jpavly Ιούνιος 1, 2007 Author #183 Ιούνιος 1, 2007 Update:*Αλλαγή του preferred anti-spyware Ad-Aware Personal SE σε AVG AntiSpyware (πρώην Ewido).* Προσθήκη του Windows Vista Firewall Control για Vista users.
kreach Ιούνιος 16, 2007 #184 Ιούνιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Γιατί; Είναι μια σελίδα που έχει πολλά για ιούς:Έχει συγκριτικά για ιούς, free anti virus/spy, οδηγίες κτλ(Το site προς το παρών έχει κάποιο πρόβλημα)
jpavly Ιούνιος 16, 2007 Author #185 Ιούνιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από kreach Είναι μια σελίδα που έχει πολλά για ιούς: Έχει συγκριτικά για ιούς, free anti virus/spy, οδηγίες κτλ (Το site προς το παρών έχει κάποιο πρόβλημα) Και όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα να την επισκεφθεί. Αυτοί κάνουν το κομμάτι τους κι εμείς εδώ το δικό μας, αν με εννοείς
kreach Ιούνιος 16, 2007 #186 Ιούνιος 16, 2007 Οκ κατάλαβα που το πας. Δεν το εννοούσα έτσι ! Απλά καλό είναι ότι λέγεται, να γίνεται μια σούμα σε κάποιο ποστ να μην χανόμαστε. Εϊδη έχουμε 187 ποστ !
jpavly Ιούνιος 16, 2007 Author #187 Ιούνιος 16, 2007 Είμαι σίγουρος ότι δεν το εννοούσες έτσι, don't worry. Έχεις ένα δίκιο, θα κοιτάξω να μαζέψω links στο πρώτο post
Βίξ Ιούνιος 16, 2007 #188 Ιούνιος 16, 2007 Από όσο γνωρίζω, η πιο ευρέως αποδεκτή έκδοση / σύγκριση αντιβιοτικών είναι το Virus Bulletin (από όπου προέρχονται τα VB100 awards).Οι 2 προτάσεις που έχω αφορούν μόνο την πρόληψη και είναι οι εξής:1) Μην ανοίγετε συννημένα που σας στέλνουν (ειδικά σε γραφεία μεταξύ συναδέλφων) εκτός από εικόνες JPG και GIF ή PDF. Αν έχετε φροντίσει να απενεργοποιήσετε τις μακροεντολές στο Office τότε μπορείτε να ανοίγετε και έγγραφα του Office. Για οτιδήποτε άλλο να ρωτάτε ένα χρήστη που γνωρίζει καλά.(Βεβαίως αυτό το γνωρίζουν οι χρήστες του lab.gr)2) Αν κατεβάζετε ένα πρόγραμμα από μη αξιόπιστη πηγή τότεα) Κατεβάστε και ένα δεύτερο παρεμφερές πρόγραμμα από την ίδια πηγή. Αν τα 2 προγράμματα έχουν ίδιο μέγεθος, είναι ιός. Σβήστε το κρατώντας πατημένο το shift ωστε να διαγραφεί κανονικά (όχι μεταφορά στον καδο)β) Στείλτε το σε μιά από αυτές τις διευθύνσεις:virustotal.com: http://www.virustotal.com/en/indexf.htmljotti.org: http://virusscan.jotti.org/virus.org: http://scanner.virus.org/kaspersky.com: http://www.kaspersky.com/scanforvirusΟι 3 πρώτες διευθύνσεις ελέγχουν ένα αρχείο με πολλά αντιβιοτικά και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται στους σελιδοδείκτες σας.
jpavly Ιούνιος 17, 2007 Author #189 Ιούνιος 17, 2007 Βιξ πολύ καλά αυτά τα 3 πρώτα Links! ’ψογος, ευχαριστούμε!
