UltraB Ιούλιος 31, 2020 #8961 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος and64 έγραψε: Ποιός αυτός ο ανάπηρος?? Δες κανα βίντεο απο το κανάλι που κάνει "reviews" να πεθάνεις στο γέλιο, το παλικάρι είναι χαζό απλά Ο "ανάπηρος" που λες και που μιλάει στο κομμάτι που έβαλα δουλεύει στην Porsche και πριν δούλευε στην Mazda. Λες να ξέρουμε περισσότερα εμείς απ έξω απ ότι εκείνον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Ιούλιος 31, 2020 #8962 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2020 21 minutes ago, UltraB said: Ο "ανάπηρος" που λες και που μιλάει στο κομμάτι που έβαλα δουλεύει στην Porsche και πριν δούλευε στην Mazda. Λες να ξέρουμε περισσότερα εμείς απ έξω απ ότι εκείνον; Σε ποια λεπτά είναι; Γιατί είναι και 50 λεπτά βίντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriantw Ιούλιος 31, 2020 #8963 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2020 (edited) Στο 11:16 αρχιζει, και ειναι το μονο χρησιμο στο βιντεο . Ο "ανάπηρος" θα ειναι ο δημιουργος του βιντεο Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 31, 2020 από xriantw Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Ιούλιος 31, 2020 #8964 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2020 (edited) 1 hour ago, UltraB said: Ο "ανάπηρος" που λες και που μιλάει στο κομμάτι που έβαλα δουλεύει στην Porsche και πριν δούλευε στην Mazda. Λες να ξέρουμε περισσότερα εμείς απ έξω απ ότι εκείνον; Δεν το ειδα το βιντεο, αναφερομαι σε αυτον που εχει το καναλι απο το οποιο εχει τυχει να δω διαφορα στο γρηγορο γιατι εβγαινε στα suggestions. Γενικώς πιο κάγκουρας πεθαίνεις, ανούσια τεραστια βιντεο....τώρα αν έτυχε να μιλαει ο professor στο συγκεριμένο γράψε λάθος! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 31, 2020 από and64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 31, 2020 #8965 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2020 Η Tesla έφτασε στην Ελλάδα - Δείτε τις τιμές των μοντέλων της | Drive WWW.DRIVE.GR Τα ηλεκτρικά Model S, Model X και Model 3 της Tesla είναι διαθέσιμα στη χώρα μας. Το μικρό 3άρι έχει 46000 ευρώ, και δικαιούται της 6 χίλιαρης έκπτωσης άρα 40000. Τώρα πόσο αξίζει να επιδοτούμε σαν φορολογούμενοι αγορά καινούριων αυτοκινήτων τέσλα, είναι ένα πολύ καλό ερώτημα. Πληρώνει δηλαδή ο μεροκαματιάρης φόρους που μέρος τους πάει στην έκπτωση στα τέσλα των πελούσιων. Τέλος πάντων, life sucks άμα είσαι πτωχιά και έχεις δεξιά κυβέρνηση. Στα 40κ είναι πολύ πιο τίμιο από κάτι honda e-δενέχωξαναβγάλειηλεκτροκίνητο με 200 χλμ αυτονομία. Το ... short range έχει μεγαλύτερη αυτονομία από τα περισσότερα του ανταγωνισμού (400 χλμ). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 31, 2020 #8966 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2020 (edited) Να μην βάλω τις τιμές από τα Τέσλα εδώ, καλύτερα. Edit: Τα οποία μπορείς να παραγγείλεις από το site, έχουν περίπου 2 εβδομάδες παράδοση και για την πρώτη εβδομάδα ή 1600χλμ αν αλλάξεις γνώμη το επιστρέφεις με πλήρη επιστροφή χρημάτων. