optostyle Οκτώβριος 29, 2014 #1241 Οκτώβριος 29, 2014 Μετα απο φρεσκια εγκατασταση των 8.1 ξαφνικα η εισοδος του μικροφωνου και των ακουστικων δεν αναγνωριζονται.τα "τζακ"βισματα ειναι απο πισω.καμμια ιδεα τι παιζει????
acct Οκτώβριος 29, 2014 #1242 Οκτώβριος 29, 2014 Μετα απο φρεσκια εγκατασταση των 8.1 ξαφνικα η εισοδος του μικροφωνου και των ακουστικων δεν αναγνωριζονται.τα "τζακ"βισματα ειναι απο πισω.καμμια ιδεα τι παιζει????Πιθανότατα χρειάζεται να περάσεις τον πλήρη audio driver. Κατέβασέ τον από το support της Realtek -ή όποιας εταιρείας είναι η κάρτα ήχου σου- και λογικά θα είσαι εντάξει. Αν όχι, νέο θέμα με λεπτομέρειες, για να βοηθήσουμε.
Darap21 Νοέμβριος 20, 2014 #1243 Νοέμβριος 20, 2014 Πως μπορώ να διαγράψω το skype???Έχω 2 λογαριασμούς σε ενα email...και δεν μπορώ να μπω σε αυτόν που θέλω...
Delijohn Νοέμβριος 20, 2014 #1244 Νοέμβριος 20, 2014 Πως μπορώ να διαγράψω το skype???Έχω 2 λογαριασμούς σε ενα email...και δεν μπορώ να μπω σε αυτόν που θέλω... Αυτό είναι άσχετο με τα windows 8. Kάνε νέο θέμα.Επίσης 2 λογαριασμούς με το ίδιο mail ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Darap21 Νοέμβριος 20, 2014 #1245 Νοέμβριος 20, 2014 Αυτό είναι άσχετο με τα windows 8. Kάνε νέο θέμα. Επίσης 2 λογαριασμούς με το ίδιο mail ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Οκ συγνώμη...
Spirosssss Νοέμβριος 27, 2014 #1246 Νοέμβριος 27, 2014 Δηλαδή κλειδιά με 10eur που δίνουν με το κιλό τύποι σαν τον παραπάνω είναι μουφεξ? Έχω αγοράσει 2-3 φορές για παιχνίδια έτσι, χωρίς θέμα (βέβαια σε ένα έπρεπε να ζητήσω 3 αλλαγές κωδικού για να παιξει). Τι ισχύει λέτε; key generators?
yz3427 Δεκέμβριος 2, 2014 #1247 Δεκέμβριος 2, 2014 Δηλαδή κλειδιά με 10eur που δίνουν με το κιλό τύποι σαν τον παραπάνω είναι μουφεξ? Έχω αγοράσει 2-3 φορές για παιχνίδια έτσι, χωρίς θέμα (βέβαια σε ένα έπρεπε να ζητήσω 3 αλλαγές κωδικού για να παιξει). Τι ισχύει λέτε; key generators? εχω και γω αγορασει φθηνα κλειδια, αλλα στην πρωτη εγκατασταση θα στο ενεργοποιησει, στο format θα σου πει οτι δεν ειναι geniune. Αυτο συνεβη τουλάχιστον σε μενα. Μακάρι να δούμε κάποτε συνδρομητικό μοντέλο τύπου office 365 και στα Windows.
minast Δεκέμβριος 2, 2014 #1248 Δεκέμβριος 2, 2014 εχω και γω αγορασει φθηνα κλειδια, αλλα στην πρωτη εγκατασταση θα στο ενεργοποιησει, στο format θα σου πει οτι δεν ειναι geniune. Αυτο συνεβη τουλάχιστον σε μενα. Μακάρι να δούμε κάποτε συνδρομητικό μοντέλο τύπου office 365 και στα Windows. Μακάρι να δούμε τσάμπα Windows, όπως φημολογείται για τα 10, και όπως είναι το επιχειρηματικό μοντέλο πλέον για σχεδόν όλα τα άλλα λειτουργικά συστήματα.
swatoner Δεκέμβριος 2, 2014 #1249 Δεκέμβριος 2, 2014 εχω και γω αγορασει φθηνα κλειδια, αλλα στην πρωτη εγκατασταση θα στο ενεργοποιησει, στο format θα σου πει οτι δεν ειναι geniune. Αυτο συνεβη τουλάχιστον σε μενα.Μακάρι να δούμε κάποτε συνδρομητικό μοντέλο τύπου office 365 και στα Windows.Το συνδρομητικό μοντέλο δεν παίζει στην Ελλάδα. Το κόστος είναι μεγάλο και είμαστε καρμιρηδες γενικά. Και να σου πω την αλήθεια φάση azure πχ δε με ψήνει. Όλα τα data μου στο cloud. Και σε 10 χρόνια ένας τύπος έχει ότι πληροφορίες θέλει και τις πουλάει όσο θέλει. Γιατί μην ξεχνάμε admins είναι αυτοί όχι εσύ. Και από τον admin και τον λογιστή δύσκολο να κρυφτείς.
yz3427 Δεκέμβριος 2, 2014 #1250 Δεκέμβριος 2, 2014 Δηλαδή είναι μεγάλο κόστος με μια συνδρομη 10 ευρω μηνιαιως να εχεις ολοκληρο λειτουργικο με τις τελευταιες ενημερωσεις? Προσωπικα θα τα εδινα, Αν ηταν παραπανω με τιποτα.
