Jump to content



Ακουστικά για παρέα σε X-Fi ( Music + Games )


billpeppas

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες,

πλησιάζουν τα γενέθλια του ξαδερφού μου, και μιας και του ξεχαρβαλώθηκαν τα ακουστικά που είχε πάρει πριν ~3 χρόνια για gaming κυρίως ( Sennheiser PC 135 αν θυμάμαι καλά ) λέω να του πάρω ένα καλό σετ ακουστικά για δωράκι.

Ο "μικρός" είναι και μουσικόβιος πλέον, και "απολαμβάνει" τον ήχο του με μια Creative X-Fi Xtreme Music που του έχω δώσει.

Μιας και φράγκα δεν έχει ο μικρός ( οπότε το θέμα headphone amp πάει περίπατο, δεν είμαι και στα καλύτερα μου κι εγω οικονομικά πλέον ) λέω να του πάρω κάτι που να παίζει ok και με την X-Fi σκέτη.

Προσανατολίζομαι στα Sennheiser HD 555 / 558, αλλά το σκέφτομαι και για τα AKG K601.

Αξίζουνε λέτε ή να του πάρω π.χ. τα HD 515 αν δεν μπορεί η X-Fi να "αξιοποιήσει" ( οδηγήσει αξιοπρεπώς ) τα μεγαλύτερα ?

Thanks in advance

Link to comment
Share on other sites

Δεν εισαι στα καλυτερα σου οικονομικα αλλα σκεφτεσαι να του παρεις AKG K601 ? 220 ευρω τα πηρα προπερσι το καλοκαιρι :p Δεν "ακουνε" καθολου στο ρευμα τα συγκεκριμενα και γενικα ειναι πολυ απαιτητικα / οι παραμικρες ατελειες στην πηγη κανουν μπαμ, θες ξεχωριστο amp γι αυτα μην σου πω και DAC + σοβαρο ομωαξονικο :p

HD555 ειναι παρα πολυ καλα, σκεψου ή αυτα ή τα audiotechnica AD700 ή τα JVC HA-RX700, προτιμησε τα audiotechnica γιατι ολοι λενε οτι αποδιδουν καλυτερα απτα αντιστοιχα sennheiser οποτε εχουν καλυτερη αναλογια ευρω/αποδοση επισης εφαρμοζουν ΠΑΡΑ πολυ ανετα ( σε σημειο οτι ξεχνας οτι τα φορας ) αν παλι θες να την βγαλεις οσο πιο φθηνα γινεται δινεις 45 για τα JVC ( τα ad λογικα θα σου πανε 80-90 απο ebay, για κοιτα και το αγγλικο amazon ομως )

Εφοσον ανεφερες στον τιτλο οτι τα θες ΚΑΙ για games μην ξεχασεις να του ρυθμισεις την x-fi ετσι -> X-Fi CMSS-3D Headphone - Guru3D.com Forums οταν παει να παιξει το αγαπημενο του FPS, εχει να φαει πολυ βρισιδι απτους αντιπαλους του :hehe::hehe:

Link to comment
Share on other sites

Αυτό φοβόμουνα για τα AKG.

Άλλα 150-200 να του πάρω και καλό amp δεν παίζει, οπότε θα βολευτεί είτε με τα AD είτε τα 555.

Μάλλον θα του πάρω τα AudioTechnica, τα τελευταία που είχα ακούσει από αυτούς ήταν τα M50 και μου είχανε φανεί πολύ καλά για τα λεφτά τους ( αν δεν ήξερα την τιμή τους θα έλεγα ότι κάνανε 250-300 ευρ ), αν είναι στην ίδια φάση και τα AD700 φαντάζομαι θα είναι αντίστοιχα "με Sennheiser 50-100 euro ακριβότερα".

Thanks man ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.