Jump to content


 • OneOdio Fusion A70 Headphones Review


  Εισαγωγή

   

  Όταν πριν μερικές εβδομάδες έλαβα ενημέρωση για την αποστολή ενός ζευγαριού bluetooth ακουστικών από την OneOdio, την οποία δεν είχα ξανακούσει, μία γρήγορη επίσκεψη στην ιστοσελίδα της, ομολογώ πως μου κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Θέλετε το προσεγμένο website, θέλετε οι φωτογραφίες που προδιαθέτουν για κάποιο premium προϊόν, με ανυπομονησία περίμενα την έλευση των Fusion A70 ώστε να τα δω από κοντά και να τα ακούσω.

   

  Με βάση τα όσα γράφονται στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας, οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες, οπότε χωρίς περιττή καθυστέρηση ας περάσουμε στη σημερινή παρουσίαση.

   

  Συσκευασία - Παρελκόμενα

   

  Τα Fusion A70 έρχονται σε ένα αρκετά μικρό κουτί το οποίο σε πρώτη φάση παραξενεύει αρκετά με το μέγεθός του. Χωράνε όλα εκεί μέσα; Με ασημί χρώμα και καφέ πινελιές, είναι ταιριαστό χρωματικά με τα ακουστικά τα οποία πρέπει να ομολογήσουμε ότι σαν πρώτη εντύπωση θυμίζουν έντονα τη ναυαρχίδα μεγάλης κατασκευάστριας προϊόντων ήχου. Όπως βλέπουμε, χαρακτηρίζονται πέρα από wireless και ως ακουστικά για DJ, για λόγους που θα δούμε στη συνέχεια. Στην πίσω πλευρά της συσκευασίας βρίσκουμε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και τα περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνοδεύονται από 24 μήνες εγγύηση.

   

  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9182.jpglarge.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9183.jpg

   

  Οι πλαϊνές όψεις της συσκευασίας μας περιορίζονται σε κάποια βασικά χαρακτηριστικά των A70 και μία γραφική απεικόνιση.

   

  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9186.jpglarge.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9187.jpg

   

  Περνώντας στα παρελκόμενα, βρίσκουμε μία θήκη μεταφοράς η οποία θα προστατέψει τα ακουστικά μας...

   

  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9190.jpg

   

  ...Δύο καλώδια ήχου, ένα απλό με jack των 3.5 mm και στις δύο άκρες του και ένα με καφέ σπιράλ καλώδιο που στη μία πλευρά του έχει jack των 6.25mm, ένα καλώδιο φόρτισης και φυσικά το απαραίτητο user guide.

   

  large.02-1-548x464.jpg

   

   

  Tεχνικά Χαρακτηριστικά

   

  Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των OneOdio Fusion A70 παρατίθενται παρακάτω:

   

  Model Name: FUSION A70

  Speaker: 40mm

  Power Voltage: 3.0 ~ 4.2V

  Charging Current: 400 - 450mA

  Talk Time: 48 Hours

  BT Call Working Current: 19 - 22mA

  Sensitivity: 110dB +-3dB

  Charge Time: About 2.5 ~ 3 Hours

  Mic Sensitivity: -42dB +-3dB

  Wireless Range:  ~10m

  Charging Voltage: 5V

  Standby Current: 1-2μΑ

  BT Music Current: 17 - 20 mA

  BT Music Playtime: 50 Hours

  Transmission Frequency: 2402MHZ-2480MHZ

  Plug Type: 3.5mm/6.35mm stereo

  Battery: 950mAh

  Play time: 72 Hours

  Impedance : 32 Ohms

  Frequency Response: 20Hz - 20KHz

  Cable Length: 1.5m-2.8m coiled cable

  Bluetooth Version: 5.2

   

  large.11-1-768x768(1).jpg

   

  Εκτός από τον χρωματικό συνδυασμό ασημί-καφέ, τα A70 είναι διαθέσιμα σε χρυσό-μαύρο, κόκκινο-μαύρο και σκέτο μαύρο. Το σκέτο μαύρο όπως και το κόκκινο-μαύρο θα λέγαμε ότι είναι τα πιο εντυπωσιακά χρώματα.