Delijohn Δεκέμβριος 2, 2014 #1251 Δεκέμβριος 2, 2014 Έστω ότι κάθε 3 χρόνια περίπου έχουμε νέα έκδοση windows και δεδομένης και της τωρινής τιμής τους, 20-30 το χρόνο είναι καλά. Παραπάνω με τίποτα.
Spirosssss Δεκέμβριος 3, 2014 #1252 Δεκέμβριος 3, 2014 Οπότε καταλήγουμε οτι είναι φόλες αυτά τα κλειδιά με το κιλό; Άμα κλειδώνουν με το δεύτερο φορμάτ, να περιμένω όπως είμαι για να πάρω την αναβάθμιση σε 10
BasiliCeLew Δεκέμβριος 3, 2014 #1253 Δεκέμβριος 3, 2014 1)Το λογισμικό που προσφέρεται δωρεάν στους φοιτητές τι διαφορά έχει από τις κανονικές εκδόσεις? 2)Τι έκδοση των windows 8.1 να βάλω; Microsoft Windows 8.1 Pro Microsoft Windows 8.1 Pro N Microsoft Windows 8.1 Pro N with UpdateMicrosoft Windows 8.1 Pro with UpdateMicrosoft Windows 8.1 SymbolsMicrosoft Windows 8.1 Symbols Debug CheckedMicrosoft Windows Embedded 8.1 Industry ProMicrosoft Windows Embedded 8.1 Industry Pro with update
minast Δεκέμβριος 4, 2014 #1254 Δεκέμβριος 4, 2014 1)Το λογισμικό που προσφέρεται δωρεάν στους φοιτητές τι διαφορά έχει από τις κανονικές εκδόσεις? 2)Τι έκδοση των windows 8.1 να βάλω; Microsoft Windows 8.1 Pro Microsoft Windows 8.1 Pro N Microsoft Windows 8.1 Pro N with UpdateMicrosoft Windows 8.1 Pro with UpdateMicrosoft Windows 8.1 SymbolsMicrosoft Windows 8.1 Symbols Debug CheckedMicrosoft Windows Embedded 8.1 Industry ProMicrosoft Windows Embedded 8.1 Industry Pro with update Η μόνη διαφορά είναι ότι εξαρχής ισχύει για ενεργοποίηση σε ένα μηχάνημα, ενώ τυπικά χάνεις το δικαίωμα επανενεργοποίησης όταν λήξει η ιδιότητα με την οποία είσαι δικαιούχος. Για καθημερινή χρήση, διαλέγεις μια από τις πρώτες 4. Τα κλειδιά ισχύουν cross-version, αλλά δεν μπορείς να πάρεις ένα από το καθένα.
BasiliCeLew Δεκέμβριος 4, 2014 #1255 Δεκέμβριος 4, 2014 Η μόνη διαφορά είναι ότι εξαρχής ισχύει για ενεργοποίηση σε ένα μηχάνημα, ενώ τυπικά χάνεις το δικαίωμα επανενεργοποίησης όταν λήξει η ιδιότητα με την οποία είσαι δικαιούχος. Για καθημερινή χρήση, διαλέγεις μια από τις πρώτες 4. Τα κλειδιά ισχύουν cross-version, αλλά δεν μπορείς να πάρεις ένα από το καθένα.Τι διαφορά έχει αυτό που λέει with Update? Και αυτά που είναι Ν θα είναι πιο ελαφριά?
Delijohn Δεκέμβριος 4, 2014 #1256 Δεκέμβριος 4, 2014 Και αυτά που είναι Ν θα είναι πιο ελαφριά? The N editions of Windows 8.1 allow you to choose your own media player and software required to manage and play CDs, DVDs, and other digital media files. If you choose to use Windows Media Player 12, downloading it, along with related software, is free. Windows 8.1 N editions are available for customers who live in countries that are part of the European Economic Area and Switzerland.Basically it's the version the EU requires Microsoft to sell so people can pick their own media player and not have Windows Media Player "forced" on them.
vgiozo Δεκέμβριος 4, 2014 #1257 Δεκέμβριος 4, 2014 Παίδες υπάρχουν τίποτα οδηγοί ή ειδικές ρυθμίσεις βελτιστοποίησης των Windows 8 για ταμπλέτες και μνήμες eMMC (ή αυτές ενεργοποιούνται κατά την αναγνώριση του hardware κι εγκατάσταση του λειτουργικού; ) Πχ το indexing είναι καλό να είναι ενεργοποιημένο; Υπηρεσίες που μπορούν να απενεργοποιηθούν; Ευχαριστώ.
BasiliCeLew Δεκέμβριος 4, 2014 #1258 Δεκέμβριος 4, 2014 Η διαφορά με το with update και χωρίς; Κάτι ακόμα, ένα κλειδί το οποίο βγήκε για την αγγλική έκδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ελληνική;
tragikos Δεκέμβριος 4, 2014 #1259 Δεκέμβριος 4, 2014 Πως διάολο βάζω να ανοίγει τα txt με το Notepad++; Δεν έχει επιλογή Open With και στα defaults μου έχει μόνο το notepad και να βρω app από το store...
Zenor Δεκέμβριος 4, 2014 #1260 Δεκέμβριος 4, 2014 Πως διάολο βάζω να ανοίγει τα txt με το Notepad++; Δεν έχει επιλογή Open With και στα defaults μου έχει μόνο το notepad και να βρω app από το store... Δεξί κλικ σε ένα txt στο desktop και Open with - Choose default program, αν δεν εμφανίζει το Notepad++ πάτα το More οptions κάτω κάτω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.