AgentCain Νοέμβριος 29, 2009 #421 Νοέμβριος 29, 2009 (edited) Spyrious έγραψε: Πολύ έξυπνο.Το μόνο που με ανησυχεί είναι οι γειώσεις που είναι χωρίς μόνωση.Δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο θα είναι. Εφόσον δε πειράχθηκε το shielding των καλωδίων που μεταφέρουν τα δεδομένα δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας. Το sleeve σαν πολυμερές παρέχει μόνωση ικανή να αποτρέψει φαινόμενα βραχυκυκλώματος. Οι γειώσεις ας μαζεύουν ότι στατικά και θόρυβο υπάρχει, δε μας ενοχλεί καθόλου. Lakisss έγραψε: Αλλωστε το λεει και επανω ο δισκος..... Αληθεια οι (3) τρυπες επανω στο καπακι τι εξυπηρετουν? Εξαερισμος?.... και αν ναι πως γινεται χωρις την εισχωρηση σκονης εσωτερικα? Να σε πω την αμαρτία μου, στο δικό σου πρότζεκτ όλο ενδιαφέροντα νέα πράγματα βλέπει κανείς Συνήθως οι δίσκοι έρχονται σφραγισμένοι από παντού, μερικές φορές με ελαφριά υποπίεση στο εσωτερικό τους. Τρύπες για εξαερισμό προσωπικά πρώτη φορά βλέπω. Και αν όντως είναι έτσι, πιθανότατα να υπάρχει κάποιο υλικό πορώδες ώστε να μην αφήνει σκόνη να περάσει. Τώρα που πλησιάζουν γιορτές, περιμένουμε φωτο με στολισμένο το κουτί! κανόνισε Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2009 από Nephiλiμ
Lakisss Νοέμβριος 29, 2009 Author #422 Νοέμβριος 29, 2009 AgentCain απ'την στιγμη που ειδα το sata να δουλευει, το μονο ερωτηματικο για μενα παρεμενε η υποψια θορυβου. Ευχαριστω για την κατατοπιστικη παρατηρηση! Τωρα για τις γιορτες θα σε απαγοητευσω...... Δουλευω ωραριο καταστηματων, οποτε ουσιαστικα μονο η Κυριακη ειναι ελευθερη (και αν). Μαλλον θα πιασουμε και το Πασχα οπως παμε...... Φτιαξε εσυ το προγραμμα, εγω μονταρω μοτερ και temp. meter, να φτιαξουμε την πιο high-tech σουβλα ever!!!
tzitzibp1416003393 Νοέμβριος 29, 2009 #423 Νοέμβριος 29, 2009 Lakisss έγραψε: AgentCain απ'την στιγμη που ειδα το sata να δουλευει, το μονο ερωτηματικο για μεναπαρεμενε η υποψια θορυβου. Ευχαριστω για την κατατοπιστικη παρατηρηση! Τωρα για τις γιορτες θα σε απαγοητευσω...... Δουλευω ωραριο καταστηματων, οποτε ουσιαστικα μονο η Κυριακη ειναι ελευθερη (και αν). Μαλλον θα πιασουμε και το Πασχα οπως παμε...... Φτιαξε εσυ το προγραμμα, εγω μονταρω μοτερ και temp. meter, να φτιαξουμε την πιο high-tech σουβλα ever!!! εγω το αρνί και ειμαστε ετοιμοι!:fun:
AgentCain Νοέμβριος 29, 2009 #424 Νοέμβριος 29, 2009 Αρνί βέβαια δεν είναι, ουτε το case συγκρίνεται με του Lakiss but you get the picture :hang2: 1
Lakisss Νοέμβριος 29, 2009 Author #425 Νοέμβριος 29, 2009 Τι μοντα εινα αυτη???????:woot: Quad kalamakia στα πόσα Ghz????
