Alexopus6 Αύγουστος 9, 2013 #221 Αύγουστος 9, 2013 Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Sleeve απο Emil, σήμερα ετοιμάστηκαν τα 2 6πινα της vga απο αυριο 24pin, 8pin, front panel. 1000 ευχαριστώ Αγάπη για τις επεξηγήσεις και την όλη βοήθεια (θαυματουργή η πρέσα!!).
Seafalco Αύγουστος 9, 2013 #222 Αύγουστος 9, 2013 Άλεξ καλή αρχή!! Μια χαρά δουλειά έκανες! Σίγουρα θα το έχεις στο πρόγραμμα και καταλαβαίνω ότι το κουτί θα ανακατευτεί ακόμα αρκετά, αλλά έχε κατά νου να τα στρώσεις να μην σταυρώνουν! Χτένισέ τα να φανεί η κόμμωση*!!! {*Εν ανάγκη ρίξε και λίγο "λακ", (κάνα δεσιματάκι -διακριτικό- παραπάνω!)} :T:
Alexopus6 Αύγουστος 9, 2013 #223 Αύγουστος 9, 2013 Άλεξ καλή αρχή!!Μια χαρά δουλειά έκανες! Σίγουρα θα το έχεις στο πρόγραμμα και καταλαβαίνω ότι το κουτί θα ανακατευτεί ακόμα αρκετά, αλλά έχε κατά νου να τα στρώσεις να μην σταυρώνουν! Χτένισέ τα να φανεί η κόμμωση*!!! {*Εν ανάγκη ρίξε και λίγο "λακ", (κάνα δεσιματάκι -διακριτικό- παραπάνω!)} :T: Thanks στέλιο, η φωτό μέσα στο κουτί ήταν βιαστική, μολις μπουνε ολα τότε θα το πάω κομμωτήριο
karmen1983 Αύγουστος 9, 2013 Author #224 Αύγουστος 9, 2013 Ε ψιτ κύριος (έχε χάρη που δεν έχω skype εδώ να σε κράξω ) Κάποια είχε πει κάτι για μεσάνυχτα ε; good job btw αλλά ένα καλωδιάκι μου το κατσάρωσες στα εξάπινα. Αλλά για πρώτη προσπάθεια οφείλω να πω ότι ο μαθητής ξεπέρασε τη δασκάλα Α έχω αυτόν στην επιφάνεια εργασίας μου
Alexopus6 Αύγουστος 9, 2013 #225 Αύγουστος 9, 2013 Ε ψιτ κύριος (έχε χάρη που δεν έχω skype εδώ να σε κράξω ) Κάποια είχε πει κάτι για μεσάνυχτα ε; good job btw αλλά ένα καλωδιάκι μου το κατσάρωσες στα εξάπινα. Αλλά για πρώτη προσπάθεια οφείλω να πω ότι ο μαθητής ξεπέρασε τη δασκάλα Α έχω αυτόν στην επιφάνεια εργασίας μου εεεεεεε δεν τέλειωσα τώρα κατα τις 10 σταμάτησα και εφτιαξα τον μηχανικό με τον αντάπτορα και έφερα τον αλλο ssd μπροστά. Το ξέρω για το καλωδιο στα εξάπινα (μην αφήσουμε να πέσει τίποτα κάτω :shout:) θα το φτίαξω oμως :red:. Δραστικά μέτρα και με wallpaper ε?
karmen1983 Αύγουστος 9, 2013 Author #226 Αύγουστος 9, 2013 Αν τελείωσες 10, τότε αν πήγαινες και στο 24άρι μια χαρά τα υπολόγισα εκτός αν έβαζες τον σκυλάκο να κάνει τα μισά (αρκεί να του έλεγες βόλτα και θα τα ξεπέταγε ) Για το wp δε σχολιάζω
Alexopus6 Αύγουστος 11, 2013 #227 Αύγουστος 11, 2013 Τέλειωσαν 24pin και 8pin Για πρώτη φορά πιστευω καλά πήγε (απολογισμός μερικά καμένα δάχτυλα )
sotoscorfu Αύγουστος 11, 2013 #228 Αύγουστος 11, 2013 περισσότερο από καλά πήγε θα έλεγα :clap::clap:
jkanaks Αύγουστος 11, 2013 #229 Αύγουστος 11, 2013 Πολύ καλή προσπάθεια μπραβισιμο στολίδι για το εσωτερικό του κουτιου
LeoNaXe Αύγουστος 12, 2013 #230 Αύγουστος 12, 2013 μάγκες εγω θα τα ρημάξω όλα, δεν μου έμεινα άλλη αντοχή, πως μπορείτε;έχω πάρει για να κάνω και εγώ extention sleeved cable και το μόνο σπαστικό μου είναι όταν δεν μπαίνει ο terminal μέσα, μου την έχει δώσει άγρια....
karmen1983 Αύγουστος 12, 2013 Author #231 Αύγουστος 12, 2013 με ποιο τρόπο κάνεις sleeve? Με μακαρόνι ή χωρίς μακαρόνι;
swatoner Αύγουστος 12, 2013 #232 Αύγουστος 12, 2013 μάγκες εγω θα τα ρημάξω όλα, δεν μου έμεινα άλλη αντοχή, πως μπορείτε;έχω πάρει για να κάνω και εγώ extention sleeved cable και το μόνο σπαστικό μου είναι όταν δεν μπαίνει ο terminal μέσα, μου την έχει δώσει άγρια....Αν αγόρασες μακαρόνι απο emil αν θες για να κάνεις την δουλειά σου. Θα sleevareis με κάψιμο μακαρονιού και το αφαιρείς.
