Jump to content



Recommended Posts

Μου ήρθε από τον qtan το "HPE Keyboard-HPE 87 keys (TKL) Mechanical Keyboard with MX Red Cherry switches W/ White body".

Πήρε 2 εβδομάδες, βγάζω ένα πλήκτρο και βλέπω brown switches αντί για κόκκινα που ζήτησα. FBg3W.jpg

Γαμώ την τύχη μου. Τώρα δεν πρόκεται να μου το αλλάξει τζαπέ. Τι να πεις............

Για στειλτου κανα mail με την pic, ποτε δεν ξερεις :)

Link to comment
Share on other sites

πόσο κόστισε με τα μεταφορικά σε ευρω;

89 ευρώ με του paypal to currency convert αλλά μπορείς να μην το επιλέξεις οπότε 85 ευρώ περίπου άμα δεν ήμουν στραβός.

Hmx1M.jpg

Είχα 8 χρόνια το microsoft multimedia keyboard 1.0a χωρίς να έχω ξανακουμπήσει μηχανικό πληκτρολόγιο, δηλώνω εντυπωσιασμένος.

Πολύ στιβαρή κατασκευή και φοβερή αίσθηση στην πληκτρολόγηση.

Τα brown ήταν η δεύτερη μου επιλογή πάντως σαν switches μετά τα red, μιας και έχω ελατώσει το gaming και χαίρομαι με προγραμματισμό το τελευταίο δίμηνο...

Σκέφτομαι τι να κάνω τώρα ακόμα και αν μου δώσει την επιλογή για αντικατάσταση, γιατί πρέπει να περιμένω άλλες 2 weeks με το microsoft τώρα... :hehe:

Μάλλον θα το αλλάξω μόνο αμά μου πει να του το στείλω πίσω (free) αφού έρθει το new με red. Αλλά δεν είμαι πολύ αισίόδοξος γι αυτό το σενάριο.

Έγινε επεξεργασία από freestyler7
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις brown πριν περάσεις στα red :p

Υ.Γ. Για βγάλε και καμιά αγγελία με το keyboard. Μπορεί κάποιος να το θέλει και να χτυπήσεις νέο από qtan. Just an idea.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως τα brown δεν είναι άσχημα. Μήπως με τίποτα o-rings είσαι τελικά ικανοποιημένος από τα browns;

Λογικά στη χειρότερη περίπτωση βλέπω να γίνεται refund η διαφορά κόστους μεταξύ red-brown. Στην καλύτερη περίπτωση να γυρίζει πίσω το πληκτρολόγιο και να παραλαμβάνεις νέο. Τώρα να στο αφήσει δώρο το δεύτερο δεν θα ήταν άσχημο.

Link to comment
Share on other sites

Update: Μου είπε να μου στείλει νέο δωρεάν και δεν χρειάζεται να του στείλω αυτό πίσω.

Αν μπορέσω να το πουλήσω όμως, μπορώ απλώς να του στείλω κάποιο "reasonable amount" of money πίσω.

Άψογος ομολογώ. Δεν πρόκειται να κάνω καμιά γυφτιά προφανώς και να κρατήσω και το 2 τζαπέ. Θα πουλήσω αυτό όταν έρθει το άλλο και θα του στείλω όσα λεφτά βγάλω από αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί το keyboard (cm quick rapid fire TKL) να μην έρχετε στην Ευρώπη :( στις εκδόσεις με blue, brown, red (εκτός την έκδοση με τα cherry mx black) αλλα να δώσουμε ένα thumbs up στην cmstorm μιας και ακούσανε το community.

Πλέον το quick rapid fire θα έρχετε "ξαλαφρωμένο" απο τα λογότυπα της εταιρείας [MENTION=4730]Ivris[/MENTION] (την φλόγα διπλα απο το esc και την φλόγα μαζί με το logo πάνω απο τα arrow keys). Υπάρχουν ακόμα μέσα τα κοκκινα wasd αλλα δεν υπάρχουν τα εξτρα modifier windows keycpas και την θέση τους εχουν πάρει 2 keycaps win. Πλέον το μόνο λογότυπο που θα υπάρχει θα είναι στην πλάτη του keyboard :)

Και πάλι :T: cm storm!!

Brand less quickfire rapid?

Link to comment
Share on other sites

να και το δικο μου, κατι μου λεει οτι θα ακολουθησει και αλλη αγορα εντος ολιγων μηνων οχι οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος αλλα ξετρελαθηκα με το πρωτο.:crazy_pilot:http://i.imgur.com/vgDzB.jpg ευχαριστω πολυ το φιλο Αlexopus6 για την συνεργασια του. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι...στη φωτο του keyboard το αριστερο shift διχνει να ειναι μεγαλο CM Storm » Products: Quick Fire Pro αν δειτε ομως τη δικια μου φωτο αυτο δεν ισχυει. Μπορουμε να κανουμε κατι δικαστικα και να πουμε οτι μας παραπλανησε η εικονα και τελικα πηραμε ενα προιον που δεν μας κανει και να ζητησουμε αποζημειωση σε cm trigger???:hmm:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.