tzitzibp1416003393 Νοέμβριος 29, 2009 #426 Νοέμβριος 29, 2009 :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: φοβερο!!!!!!!!!! :laughing::laughing::hehe::hehe::hehe::laughing::laughing::laughing::laughing:
f117 Νοέμβριος 30, 2009 #427 Νοέμβριος 30, 2009 Lakisss...κανένα τανκ για υδρόψυξη??θα'φτιανεσ?απλό...για'σενα
Lakisss Νοέμβριος 30, 2009 Author #428 Νοέμβριος 30, 2009 F117 έγραψε: Lakisss...κανένα τανκ για υδρόψυξη??θα'φτιανεσ?απλό...για'σεναΠροφανως ρωτας αν θα δεις το project με νερα?Με υδροψυξη δεν εχω ασχοληθει καθολου, και δεν το βλεπω κιολας να σου πω.Ουτε τις απαραιτητες γνωσεις εχω.... Τιποτα δεν ειναι απλο να ξερεις, ουτε ειμαι ο θεος του modding και των κατασκευων!Απλα εχω την υπομονη να προσπαθω κατι μεχρις επιτυχιας, και μεσω της διαδικασιας βελτιωνομαι. 1
tzitzibp1416003393 Δεκέμβριος 1, 2009 #429 Δεκέμβριος 1, 2009 (edited) φίλε κάνε search στο youtube για waterfall reservoir....τα φτιάχνει ένας "γνωστός", ο CyberDruid....αν και δεν ξέρεις (οπως λες) από νεράκι, νομίζω ότι μια τέτοια κατασκευή δεν θα σου είναι και πολύ δύσκολη....σημείωσε ότι μια δεξαμενή για τρεις 5 1/4 θύρες ο τύπος τις πουλάει 150 $ αρχική τιμή....και πίστεψε με πουλάει...το μόνο σημείο που πρέπει να προσέχεις όταν κάνεις τέτοια δεξαμενή, είναι να έχεις τα κομμάτια πριν κολληθούν, περίπου σε θερμοκρασία που θα έχει το νερό όταν θα δουλεύει το κύκλωμα (δηλ. 25-30 C) για να αποφύγεις συστολές - διαστολές κατά την λειτουργία.εγώ από νεράκι κάτι ξερω, από πλέξι τίποτα... αλλά σκέφτομαι κάποια στιγμή να το προσπαθήσω!νομίζω ότι έχεις καλύτερες πιθανότητες να τα καταφέρεις... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2009 από tzitzibp
Lakisss Δεκέμβριος 1, 2009 Author #430 Δεκέμβριος 1, 2009 (edited) Εννοεις κατι τετοιο η αυτο Ειναι δυσκολο, αλλα δεν ειναι και ακατορθωτο βεβαια! Το θεμα ειναι να ξεφυγεις απο τα καθιερωμενα οπως εδω http://www.youtube.com/watch?v=vm8W9SnOWbg&feature=related Αυτα ειναι τα ωραια και ''worth to try''!!! Φυσικα ολα αυτα απαιτουν και την χρηση καποιων καλων εργαλειων, ιδιαιτερα για κοψιμο και bending. Το αποτελεσμα με εργαλεια του ''σωρου'' δεν θα ειναι εγγυημενο... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2009 από Lakisss
tzitzibp1416003393 Δεκέμβριος 1, 2009 #431 Δεκέμβριος 1, 2009 δυστηχώς τιποτα δεν ειναι εγγυημένο.....ουτε για τον τυπο εδω....http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=159656τα πηγε καλα ομως!οπως ειπες με τα σωστα εργαλεια!
Jason Δεκέμβριος 1, 2009 #432 Δεκέμβριος 1, 2009 Lakisss έγραψε: Το θεμα ειναι να ξεφυγεις απο τα καθιερωμενα οπως εδω http://www.youtube.com/watch?v=vm8W9SnOWbg&feature=related Αυτα ειναι τα ωραια και ''worth to try''!!! Φυσικα ολα αυτα απαιτουν και την χρηση καποιων καλων εργαλειων, ιδιαιτερα για κοψιμο και bending. Το αποτελεσμα με εργαλεια του ''σωρου'' δεν θα ειναι εγγυημενο... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=180663&highlight=Cosmos+missile&page=11
tzitzibp1416003393 Δεκέμβριος 1, 2009 #433 Δεκέμβριος 1, 2009 καλως τον!:meeting:θα τον βρεις και στο techpowerup..... εχει δειξει ωραια πραγματακια!
