Jump to content



Star Citizen


Shaman

Recommended Posts

Δοκιμή σήμερα για πρώτη φορά του Vaandul raid (με τα drones) κατάφερα και έφθασα μέχρι το 9ο stage όπου εκεί απλά ήταν for the lulz. Τι surrounding, ramming, όλη την ώρα shields down, είχα χάσει και τα main engines από το 8th stage οπότε καταλαβαίνετε... :p

Παρεπιπτόντως αναβάθμισα την κάρτα γραφικών και μπορώ με σιγουριά να πω, καμμία σχέση με πριν. Τώρα μπαίνω στο hangar και χαζεύω την γραφικούρα ωστόσο εξακολουθούν κάτι λευκές γραμμούλες στους τοίχους (σαν bad rendering μοιάζει). Next upgrade είναι ο δίσκος οπότε θα παραθέσω τις εντυπώσεις μου αν και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι απο το mechanical RAID στον SSD η διαφορά θα προκαλέσει ενθουσιασμό.

Αν δεν κάνω λάθος 25 Νοεμβρίου έχει γενέθλια το SC. Λέτε να δούμε κανένα ενδιαφέρον επετειακό limited offer?:magic:

Link to comment
Share on other sites

Όλο και κάτι θα έχει πάλι κατά το τέλος Νοέμβρη, αλλά μέχρι τότε μεσολαβούν αρκετά. PAX Australia και FPS reveal, 1-2 concept sales και ίσως και καμία διαφήμιση σκάφους ακόμη.

Δε μας είπες όμως, τι πακέτο πήρες τελικά;

Link to comment
Share on other sites

I like events!

Δεν έχω πάρει κάτι για την ώρα. Έχω έρωτα με το Blue Cutlass σε βαθμό που εξέταζα το σενάριο του grey market - υπερίσχυσε όμως η λογική. Παίζω με acc φίλου που ευτυχώς λείπει και γυρίζει Τετάρτη οπότε έχω λίγες μέρες ακόμη.

Κυκλοφοράει στη πιάτσα για κάτι νέες εκδόσεις του Avenger. :D

Link to comment
Share on other sites

Βασικά τίποτα το εντυπωσιακά διαφορετικό απ' όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τα FPS - παρά τις φανφάρες για το "redefine του FPS στο SC" από τους developers. Επιπλέον αρνητικό στοιχείο για μένα το shaking του HUD στο κράνος το οποίο θεωρώ αχρείαστο και δυνητικά επιβλαβές για την gaming εμπειρία συνολικά (motion sickness).

Σίγουρα έχουν πολύ δουλειά ακόμη. Επιπλέον όταν έχουμε παίξει FPS που έχουν μείνει στην ιστορία καλό είναι να υπάρχει λίγη ταπεινότητα. =)

Link to comment
Share on other sites

Εμένα με κούρασε λίγο το design, πολύ φλύαρο για τα γούστα μου. Και η πίστα και τα όπλα ήταν λίγο εξεζητημένα. Αν πάνε για ρεαλισμό, less is more. Α, και σίγουρα η παρουσίαση έχασε πόντους από τους ελαφρώς φλούφληδες που το επεδείκνυαν. ;)

Από την άλλη, στα θετικά είναι σίγουρα ότι χάρη στην CryEngine μοιάζει ήδη πολύ ολοκληρωμένο. Πάντως, το ιδανικό για μένα θα ήταν Insurgency in space. Έχουμε καιρό όμως.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα με κούρασε λίγο το design, πολύ φλύαρο για τα γούστα μου. Και η πίστα και τα όπλα ήταν λίγο εξεζητημένα. Αν πάνε για ρεαλισμό, less is more. Α, και σίγουρα η παρουσίαση έχασε πόντους από τους ελαφρώς φλούφληδες που το επεδείκνυαν. ;)

Από την άλλη, στα θετικά είναι σίγουρα ότι χάρη στην CryEngine μοιάζει ήδη πολύ ολοκληρωμένο. Πάντως, το ιδανικό για μένα θα ήταν Insurgency in space. Έχουμε καιρό όμως.

Αν δεν κάνω λάθος ο τύπος που κάνει το debugging είχε πει οτι έχει κάνει το Insurgency...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Για όσους έχουν χάσει την ευκαιρία να αποκτήσουν το σκάφος των ονείρων τους, Star Citizen Anniversary Sale.

 

 

PRICING & HULL INSURANCE

For this sale only, prices will remain the same as when the ships were last introduced. And for the duration of the sale, all of the limited ships will be offered with two-year insurance instead of the standard six months. If you have picked up one of these ships with six-month insurance in the past, you can melt it and use the store credit to switch to this year’s release.
 
For more information about Insurance, head over to the Insurance FAQ here.
 
DO I NEED TO BUY ANOTHER SHIP?

