CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 10, 2012 #161 Δεκέμβριος 10, 2012 με βιασες. Μονο αυτο σου λεω.Λεπον. Θα σπασουμε το διαβασμα ως εξης : Διαβασε εσυ ΟΛΗ την εγγυηση του κατασκευαστη και απομονωσε μου εκει που λεει σε ποιες περιπτωσεις ακυρωνεται η εγγυησις. Αυτο ειναι ευκολακι (το εχω κανει προ πολλου) Αναφερει πως εαν η ζημια/βλαβη που εχει προκληθει, οφειλεται σε κανιβαλισμο απο πλευρας μου, it is voided H εγγυηση δεν ισχυει, εαν τα ελαττωματα οφειλονται σε ζημια, κακη χρηση, αυθαιρετη επεμβαση, αμελεια ή ελλειψη προσοχης και σε περιπτωση αλλαγων ή επιδιορθωσεων που γινοται απο μη εξουσιοδοτημενα ατομα.Τα ακολουθα ειναι παραδειγματα ελαττωματων ή ζημιας που δεν καλυπτεται απο την εγγυηση του προιοντος: 1. Ελαττωμα ή ζημια που απορρεει απο τη χρηση του Προιοντος με αλλον τροπο περαν του συνηθους ενδεδειγμενου 2. Ελαττωματα ή ζημια για κακη χρηση, προσβαση σε μη συμβατες πηγες, ατυχημα ή αμελεια 3.Ελαττωματα ή ζημια για μη καταλληλη δοκιμη, λειτουργια, συντηρηση, εγκατασταση, προσαρμογη, μη εξουσιοδοτημενες εφαρμογες λογσμικου ή οποιαδηποτε αλλη μετατροπη ή τροποποιηση 4. Θραυση ή ζημια των κεραιων, εκτος αν εχουν προκληθει ευθεως απο ελαττωματα του υλικου ή της εργασιας 5. Προιοντα αποσυναρμολογημενα ή επισκευασμενα αλλου εκτος απο τη (εταιρεια), με τετοιο τροπο, που να επηρεαζει δυσμενως την αποδοση ή να εμποδιζει τον επαρκη ελεγχο και τη δοκιμη του, προκειμενου να επιβεβαιωθει οποιαδηποτε αξιωση εγγυησης. 6. Ελαττωματα ή ζημια οφειλομενα σε θεματα εμβελειας, καλυχης, διαθεσημοτητας, βαθμο εξυπηρετισης ή λειτουργιας του συστηματος του κινητου απο τον χρηστη του κινητου. 7. ... που οφειλονται σε υγρα, υπερβολικη υγρασια, εντονη εφυδρωση, αμμο, τροφες, σκονη και παρεμφερεις ουσιες και τα οποια προκαλουνται απο την ακαταλληλη τοποθετηση των προστατευτικων στοιχειων του Προιοντος και/ή την εκθεση του Προιοντος σε συνθηκες περαν των καθορισμενων προδιαγραφων ή οριων 8. Σπειρωτα καλωδια μοναδας ελεγχου του Προιοντος που εχουν τεντωθει ή των οποιων εχει σπασει το βυσμα αρθρωτης συνδεσης. 9. Ολες οι πλαστικες επιφανειες και ολα τα αλλα εξωτερικα εκτεθειμενα ανταλλακτικα, στα οποια εχουν προκληθει εκδορες ή ζημιες εξαιτιας συνηθους χρησης απο τον καταναλωτη. 10. Δερματινες θηκες (πυ καλυπτονται απο ξεχωριστες εγγυησειες κατασκευαστη). 11. Προιοντα που ενοικιαζονται σε προσωρινη βαση 12. Περιοδικη συντηρηση και επισκευη ή αντικατασταση των ανταλλακτικων εξαιτιας συνηθους χρησης ή φθορας. Παρακατω αναφερει μια Σημειωση που αφορα την διαρκεια συνομιλιας, αναμονης, κτλ και γενικα για την μπαταρια.Την θελεις και αυτην? Θενκς προκαταβολικα Εαν θελεις moar fun σου επιτρεπω να πας απο την Αργυρουπολη και να παιξεις με τα παιδια απο εκει σημειωτεον Δεν εχω επικοινωνησει ακομα με το σερβις (η ενημερωση που ελαβα ηταν απο τον μεταπωλητη με τον οποιον επικοινωνησε η αντιπροσωπεια) για να τους τιποτα Περιμενω τις εξεληξεις και αναλογως θα πραξω Σιγουρα παντως δεν θα σκασω 150 ευρω για επισκευη.
z3et Δεκέμβριος 12, 2012 #162 Δεκέμβριος 12, 2012 "9. Ολες οι πλαστικες επιφανειες και ολα τα αλλα εξωτερικα εκτεθειμενα ανταλλακτικα, στα οποια εχουν προκληθει εκδορες ή ζημιες εξαιτιας συνηθους χρησης απο τον καταναλωτη."WTF? Δηλαδη εμενα που ειναι η πλατη του κανει καμπυλη (οποτε το "peak" αυτης ειναι το μονο πραγμα που ερχεται σε επαφη οταν το αφηνω κατω) και εχει γεμισει με απειρες γρατζουνιες/το χρωμα εχει φυγει, θα μου το βγαλουν εκτος εγγυησης? Jebus...
