Jump to content
 • Vertagear SL2000 Gaming Chair Review


  Πρόλογος

   

  Κοίτα να δεις πως τα φέρνει ο καιρός και βρέθηκα να γράφω ένα review για το gaming κοινό του TheLab.gr. Καταρχάς να διευκρινίσω κάποια πράγματα για να μπείτε στην λογική του review. Πρώτον δεν είμαι gamer και δεύτερον δεν πιστεύω ότι υπάρχουν καρέκλες γραφείου ειδικά για gamers. Είμαι της άποψης ότι λόγω design μπορεί να δελεάσουν κάποιον που ασχολείται με κάποιο παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί.

   

  Από μια καρέκλα γραφείου ένας χρήστης -κατά την ταπεινή μου άποψη- πέρα από το design, ζητάει άνεση, αντοχή και ρυθμιστικά που θα φέρουν το εκάστοτε προϊόν στα μέτρα του. Αν όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν και με μία καλή τιμή, τότε τινάζεται η μπάνκα στον αέρα. Αν διαφωνείτε με αυτήν την λογική, τότε θα διαφωνήσετε και με τον απολογισμό για το σημερινό προϊόν. :) 

   

  Χαρακτηριστικά προϊόντος

   

  Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να εξετάσουμε την Vertagear SL2000 και στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά της όπως αυτά παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας.

   

  vertagear sl2000 specifications.png

   

  Η καρέκλα είναι βαριά κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό μόλις δούμε τα 23kg στον πίνακα χαρακτηριστικών. Αυτό λίγη σημασία έχει όμως, μιας και δεν θα την κουβαλάμε (με εξαίρεση την ώρα που θα την πάμε σπίτι) αλλά θα τσουλάει πάνω σε πέντε ροδάκια. Επίσης, είναι ογκώδης, κάτι που με εμένα πάνω της, κάνει κάποιον που την βλέπει από την πίσω μεριά να αναρωτιέται,  αν κάθεται κάποιος πάνω της ή όχι. 

  Παρακάτω σας παραθέτουμε τις διαστάσεις αναλυτικά, για να δείτε αν ταιριάζει στον χώρο σας.

   

  58de5570d9569_vertagearsl2000dimensions.png

  Η μόνη διάσταση που λείπει από το παραπάνω σχεδιάγραμμα και καλό είναι να την γνωρίζετε είναι η εξωτερική απόσταση από μπράτσο σε μπράτσο η οποία μετρήθηκε και είναι 64,5cm με τα μπράτσα στη θέση τέρμα μακριά από το σώμα σας και 62,5cm με τα μπράτσα όσο γίνεται πιο κοντά στο σώμα σας. Όπως θα δούμε παρακάτω αυτό μπορεί να ρυθμιστεί με κάποιες βίδες από το κάτω μέρος, που τα συγκρατούν στη θέση τους.

   

  Ένα καλό χαρακτηριστικό είναι ότι διατίθεται σε δέκα διαφορετικούς συνδυασμούς αποχρώσεων για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα είτε στο χώρο σας, είτε στο γούστο σας. Για να δείτε αναλυτικά τις διάφορες χρωματικές εκδοχές δεν έχετε από το να κάνετε ένα κλικ εδώ.

   

  58de578a369fa_vertagearsl2000colors.jpg

   

  Η τιμή είναι υψηλή μιας και στην Ελληνική αγορά υπάρχει προς 286,99€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και μένει να δούμε αν αξίζει αυτό το ποσό.

  Όσον αφορά την εγγύηση η εταιρία ξεχωρίζει τα προϊόντα όπως και την εγγύησή τους σε δύο κατηγορίες. Στην racing σειρά, στην οποία ανήκει και η καρέκλα της σημερινής παρουσίασης και στην gaming σειρά.

