Jump to content



Recommended Posts

Μεγάλη μαγκιά της blizzard.Για φανταστείτε πόσο κολακευτικό θα ήτανε για τον οποιοδήποτε να πουλήσει το weap του για $$.Η πόσο μάλλον να βγάζει κανονικό εισόδημα από το farming στο D3.Και όλα αυτά με την αγορά ενός game.

Link to comment
Share on other sites

λαθος να μπλεκεις το RL με το παιχνιδι, και λαθος να ευνοουνται οσοι εχουν €€€. Φυσικα η προμηθεια που θα παιρνει η βλιζζ ειναι απ τις μεγαλυτερες ξεφτιλες της.. Θα περιμενω να το δω και στην πραξη πως θα λειτουργησει αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος.

Link to comment
Share on other sites

εγώ πιστεύω πως όχι μόνο το game θα αγοράσουμε....αλλά θα μπεί κ καμια paysafe για κανένα κομμάτι tier που θα λύπει και θα έχουμε φάει τον κόσμο να το βρούμε...εκτός αν πείς γειά στον έξω κόσμο.... εγώ από ότι κατάλαβα θα πληρώνουμε-πληρώνουν(ο κόσμος) τους επαγγελματίες gamer ( που θα παίζουν 10-12ώρες την μέρα) που είχαν sponsor την blizzard ώστε να μην τους πληρώνουν αυτοί για να παίζουν :p

Έγινε επεξεργασία από Nemesis89
Link to comment
Share on other sites

Τι μαλ... κανει η Blizzard πως την εχει δει.

Στο μεταξυ μου την σπαει και οτι τα γραφικα και καποια animations θυμιζουν World οf Warcraft

ΕΛΕΟΣ

Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να το αγορασει καποιος νομιμα...

Link to comment
Share on other sites

αν και δεν με ενθουσιάζει το real money auction house μέσα σε παιχνίδι, δεν καταλαβαίνω γιατί κράζουν τόσο πολύ κάποιοι... αφου ούτως ή άλλως γίνονται συναλλαγές με αληθινά λεφτά στα παιχνίδια που έχουν mmorpg χαρακτηριστικά... το πρόβλημα σας είναι ότι παίρνει προμήθεια η Blizzard?

Link to comment
Share on other sites

Πω ρε παιδιά σαν κατίνες στα μπαλκόνια κάνουμε...

Εγώ είμαι της άποψης με το παλικάρι στα παρακάτω βίντεο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=emJU1FEE-HI&feature=feedlik]Diablo 3 press release, real money auction house...WHO CARES![/ame]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.