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 31, 2020 από jax7480 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 31, 2020 #8967 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε: Ο "ανάπηρος" που λες και που μιλάει στο κομμάτι που έβαλα δουλεύει στην Porsche και πριν δούλευε στην Mazda. Λες να ξέρουμε περισσότερα εμείς απ έξω απ ότι εκείνον; Εγω σιγουρα ξερω οτι το CΟ2 δεν ειναι ρυπος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Ιούλιος 31, 2020 #8968 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2020 Βασικά σε όλα που είπε έχει ανακρίβειες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 1, 2020 #8969 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος sotiris έγραψε: Τώρα πόσο αξίζει να επιδοτούμε σαν φορολογούμενοι αγορά καινούριων αυτοκινήτων τέσλα, είναι ένα πολύ καλό ερώτημα. Πληρώνει δηλαδή ο μεροκαματιάρης φόρους που μέρος τους πάει στην έκπτωση στα τέσλα των πελούσιων. Κάπου 9000 ευρώ είναι το ΦΠΑ για την αγορά του πιο απλού μοντέλου. Άρα στην ουσία η επιδότηση είναι απαλλαγή ενός μέρους του ΦΠΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriantw Αύγουστος 1, 2020 #8970 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 Παράθεση Για αυτοκίνητα με λιανική τιμή προ φόρων έως 30.000 ευρώ, η επιδότηση είναι 20% με όριο τα 6.000 ευρώ. Από 30.001 έως 50.000 ευρώ, η επιδότηση είναι 15% με όριο τα 6.000 ευρώ. Είναι απαραίτητο να υπάρχει επίσημη προσφορά από τον πωλητή η οποία περιλαμβάνεται στα δικαιολογητικά που θα υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι στην πλατφόρμα. Εφόσον γίνει δεκτή η αίτηση, ο ενδιαφερόμενος θα έχει προθεσμία έξι μηνών να ολοκληρώσει την αγορά. Η επιδότηση θα δίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την αγορά του οχήματος. Δεν υπάρχουν εισοδηματικές ή άλλες προϋποθέσεις υπαγωγής, ο αιτήσεις θα ικανοποιούνται κατά τη χρονική σειρά υποβολής τους και μέχει την εξάντληση του προϋπολογισμού. Ο αγοραστής θα πρέπει να κρατήσει το όχημα στην κατοχή του τουλάχιστον για τρία χρόνια. Πηγή: ΑΜΠΕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 2, 2020 #8971 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2020 Μισό φπα έπρεπε να έχουν τα ηλεκτρικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Αύγουστος 2, 2020 #8972 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2020 αυτοκινητο του 2010 (βενζινη) στα 1400cc τι τέλη κυκλοφορίας έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 2, 2020 #8973 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2020 Το αυτοκίνητο είναι μετά ή πριν τις 31/10 του 10; Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Αύγουστος 2, 2020 #8974 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος UltraB έγραψε: Μετά ή πριν το τον Αύγουστο του 10; 9/2010 το ξέχασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 2, 2020 #8975 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2020 Μόλις τώρα, το μέλος intercoolerr730 έγραψε: 9/2010 το ξέχασα! 255€ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 2, 2020 #8976 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2020 Η βενζινη επεσε 0,05€ ή μου φαινεται? Πρεπει να ειχα γεμισει τελευταια φορα με 1,39€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Αύγουστος 2, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #8977 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2020 Επανέρχομαι λίγο στο θέμα της οδηγικής συμπεριφοράς, μετά από 25 μέρες "εμπειρίας" στους ελληνικούς δρόμους. Ελπίζω όσοι με ξέρετε να καταλάβετε το ύφος που θα γράψω. Δεν είμαι ούτε ψωνισμένος επειδή είμαι στα εξωτερικά, ούτε θέλω να κράξω τους "κακούς" έλληνες κτλ. Με "πονάνε" πραγματικά τα όσα είδα και βίωσα γι'αυτό και το κατεβατό παρακάτω. Μετά από 25 μέρες