Jump to content



Dying Light


digitaltiger

Recommended Posts

Με καλη παρέα, έχω τώρα 4 μέρες που το τιμάω 4-5 ώρες τη μέρα :D Με το perfomance δεν έχω προβλήματα, σε αρκετές περιοχές πιάνω και 120fps. Το παιχνίδι για όποιον θέλει να το κάνει 100%, έχει πολύ playtime! Με 19 ώρες που έχω είμαι γύρω στο 15% στο story και γύρω στο 40% στα side quests.

Έγινε επεξεργασία από Johnny6RED
Link to comment
Share on other sites

Ολα maxaρισμενα με 100% view distance ειμαι rock stable 60 fps σε 1440p

 

Nvidia Gameworks!

 

csaris, takis-pa unistall γρήγορα!  :D

 

http://www.incgamers.com/2015/01/dying-light-pc-patch-1-2-1-released

 

Speculation is already rife that some of the ‘optimisation’ is actually just a newly lowered max limit for the View Distance setting. According to people who’ve poked around in the Dying Light config files, the maximum View Distance is now a lower value. So, either Techland has re-calibrated those values, or having the Distance slider set to maximum in the new version of the game may be equivalent to having it at around 55% prior to patching.

 

 

Είναι ΜΟΥΦΑ το optimization που έκαναν. Στην πραγματικότητα μείωσαν το view distance βαφτίζοντάς το 100% και έκαναν load balancing για να μην φαίνεται ότι ζορίζεται μόνο ένας πυρήνας. Στην πράξη βλέπεις χρήση κοντά στο 50% στους 4 cores ακόμα και με κλειστό το παραπλανητικό HT. Δεν υπάρχει πραγματικά multithreaded κώδικας σαν αυτόν του battlefield.

 

Για να καταλάβεις την απάτη δες στην 4η σελίδα του θρεντ τις δύο πρώτες φωτό που έχω ανεβάσει. Τα δέντρα με πυκνό φύλλωμα είναι ψεύτικα και όχι 3d μοντέλα. Τα δέντρα που μοιάζουν αποψιλωμένα στη δεύτερη φωτό είναι τα πραγματικά 3d μοντέλα. Αυτά περιορίστηκαν μετά το patch.

 

Το game είναι και cpu και gpu bound σε αρκετά σημεία. Βλέπεις 45 καρέ π.χ. με gpu usage στο 99%. Πολύ δύσκολο να κρατήσεις 60άρι. Πόσω μάλλον με gtx 770 και κάτω. Τουλάχιστον η εμπειρία είναι ομαλότατη.

 

 

Στα του game τώρα. Οι αποστολές είναι κάπως κακοφτιαγμένες. Είτε σε μπερδεύουν σχετικά με τον προορισμό σου είτε οι αναμετρήσεις που επιφυλάσσουν είναι ψιλομέτριες. Βαθμολογία 7,5-8/10 από μένα. Για την πρωτόγνωρη open world, next gen αίσθηση και το προσεγμένο gameplay κυρίως. Είναι ακριβώς το στοιχείο μου.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Κλειστε το HT σε Intel επεξεργαστές για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Ωραία λογική εεε...χμμ και γώ που νόμιζα οτι το HT κάνει την διαφορά στα παιχνίδια. :haha:

Για άλλη μία φορά και για ακόμα ένα παιχνίδι το HT δημιουργεί προβλήματα απο το να βοηθάει.

Πάντως το παιχνίδι απο optimization "σκοτώνει"! Θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος απο το performance του "γενικά" CPU & GPU εεέ???

Άσε μην απαντήσεις. Πάντως έχουν βγεί και σοβαρά παιχνίδια όλο αυτό το διάστημα και το Dying Light ΔΕΝ ανήκει σε αυτα! 

Link to comment
Share on other sites

Καθένας κάνει τις αγορές του με τις ανάγκες του και το μπάτζετ του. Μη λέμε όμως και ό,τι θέλουμε για να δικαιολογήσουμε τις επιλογές μας.

 

http://www.pcgameshardware.de/Dying-Light-PC-257307/Specials/Technik-Test-Benchmarks-1149149/

Ούτε τίθεται θέμα stutter. Περισσότερο για placebo μου κάνουν όλα αυτά.

 

Προσωρινά σε σώζει το άθλιο dx11 και η ανικανότητα των περισσότερων devs. Ακόμα και ο διπύρηνος της ίντελ φαίνεται σαν εξωγήινη τεχνολογία με τη σαβούρα που υπάρχει. Να σε δω όμως πόσο θα καταφέρεις να το κρατήσεις το σύστημα μετά το dx12. θα την βγάλει την τριετία;

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

καλα το HT ακομα και στο battlefield 4 προβληματιζει..

lol..ουτε καν...

Ειναι το μονο game με σωστο multicore support...Στην αρχη επαιζε αυτο π λες..χτες τσεκαραμε loads σε ιδιο σημειο στο χαρτη με @Animatronic ,,ιδια settings,ιδιες καρτες (970g1) windows απο φορματ μιας εβδομαδας..2600κ@4,2ghz εγω,3570k@4,2 αυτος,και 8gb ραμ, και οι 2...περισσοτερα fps εγω και load στην καρτα..

 

 

Έγινε επεξεργασία από AKISSS
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

sebastian (Nvidiastan) :p πλάκα κανω 

 γιατί δεν ανεβάζεις ένα βίντεο να δούμε πόσο σταθερός είσαι, με τις φωτογραφίες και οι 290 θα φαίνονται σταθερές , το shadowplay για μόστρα το έχεις ?  :whip:  :whip:  :whip:

Έγινε επεξεργασία από AstraLgr
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1674 damage????  :eek:  :eek:  :eek:

Τι λεβελ εχεις φτασει ρε φιλε;

 

Αν θυμάμαι καλά, το μαχαιράκι το είχα βρει σε ένα shop όταν είχα πάει 22lvl και είχε base damage 900 κάτι. Για να ανέβει τόσο πρέπει να το craftάρεις με legendary blueprint (το συγκεκριμένο που έκανα λέγεται strobe knight) και να κουμπώσεις πάνω 3 upgrades που έχουν lvl 2 damage, δηλαδή να γεμίσουν όλα τα κουτάκια. Δες εδώ που βρίσκεται αν δε θες να το ψάχνεις :p

 

 

Πάντως το μόνο που χρησιμεύει είναι για κανά bossάκι και τα φρικιά που κυκλοφορούν τη νύχτα, τα περισσότερα ζόμπια πέφτουν μονόχιτα αν το όπλο σου έχει 400-500 dmg.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ένα σοβαρό σχετικά ερώτημα

Το παιχνίδι με ζαλιζει αρκετά, σε σημείο που να μην μπορω καθόλου δηλαδή..

Το αντιμετωπίζει κανένας άλλος?

 

Εμενα δεν με κουραζει...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.