grathk Οκτώβριος 2, 2012 #9141 Οκτώβριος 2, 2012 (edited) Lazydog όταν το βαρεθείς το raven ψήσου να κάνουμε τράμπα. Έχω το 600Τ white. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 2, 2012 από grathk
galactob Οκτώβριος 2, 2012 #9143 Οκτώβριος 2, 2012 Μετά από μια μικρή αλλαγή hardware και τοποθέτηση ενός plexi-glass να κρύψω λίγο το τροφοδοτικό
johnko1 Οκτώβριος 3, 2012 #9144 Οκτώβριος 3, 2012 ωραίο και καθαρό,αν και προτιμώ μεγάλους σωλήνες Το 24πινο γιατί δεν το πέρασες απο την πιο αριστερή τρύπα;
haritos14 Οκτώβριος 3, 2012 #9145 Οκτώβριος 3, 2012 Μετά από μια μικρή αλλαγή hardware και τοποθέτηση ενός plexi-glass να κρύψω λίγο το τροφοδοτικό ο φωτισμός ειναι smd ?αν μπορεις τραβηξε μια φωτογραφία να δω πως εχεις κανει τοποθέτηση .
p55 Οκτώβριος 3, 2012 #9146 Οκτώβριος 3, 2012 Μετά από μια μικρή αλλαγή hardware και τοποθέτηση ενός plexi-glass να κρύψω λίγο το τροφοδοτικό Εσύ δεν το έκρυψες... το έκανες αόρατο.
Seafalco Οκτώβριος 3, 2012 #9147 Οκτώβριος 3, 2012 [MENTION=6306]galactob[/MENTION]Να σου κάνω μια πρόταση;Τώρα που έχεις βάλει την υδρόψυξη, τα VRM και οι μνήμες αερίζονται λιγότερο, γιατί δεν υπάρχουν οι ανεμιστήρες της αερόψυκτρας, δες αν μπορείς να στερεώσεςι κάπου ένα ανεμιστήρα που θα φυσάει πάνω σε αυτά τα εξαρτήματα - πρόχειρα και δες αν ε΄χεις διαφορά στις θερμοκρασίες που να αξίζει το κοπο και την αισθητική παρέμβαση.
msdx Οκτώβριος 4, 2012 #9149 Οκτώβριος 4, 2012 @galactobΝα σου κάνω μια πρόταση;Τώρα που έχεις βάλει την υδρόψυξη, τα VRM και οι μνήμες αερίζονται λιγότερο, γιατί δεν υπάρχουν οι ανεμιστήρες της αερόψυκτρας, δες αν μπορείς να στερεώσεςι κάπου ένα ανεμιστήρα που θα φυσάει πάνω σε αυτά τα εξαρτήματα - πρόχειρα και δες αν ε΄χεις διαφορά στις θερμοκρασίες που να αξίζει το κοπο και την αισθητική παρέμβαση. Έχει Full cover block από ότι βλέπω.
galactob Οκτώβριος 4, 2012 #9150 Οκτώβριος 4, 2012 ωραίο και καθαρό,αν και προτιμώ μεγάλους σωλήνες Το 24πινο γιατί δεν το πέρασες απο την πιο αριστερή τρύπα; Γιατί δεν μου καθόταν καλά το καλώδιο από πίσω με τόσα καλώδια εκεί στριμωγμένα !!! ο φωτισμός ειναι smd ?αν μπορεις τραβηξε μια φωτογραφία να δω πως εχεις κανει τοποθέτηση . Ναι smd είναι. Φώτο θα προσπαθήσω αύριο να σου τραβήξω να δεις [MENTION=6306]galactob[/MENTION]Να σου κάνω μια πρόταση; Τώρα που έχεις βάλει την υδρόψυξη, τα VRM και οι μνήμες αερίζονται λιγότερο, γιατί δεν υπάρχουν οι ανεμιστήρες της αερόψυκτρας, δες αν μπορείς να στερεώσεςι κάπου ένα ανεμιστήρα που θα φυσάει πάνω σε αυτά τα εξαρτήματα - πρόχειρα και δες αν ε΄χεις διαφορά στις θερμοκρασίες που να αξίζει το κοπο και την αισθητική παρέμβαση. Γιατί όπως είπε και ο [MENTION=13096]msdx[/MENTION] έχω Full cover block στην κάρτα γραφικών και πιστεύω δεν χρειάζεται
ison Οκτώβριος 5, 2012 #9151 Οκτώβριος 5, 2012 Μετά από μια μικρή αλλαγή hardware και τοποθέτηση ενός plexi-glass να κρύψω λίγο το τροφοδοτικό Ωραιος μαν Ερωτηση...πως εχεις στερεωσει το Plexi (pics αν μπορεις ) και ποσο πηγε το μαλλι? Κατι παρομοιο θελω να κανω και εγω