λοιπόν οδήγησης στους ελληνικούς δρόμους, νομίζω πως πρέπει να αναφέρω πως είναι θαύμα που τα τροχαία ατυχήματα δεν είναι πολύ περισσότερα. Θαύμα ή τύχη, πείτε το όπως θέλετε. Από που να το πιάσεις το όλο θέμα και που να το αφήσεις. Ηλιθιότητα, ανευθυνότητα, σταρχιδισμός όλα μαζεμένα νοικοκυρεμένα σε όλους. Αυτοκίνητα να περνάνε βαθύ κόκκινο μόνιμα, να μην φοράνε ζώνες, να προσπερνάνε από δεξιά γιατί είναι και όλοι γρήγοροι, για τα όρια ταχύτητας δεν μιλώ, ανύπαρκτα παντού και ειδικά σε κατοικημένες περιοχές, σεβασμός σε κανέναν στο δρόμο, ευγένεια μηδέν ίσως και πιο κάτω από το μηδέν. Και επειδή κάποιοι θα πούνε, εντάξει παντού γίνονται αυτά, θα ρωτήσω μόνο αυτό σε όσους θέλουν αντίλογο. Πείτε μου άλλη μία Ευρωπαϊκή χώρα (μία, όχι πολλές) που δεν σταματάνε στη διάβαση πεζών. Και αυτό λοιπόν δεν είναι έλλειψη παιδείας, είναι απλά σταρχιδισμός, ωχαδερφισμός, σε γράφω στα τέτοια μου γιατί εγώ είμαι ο κινγκ οφ δε ρόουντ και δεν σταματάω πουθενά. Περιστατικά πολλά αλλά θα αναφέρω μόνο δύο για να δείξω πόσο εγκληματίες είναι κάποιοι στο τιμόνι. Στο παραθεριστικό των γονιών το σπίτι είναι πάνω σε κεντρικό δρόμο. Η αυλόπορτα λοιπόν που ήταν πάντα κλειδωμένη (γιατί είχαμε τα παιδιά μαζί) βγαίνει απ'ευθείας στον κεντρικό δρόμο. Το όριο είναι 50, με ταμπέλα ακριβώς απέναντι που ρίχνει το όριο στα 20 γιατί στα 100 μέτρα έχει παιδικό σταθμό. Τυπικά όλα αυτά γιατί οι περισσότεροι περνάνε με πολλά παραπάνω και φυσικά υπάρχουν και αυτοί που περνούσαν με περισσότερα από τα διπλά (100+). Μάλιστα εκεί που τελειώνει ο δρόμος, έχει άλλο κεντρικό δρόμο κάθετο και φάτσα έχεις το camping της περιοχής. Πέρυσι λοιπόν κάποιος έφυγε δεν ξέρω με πόσα γιατί δεν πρόλαβε να σταματήσει και σκότωσε δύο τουρίστες την ώρα που κοιμόντουσαν. Τι έχει γίνει από το ατύχημα και μετά; Τίποτα. Και ερχόμαστε στον Έλληνα σουμάχερ που μαμάει τους πάντες και περνάει τους πάντες. Είμαι με νοικιάρικο αυτοκίνητο (ένα Mercedes E220 diesel) στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης. Στην ανηφόρα του Παπαγεωργίου, όσοι ξέρουν, βγαίνω αριστερή για προσπέραση 3ων αυτοκινήτων που πήγαιναν κάτω από το όριο (σύνηθες φαίνόμενο γιατί είναι ανηφόρα). Ο Έλλην λοιπόν Σουμι, ήρθε και κόλλησε από πίσω με το Seat Leon σουπερ ντουπερ περνάω τους πάντες σε σημείο στον καθρέφτη να βλέπω το καπώ του και όχι τα μπροστινά φανάρια. Δεν κάνω τίποτα και απλά μετά την προσπέραση πάω στην άκρη. Τον πρόλαβα όμως στα φανάρια του αεροδρομίου. Κατεβάζω το παράθυρο, του κορνάρω. Του λέω, καλό είναι να μην κολλάς τόσο. Γιατί του λέω εγώ το έχω νοικιάρικο και αν πατούσα φρένο μάντεψε ποιος θα έμενε χωρίς αμάξι... Ευτυχώς δεν με μαμοσταύρισε όπως περίμενα, κατέβασε το κεφάλι, σήκωσε το παράθυρο και έφυγε σπινιαριστός... ότι κατάλαβε, κατάλαβε. Πλέον στη χώρα δεν γίνονται ούτε τα τυπικά. Αποστάσεις από τους μπροστινούς δεν κρατάει σχεδόν κανείς. Άφηνα απόσταση από τον μπροστά και πάντα έμπαινε κάποιος σφίνα. Για φλάς δεν θα μιλήσω, τους πεζούς οι περισσότεροι τους βλέπουν σαν ενόχληση παρά σαν ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να διασχίσουν το οδόστρωμα. Σταματούσα στις διαβάσεις και με κοιτούσαν οι πεζοί σαν χαμένοι. Κάποιος με έβρισε κιόλας, άντε γαμω την τρέλα μου, πέρνα μου λέει. Τόσο χαμένη είναι η υπόθεση. Οπότε και @UltraB όχι, δεν θα συμφωνήσω πως δεν υπάρχουν λύσεις. Λύσεις υπάρχουν, δεν θέλουμε να τις ακολουθήσουμε. Γι'αυτό θα βρεις παρκαρισμένα ΚΑΙ στον ποδηλατόδρομο. Αλλά θα μου πεις αυτό θα λύσει το πρόβλημα. Όχι αλλά όταν βλέπεις παντού τέτοιες συμπεριφορές, δεν σημαίνει πως είναι και οι σωστές ούτε επειδή τις ακολουθούν πολλοί πως πρέπει να είναι αποδεκτές. Όταν αποφασίσουν κάποια στιγμή σε εκείνη τη χώρα να κόψουν κώλους για όλα, τότε ίσως κάτι στρώσει. Για την ώρα ελπίζω όσοι οδηγείτε, να είστε καλά, ασφαλείς και επιφυλακτικοί με όλους. Όσο περισσότερο γίνεται. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 2, 2020 #8978 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2020 πριν 10 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: Για φλάς δεν θα μιλήσω, τους πεζούς οι περισσότεροι τους βλέπουν σαν ενόχληση παρά σαν ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να διασχίσουν το οδόστρωμα. Σταματούσα στις διαβάσεις και με κοιτούσαν οι πεζοί σαν χαμένοι. Κάποιος με έβρισε κιόλας, άντε γαμω την τρέλα μου, πέρνα μου λέει. Τόσο χαμένη είναι η υπόθεση. Κοιτα, αν πισω μου δεν ερχεται αλλος ουτε εγω θα σταματησω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriantw Αύγουστος 2, 2020 #8979 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2020 (edited) Συμφωνω σε ολα αλλα οσον αφορα τις διαβασεις , πιστευω οτι ελαχιστοι ξερουν τι ακριβως λεει ο ΚΟΚ της Ελλαδας. Ουτε εγω θυμαμαι γιατι περασαν χρονια απο τοτε που πηρα διπλωμα, αλλα στους δρομους που κυκλοφορω οπου υπαρχει διαβαση, υπαρχει και στοπ (λογο διασταυρωσης). Οποτε οταν βλεπω πεζο σταματω πριν τη διαβαση, και ποτε δεν εψαξα να δω τι λεει ο ΚΟΚ. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2020 από xriantw Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 2, 2020 #8980 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος jax7480 έγραψε: Οπότε και @UltraB όχι, δεν θα συμφωνήσω πως δεν υπάρχουν λύσεις. Λύσεις υπάρχουν, δεν θέλουμε να τις ακολουθήσουμε. Γι'αυτό θα βρεις παρκαρισμένα ΚΑΙ στον ποδηλατόδρομο. Αλλά θα μου πεις αυτό θα λύσει το πρόβλημα. Όχι αλλά όταν βλέπεις παντού τέτοιες συμπεριφορές, δεν σημαίνει πως είναι και οι σωστές ούτε επειδή τις ακολουθούν πολλοί πως πρέπει να είναι αποδεκτές. Όταν αποφασίσουν κάποια στιγμή σε εκείνη τη χώρα να κόψουν κώλους για όλα, τότε ίσως κάτι στρώσει. Για την ώρα ελπίζω όσοι οδηγείτε, να είστε καλά, ασφαλείς και επιφυλακτικοί με όλους. Όσο περισσότερο γίνεται. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν λύσεις. Λύσεις υπάρχουν αλλά στην χώρα μας δεν γίνονται σωστά όσα πρέπει να γίνουν, αυτή είναι η διαφορά. Στο παράδειγμα που έφερα παραπάνω, αν αρχίσουν να γράφουν τον κόσμο επειδή παρκάρει στον ποδηλατόδρομο, ή απλά θα συνεχίσουν να παρκάρουν ή θα φράξουν μετά όλους τους υπόλοιπους δρόμους & στενά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα χάος γιατί απλά αυτοί που τον σχεδίαζαν δεν είχαν λάβει υπόψη τους τίποτα και δεν έπρεπε να βρίσκοντουσαν /βρίσκονται στις θέσεις που ήταν /είναι. πριν 1 ώρα, το μέλος slalom έγραψε: Κοιτα, αν πισω μου δεν ερχεται αλλος ουτε εγω θα σταματησω Same here, είτε είναι πεζός, είτε αυτοκίνητο που περιμένει να βγει από στενό, διασταύρωση κλπ. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί, είναι στα γαϊδούρια που βλέπουν μια μητέρα με ένα καρότσι για παράδειγμα στην διάβαση να περιμένει να περάσει και ούτε τότε συγκινούνται να σταματήσουν ώστε να περάσει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts