Jump to content



Official ΦαγητοThread v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Ουζομεζες.....

IMG_4294.thumb.JPG.49f4f6f4a35ab0a7657fc0d64d6789fb.JPG

 

παξιμαδι,ντοματα, κοπανιστη Μυκονιατικη ,απο σπιτι, [ να ναι καλα  το φιλαρακι στη ναυτιλιακη κ χαλαλι τις ελιες που του χω παει] κολοκυθανθοι ,μεγαλοι, τυφλα να χει ο αστακος, κ  ελιτσες μετα....[ελεγα,κατι λειπει, κατι λειπει....]

Α.... κ σαλαμακι Λευκαδας....

IMG_4296.thumb.JPG.ca12861c4948f49973eac6136a6741cb.JPGIMG_4297.thumb.JPG.dd2311921b103ec471716e6a72b7efa6.JPG

 

Οποτε η κατασταση σηκωνε κ αντιστοιχο ουζο....Αψογο , κορυφαιο, δυσευρετο κ σε αριθμημενες φιαλες καθε χρονια....

Αν πεσει μπροστα σας ποτε παρτε το....κ για του λογου το αληθες...

IMG_4298.thumb.JPG.9780c66091e64b565544437edea5bd10.JPG

1191 / 4795 ....Ξεκαρφωτο, αλλα σχετικο, το ουζο δεν παλιωνει, οποτε αποφυγετε πολυκαιρισμενα μπουκαλια....

 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, ΓιαγκΤ said:

Γενικά τρώω μακαρόνια κάθε ένα με δύο χρόνια πολύ δε περισσότερο από φακές, οπότε ρωτάω να μάθω  

 

Δεν έχω φάει τα συγκεκριμένα, αλλά άλλα όμοια. Η κόκκινη φακή διαφέρει αρκετά από την κοινή και είναι αρκετά αμυλώδης.

Νομίζω θα σου θυμίσει κάτι μεταξύ ζυμαρικού και νιόκι. Πάντως είναι από τα τρόφιμα που είναι δύσκολο να αντιπαθήσει κάποιος, ακόμη κι αν έχει ιδιαιτερότητες στο φαγητό. Το πολύ να σου φανεί αδιάφορο...

Έγινε επεξεργασία από minast
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

πριν 7 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Μπααα,  μπασμάτι αναποφλοίωτο και εκείνο το μαύρο του Καναδά που το πουλάνε σε τιμές για σνιφάρισμα

 

 

Πάρε μαύρο Καλαμάτας. Να προτιμάς τα ντόπια προϊόντα :sarcastic:

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

On 31/5/2019 at 9:15 ΠΜ, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Τα έχει δοκιμάσει κάποιος ;

 

 

D71oFFCXoAIVC5e.jpg:large

Θα τα δοκιμασω αυριο Γιαγκο. Αν δεν εχεις κανει το βημα θα σου πω εντυπώσεις. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@ΓιαγκΤ

Αρχικα να πω οτι αφριζουν πολυ σε σχεση με τα κλασικα. Οποτε λιγο λαδακι κατα το βρασιμο καλο ειναι για να μην ξεχειλίσει η κατσαρολα. Δοκιμασα ενα δυο σκετα για να δω αν ειναι ψημένα και μου εβγαλαν εντονη την γευση του οσπριου/φακης. Ομως, μολις μπηκε η σαλτσα και το τυρακι ηταν εξαιρετικά και μπορω να πω οτι θα τα ξανακάνω. 

 

20190604_170145.jpg

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

πριν 56 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

@ΓιαγκΤ

Αρχικα να πω οτι αφριζουν πολυ σε σχεση με τα κλασικα. Οποτε λιγο λαδακι κατα το βρασιμο καλο ειναι για να μην ξεχειλίσει η κατσαρολα. Δοκιμασα ενα δυο σκετα για να δω αν ειναι ψημένα και μου εβγαλαν εντονη την γευση του οσπριου/φακης. Ομως, μολις μπηκε η σαλτσα και το τυρακι ηταν εξαιρετικά και μπορω να πω οτι θα τα ξανακάνω. 

 

20190604_170145.jpg

 

Το 2021, έτσι; :p 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.