Jump to content



Πόλεμος στην Ουκρανία


DEADLAZARUS

Recommended Posts

Με καλή διάθεση λοιπόν να γράψω πως δεν είχα σκοπό να θίξω εσένα @JaguarOne, και αν το έκανα σου ζητώ συγγνωμη. Ούτε ηθελα να προωθήσω το pronews, ούτε που το ήξερα πριν λίγες μέρες, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει λόγος να δικαιολογηθω. Είχε απλά μαζεμένες τις ψευδείς ειδήσεις και το ποσταρα. Δεν ασχολήθηκα δλδ με το αφήγημα της Δύσης, η παραπληροφόρηση έρχεται με ύπουλους τρόπους, εδώ έτυχε η συγκεκριμένη σελίδα να κάνει μια σούμα ενδεχομένως για να την "πει" και στην Δύση. Η δική μου ουσία είναι στο τι μας σερβίρουν και πόσο προσοχή χρειάζεται.

 

Πρόσφατα οι Ουκρανοί στο νησί ήταν νεκροί, μετά από 2 μέρες τελικά ζωντανοί. Όταν γίνονται τοσα πολλά επαναλαμβανόμενα "λάθη", ίσως τελικά μερικές φορές πρέπει να διαβάζουμε και κάποιες παραγράφους από τέτοια site καθώς οι μεγάλοι σπάνια τα παραδέχονται (βλ.ΣΚΑΙ).

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

18 λεπτά πριν, το μέλος trib έγραψε:

Ούτε ηθελα να προωθήσω το pronews, ούτε που το ήξερα πριν λίγες μέρες

 

Δεν ξέρεις το pronews?? Καλά από που ενημερώνεσαι εσύ? 

  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

43 λεπτά πριν, το μέλος trib έγραψε:

Το πιστεύεις ότι ήταν στην πρωτη σελίδα της Google;

 

Παρά τη συστηματική προσπάθεια να μας φιμώσουν η αλήθεια δεν κρύβεται!!1! Πρώτο αποτέλεσμα στο γοογλε!! Πονάτε νεοταξιτες??

  • Haha 8
Link to comment
Share on other sites

SWIFT: Πώς μπορεί η Ρωσία να παρακάμψει τον αποκλεισμό


 

Παράθεση

 

Ένα δείγμα της τάξης μεγέθους του πλήγματος, αποτελεί η δήλωση του Γάλλου υπουργού Οικονομικών Bruno Le Maire, που προειδοποιεί πως η διακοπή απειλεί άμεσα μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες και ομίλους με αναστολές πληρωμών ύψους 30 δισ. $, χωρίς να συνεκτιμάται, λόγω των συμβολαίων με διάρκεια μεγαλύτερη του έτους, το ύψος των πιθανών απωλειών εσόδων.

 

Το ρωσικό σύστημα ανταλλαγής χρηματοοικονομικών μηνυμάτων SPFS (Sistema peredachi finansovykh soobscheniy-System for Transfer of Financial Messages), αποτελεί μία εναλλακτική εφαρμογή του SWIFT που σχεδιάζεται από την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας και αναπτύσσεται από το 2014, όταν οι ΗΠΑ άρχισαν από τότε να την απειλούν με αποβολή από το SWIFT, λόγω της Κριμαίας

Στα τέλη του 2020 συνδέθηκαν με το ρωσικό σύστημα η Αρμενία, η Γερμανία, η Ελβετία, το Καζακστάν, το Κιργκιζστάν, η Λευκορωσία και το Ουζμπεκιστάν.

 

Στην Ινδία λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2001 στο IDRBT, ένα σύστημα ανάλογο με το SWIFT, το Δομημένο Χρηματοοικονομικό Σύστημα Μηνυμάτων SFMS (Structured Financial Messaging System). Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ασφαλές σύστημα ψηφιακής επικοινωνίας, με δυνατότητα λειτουργίας σε διεθνές επίπεδο, που αξιοποιείται και εντός του δικτύου μίας τράπεζας και μεταξύ διαφόρων τραπεζών.

Αναμφίβολα η πρόσφατη στάση της Ινδίας υποδηλώνει πως εάν παραστεί ανάγκη θα διαθέσει το σύστημά της στην Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας, από την στιγμή μάλιστα που συνδέεται με το αντίστοιχο ρωσικό SPFS.

 

 

  • Like 2
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

Έχετε παρατηρήσει πιστεύω ότι το σύνολο των κατεστραμμένων οχημάτων που βγαίνουν στα news είναι BMPs, φορτηγά και 'τζιπάκια' έ; 

Οι Ρώσοι δεν 'ρίχνουν' μεγάλα άρματα. Γιατί άραγε;

Ακόμη λίγη τροφή για σκέψη.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 λεπτά πριν, το μέλος Snips έγραψε:

Έχετε παρατηρήσει πιστεύω ότι το σύνολο των κατεστραμμένων οχημάτων που βγαίνουν στα news είναι BMPs, φορτηγά και 'τζιπάκια' έ; 

Οι Ρώσοι δεν 'ρίχνουν' μεγάλα άρματα. Γιατί άραγε;

Ακόμη λίγη τροφή για σκέψη.

 

dddroubfozk81.jpg js0mkfkfozk81.jpg

 

17jnhtyfozk81.jpg

 

gv7w481gozk81.jpg zsptei3gozk81.jpg

 

ch6o5c8gozk81.jpg 2fax2uagozk81.jpg

 

lg04ebfgozk81.jpg dicdkrjgozk81.jpg

 

Μάλλον δεν κοιτάς καλά

  • Like 2
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.