Jump to content



Recommended Posts

Dude low life χωρίς shavrones Δεν παιζεις με τπτ ετσι και σταθείς πχ σε σημείο που έχει σκάσει alchemy bomb θα ψοφήσεις αμέσως η αν φας κανένα ξεκάρφωτο poison arrow με low life χωρις CI δεν θα καταλάβεις τι έγινε . Και μιλάω για average καταστάσεις οχι να έχεις αφιερώσει τα μισα points και ολο το gear για να έχεις σεβαστό chaos res η τπτ 500life regen .

:D

Link to comment
Share on other sites

ok με 400hp δε βγαίνει ο dominus, φτάνω χαλαρά last stage και μετά με μονοβολιάζει, είτε έξω από τη φούσκα είτε μέσα. Ώρα για gear :p

6 ατομα χτες και καναμε αμαν για να τον ριξουμε.

[MENTION=1303]Athens2004[/MENTION] πως σε λενε ingame?

Link to comment
Share on other sites

ok με 400hp δε βγαίνει ο dominus, φτάνω χαλαρά last stage και μετά με μονοβολιάζει, είτε έξω από τη φούσκα είτε μέσα. Ώρα για gear :p

Νταξ, πήγα 700hp, λίγο καλύτερο gear και τον roflstompαρα :D

Link to comment
Share on other sites

Εγώ στα 68 με το marauder δεν γίνεται να το βγάλω στο merciless. Με κόπους και βάσανα έβαλα τον General. Piety δεν έφτασα, όπως και library τρώω άσχημες σφαλιάρες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έχω όπλο από 48 level και δεν βγάζω dps αλλά δεν γίνεται να το αλλάξω γιατί δεν έχω τίποτα άλλο με 5 links. Κάποιος να μου δώσει τα φώτα του; Παίζω το infernal blow build από τα φόρουμ.Και δεν διαθέτω cast on damage taken gem...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

μόνη σου επιλογή να κάτσεις να φαρμάρεις στα docks/catacombs μέχρι να μαζέψεις currency (jewel fusing) ή να σου πέσει 5link. Δυστυχώς για να τερματίσεις τις περιοχές του merciless θες gear.

δε ξέρω αν παίζετε σε standard ή hardcore leagues. εγώ είμαι στο nemesis level74 και έχω ξεκινήσει Piety runs μπας και πέσει τίποτα.

4k hp

4k armour

resistances όλα στα 75 εκτός chaos

Πρέπει και γω να αναβαθμίσω εξοπλισμό αλλά προς το παρόν μαζεύω currency με Piety runs. Dominus δε δοκίμασα ακόμα αλλά στο Nemesis αν πας ξεβράκωτος απλά RIP.

Link to comment
Share on other sites

@filthy_dwarf

Πόσο dmg κάνεις με elemental? Αν δεν κάνεις πολύ τότε τα 3 skill point που χάλασες στα weapon elemental damage +8% είναι λίγο τσάμπα, βάλε και τα 2 για να πας σύνολο 5.

Τώρα για το αν είναι καλό θα φανεί στο αν την παλεύεις στο merciless και στα map :p γενικά δεν είδα κάτι που να με χάλασε

Link to comment
Share on other sites

Έχει κάποια ( αρκετά ) λαθάκια .

1 Απο την στιγμή που παιζεις crit τα ele points ειναι ψιλοάσκοπα . ( εγω στο δικο μου tree δεν εχω βάλει κανένα . )

2 . Στην πλευρα του crit multi πανω απο το ondars με το που παρεις το 40% heartseeker point σταματας . Μην σπαταλάς points για 10ρια crit mutli πανω στον shadow εχει 4 χ 20ρια crit multi τα οποια δεν φτανεις πλεον αν τα ριχνεις σε 10ρια , επισης το ''τοξο'' κατω απο τα ele points νομιζω δινει χαμηλοτερες τιμες απο κατι αλλα που ειναι για bow κατω απο τον shadow.

3 Συνεχισε να κανεις το Π ( για να φτασεις και το iron grip που ειναι must ) οπως εγω εκει που εχει το sentiel παιρνεις +10 all res , πιο πανω εχει 3 χ 18ρια resistances απο την αλλη πλευρα εχει το berseking που με τα αλλα 2 ποιντ δινει 21% attack speed .

4 Το tree εχει λίγο life νομίζω . - μου φαίνεται .