Jason Δεκέμβριος 1, 2009 #434 Δεκέμβριος 1, 2009 (edited) Θα ήθελα να είχα πολύ τον χώρο και τα εργαλεία του .. Μακάρι να μου τα φέρει ο άι βασίλης:to_pick_ones_nose3: Όλα μια χαρά.. ετοιμαζόμαστε για ADW 2010 Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2009 από Jason
tzitzibp1416003393 Δεκέμβριος 1, 2009 #435 Δεκέμβριος 1, 2009 Jason έγραψε: Θα ήθελα να είχα πολύ τον χώρο και τα εργαλεία του ..Μακάρι να μου τα φέρει ο άι βασίλης:to_pick_ones_nose3: +1 τι άλλο να πεις!; off topic (κατα τα αλλα πως παει; ελπιζω ολα καλα!)
Lakisss Δεκέμβριος 2, 2009 Author #436 Δεκέμβριος 2, 2009 Update. Σημερα πηρα καποια ''καλουδια'' , τα οποια θα ακολουθησουν μετα το τελος του case. Tweeters. Woofers. 14cm diameter. Το υπαρχον συστημα ειναι αυτο http://www.trust.com/products/productpictures.aspx?artnr=15538 Μενει να δω αν θα τα οδηγησει ο ενισχυτης (χλωμο το κοβω) η θα παμε σε αλλες λυσεις, και τα ηχεια θα ειναι φυσικα απο plexy!!! Περιμενω γνωμες απο γνώστες του ειδους, για τις επιλογες των ηχειων.... 1
NooDle Δεκέμβριος 2, 2009 #437 Δεκέμβριος 2, 2009 peerless ε? πολυ καλά ηχεία.. τα έχω περάσει σε πολλά αυτοκίνητα..είπες τα ηχεία θα είναι απο πλεξι μόνωση απο μέσα δεν θα βάλεις? δεν θα φαίνεται άσχημο?
Lakisss Δεκέμβριος 2, 2009 Author #438 Δεκέμβριος 2, 2009 NooDle έγραψε: peerless ε? πολυ καλά ηχεία.. τα έχω περάσει σε πολλά αυτοκίνητα..είπες τα ηχεία θα είναι απο πλεξι μόνωση απο μέσα δεν θα βάλεις? δεν θα φαίνεται άσχημο? Τα peerless ειναι οντως καλη μαρκα και χρονια στον χωρο, τωρα και τα tonsil ειναι γνωστα αλλα το τελικο αποτελεσμα θα δειξει... Η καμπινα θα ειναι χωρις μονωση και διαφανη, οσο για την ομορφια ασ'το πανω μου....
NooDle Δεκέμβριος 2, 2009 #439 Δεκέμβριος 2, 2009 Lakisss έγραψε: Τα peerless ειναι οντως καλη μαρκα και χρονια στον χωρο, τωρα και τα tonsil ειναι γνωστααλλα το τελικο αποτελεσμα θα δειξει... Η καμπινα θα ειναι χωρις μονωση και διαφανη, οσο για την ομορφια ασ'το πανω μου.... μην βγάζει πλαδαρό μπάσο ή τριγμούς οσο για την ομορφιά δεν σηκώνω κουβέντα θα κάνεις πάλι το θαύμα σου..
tzitzibp1416003393 Δεκέμβριος 3, 2009 #440 Δεκέμβριος 3, 2009 εντυπωσιαστηκα και μόνο από την ιδέα!ευχομαι να πάει καλά και να είναι τα ηχεία όσο εντυπωσιακά ελπίζεις!
Recommended Posts