LeoNaXe Αύγουστος 12, 2013 #233 Αύγουστος 12, 2013 με μακαρόνι, απο τις 5 προσπαθώ και το μόνο που έχω καταφέρει είναι 3 καλώδια. έχω πάρει 10mm SATA Sleeving 3mm Sleeving 6mm Heat Shrink 12mm Heat Shrink PC Ratchet Crimper Modding Tools Molex ATX Female/Male Terminal 24pin Female/Male Connecor Black 6pin Female/Male PCI-E Connector Black 8pin EPS Female/Male Connector Black 8pin PCI-E Female/Male Connector Black 18 AWG Wire τα έχω πάρει για να κάνω extention αλλα δεν το βλέπω να το μπορέσω σύντομα χωρίς υπομονή, τα κάνωβ όλα και δεν μου μπαίνει το terminal
karmen1983 Αύγουστος 12, 2013 Author #234 Αύγουστος 12, 2013 εχεις σημειώσει με μαρκαδόρο μέχρι που να πας το Sleeve?Εχεις δοκιμάσει να είναι ζεστό το μακαρόνι και να το σπρώξεις να μπει μέσα;
LeoNaXe Αύγουστος 12, 2013 #235 Αύγουστος 12, 2013 (edited) πωσ να το σημειώσω εφόσον είναι όλα χύμα; δεν είναι κάποιο καλώδιο που απλά το sleevάρω. τώρα θα δοκιμάσω να είναι ζεστό. (με ζεστό κάνει δουλειά) μπορείς να μου πείς πως θα βγάλω male terminal απο το connector γιατι θα τα πετάξω όλα τώρα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 12, 2013 από LeoNaXe
karmen1983 Αύγουστος 12, 2013 Author #236 Αύγουστος 12, 2013 Διάβασε τον οδηγό να σου λυθούν οι απορίες.Αυτά που σου είπα μόλις τα γράφω αναλυτικά.Θα διαβάσεις κανένα μισάωρο και δε θα τυραννιέσαι απο δω και πέρα.
LeoNaXe Αύγουστος 12, 2013 #237 Αύγουστος 12, 2013 τα έχω διαβάσει σχεδόν όλα; δεν θα έγραφα εδώ χωρις να τα διαβάσω (τουλαχιστον τα περισσοτερα)αυτό που με προβληματίζει είναι να μπορέσω να βγάλω το male terminal απο το connector, τίποτα άλλο.και απο τετάρτη που που θα τελειώσω απο την υπηρεσία μου θα έρθω όλη μέρα στο χαρέμι να τα κάνω πένατόσες ώρες ούτε τσιγάρο έκανα απο το πήσμα που είχα
swatoner Αύγουστος 12, 2013 #238 Αύγουστος 12, 2013 Ξαναλέω αν αγόρασεις μακαρόνι απο emil απόφυγε το sleeve με μακαρόνι. Ζέσταμα ξεζέσταμα θα σου βγάλει την παναγία.Στην παρουσίαση της αγαπητής karmen για το sleeve-modding στο τέλος έχεις πως να κάνεις sleeve χωρίς μακαρόνι. Trust me το έμαθα καλά μετά το 17ο καλώδιο.Τα male terminal με το εργαλείο του emil θέλει μικροτσίμπιδο για να το τραβήξεις. Δυστυχώς για male δεν είναι το καλύτερο. Είχα ένα άκυρο που μου είχε δώσει ο Dinopoulos και έκανε τρομερή δουλειά αλλά στα female ήταν ζόρι αφού στο τέλος το έσπασα.
karmen1983 Αύγουστος 12, 2013 Author #239 Αύγουστος 12, 2013 Νίκο σου ξαναείπα ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ μακαρόνι απλά θέλει προσοχή και υπομονή. Και εσύ δεν διάβασες και μετά που σου είπα κάποια πράγματα προχώρησες.Το εργαλείο του Emil ΔΕΝ θέλει κανένα μικροτσίμπιδο για να λειτουργήσει είτε σε αρσενικά είτε σε θηλυκά πινάκια. Εχω μέχρι και βίντεο που το χειρίζομαι μπροστά σας. Μη λέμε ότι θέλουμε.[MENTION=16567]LeoNaXe[/MENTION] βγάλε το σχεδόν από τη πρόταση και διάβασε. Στον οδηγό έχω αρσενικό connectora. Δες πως αφαιρείται αν και δεν έχει ΚΑΜΙΑ διαφορά απο τον θηλυκό.
LeoNaXe Αύγουστος 12, 2013 #240 Αύγουστος 12, 2013 αυτό το έχω δεί φίλε και το σκέφτηκα πολύ. απλά δεν ξέρω ήθελα να είναι με μακαρόνι, μπορεί στο μέλλον για κανένα χωρίς να έκανα. το πρόβλημά μου είναι για να καταλάβετε αυτή η π@π@ρι@ τώρα πώς βγαίνει απο το connector?
Recommended Posts