Jump to content


Συζήτηση περί Ελληνοτουρκικών σχέσεων


colt3003

Recommended Posts

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/fregata-sthn-kypriakh-aoz-stelnei-h-italia-aysthro-mhnyma-italou-ypeks-se-tsavousogloy.5076534.html

 

Quote

Η ιταλική φρεγάτα συμμετέχει στην αποστολή του NATO "Sea Guardian" στην Ανατολική Μεσόγειο και, όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχει λάβει εντολή να μεταβεί στην κυπριακή ΑΟΖ, αποφεύγοντας όμως την ένταση με τα τουρκικά πλοία που, εδώ και τέσσερις ημέρες, παρεμποδίζουν το γεωτρύπανο SAIPEM 12000 της ΕΝΙ.

 

ασπόνδυλοι μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Link to comment
Share on other sites

πριν 26 λεπτά, το μέλος rory έγραψε:

Ελπίζω να προειδοποίησαν τις δικές μας τράπεζες, υπηρεσίες και τα συναφή γιατί σίγουρα και οι δικοί τους δε θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια.

Επίσης "ωραία" η επίδειξη δύναμης αλλά πρέπει να σκέφτονται και τις συνέπειες (γενικότερα, όχι μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό).

Link to comment
Share on other sites

On 13/2/2018 at 9:52 ΜΜ, το μέλος honda22 έγραψε:

Εγώ πάντως τα Ίμια θα τα ειχα κάνει σκόνη με φουρνελα. 

 

Η Ανατίναξη των Ιμίων: ένα τολμηρό σχέδιο που μια σοβαρή κυβέρνηση θα μπορούσε να εξετάσει

Link to comment
Share on other sites

Πριν τα φουρνέλα, μια κι όλοι τα έχουν ως "αποκλειστικά", παρακάτω τα βίντεο από τη σύγκρουση. Μόνο σχόλιο ότι το θεωρώ ντροπή να κυκλοφορούν χύμα οι καταγραφές από τη γέφυρα του σκάφους πριν καν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός.

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

http://www.kathimerini.gr/953784/article/epikairothta/politikh/ellhnoarmenikh-kataxwrish-stoys-nyt-h-toyrkia-einai-enas-ana3iopistos-symmaxos

 

Quote

Ολοσέλιδη διαφήμιση στο σημερινό φύλλο των New York Times καταχώρισε το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο Ηγεσίας (HALC) και η Αρμενική Επιτροπή Αμερικής (ANCA) καλώντας τις ΗΠΑ να μην πωλήσουν μαχητικά αεροσκάφη F -35 στην Τουρκία.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ερντογάν: Έρχεται Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!

Παράθεση

 

Μιλώντας σε εκδήλωση για την Υγεία ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι υπάρχουν περίπου 20 αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στη Συρία κι η δημιουργία τους στρέφεται κατά της Ρωσίας και μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να ξεσπάσει ένας νέος Παγκόσμιος Πόλεμος.

«Το ερώτημα που τίθεται είναι τι χρειάζονται οι στρατιωτικές βάσεις στη Συρία. Φαίνεται ότι οι βάσεις αυτές στρέφονται κατά της Ρωσίας και του Ιράν», είπε ο Ερντογάν καλώντας τους Τούρκους να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο: «Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.