TifoziF1 Δεκέμβριος 12, 2012 #163 Δεκέμβριος 12, 2012 όχι απλά η "πλάτη" δεν καλύπτεται από την εγγύηση
Shaman Δεκέμβριος 17, 2012 #164 Δεκέμβριος 17, 2012 Huge Security Hole In Recent Samsung Devices - Slashdot
TifoziF1 Δεκέμβριος 17, 2012 #165 Δεκέμβριος 17, 2012 Huge Security Hole In Recent Samsung Devices - Slashdot [ROOT][sECURITY] Root exploit on Exynos - xda-developers The good news is we can easily obtain root on these devices and the bad is there is no control over it. :hehe: Άντε μπας και βάλουμε Windows7/8 στα κινητά μας και σωθούμε :P
Billys Δεκέμβριος 18, 2012 #166 Δεκέμβριος 18, 2012 Android 4.1.2 Jelly Bean update for Galaxy S II delayed | SamMobile
Andrewk Δεκέμβριος 19, 2012 #167 Δεκέμβριος 19, 2012 Android 4.1.2 Jelly Bean update for Galaxy S II delayed | SamMobile Εδω η lg μολις εβγαλε ics για το p990 και κατοχοι των s2 κλαιγονται;; Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
ΣτοΠαραΠεντε Δεκέμβριος 29, 2012 #168 Δεκέμβριος 29, 2012 Ποιες συχνότητες πιάνουν οι ελληνικές εταιρείς κινητής τηλεφωνίας για 2G και 3G;
Tsakonas Δεκέμβριος 29, 2012 #169 Δεκέμβριος 29, 2012 Ποιες συχνότητες πιάνουν οι ελληνικές εταιρείς κινητής τηλεφωνίας για 2G και 3G;αν θυμαμαι καλα 900mhz, 1800mhz, 1900mhz ...για σιγουρα ρωτα στην ΕΕΤΤ, η οποια δινει τις σχετικες αδειες...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 2, 2013 #170 Ιανουάριος 2, 2013 Ποιες συχνότητες πιάνουν οι ελληνικές εταιρείς κινητής τηλεφωνίας για 2G και 3G;850/1900 (cosmo) & 900/1800 (Voda+W) και 2100 (για UMTS) voda σιγουρα και δεν ξερω αν την χρησημοποιει κανεις αλλος
Billys Ιανουάριος 6, 2013 #171 Ιανουάριος 6, 2013 Samsung Korea posts Galaxy S II Jelly Bean update details | SamMobile
racer Ιανουάριος 8, 2013 #172 Ιανουάριος 8, 2013 Sony Xperia Z.. :nerd::nerd: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KNsX30n0R3s]Xperia[/ame]
astrolabos Ιανουάριος 8, 2013 Author #173 Ιανουάριος 8, 2013 Huawei blurs phone and tablet lines even further with colossal 6.1-inch Ascend Mate | The Verge
Τζώρτζης Ιανουάριος 8, 2013 #175 Ιανουάριος 8, 2013 Δε ξέρω πόσοι το έχετε δοκιμάσει αλλά προσωπικά είμαι εκστασιασμένος με το αποτέλεσμα.Seeder apk. Γεννήτρια εντροπίας, μόνο από τον όρο εντροπία είσαι 100% κερδισμένος, που προσφέρει σημαντική μείωση του lag ιδιαίτερα σε προηγούμενης γενιάς android λειτουργικού (προ JB). Τέλος η καθυστέρηση απόκρισης σε οποιοδήποτε android κινητό.Το χρησιμοποιώ 4εις ημέρες στο huawei G300 ICS 4.0.3 stock και είμαι υπερευχαριστημένος.
astrolabos Ιανουάριος 8, 2013 Author #176 Ιανουάριος 8, 2013 http://www.thelab.gr/mobile-computing/android-apps-87564-19.html#post1063409069
l2phile Ιανουάριος 16, 2013 #177 Ιανουάριος 16, 2013 Για όσους αφήνουν νυχάκι. Άντε και για την @karmen31412312somethingNano Nails, το αξεσουάρ που μετατρέπει τα νύχια σου σε γραφίδες ακριβείας
Billys Ιανουάριος 23, 2013 #178 Ιανουάριος 23, 2013 Samsung rolls out Android 4.1.2 Jelly Bean update to the Galaxy S II | SamMobileΠρεπει να την περασω δεν μπορω αλλο με την 4.0.3...
Billys Ιανουάριος 23, 2013 #180 Ιανουάριος 23, 2013 Παραπονιαρη, λογικα θα ερθει συντομα και στο note μην αγχωνεσαι...samsung ειναι αυτη...
Recommended Posts