   

  Όσον αφορά το θέμα της τιμής και διαθεσιμότητας των Fusion A70, κατά το χρόνο συγγραφής της παρουσίασης υπάρχουν διαθέσιμα σε ένα μαγαζί στην τιμή των 61 ευρώ.  Μπορείτε όμως να τα προμηθευτείτε από το website της OneOdio όπως και από όλα τα ευρωπαϊκά amazon. Στο website της OneOdio είναι σε προσφορά από 66.95 σε 42.95 ευρώ ενώ τρέχουν και διάφορα promotions "Buy One, Get One Free" όσο και ένα για 30% επιπλέον έκπτωση με τον κωδικό 30F2 σε inventory clearance. Υπάρχει ξεχωριστό Tab με τα τρέχον Deals.

   

  Κάτω από το φακό: Η γενική εικόνα

   

  Όπως είδαμε και από τις φωτογραφίες της συσκευασίας, τα Fusion A70 ακολουθούν over ear σχεδιασμό με τις χρωματικές επιλογές στην έκδοση που σας παρουσιάζουμε σήμερα να παραπέμπουν στις premium ναυαρχίδες των gaming σειρών εταιρειών όπως η Creative και η Corsair. Δυστυχώς όμως η έκφραση "Μία εικόνα χίλιες λέξεις" δεν έχει εφαρμογή στην περίπτωση των OneOdio Fusion A70. Η ποιότητα κατασκευής των Fusion A70 δεν έχει καμία σχέση με όσα δείχνουν οι φωτογραφίες. Έτσι η κατασκευή τους με εξαίρεση το μηχανισμό ρύθμισης ύψους είναι από πλαστικό βαμμένο σε ασημί χρώμα, ενώ μέτρια είναι και η ποιότητα της καφέ δερματίνης για την οποία έχουμε την εντύπωση πως είναι η πιο λεπτή που έχουμε συναντήσει σε ακουστικά.

   

  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9194.jpg  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9198.jpg

   

  Κατά τα άλλα, στα πλαϊνά βρίσκουμε το λογότυπο της OneOdio ενώ οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες υπάρχει δυνατότητα περιστροφής των οδηγών κατά 90 μοίρες.

   

  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9195.jpg  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9199.jpg

   

  Ας περάσουμε όμως να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα Fusion A70.

   

  Κάτω από το φακό: Λεπτομέρειες

   

  H στέκα των Α70 είναι από δερματίνη και στην επάνω της πλευρά διαθέτει το λογότυπο της κατασκευάστριας εταιρείας. Το μαξιλαράκι της είναι πολύ μαλακό και δείχνει πως δεν θα προβληματίσει ακόμα και σε πολύωρη χρήση.

   

  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9201.jpg

   

  Όπως γράψαμε και στην προηγούμενη ενότητα, ο μηχανισμός ρύθμισης του ύψους αποτελεί το μοναδικό μεταλλικό στοιχείο των Α70 και διαθέτει 11 συνολικά σκάλες σε κάθε πλευρά. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, βλέπετε επίσης και την άρθρωση που επιτρέπει την περιστροφή των οδηγών κατά 90 μοίρες καθώς και αυτή που επιτρέπει το δίπλωμα των ακουστικών.

   

  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9204.jpg  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9205.jpg

   

  Με τη βοήθεια λοιπών των αρθρώσεων μπορούμε να διπλώσουμε/περιστρέψουμε τους οδηγούς με τους τρόπους που φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες.

   

  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9207.jpg  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9208.jpg

   

  Close View από την υποδοχή φόρτισης, τα κουμπιά ελέγχου και αντίστοιχα 3,5mm(Jack Lock System) και 6.35mm jacks.

   

  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9209.jpg  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9210.jpg

   

  Kάτω από το φακό: Ματιές στα ενδότερα

   

  Κατά την αναζήτηση που πραγματοποιήσαμε στο διαδίκτυο σχετικά με τα Fusion A70  διαπιστώσαμε διαφοροποιήσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα και πιο συγκεκριμένα στην χωρητικότητα της μπαταρίας και στην έκδοση του bluetooth. Έτσι, ανάψαμε τα φώτα του πάγκου και πιάσαμε το κατσαβίδι.