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAdEOSA-rEZYVIBXwFr8X2BmKGbQZ1SF2JP0mlSpNLOktgzB8MZ4x-jIJMn4zDDWSNug51DpSPs8_J0rITeNRR1M1VUtYr1_hYeJjQ2skbEZtbG17bqpv8nBScNVybHb3eA19dX8rh9uI8Yw2jX2V6ZcGm7Wdo6CfoSKhpKJAplen1Kluqn-quKxZr6ev67VItfK7473mvqfAD8BRxKLKqcrTzZjQOdJN037VANaK3BXexuHb44TnVOd06mLvevBC8-r0-Paj-WP6sfyr_iv-j_66_sj_3g==

Έγινε επεξεργασία από Athens2004
Link to comment
Share on other sites

To λοιπόν, έχω νταξ pc, ι5k 4G, 760gtx, 8gb.

To παιχνίδι δεν έχει κανένα θέμα...υπό κανονικές συνθήκες.

Summoner, έχω 3 spectre, παίρνω τα banners που πετάνε 3 fireball τη φορά.

Οπότε έχουμε 9fireballs.

Τους έχω βάλει lesser multiple projectiles.

Οπότε πάμε 18fireballs.

Επίσης τους έχω βάλει chain.

32fireballs. Και βαράνε και ΠΟΛΛΕΣ/sec...Από παγωμένα 60fps πάει στα 25...

Link to comment
Share on other sites

Το chain μαζί με μερικά ακόμα skill είναι κακογραμμένα όταν ανεβάζεις τον αριθμό των projectiles ή AOE.

Δυστυχώς δε φταίει το σύστημά σου αλλά το game graphics engine. Που να δεις τί γίνεται όταν υπάρχει σε party ice shot μαζί με lightning arrow chained ή και burning ground. Έχω δει και κάτω από 10 fps. Οι περισσότεροι σπάνε το party και αποφεύγουν παίκτες με αυτά τα skills λόγω του bug.

Link to comment
Share on other sites

μμμμ θα ακολουθήσω το tree σου thnx. έχω ακόμα περιθόριο

έτσι είμαι atm

Passive Skill Tree - Path of Exile

Ξανα - λέω .

Σβήνεις 6 + 4 attack speed και τα 2 dexterity κοντά στο fury bolts και ξεκινάς το Π προς sentiel , 3 πόντους μετά το sentiel εχεις 3+3 + 15% attack speed δλδ 21% attack speed , εχεις αμμεσα προσβάσιμα τα 3 x High 18% resistances . Οποτε τα 4 ποντάκια που σου λέω ειναι waste . Ο γενικός κανόνας του παιχνιδιού για να έχεις και στο μυαλό σου ειναι Παίρνω περισσότερα με οσο το δυνατόν λιγότερους πόντους. όποτε δεν κοιτάς μονο στα γειτονικά τι κερδίζεις αλλα και παραπέρα μηπως παιρνεις ( εστω και μακροπρόθεσμα περισσοτερα με λιγότερα points )

To τωρινό tree μου ειναι οτι καλύτερο απο όσα εχω δοκιμάσει ειναι phys crit με blood magic ( οχι μονιμο blood magic απο το tree αλλα στα main skill me gem blood magic )

Με το blood magic οταν και αν το κανεις αργοτερα , ξεμπερδευεις με το mana μια και καλή ( και δεν χρειαζεται να κυνηγας intelligence points - + maximum mana κλπ ) . Τρέχεις 2 aures ( hatred anger ) με reduced mana συνδεμενες και θες το πολυ να μένει υπόλοιπο κανα 100mana για να κανεις κανενα curse η να σηκωνεις support τοτεμια .

Επίσης το phys dmg του splitt arrow με 2 αλλαγές στο gear αργοτερα ( blackgleam quiver + lighting arrow ) γινεται 75% elemental crititical οποτε μπορείς να κάνεις και maps με physical reflect .

Μπορείς να κάνεις επίσης elemental reflect maps κλείνοντας τις 2 elemental aures ( hatred anger ) και αντισταθμίζοντας το dps loss με haste και προσθέτεις determination η vitality ( βγαινουν και ακριβως τα χρώματα . βγαζεις 1 κοκκινο ενα πρασσινο gem και βαζεις 1 κοκκινο ενα πράσσινο )

Γενικά το build ειναι τρελά flexible

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.