ALK1 Ιούνιος 25, 2007 #190 Ιούνιος 25, 2007 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, ποστάρω το πρόβλημα μου εδώ:Μετα από καιρό αποφάσισα να κάνω scan με AVG. Μου βρήκε κάποιου είδους trojan στο c:/autoran.vbs. Mετά το heal δεν μπορώ να ανοίξω το c και το οποιοδήποτε removable κλικάροντας τα αντίστοιχα εικονίδια στο my computer. Συγκεκριμενα γράφειCANNOT FINDSCRIPT FILEc:/autoran.vbsΠαρόλαυτα ανοίγουν από το addressbar στο πάνω μέρος του παραθύρου. Υπο άλλες συνθήκες θα είχα ήδη κάνει format αλλά τη συκεκριμένη στιγμή δεν γίνεται. Τί θα μπορούσε να γίνει για να διορθωθεί;Ευχαριστώ
ALK1 Ιούνιος 25, 2007 #192 Ιούνιος 25, 2007 Yeap. Ξέχασα να πω ότι το φλασάκι που χρησιμοποιώ το'χα σκανάρει πιο πριν και είχε βρει κάτι το οποίο όμως αφαιρέθηκε με επιτυχία
jpavly Ιούνιος 25, 2007 Author #193 Ιούνιος 25, 2007 Ίσως το flashάκι σου έχει όμως ακόμα κάποιο autorun, το οποίο είναι φαινομενικά αθώο Πάρε από μέσα μόνο ότι χρειάζεσαι και κάνε του format. Μην πάρεις και κανένα autorun.inf ε;
ALK1 Ιούνιος 25, 2007 #194 Ιούνιος 25, 2007 Ξανασκάναρα τo φλασάκι και δουλεύει τώρα. Με το c τι θα κάνω; Εξάλλου υποτίθεται ότι σβήστηκε το οτιδήποτε υπήρχε από το c. Να ψάξω για κανα autorun.inf να δω αν όντως υπάρχει κάτι;
sstav Ιούλιος 24, 2007 #195 Ιούλιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [01-10-2004 21:29] Το review θα ανανεώνεται κάθε φορά που θα μαθαίνω κάτι φρέσκο! Όποιος έχει κάποια διαφωνία, προσθήκη ή ερώτηση είναι ελεύθερος να την postάρει.Το ZoneAlarm 6.5 δεν υπάρχει πλέον, οπότε το ανέβασα rapidshare για να υπάρχει. jpavlyΠολύ χρήσιμο το thread αλλά η έκδοση v2.2 είναι ενημερωμένη και για λειτουργικό Vista;
jpavly Ιούλιος 24, 2007 Author #196 Ιούλιος 24, 2007 Δεν έχω δοκιμάσει το CCleaner σε Vista, για firewall έχω κάτι άλλο για Vista. Τα υπόλοιπα είναι ΟΚ σε Vista
sstav Ιούλιος 24, 2007 #197 Ιούλιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 09:37] Δεν έχω δοκιμάσει το CCleaner σε Vista, για firewall έχω κάτι άλλο για Vista. Τα υπόλοιπα είναι ΟΚ σε Vista Τι firewall;
2cpu Ιούλιος 28, 2007 #199 Ιούλιος 28, 2007 Δεν ειναι καποιο utility αλλα βοηθαειωστε να ειμαστε περισσοτερο παρατηριτικοικαι προσεχτικοι .McAfee SiteAdvisor
poly Ιούλιος 28, 2007 #200 Ιούλιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από ΑLK 1 Ξανασκάναρα τo φλασάκι και δουλεύει τώρα. Με το c τι θα κάνω; Εξάλλου υποτίθεται ότι σβήστηκε το οτιδήποτε υπήρχε από το c. Να ψάξω για κανα autorun.inf να δω αν όντως υπάρχει κάτι; Tην ειχε παθει ενας φιλος με αυτο και βαλαμε ενα δοκιμαστικο του kaspersky antivirus,καναμε scan, unistall και καπακι το panda antivirus.Ολα ενταξει τελικα.
Recommended Posts