NO! Remember: we are offering these pledge ships to help fund Star Citizen’s development and because of player demand. All of these ships will be available for in-game credits in the final universe, and they are not required to start the game. The design goal is to make additional ships available that give players a different experience rather than a particular advantage when the persistent universe launches. Every sale supports expanding Star Citizen’s overall development, but none are required to gain full enjoyment from the game.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ας απαντήσω λίγο γρήγορα...

Πλεον οτι αγοράσει θα πρεπει να αγοράζει και module passes(5$ το pass)

Τα modules που θα βγούμε είναι fps/planetside/singleplayer/(και το υπάρχων arena commander που είναι συνήθως μέσα στην τιμη)

Αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά το φθηνότερο,αν δεν κάνω λάθος,την παρασκευη (μαζί με το sale του concept) θα δώσουν αρκετά aurora packages φθηνότερα(είμαι από κινητό στο robertsspaceindustries.com θα βρεις οτι πληροφορία θες για το sale για την ακρίβεια στο link του minast)

Τα 2 χρόνια insurance που δίνουν κατα την διαρκεία του sale είναι σίγουρα καλυτερο απο του λίγους μηνες που έχουν συνήθως τα πακέτα πλεον..

Το αν αξίζει είναι σχετικό.. Το μονο που μπορείς να κανεις τώρα είναι να βλέπεις το σκάφους σου σε ενα Γκαραζ και να το πιλοταρεις σε pvp(αν είναι ηδη μέσα,αλλιως εχεις loaner)

Ps.αν είναι να αγοράσει amd κάρτα στο συντομο μέλλον δεν αγοράζει τίποτα και εχεις απο τα reward το mustang omega σαν σκαφος

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο μου εντυπώνεται η πεποίθηση ότι το πιο επιτυχημένο τμήμα της εταιρείας είναι το Sales & Marketing. Καλές οι επιστροφές των "exclusive" ships ή των "exclusive" διακοσμητικών για την επετειακή προσφορά, αλλά δεν αρκούν για να φτιαχτεί το παιχνίδι. Όλα τα νεότερα βίντεο που κυκλοφορούν είναι στην ουσία από ένα sales pitch για περισσότερα λεφτά. Αυτό δεν είναι οπωσδήποτε κακό, απλά μάλλον περιμένω περισσότερα από ένα πρότζεκτ 63 εκατομμυρίων, από ό,τι από το Kickstarter των 6 εκατομμυρίων.

 

Κατά τ' άλλλα:

* Ήδη έχουν αποχωρήσει αρκετοί από τους πιο ενθουσιώδεις συντελεστές (Eric Peterson, David Hobbins, Chris Olivia, Mike Morlan) και φαντάζομαι θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

* Το FPS, που στοχεύει να είναι ένα ΑΑΑ παιχνίδι από μόνο του, αρχίζει να μοιάζει ανησυχητικά περίπολοκο...

* Η πτήση -το  μέρος που θέλω να δω τελειωμένο χθες- είναι τελικά εκείνο με την πιο αργή πρόοδο.

 

Προσωπικά, εξακολουθώ να παρακολουθώ με προσμονή τα νέα του παιχνιδιού, απλά έχω χάσει τη διάθεση να μεταφέρω το κάθε τι κι εδώ, γιατί αισθάνομαι σα να προσπαθώ να πουλήσω αντίτυπα. ;)

 

Οπότε, στην ουσία: η φετινή επετειακή προσφορά είναι ενδιαφέρουσα για όποιον θέλει να ρίξει άμεσα μια ματιά στα ενδότερα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι κι όταν πλησιάζει η Alpha ή Beta θα υπάρξουν αντίστοιχες. Οπότε, όποιος θέλει κάτι πιο έτοιμο πριν ξοδέψει τα λεφτά του, ας κάνει λίγη ακόμη υπομονή. Υποψιάζομαι δε ότι τα κουπόνια της AMD μπορεί να φτηνύνουν κι άλλο. Ένα αντίγραφο του παιχνδιού για ~10€ δεν είναι καθόλου άσχημα.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Φίλε acct πράγματι υπάρχει μία αίσθηση "εκμετάλλευσης" προς την κοινότητα αλλά αυτό έχει δύο όψεις...και η άλλη είναι ότι σίγουρα αυξάνονται οι προσδοκίες για το τελικό αποτέλεσμα. To FPS δεν θα το έλεγα ακριβώς περίπλοκο, απλά αντί για το κλασικό head/body damage modifier, θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τα "10 σημεία" των οποίων ο βαθμός του τραύματος θα επηρεάζει το gameplay. Αυτό πιστεύω γίνεται αφ' ενός για να διαφοροποιηθεί από τα παραδοσιακά fast-paced FPS (Battlefield 3) αλλά και να προσθέσει εντονότερα το στοιχείο της τακτικής. Οι στολές θα εξασφαλίζουν μια σχετικά καλή προστασία (θα έχουν levels) και οι FPS μάχες θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, πόσο μάλλον αν πάμε και σε planetary environments. Μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

Για την πτήση έχουμε δρόμο ακόμη. Υπάρχουν σκάφη πολλών χαρακτηριστικών και μεγέθους και επιπλέον πολλά από αυτά ακόμη σχεδιάζονται στο χαρτί. Το καλοκαίρι του 2015 που θα έχουμε το Arena Commander 1.0 με αρκετά σκάφη flyable, αλλά και την βελτιστοποίηση για όλους τους πιθανούς τρόπους χειρισμού θα γνωρίζουμε περισσότερα.