evolution Οκτώβριος 5, 2012 #9152 Οκτώβριος 5, 2012 (edited) Γιατί δεν μου καθόταν καλά το καλώδιο από πίσω με τόσα καλώδια εκεί στριμωγμένα !!!Ναι smd είναι. Φώτο θα προσπαθήσω αύριο να σου τραβήξω να δειςΓιατί όπως είπε και ο @msdx έχω Full cover block στην κάρτα γραφικών και πιστεύω δεν χρειάζεταιΜαλλον εννοει τις ραμ/mofset της μητρικης Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2012 από evolution
sotoscorfu Οκτώβριος 5, 2012 #9153 Οκτώβριος 5, 2012 [MENTION=6306]galactob[/MENTION]μήπως να έκανες ματ το plexi;
icsd08063 Οκτώβριος 6, 2012 #9154 Οκτώβριος 6, 2012 Το pc της υπογραφής μου. Αλλάχτηκαν motherboard, cpu, ram σε σχέση με τη προηγούμενη σύνθεση μου. Intel Core i7-3930K Gigabyte GA-X79-UD5 Rev. 1.0 G.Skill Ares 32GB @ 1866MHz (10-11-10-30) Coolermaster V8 Gigabyte GTX460-768I OCZ Vertex 2 SSD 60GB Western Digital 640GB CaviarBlack Sata3 Coolermaster Silent Pro M600 Coolermaster CM 690 Pure Black Edition
Rusty_Tool Οκτώβριος 7, 2012 #9156 Οκτώβριος 7, 2012 υστερα απο 2 μήνες ,αφού το είχα τρίψει εκτενώς για να φύγει το orange peal και το είχα γυαλίσει με χοντρή αλοιφή κ μετά γυαλιστικο , τώρα πλέον έχει στεγνώσει για τα καλά το βερνίκι, το συναρμολόγησα για να δω πως ταιριάζει το καινούργιο χρώμα λίγο ξεσκόνισμα δε θα έβλαπτε όμως έγινε πιο αλήτικο αλλά οι φωτο το αδικούν . θα τραβήξω μερικές αύριο με το φως της μέρας και θα ποστάρω
2cpu Οκτώβριος 7, 2012 #9157 Οκτώβριος 7, 2012 O πλαινος ανεμιστηρας λιγο γκουμουτσα δεν ειναι?Σκεφτηκες να τον αλλαξεις σε κατι ποιο slim?Btw το χρωμα? Με θυμιζει κατι μεταξυ Honda marine και Coolermaster σε παλαιοτερα κουτια της.
Rusty_Tool Οκτώβριος 7, 2012 #9158 Οκτώβριος 7, 2012 O πλαινος ανεμιστηρας λιγο γκουμουτσα δεν ειναι?Σκεφτηκες να τον αλλαξεις σε κατι ποιο slim?Btw το χρωμα? Με θυμιζει κατι μεταξυ Honda marine και Coolermaster σε παλαιοτερα κουτια της.αναγκαστηκά ο ανεμιστήρας μπήκε απο την έξω μεριά γιατί δε χώραγε λόγω μεγάλης ψύκτρας . στην αρχή χαλάστηκα που δεν τα υπολόγισα σωστά κ θα έπρεπε να βγει απ'εξω αλλά μόλις το είδα γούσταρα πολύ . δείχνει πιο industrial έτσι.το χρώμα ειναι μεταλλικό γκρι μαζί με μία μικρη δόση μαύρο μεταλλικό και μια πολύ μικρή δόση μωβ πέρλας στο βερνίκι . εγώ το έβαψα αν αυτό ρωτάς. 3η φορά κ τελευταία ήταν αυτή.
jkanaks Οκτώβριος 10, 2012 #9159 Οκτώβριος 10, 2012 Αυτό είναι το καμάρι μου. Είναι ακόμα under heavy construction όποτε δε συγκρίνεται με τα τούμπανα της παρέας. Θέλω WC parts και GPU αλλά αυτά παραπέμπονται στις ελληνικές καλένδες μέχρι να πιάσω κάνα φράγκο στα χέρια μου. Τώρα είμαι σε διαδικασία Sleeving / Cable management γιαυτό και τα καλώδια του SSD είναι λίγο χύμα :whistle2:
darkled Οκτώβριος 10, 2012 #9160 Οκτώβριος 10, 2012 Lian-li V880A watercooledProject Lian-li PC-V880A Watercooled (World First?) | FacebookΠως σας φαίνεται?
Recommended Posts