   

  Για την σειρά Racing η εγγύηση ανά κομμάτι ακολουθεί:

   

  Duration of the Warranty

  VERTAGEAR Racing Series Chair Parts Limited Warranty:
  Metal Structure Frame – 10 Years Warranty
  Arm Rest – 2 Years
  Metal Base Support – 2 Years
  Wheels – 2 Years
  Headrest/Lumbar Support Pillows – 2 Years
  Five Star Base – 2 Years
  Gas Lift – 2 Years

   

  Συσκευασία, περιεχόμενα και συναρμολόγηση

   

  Πάμε να δούμε τι κρύβεται μέσα στην τεράστια κούτα που παραλάβαμε. Επειδή για πρώτη φορά η κούτα δεν χωρούσε στον πάγκο φωτογράφησης θα μας επιτρέψετε μία φωτογραφία με την κούτα στο πάτωμα...

   

  vertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_image003.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_image001.jpg

   

  Πραγματικά πέρα από τις μεγάλες διαστάσεις έχουμε να κάνουμε και με μία πολύ βαριά χαρτόκουτα. Το βάρος της όλης συσκευασίας είναι 29,5 κιλά και το καθαρό βάρος του προϊόντος, είναι 23 κιλά. 

  Παρόλο που στη συσκευασία εντοπίσαμε αρκετά χτυπήματα, το προϊόν ήρθε σε άριστη κατάσταση στα χέρια μας.

   

  Εντός έχει όπως αναμένεται αρκετή προίκα για τον υποψήφιο κάτοχο...

  vertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image002.jpg

  Το πρώτο που θα δούμε μαζί είναι ένα μεταλλικό Bracket που στο ένα μέρος του βιδώνει το κάθισμα της καρέκλας και στην κυκλική οπή, η μπουκάλα που αναλαμβάνει την κίνηση προς τα πάνω ή προς τα κάτω σε ένα εύρος 10 εκατοστών.

  Το μεγάλο knob που βλέπουμε στην πρώτη φωτογραφία που ακολουθεί ρυθμίζει το πόσο εύκολα ή δύσκολα θα γίνεται η ανάκληση της καρέκλας.

   

  vertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image005.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image006.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image004.jpg

   

  Η βάση πάνω στην οποία θα κουμπώσουν τα ροδάκια αλλά και η μπουκάλα, είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και είναι πολύ στιβαρή.

   

  vertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image008.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image009.jpg

   

  Παρακάτω μπορούμε να δούμε τα πολύ όμορφα ροδάκια που συνοδεύουν την καρέκλα. Ανάλογα τον χρωματισμό που θα επιλέξετε θα έχουν και το ανάλογο χρώμα στο στεφάνι τριγύρω. Στην δικιά μας περίπτωση το κόκκινο και ταιριάζουν άψογα με το στυλ της καρέκλας μιας και παραπέμπουν σε τροχούς αυτοκινήτων.

   

  vertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image003.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image010.jpg

   

  Για να πραγματοποιηθεί η συναρμολόγηση ο χρήστης δεν χρειάζεται ειδικά εργαλεία. Ένα κλειδί άλεν που χρειάζεται θα το βρείτε εντός της συσκευασίας και μάλιστα είναι τύπου Τ για ευκολία στο βίδωμα και δυνατότητα επιπλέον σφιξίματος των βιδών.

  Ένα ακόμα καλό χαρακτηριστικό, είναι το έτοιμο thread lock (κόλλα σπειρωμάτων) για να διασφαλιστεί ότι οι βίδες δε θα ξεβιδώσουν σε πρώτη ευκαιρία και να αρχίσουν να εμφανίζονται τριγμοί.

  vertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image007.jpg

   

  Εντός βρήκαμε επίσης δύο μαξιλάρια με ιμάντες. Το πρώτο είναι για το σημείο του αυχένα και το δεύτερο για την μέση του χρήστη.

   

  vertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_karekla_grafeioy_image001.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image014.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image011.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image012.jpg

   

  Προχωράμε με μία γρήγορη ματιά. Το κάθισμα έρχεται συναρμολογημένο με τα μπράτσα βιδωμένα επάνω του. Φυσικά εφόσον ο χρήστης δεν τα θέλει, επειδή για παράδειγμα δε τον βολεύουν, μπορεί να τα αφαιρέσει.