   

  Αφού αφαιρέσαμε τα κουμπωτά earpads λύσαμε τις τέσσερεις βίδες που συγκρατούν το κάθε ένα από τα δύο πλαστικά καπάκια και το τι αντικρίσαμε το βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Από τη μία πλευρά υπάρχει όντως μία μπαταρία των 950mAh ενώ από την άλλη βρίσκουμε την πλακετούλα με τα 3 πλήκτρα, την είσοδο των 3.5mm και το κύκλωμα του bluetooth. Αυτό βασίζεται στο QC3003 Soc της Qualcomm το οποίο υποστηρίζει Bluetooth 5.0 με AVRCP v1.5, A2DP v1.3 και HFP v1.7.

   

  Έτσι λοιπόν καταλήξαμε πως είτε τα όσα διαβάσαμε πιθανότατα αναφέρονται σε παλιότερο Revision και το παρόν είναι πιο καινούριο, το οποίο βελτίωσε τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Στο Manual αναφέρονται βέβαια τα σωστά σε αντίθεση με το Website.

   

  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9215.jpg  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9217.jpg

   

  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9218.jpg  large.OneOdio_Fusion_A70_Review_DSCN9220.jpg

   

  Λειτουργικότητα - Διασύνδεση

   

  Τα A70 στην περίπτωση που δεν τα συνδέσουμε με Bluetooth έχουμε τις εξής επιλογές:

  • Σύνδεση με το 3.5mm καλώδιο για απευθείας σύνδεση σε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει 3.5mm jack
  • Σύνδεση με το 3.5mm to 6.35mm καλώδιο για σύνδεση σε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει 6.35mm jack. Έτσι δεν θα χρειαστεί η χρήση Adapter. Επιπρόσθετα το καλώδιο που υπάρχει στην συσκευασία από την πλευρά που θα το κουμπώσουμε στα ακουστικά μας έχει 2 εγκοπές οι οποίες ασφαλίζουν στα Α70, ώστε να μην μπορεί το βύσμα να ξεκουμπώσει μόνο του. Η OneOdio το αναφέρει ως Jack Lock System και το οποίο απευθύνεται πιο πολύ σε DJ και μουσικούς.

   

  large.10-1-768x459.jpg

   

  Στην περίπτωση που τα συνδέσουμε με Bluetooth υποστηρίζουν και μια έξυπνη κατά την γνώμη μας λειτουργία που είναι το Bluetooth Music Sharing. Τι ακριβώς είναι αυτό και τις μας προσφέρει:

   

  large.08-1-768x306.jpg

   

  Αν έχουμε στην κατοχή ας δύο ζευγάρια A70 και θέλουμε να ακούσουμε μουσική και οι 2 από μια Bluetooth συσκευή, τότε το πρώτο Α70 συνδέεται με Bluetooth και ύστερα με την χρήση του 3.5mm to 6.35mm καλωδίου συνδέουμε τα δύο Α70 μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο απλά και εύκολα μπορούμε να ακούσουμε δύο άτομα ταυτόχρονα μουσική από την ίδια πηγή.

   

  Τα Α70 έχουν τρία κουμπιά από τα οποία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις παρακάτω λειτουργίες:

  • Power Button : Με αυτό το πλήκτρο μπορούμε να ενεργοποιήσουμε/απενεργοποιήσουμε τα Α70. Επιπρόσθετα χρησιμοποιείται ως Play/Pause όπως και για να απαντήσουμε/τερματίσουμε μια κλήση.
  • Volume Up Button : Με αυτό το πλήκτρο μπορούμε να αυξήσουμε την ένταση ή αν το πατήσουμε παρατεταμένα να μεταβούμε στο επόμενο τραγούδι.
  • Volume Down Button : Με αυτό το πλήκτρο μπορούμε να μειώσουμε την ένταση ή αν το πατήσουμε παρατεταμένα να μεταβούμε στο προηγούμενο τραγούδι.

  Επιπρόσθετα υπάρχει ένα μικρό Led στο ένα δεξί ακουστικό το οποίο μας δείχνει αν ειναι συνδεδεμένα με Bluetooth, αν τα φορτίζουμε όπως και αν είναι ενεργοποιημένα.

