Jump to content



Τι έχει μεγαλύτερη σημασία στις αγορές σας; Τιμή ή χρόνος παράδοσης;


Τι έχει μεγαλύτερη σημασία στις αγορές σας; Τιμή ή χρόνος παράδοσης;  

1.194 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Χαμηλότερη τιμή, αν αντέχω χωρίς το προϊόν.

Αισθάνεσαι κορόιδο, να ξέρεις ότι σε άλλη χώρα με καλύτερα ημερομίσθια πουλιέται κάτι φθηνότερα και το μαγαζί (αλλά και ο αγοραστής) έχει κέρδος.

Link to comment
Share on other sites

Αγοραζω online απο Ελλαδα,καθως ΑΚΟΜΗ μεσα μου εχω αυτο το 'ας ενισχυσουμε την αγορα μας'(βεβαια,οι περισσοτεροι θα με πειτε κουτος αλλα...)

Οσο για τιμη,χρονο παραδοσης,αξιοπιστια καταστηματος κτλπ,μπαινουν ολα σε μια ζυγαρια και αναλογως πραττω..

Link to comment
Share on other sites

Αυτή τη στιγμή λόγω κρίσης,αγοράζω από το εξωτερικό φτηνότερα και θα περιμένω.

Βέβαια αυτό κάνει κακό στην Ελληνική αγορά,άρα κάποιοι υπεύθυνοι που λέγονται πολιτικοί θα πρέπει να μειώνουν Φ.Π.Α. για να αυξηθεί η αγοραστική δύναμη.

Link to comment
Share on other sites

Το καλυτερο ειναι απο ελλαδα εφοσον υπαρχει υποστήριξη και οχι μεγαλη διαφορα τιμης.παντος εδω στην ελλαδα μας εχουν περασει τα μεγαλα καταστηματα οτι ζουμε σε σπηλια και οτι εκτος ελλαδας δεν βλέπουμε σε αυτη την περιπτωση θα παρω απεξω γιατι τελικά ειναι κοροιδια μια τν που ηθελε ενας φιλος μαρκας τάδε. .. εδω γνωστο καταστημα να την εχει 4.000 και απο γερμανικο καταστημα το ιδιο ακριβος μοντέλο να εχει 2.500 παρόμοιο σκηνικο και με ρολοι χειρός. Τεσπα καλο ειναι να στηρίζουμε την οικονομια μας ως Έλληνες πολίτες καταναλωτές αλλα να μας βοηθουν και τα ελκηνικα καταστήματα και οχι να ειναι οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο ποπος μας κατα του Έλληνα καταναλωτη

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Οσο υπάρχει κρίση και οι τσέπες μας είναι όλο και περισσότερο άδειες δυστηχώς όσο και να θέλουμε να υποστηρίξουμε τα Ελληνικά μαγαζιά δεν μπορούμε.Και δεν μιλάμε για 25% διαφορά αλλά για αρκετά μεγαλύτερη.

Link to comment
Share on other sites

Με την κατασταση που επικρατει νομιζω πως το βασικοτερο ειναι η τιμη και οχι η διαρκεια παραλαβης. Σαφως και αναζητουμε ενα προιον καλο αλλα στην καλυτερη τιμη ακομα και αν περιμενουμε λιγες μερες παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ΕΓΩ δυστηχως ψωνιζω απο ελλαδα καθως δεν εχω καρτες. Το μεγαλυτερο προβλημα με τα ελληνικα μαγαζια ειναι τα μεταφορικα. δεν ειναι δυνατον απο στουρναρη-κιφησια να σε χρεωνουν 5-7 ευρω ενω παιρνεις απο αμερικη και free shiping.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Προσωπικά όταν με ενδιαφέρει να αγοράσω κάτι, ελέγχω τις τιμές από όλα τα καταστήματα που εμπιστεύομαι και ανάλογα το αν το χρειάζομαι τώρα ή μπορώ να περιμένω και δύο βδομάδες αγοράζω είτε από εσωτερικό είτε από εξωτερικό. επέλεξα την δευτερη επιλογη για τον λόγο ότι πάντα γίνεται μέσω internet και τις περισσότερες φορές η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη που για π.χ. 5 ευρώ δεν περιμένεις να παραλάβεις 2 βδομάδες.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά και να θέλεις να ψωνίσεις από ελληνικά μαγαζιά, τα ελληνικά μαγαζιά με ετοιμοπαράδοτα προϊόντα είναι κάποια ελάχιστα μεγάλα και κάποια λίγα μικρά όπου όμως άντε να τα ψάξεις και να τα βρεις.

Και αυτά τα λίγα πλέον καταστήματα, έχουν μόνο τα standard προϊόντα, αν θες κάτι εξειδικευμένο πρέπει να τα παραγγείλεις έτσι κι αλλιώς.

Οπότε η άμεση αγορά στα ηλεκτρονικά είδη, τουλάχιστον στην Ελλάδα, σχεδόν έχει πεθάνει.

Προσωπικά αν βρω κάτι με καλή τιμή σε ελληνικά καταστήματα (πράγμα όχι δύσκολο πλέον) το παίρνω, αν και αν το βρω με πολύ καλύτερη τιμή έξω θα το πάρω από έξω.

Εξαρτάται βέβαια και το προϊόν. Ας πούμε τον χειμώνα είχα πάρει μια 27αρα τηλεόραση. Καταρχήν όσο να ναι πρέπει να την δεις για να αποφασίσεις και πέραν αυτού τελικά το κομμάτι που πήρα ήταν ελαττωματικό, οπότε η αντικατάσταση ήταν άμεση (πράγμα που θα ήταν μεγάλη ιστορία αν το είχα παραγγείλει απ΄έξω).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Η τιμή παίζει μεγάλο ρόλο εάν όμως καίγεσαι και πας να σκάσεις εάν δεν το πάρεις σήμερα, πας στο μαγαζί της γειτονιάς, πλαίσιο κατά προτίμηση. Μπορεί μερικοί να το βρίζουν αλλά είναι εγγύηση, ότι ήθελα μου το αλλάξανε χωρίς μπλα μπλαμ, μιας και με ξέρουν κιόλας, πρώτα χαιρετάνε εμένα και μετά τον υπεύθυνο καταστήματος λολ.... Απ'έξω δεν έτυχε να πάρω κάτι αλλά σίγουρα θα το κάνω στο μακρυνό μέλλον..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.