   

  vertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image015.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image016.jpg

  vertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image017.jpg

   

  Την καλή εφαρμογή της δερματίνης στο κάθισμα, φροντίζουν ελαστικοί ιμάντες οι οποίοι καταλήγουν σε άγκιστρα που πιάνουν επάνω της και την κρατούν τεντωμένη. Οι βίδες που παρέχονται για το στερέωμα του καθίσματος στην ατσάλινη βάση πέρα από μία ροδέλα συνοδεύονται και από grover.

   

  vertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image018.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_review_racing_series_image001.jpg

   

  Η εταιρία για να διευκολύνει τον χρήστη πέρα από το manual που θα βρει εντός της συσκευασίας, έχει διαθέσιμο και ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube με την διαδικασία.

   

   

   

  Βιντεοπαρουσίαση προϊόντος

   

  Σήμερα δεν έχουμε για εσάς μόνο φωτοπαρουσίαση, αλλά και βίντεοπαρουσίαση, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να σας φέρουμε όσο πιο κοντά γίνεται στο προϊόν.

   

   

  Παρακάτω υπάρχουν κάποιες από τις φωτογραφίες που εμφανίζονται στο βίντεο της παρουσίασης για να τις δείτε με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

   

  vertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_karekla_grafeioy_image004.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_karekla_grafeioy_image005.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_karekla_grafeioy_image006.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_karekla_grafeioy_image007.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_karekla_grafeioy_image011.jpg

  vertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_karekla_grafeioy_image010.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_karekla_grafeioy_image009.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_karekla_grafeioy_image008.jpgvertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_karekla_grafeioy_image013.jpg

   

   

  Ο Απολογισμός

   

  Ήρθε η ώρα να γραφτεί ένας ακόμα επίλογος, μίας ακόμα παρουσίασης. Δεν το κρύβω ότι ήμουν πολύ διστακτική για το αν θα καταφέρω να παρουσιάσω σωστά ένα τέτοιο προϊόν. Σίγουρα με εμένα πάνω στην καρέκλα, δεν θα βγάζατε και τα καλύτερα συμπεράσματα μιας και απέχω πολύ από το μέσο όρο σωματότυπου σε ένα ανδροκρατούμενο φόρουμ :) 

   

  Γι' αυτό το λόγο ζήτησα από φίλους και γνωστούς να δοκιμάσουν και αυτοί το προϊόν και να μου πουν τα συμπεράσματά τους. Και οι τρεις άνδρες που δοκίμασαν την καρέκλα, ήταν άνω του 1.84 σε ύψος και άνω των 88 κιλών. Ένας από αυτούς μάλιστα ήταν 110 κιλά.

   

  Τα συμπεράσματα ήταν λίγο πολύ αυτά που σας είπα και στο βίντεο. Το μόνο άτομο που δε βολεύτηκε με τίποτα στην καρέκλα, ήταν ο πιο τροφαντός από όλους και ο λόγος ήταν ότι το bucket κάθισμα τον έβρισκε στα πλαϊνά της μέσης. Ακόμα και με τη δοκιμή του μαξιλαριού μέσης, δεν ένιωθε καθόλου άνετα μιας και τον έβγαζε πολύ έξω όπως ανέφερε και άφησε την προσπάθεια.

   

  Οι υπόλοιποι συμπεριλαμβανομένης και της γράφουσας, μείναμε ευχαριστημένοι με κοινή άποψη για το μαξιλάρι μέσης. Και οι τρεις το απορρίψαμε ενώ μας βόλεψε πολύ το μαξιλάρι αυχένα. Βέβαια δεν σας το κρύβω ότι δε βρίσκω νόημα σε τέτοιου τύπου καρέκλες γραφείου. Πέρα δηλαδή από το θέμα design δε βρίσκω κανένα άλλο λόγο στο συγκεκριμένο σχεδιασμό. Δεν υπάρχει περίπτωση να "φύγετε" σε καμία στροφή λόγω ταχύτητας στην ησυχία του γραφείου σας, έτσι δεν είναι; :) 

   

  vertagear_sl2000_gaming_chair_racing_series_sl_image002.jpg

   

  Όμως επειδή ένα προϊόν πέρα από τα χαρακτηριστικά που το συνοδεύουν, σε ένα μεγάλο ποσοστό το επιλέγει το αγοραστικό κοινό λόγω εμφάνισης, καταλαβαίνω απόλυτα την κατασκευάστρια γι' αυτήν της την επιλογή. Όπως σας είπα και στο βίντεο λίγο υπομονή και θα δούμε ένα πιο "κλασικό" μοντέλο.