   

  large.14-1-768x495.jpg

   

   

  Εμβέλεια

   

  Όταν μια συσκευή είναι WiFi ή Bluetooth, υποσυνείδητα πάντα έρχεται στο μυαλό η λέξη εμβέλεια. Θα πιάνει μέχρι εκεί που θέλoυμε; Θα παίζει σωστά; Το ίδιο και σε αυτήν την περίπτωση. Τις περισσότερες φορές που θα χρειαστεί να μιλήσω στο bluetooth ή να ακούσω μουσική η αλήθεια είναι ότι το smartphone μου θα βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια. Αλλά έρχονται και αυτές οι στιγμές που κάνεις κάτι άλλο και θες να αλλάξεις χώρο χωρίς όμως να πάρεις και το smartphone παρέα. Τα Α70 αναφέρουν για λίγο παραπάνω από 10 μέτρα εμβέλεια. Αν και συνήθως η εμβέλεια είναι χωρίς εμπόδια, εμείς είπαμε να δούμε πως θα συμπεριφερθούν μέσα σε ένα σπίτι.

   

  Άφησα το Smartphone στο τραπεζάκι στο σαλόνι, έβαλα να παίζει μουσική και έκλεισα την πόρτα του σαλονιού. Πήγα σε ένα διπλανό δωμάτιο και έκλεισα και εκεί την πόρτα ώστε να δυσκολέψω την κατάσταση. Η απόσταση περίπου σε διαγώνιο στα 7 μέτρα. Καμία διακοπή κανένα πρόβλημα στον ήχο παρότι υπήρχαν και εμπόδια ενδιάμεσα. Το πρώτο τεστ το είχε περάσει επιτυχώς. Σειρα είχε να κάνω τα πράγματα πιο δύσκολα. Πήγα στο πιο μακρινό δωμάτιο που πλέον η απόσταση ήταν κοντά στα 8 μέτρα αλλά με αρκετούς τοίχους ενδιάμεσα.  Εκεί παρατήρησα ότι άρχισα να έχω κάποιες μικρές διακοπές στον ήχο. Όχι πολλές μεν αλλά υπαρκτές. Βέβαια τα εμπόδια ήταν ήδη αρκετά οπότε δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε μόνο τα ακουστικά για τις διακοπές. Και αυτό διότι το bluetooth είναι αμφίδρομο άρα μπορεί απλά ο περιορισμός να ήταν και στο πόσο μακριά μπορεί να στείλει το smartphone.

   

  large.12B-740x1024.jpg

   

  Μπαταρία

   

  Η μπαταρία όπως αναφέραμε είναι 950Mah και δίνει θεωρητικά μια αυτονομία 50 ώρες μουσική. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα προσπαθώ να αδειάσω την μπαταρία ακούγοντας μουσική αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Έχω ακούσει ήδη αρκετές ώρες μουσική και η μπαταρία μόλις πήγε στο 80%. Το ποσοστό της μπαταρίας μεταβάλλεται ανά 20%. Δηλαδή από το 100% πήγε στο 80% χωρίς ενδιάμεσα βήματα. Όποτε κρίνοντας με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι ώρες που θα βγάλουν θα είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό. Βέβαια έχει να κάνει και σε τι ένταση ακούει ο κάθε χρήστης, διότι ο κατασκευαστής μετράει την αυτονομία συνήθως σε μία ενδιάμεση ένταση. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσουν αρκετές μέρες για να χρειαστεί να γίνει επαναφόρτιση της μπαταρίας. Το μόνο λίγο αρνητικό, είναι που η φόρτιση γίνεται με micro usb και όχι με usb type-c που πλέον διαθέτουν οι περισσότερες συσκευές.

   

  large.battery.jpg

   

  Άνεση - Εφαρμογή

   

  Τα Α70 έχουν πολλές ρυθμίσεις για να προσαρμοστούν σε κάθε τύπο κεφαλιού. Παρότι είναι λίγο Bulky στην πράξη λόγω της χρήσης πλαστικού δεν έχουν μεγάλο βάρος οπότε και δεν θα κουράσουν τον χρήστη. Αγκαλιάζουν τα αυτιά και δεν τα πιέζουν ώστε να ενοχλούν. Οι ρυθμίσεις που μπορούν να γίνουν είναι οι παρακάτω:

  • Ρύθμιση των βραχιόνων ώστε να προσαρμοστούν τα ακουστικά στο ύψος των αυτιών μας.
  • Τα pads έχουν εύρος κίνησης για να προσαρμοστούν στην καμπυλότητα των αυτιών, προσώπου (δεξιά, αριστερά) αλλά και πάνω, κάτω για να αγκαλιάζει όλο το αυτί. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το μεγαλύτερο φορτίο είναι στο σημείο της στέκας που ακουμπάει στο πάνω μέρος του κεφαλιού μας.

