταβατζιλίκια στους διαφόρους των νοσοκομείωνκλπ κλπ
artyom Δεκέμβριος 22, 2013 #25255 Δεκέμβριος 22, 2013 Το γάλα δεν είναι λυκας αλλά φαρμα κουκακη. :-P Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 22, 2013 #25256 Δεκέμβριος 22, 2013 Το γάλα δεν είναι λυκας αλλά φαρμα κουκακη. :-P Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μουTo γιαούρτι όμως?
wrong method Δεκέμβριος 22, 2013 #25257 Δεκέμβριος 22, 2013 από το κρύο ξεφλούδισε η μύτη μου γαμωτεν :shout:
HotPeanut Δεκέμβριος 22, 2013 #25258 Δεκέμβριος 22, 2013 από το κρύο ξεφλούδισε η μύτη μου γαμωτεν :shout:
shattered Δεκέμβριος 22, 2013 #25259 Δεκέμβριος 22, 2013 lol @public newsletter....βαριόμουν και είδα σήμερα το newsletter τους για "gaming" προσφορές....το ps3+gt6 + the lust of us ....well it made my day
dohc161416003179 Δεκέμβριος 22, 2013 #25260 Δεκέμβριος 22, 2013 Δεν θα χαιρόμουν με αυτό Ένα googlarisma θα σου λύσει την απορία. Τα υλικά δεν τα φέρνει ο Χούτος. Απλά το προσωπικό του τα μαγειρεύει/ετοιμάζει/διανέμει μέσω των εγκαταστάσεων του νοσοκομείου. #artyom, δίκιο έχεις, ο λύκας μας άφησε χρόνους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.