   

  Τώρα στο θέμα της τιμής. Ναι είναι ακριβή και για τα δεδομένα της χώρας μας θα λέγαμε πολύ ακριβή. Όμως με εξαίρεση την απουσία προστατευτικού της μπουκάλας και την ύπαρξη τζόγου στα μπράτσα, δεν έχω να της καταλογίσω κάτι άλλο από κατασκευαστικής άποψης. Ειδικά για το θέμα του τζόγου να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει ότι πάει να σπάσει το μπράτσο ή ότι είναι φθηνοδουλειά το πλαστικό. Απλά κάτι τους ξέφυγε κατά τον σχεδιασμό του ρυθμιστή ύψους.

   

  Για το εύρος τιμής της, τα υλικά που επιλέχθηκαν και για την στιβαρότητα του προϊόντος, θεωρώ λίγα τα δύο χρόνια εγγύηση που δίνει η κατασκευάστρια σε κάποια τμήματα. Για παράδειγμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς "φοβάται" και δίνει μόλις 2 χρόνια εγγύηση στην χυτή αλουμινένια βάση.

   

  Για την δερματίνη όπως ανέφερα, η ποιότητά της και ο τρόπος εφαρμογής της, είναι πολύ καλός. Δεν είδα πουθενά σημάδια ότι κάπου πάει να "λασκάρει". Το μόνο που μένει να σας ενημερώσω και αυτό θα γίνει εντός των ημερών μιας και πιάσανε οι ζέστες, είναι κατά πόσο θα λειτουργήσουν σωστά οι πολλές τρύπες που είδαμε στην βάση και δε θα κολλάω επάνω της, όσο θα κάθομαι με κάποιο σορτσάκι. Δυστυχώς ο χρόνος δοκιμών έγινε με άλλες θερμοκρασίες, οπότε εδώ μένει να σας κάνω ένα update.

   

  Οι ρόδες είναι πραγματικά απίστευτες. Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει παρουσίαση προϊόντος στο παρελθόν, που να διάλεξα αυτή τη λέξη για να περιγράψω ένα σημείο ενός προϊόντος. Είναι αθόρυβες, συμπεριφέρονται άψογα πάνω στην οποιαδήποτε επιφάνεια (παρκέ, πλακάκι, χαλιά) και δεν με προβλημάτισαν σε κανένα σημείο, ακόμα και όταν είχαν γεμίσει με τρίχες από τον γάτο. 

   

  Τα μαξιλάρια όπως και το κάθισμα και η πλάτη φυσικά, διαθέτουν ένα αφρολέξ υψηλής πυκνότητας, που παίρνει γρήγορα το σχήμα του σώματός σας και επανέρχεται άμεσα στην αρχική του κατάσταση μόλις σηκωθείτε.

   

  Με απλά λόγια. Είναι ένα ποιοτικό και στιβαρό προϊόν που αν ταιριάξει στο σώμα σας, θα πείτε χαλάλι τα λεφτά που έδωσα. Δυστυχώς όμως για το αν θα ταιριάξει σε κάποιον από εσάς, δεν μπορώ να το ξέρω και δεν μπορώ να απαντήσω ή να επιχειρηματολογήσω πάνω σε αυτό. Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα τολμήσω να βαθμολογήσω το προϊόν σε κλίμακα από το ένα έως το δέκα. Για δύο άτομα είχε ένα 9 δαγκωτό, για εμένα θα είχε ένα 8,5 και για ένα άτομο όμως δεν άξιζε τίποτα.

