Jump to content

Recommended Posts

2 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Μήπως να τον αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό, ε; Μη μείνουμε μόνο στις παραιτήσεις.

Οι Ιάπωνες χρησιμοποιούν μια καινοτόμο μέθοδο που ονομάζεται seppuku .

Πόσο θα ήθελα να την εφαρμόσουν πολλοί αρμόδιοι .

On 14/1/2026 at 6:48 ΠΜ, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
WWW.KATHIMERINI.GR

Οπως αναφέρεται, «το συμβάν οφείλεται σε “ψηφιακό θόρυβο”, ο οποίος προκλήθηκε λόγω...

On 14/1/2026 at 3:47 ΜΜ, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Περνάνε από τον ελληνικό μάντεψε τι να γίνεται στο ελληνικό .

Κάτι έσκαψαν και κόψανε κάποιο καλώδιο 

Όλα τα ξέρετε όπως βλέπω.

Ο φίλος και συμπαίκτης μου όμως που δουλεύει εκεί (ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας) και λέει πως ακριβώς έτσι (όπως στο άρθρο)  είναι, δεν ξέρει, λογικά. 

• Like 1
  • Haha 2

Τώρα τι να σου πω και και εσένα ...

Αυτό έγινε τι να κάνουμε τώρα ...

Θα το μαθετε μετά από 6μηνες 1 χρόνο και πάει λέγοντας 

• Haha 3
On 5/1/2026 at 12:07 ΠΜ, το μέλος navaho7 έγραψε:

Έχει βάλει και τα ορφανά του Παττακού να λένε ότι το διεθνές δικαστήριο της Χάγης δεν έχει καμία αξία, και θέλω να δω τι θα κάνουν άμα ο Ερντογάν ορίσει αοζ μέχρι τους Παξούς 

Τίποτα καθώς "το Αιγαίο (και το Ιόνιο) ανήκουν στα ψάρια του", " δεν υπάρχουν σύνορα" και άλλες μπούρδες από άτομα με βλέμμα ιπτάμενος δίσκος 

(edited)
10 ώρες πριν, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

Τίποτα καθώς "το Αιγαίο (και το Ιόνιο) ανήκουν στα ψάρια του", " δεν υπάρχουν σύνορα" και άλλες μπούρδες από άτομα με βλέμμα ιπτάμενος δίσκος 

Πολύ εύστοχο σχόλιο, εύγε. 

Άντε και για να μην θεωρηθώ είρωνας:

Συγκρίνεις τοποθετήσεις υπουργών και πρωθυπουργών σχετικά με το διεθνές δίκαιο, με συνθήματα 6 λέξεων σε τοίχους

Έγινε επεξεργασία από navaho7

Omg y’all gonna get so rekt. 

WWW.NAFTEMPORIKI.GR

«Είμαι πολύ υπέρ της συνεργασίας δημοσίου – ιδιωτικού τομέα. Είμαι πολύ υπέρ να συμπράξουν όλες οι δυνάμεις...

• Like 2
  • Plits 1
  • horni 1
  • meow 1
43 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Omg y’all gonna get so rekt. 

WWW.NAFTEMPORIKI.GR

«Είμαι πολύ υπέρ της συνεργασίας δημοσίου – ιδιωτικού τομέα. Είμαι πολύ υπέρ να συμπράξουν όλες οι δυνάμεις...

image.png

• Haha 1

Ένας από τους λόγους που επέλεξα να μην ασχοληθώ να μπω σε σχολείο ήταν το πως έβλεπα σταδιακά να συμπεριφέρονται οι γονείς.

Να πληρώνει ο γονιός φροντιστήριο ή ιδιαίτερο και να ενημερώνεις ότι "ξέρετε ο Αναξίμανδρος-Μάξιμος τα έχει φορτώσει στον κόκκορα, δε διαβάζει, δεν ασχολείται, δε λύνει ασκήσεις", και να σου λέει "ε, ναι, το πουλάκι μου κοιμήθηκε παραπάνω γιατί είχαν βγει με τους φίλους του και ήταν πολύ κουρασμένο", αντί να του ρίξει ένα χέσιμο που ξοδεύουν λεφτά για το τίποτα. Φυσικά στους βαθμούς, που είχε 12 Φυσική έφταιγε ο καθηγητής...