  Η διαφορά που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος συγκριτικά με άλλα ακουστικά είναι ότι η στέκα των ακουστικών και οι ρυθμιζόμενοι βραχίονες δημιουργούν μεγάλη γωνία με αποτέλεσμα οι βραχίονες να είναι λίγο πιο απομακρυσμένοι από το κεφάλι μας χωρίς ωστόσο να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

   

  Δοκιμές - Συμπεράσματα

   

  Φορέσαμε τα ακουστικά μας πήραμε το smartphone και φύγαμε για μια βόλτα. Λόγω ότι ειναι over ear το πρώτο που προσέξαμε είναι οτι μειώνουν τον εξωτερικό θόρυβο ακόμα και χωρίς να έχουμε ξεκινήσει την αναπαραγωγή της μουσικής. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ότι κατά το περπάτημα δεν θα μείνουν τα ακουστικά σταθερά στο κεφάλι σας. Για να πούμε όλη την αλήθεια ακόμα και σε jogging έμειναν στην θέση τους. Η ένταση σε συνδυασμό με τα pads είναι υπέρ αρκετή για να ακούμε τον συνομιλητή μας δυνατά και καθαρά ακόμα και σε όταν περνάνε αμάξια δίπλα μας και γενικότερα υπάρχει μεγαλύτερη φασαρία.

   

  large_odio.png

   

  Παρότι έχει μόνο ένα μικρόφωνο ο συνομιλητής, μας άκουγε χωρίς προβλήματα. Όταν ακουγόταν κάποιος μεγάλος θόρυβος ο συνομιλητής τον άκουγε πολύ έντονα το οποίο είναι λίγο ενοχλητικό. Σε εμάς ο θόρυβος δεν ακούγεται τόσο όπως αναφέραμε πιο πάνω λόγω οτί τα A70 είναι over ear άρα έχουν passive noise cancelling. Για όση ώρα τα χρησιμοποιούσαμε δεν αντιμετωπίσαμε κάποια ενόχληση στο κεφάλι. H θήκη μεταφοράς που υπάρχει στην συσκευασία σε συνδυασμό οτι χάρις στις αρθρώσεις μπορούν να μαζευτούν τα καθιστούν εύκολα στην αποθήκευση όταν δεν τα χρησιμοποιούμε.

   

  Για τους λάτρεις του Bass μπορώ να πω ότι ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω. Καθαρό Bass χωρίς παραμόρφωση ακόμα και σε υψηλή ένταση.

   

  Μετά από όλα αυτά που είπαμε πολλοί θα αναρωτιούνται. Εντάξει όλα αυτά που αναφέρθηκαν αλλά αξίζει η αγορά τους; Η απάντηση μου ειναι ΝΑΙ. Στα χρήματα που έχουν είναι παραπάνω από Value For Money. Αν η επιλογή σας είναι ένα ζευγάρι ακουστικά over ear και ένα budget στα 50 ευρώ τότε δεν θα σας απογοητεύσουν σε τίποτα απολύτως. Για τον μέσο χρήστη είναι μία πολύ καλή αγορά. Για τον χρήστη που έχει αυξημένες απαιτήσεις και αναζητεί fidelity στον ήχο τότε θα πρέπει να κοιτάξει σε άλλο μοντέλο της OneOdio που θα έχει και συγκριτικά μεγαλύτερο κόστος. Στο εύρος τιμής που είναι, δύσκολα κάποιος κατασκευαστής θα τα χτυπήσει. Μπορεί να είναι το καθημερινό ζευγάρι ακουστικών σας για διάφορες χρήσεις: Από το να ακούσει κάποιος δυνατά μουσική , από το να τα χρησιμοποιεί ως bluetooth set για επικοινωνία με συναδέλφους και φίλους, μέχρι το να βάλει απαλά μουσική και ταυτόχρονα με το passive noise cancelling να του προσφέρει μια ησυχία για να διαβάσει.

   

  Και σε περίπτωση που ξεμείνετε από μπαταρία δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Απλά συνδέεται το jack cable και συνεχίζετε. Το μόνο μειονέκτημα με το καλώδιο είναι ότι δεν έχουμε στην διάθεσή μας τα πλήκτρα της έντασης και της αλλαγής τραγουδιού αφού παύουν να λειτουργούν. Βέβαια με τόσες ώρες αυτονομία δύσκολα θα βρεθείτε σε αυτήν την θέση. H διάρκεια της φόρτισης μπορεί να φαντάζει μεγάλη για μια μπαταρία 950mah αλλά ας σκεφτούμε κάθε πόσες μέρες θα χρειαστεί να γίνει μια φόρτιση.

   

  gallery_33472_825_8446.jpg

  Ο καλός

  • 24 μήνες εγγύηση
  • Πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας
  • Bass
  • Αρκετά παρελκόμενα
  • Κατάλληλα για DJ's

   

  gallery_33472_825_10385.jpg

   

  Ο κακός

  • Bulky
  • Τα πλήκτρα ελέγχου δεν λειτουργούν όταν είναι συνδεδεμένα με καλώδιο

   

  gallery_33472_825_6003.jpg

   

  Ο Αδιάφορος

  • Έχει Micro Usb αντί για Usb Τype C
   
   
   

   

   

  oneodio.png

  Ευχαριστούμε την OneOdio για την παραχώρηση του δείγματος δοκιμής.

  Συντελεστές Review
  Reviewers: Poulinos , GriGaS
  Photographers: GriGaS, Poulinos
  Editing: TheLab.gr Team
  Αξιολόγηση
  Χαρακτηριστικά:8.50
  Χρηστικότητα9.50
  Ποιότητα8.50
  Επιδόσεις8.50
  ΓραφικάSelect
  Ήχος8.50
  GameplaySelect
  Αντοχή στο Χρόνο9.50
  Απόδοση/Τιμή10
  Editor's ChoiceNo
  Innovation AwardNo
  Design AwardNo
  Value for MoneyYes

  • Like 15

  User Feedback

  Recommended Comments  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Κλιματιστικα TCL/Mitsubishi Καλοκαιρινες προσφορες ! *Miracle 18/24 @Epicbox.gr

  Ειχα αγορασει ενα 9αρι παλι σε προσφορα ειναι μικρο μαγαζι. και εχει βγαλει τα 18.000 και 24.000 σχεδον 100ε κατω απο τον ανταγωνισμο ειναι επισημης αντιπροσωπειας με την 10ετη εγγυηση . *προϋποθέτει εγκατασταση απο πιστοποιημενο εγκαταστατη*     Σε προσφορα τα κλιματιστικα Σειρας Miracle II στα 18.000 και 24.000 btu   https://www.epicbox.gr/klimatismos-thermansi/oikiakos-klimatismos?product_id=10265 24.000 ΒΤU 839ε Τελικη με φπα.  Χαμηλοτερη τιμη στο Ιντερνετ

  OverClokerGr
  OverClokerGr
  Προσφορές και ευκαιρίες αγορών

  M.2 WiFi/BT Module

  Καλησπέρα . Ψάχνω M.2 WiFi/BT Module για την παρακάτω μητρική   ASRock > B550M Pro4 WWW.ASROCK.COM Supports AMD AM4 Socket Ryzen™ 3000, 3000 G-Series, 4000 G-Series, 5000 and 5000 G-Series Desktop Processors<span... Θα ήθελα να βρω και τις κεραίες  που χρειάζεται με τα καλώδια σύνδεσής τους  .  Όποιος ξέρει κάτι ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ. 

  GEORGIOS
  GEORGIOS
  Τι-Που-Πόσο

  Phantom Blade Zero

  Phantom Blade Zero features fast-paced, third-person sword-based combat. Phantom Blade Zero has been announced for PS5 and PC. It hasn’t yet been given a release date. https://pbz.s-gamestudio.com/  

  Proteas
  Proteas
  PC Gaming

  Helldivers 2

  Helldivers 2 keeps the Starship Troopers-style tone of the original game intact while changing the perspective to third-person. Helldivers 2 is set to launch on PS5 and PC in 2023 https://www.arrowheadgamestudios.com/

  Proteas
  Proteas
  PC Gaming

  Alan Wake 2

  Alan Wake II is an upcoming survival horror game developed by Remedy Entertainment and published by Epic Games A sequel to Alan Wake , the game is set to be released for PlayStation 5, Windows, and Xbox Series X/S on October 17, 2023 https://www.alanwake.com/

  Proteas
  Proteas
  PC Gaming
×
×
 • Create New...