   

  Μιας και ο editor είμαι εγώ όμως, θεωρώ ότι αξίζει το editor's choice και το design award του TheLab.gr.

   

  5916dcf4e5f6c_vertagearsl2000gamingchairreview.png

   

  Ευχαριστούμε θερμά την Vertagear για την παραχώρηση του δείγματος της δοκιμής.

   

  vertagear-logo.jpg

   

  Για το TheLab.gr karmen1983 15/05/2017


  Συντελεστές Review
  Reviewers: karmen1983
  Photographers: karmen1983
  Editing: TheLab.gr
  Αξιολόγηση
  Features:Select
  UsabilitySelect
  QualitySelect
  PerformanceSelect
  GraphicsSelect
  SoundSelect
  GameplaySelect
  ReplayabilitySelect
  Value for moneySelect
  Editor's ChoiceYes
  Innovation AwardNo
  Design AwardNo
  Value for MoneyNo  User Feedback

  Recommended Comments  ΚΑΙ καρεκλοreview? :o:T: 

   

  Αλλο ενα προσεγμενο, ως συνηθως, review απο την Αγάπη! 

   

  Βλεποντας την καρεκλα και το στυλ της (και την τιμη της :p ), δεν ειναι για μενα , σιγουρα! 

  Αφενος δεν ειμαι οδηγος ( :hehe: ) αφετερου ειμαι φαν του πιο λιτου σχεδιασμου.  Επισης δε συμπαθησα ποτέ το μπακετ στυλ καρεκλας.

  Απο την αλλη , αν δεν καθισω , δε θα ξερω αν βολευει, που ειναι το σημαντικοτερο! 

  Σκεφτομαι οσους δε τους βολεψε το μαξιλαρακι , να καθονται στην τωρινη μου καρεκλα. Θα την πετουσαν απο το παραθυρο :p 

   

  Με τα "δειγματα" της Αγαπης, θεωρω πως, ο υποψηφιος αγοραστης, εχει μια πρωτη γνωμη! Αυτα τα "δειγματα", κανουν το review ακομη πιο κατατοπιστικο! Επισης η βιντεοπαρουσιαση (κατι που μας ειχε λειψει) , ειναι αλφα αλφα! :D 

  Ευχαριστουμε πολυ! :) 

  • Like 3

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Πολύ ωραίο review, κατατοπιστικότατο και πλήρες το video.

  Η καρέκλα δείχνει ποιοτική, αλλά υποψιάζομαι ότι τρως πολύ καπέλο στην τιμή λόγω design και "gaming" προσανατολισμού. Αυτό που με χάλασε είναι το κάτω μέρος του καθίσματος... επειδή δεν φαίνεται δεν μπορούσαν να βάλουν ένα πανί να καλύψουν τους συνδετήρες; Ο γάτος γεννημένος star!:D

  Edited by Lakisss
  • Like 5

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Σας ευχαριστω και τους δυο :)

  Ηταν απο τα review που δεν ηθελα να μου συμβουν μιας και δεν εχω ουτε την εμπειρια αλλα ουτε τα σωματικα προσοντα για να δωσω στο μεγαλυτερο ποσοστο των χρηστων μια εμπεριστατωμένη αποψη. Ελπιζω να καταφερα το μέγιστο δυνατο :)

   

  Θελω να ευχαριστησω επισης θερμα τον Ανδρεα Βεν. που προσφερθηκε για το βιντεο και εκανε ενα διάλλειμα απο τα διαβασματα του μιας και δινει πανελληνιες φετος. Να του ευχηθω λοιπόν καλη επιτυχια και απο εδω και οτι επιθυμει :)

   

   

  • Like 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  πριν 15 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

  Ηταν απο τα review που δεν ηθελα να μου συμβουν μιας και δεν εχω ουτε την εμπειρια αλλα ουτε τα σωματικα προσοντα για να δωσω στο μεγαλυτερο ποσοστο των χρηστων μια εμπεριστατωμένη αποψη. Ελπιζω να καταφερα το μέγιστο δυνατο :)

   

  Και όμως, αυτή ακριβώς η "άγνοια" είναι και η κινητήρια δύναμη! :)

  Και άπαξ και υπάρχει αυτό, με δεδομένη τη από πολλού δοκιμασμένη "ματιά ξυράφι" το αποτέλεσμα ήταν εγγυημένο!