 

Για game package είναι μια καλή στιγμή να κάνει κάποιος αγορά καθώς γλυτώνει 2 χρόνια ασφάλισης του σκάφους του - σε περίπτωση καταστροφής του αποζημιώνεσαι με νέο. Μιλάμε για 2 χρόνια πραγματικού gaming χρόνου οπότε ουσιαστικά είναι σχεδόν ...για πάντα. Υπ' όψιν ότι μαζί με το package αποκτάτε πρόσβαση στο beta, το single-player και το Player Universe (Multi-Player).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μπα, δεν αισθάνομαι θύμα εκμετάλλευσης. Ίσα-ίσα, το έχω ξαναπεί πως αισθάνομαι ότι τα λεφτά μου τα έχω βγάλει μόνο παρακολουθώντας τα Wingman's Hangar, τα Next Great Starship και τις υπόλοιπες ενημερώσεις. Αν ανησυχώ για κάτι είναι για το μέλλον του ίδιου το παιχνιδιού. Φοβάμαι ότι χάνεται η στόχευση που ήταν απαραίτητη με ένα κεφάλαιο μονοψήφιων εκατομμυρίων, ίσως γιατί μοιάζει περιττή για το "most successful crowd funded project ever".

 

Στα πιο ουσιαστικά, μ' αρέσουν τα τακτικά FPS, αλλά αυτό δε σημαίνει shooting simulation. Για να είναι διασκεδαστικό ένα παιχνίδι, πρέπει να κάνεις ορισμένες απλουστεύσεις. Όταν ξεκινάς με την πρόβλεψη να έχεις 10 διαφορετικά σημεία στο σώμα, με 4 επίπεδα λειτουργικότητας και πολλαπλούς μηχανισμούς για να διαπιστώνεις την κατάσταση της υγείας σου, ξέρεις τι σκέφτομαι; Wing Commander III drunk mission. :bleh:

 

Όσο για τα σκάφη, το πιο διασκεδαστικό περιεχόμενο μέχρι στιγμής, προχωρούν μια χαρά. Όμως και πάλι δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι αξίζει κάποιος να βάλει λεφτά από τώρα, μόνο και μόνο για τα 2 χρόνια ασφάλισης. Δεδομένου ότι το κόστος της ασφάλισης θα είναι απλά ένα διαχειρίσιμο λειτουργικό έξοδο, δε βρίσκω να αξίζει η επένδυση σε ζεστό χρήμα, εκτός αν κάποιος είναι αποφασισμένος να παίξει στο μεσοδιάστημα μέχρι την επόμενη μεγάλη προσφορά.

 

Πάντως, όποιος βρει ένα σκάφος να του αρέσει, που να κοστίζει λεφτά που δεν θα του λείψουν και δε θέλει να τα δώσει κάπου αλλού, ευπρόσδεκτος! :T:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το μόνο πράγμα που με τρομάζει, και μου δίνει ελπίδα ταυτόχρονα, είναι η μεγαλομανία του Roberts. Μακάρι να βγάλει το epic, immersive διαμάντι που θέλει αλλά θα συμφωνήσω και εγώ με τον @acct. Μέχρι τώρα 2 ΑΑΑ τίτλοι είναι σε development με ένα Persistent Universe να ελοχεύει στο Ort Cloud. Το bug fest που θα ακολουθήσει θα πάρει κ'αυτό, μάλλον, μια θέση στο βιβλίο Guiness. :D

 

Κάτι ανησυχητικό ακόμα, είναι ο αριθμός των fanbois που δεν παραπονιούνται για τίποτα άλλο εκτός από το πόσο δύσκολο είναι να παίζεις με mouse, Συγγνώμη, ρίχνω flame δίχως λόγο τώρα, απλά προερχόμενος από communities σαν του EvE και του TotalWar, μου κάθονται περίεργα αυτά που βλέπω κατά καιρούς στο RSI forum.  

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το SC δεν έχει ανταγωνισμό για την ώρα αφού ο Braben μάλλον στα τραίνα θα γυρίσει αν δεν στρώσει το grouping και το player interaction ( αν και το Inderdiction mechanic έχει πλάκα για την ώρα). 

 

Υ.Γ. Όλοι οι παραπάνω προβληματισμοί δεν με αποθάρρυναν από το να πάρω Hornet kai Avenger  :happy: Άμα υπάρχει ρευστό, το Star Citizen, μόνο και μόνο για την κλίμακα στην οποία στοχεύει, αξίζει όλη την υποστήριξη του sci-fi/space κοινού. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.