  Η παρουσίαση ήταν πλήρης, κάλυψε όλα όσα ενδιαφέρουν το χρήστη και άφησε απέξω μόνο τις καταστροφικές δοκιμές (αντοχή σε γδάρσιμο ας πούμε ) αν και όταν ο δοκιμαστής Ανδρέας (καλή του επιτυχία στις Πανελλήνιες! :T: )  ξάπλωσε προς τα πίσω είπα " Ωπ! ! !  θα έρθει τούμπα! "

  Αλλά δεν . . . και αυτό σημαίνει πολύ καλή μελέτη στη βάση και στην αντοχή της.

  Τα χειριστήρια είναι σε βολικές θέσεις και η ευκολία μετακίνησης (που βλαστημάω τη δική μου καρέκλα) είναι "βελούδινη" και το μόνο που έχω τις αμφιβολίες μου είναι για τη συμπεριφορά της δερματίνης σε ντάλα καλοκαίρι, αλλά γι' αυτό θα έχουμε update!

  Αγάπη ευχαριστούμε για μια ακόμα άρτια παρουσίαση και εύχομαι να την ευχαριστηθείς ! :D

   

  • Like 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Εγω παλι οταν ο Ανδρεας ξαπλωσε, νυσταξα λιγουλακι , μονο που τον ειδα :hehe::p 

   

  Περα απο την πλακα σωστες παρατηρησεις και ακριβως αυτο βλασφημαω κι εγω στην δικη μου (τα ροδακια μετα απο καποια φαση, μουλαρωσαν και οτι και αν κανω, ειναι με τις μερες τους! ).

   

  Για την δερματίνη και εγω εχω απορια, αλλα αν δεν καθεσαι γυμνος πανω στην καρεκλα, δε θα'χει θεμα μακροπροθεσμα. 

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  πολυ καλο review μπραβο :). προσφατα εψαχνα για καρεκλα και τετοιου ειδους μαξιλαρακια ειδικα στον αυχενα κανουν αρκετα καλη δουλεια,

  επισης νομιζω οτι ο γατος ειναι ο καλυτερος κριτης ...  απολαμβανει την καρεκλα''του'' ...

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Ευχαριστώ και πάλι όλους σας :) 

  Για την δερματίνη έχω και εγώ περιέργεια και επειδή τα καλοκαίρια την περνάω με κοντά σορτσάκια στο σπίτι, θα σας ενημερώσω μόλις αρχισει πάλι τις ζέστες μιας και από σήμερα χαλάει πάλι για λίγο.

   

  Οσο γι'  αυτό...

   

  Μία ώρα πριν, το μέλος Harrisxr650 έγραψε:

  νομιζω οτι ο γατος ειναι ο καλυτερος κριτης ...  απολαμβανει την καρεκλα''του'' ...

   

  Δεν έχεις και άδικο. Ασε που μπορεί να δοκιμάζει ένα σωρό προϊόντα, χωρίς να νοιάζεται για την τσέπη του :hehe: 

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  πριν 1 ώρα, το μέλος karmen1983 έγραψε:

  Δεν έχεις και άδικο. Ασε που μπορεί να δοκιμάζει ένα σωρό προϊόντα, χωρίς να νοιάζεται για την τσέπη του :hehe: 

  εντελως ομως ;)

  2013-05-14_01-34-36_159.jpg

  • Like 3

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Αν ηξερες ποσες λιχουδιες του εδωσα μπας και καθισει σε τετοια σταση κατα το βιντεο δε φανταζεσαι :hehe:

   

  Το εκανε οταν δεν τραβουσα. Νομος της γατας!!! Θα το κανω οποτε θελω εγω κυρα μου :p

   

  Ωραια γατα και η δικια σου :)

   

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Latest Reviews

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.