Jump to content
 • Vertagear Triigger 275 Gaming Chair Review


  Πρόλογος

   

  Πριν μερικές ημέρες είχαμε δει από κοντά την Vertagear SL2000 και όπως σας είχαμε αναφέρει και στο βίντεο αλλά και στο κείμενο της παρουσίασης, θα δούμε ένα ακόμα προϊόν της κατασκευάστριας. Αυτή τη φορά δεν θα είναι τύπου racing η καρέκλα που θα δούμε από κοντά, αλλά ένα προϊόν που παρόλο που φέρει τον χαρακτηρισμό gaming, είναι πιο κοντά σχεδιαστικά σε αυτό που λέμε καρέκλα γραφείου.

   

  Σίγουρα το design είναι έξω από τα συνηθισμένα και ακόμα πιο σίγουρο, είναι το γεγονός ότι στο επίπεδο τιμής που κυμαίνεται, περιμένουμε να δούμε πολλά περισσότερα από όσα είδαμε στην προηγούμενη παρουσίαση. Ο λόγος λοιπόν, για την Vertagear Triigger 275, που μας έστειλε η εταιρία για να την δούμε από κοντά και να την παρουσιάσουμε σε εσάς.

   

  Χαρακτηριστικά

   

  Στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά της όπως αυτά παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας.

   

  592d89bfd2ad6_vertageartriiggerline275specifications.png

   

  Η καρέκλα είναι βαριά κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό μόλις δούμε τα 21kg στον πίνακα χαρακτηριστικών. Αυτό λίγη σημασία έχει όμως, μιας και δεν θα την κουβαλάμε (με εξαίρεση την ώρα που θα την πάμε σπίτι) αλλά θα τσουλάει πάνω σε πέντε ροδάκια. Είναι πιο μαζεμένη από την SL2000 και επιτέλους όταν κάθομαι επάνω της φαίνομαι από το πίσω μέρος.

   
  Παρακάτω σας παραθέτουμε τις διαστάσεις αναλυτικά, για να δείτε αν ταιριάζει στον χώρο σας.

   

  592d8c85c157a_vertageartriiger275dimensions.png

  Σε αντίθεση με την SL2000 που είχε 10 διαφορετικούς συνδυασμούς η Triigger 275 διατίθεται σε τέσσερις με χρώμα βάσης το μαύρο.

   

  vertagear-triigger-line-275-colors-blue-red-black-white.jpg

   

  Η τιμή είναι αρκετά υψηλή μιας  και μιλάμε για ένα δεκάλεπτο κάτω από τα 600€ και στην Ελληνική αγορά δεν υπάρχει διαθέσιμη μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές.
  Όσον αφορά την εγγύηση η εταιρία ξεχωρίζει τα προϊόντα όπως και την εγγύησή τους σε δύο κατηγορίες. Στην racing σειρά και στην gaming σειρά στην οποία ανήκει και η καρέκλα της σημερινής παρουσίασης .
   
  Για την σειρά Gaming η εγγύηση ανά κομμάτι ακολουθεί:

   

  VERTAGEAR Gaming Series Chair Parts Limited Warranty

  • Aluminum Alloy Frame – 10 Years
  • Metal Base Support – 10 Years
  • Arm Rest – 5 Years
  • Casters – 5 Years
  • Five Star Base – 2 Years
  • Gas Lift – 2 Years

   

  Συσκευασία και περιεχόμενα

   

  Πάμε τώρα σε αυτό που λέμε "έχεις πακέτο". Η συσκευασία έφτασε αρκετά ταλαιπωρημένη στα χέρια μας, αλλά καταλαβαίνουμε και τον καημένο τον courier που είχε ένα τέτοιο τέρας να παραδώσει.

   

  vertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image002.jpgvertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image003.jpg

   

  Παρόλη την ταλαιπωρία της συσκευασίας, το προϊόν έφτασε σε άριστη κατάσταση στα χέρια μας και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο, ο τρόπος που είχε προστατευτεί το κάθε κομμάτι του προϊόντος. Μεγάλα κομμάτια από χαρτί, αρκετά χοντρά όπως και φελιζόλ, αλλά και φυσαλίδα συσκευασίας, έπαιξαν το κάθε ένα το ρόλο που έπρεπε.

   

  vertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image004.jpgvertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image005.jpgvertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image006.jpg

   

  Εντός της συσκευασίας βρήκαμε έναν τόμο... ένα manual ήθελα να πω, που ούτε λίγο ούτε πολύ είναι 167 σελίδες!!! Είναι γραμμένο σε έξι γλώσσες, μη συμπεριλαμβανομένης όμως της Ελληνικής.

   

  vertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image015.jpg

   

  Στο δια ταύτα τώρα. Ξεχάστε κατσαβίδια, ξεχάστε κλειδιά τύπου αλεν. Η καρέκλα έρχεται ως έχει χωρίς τίποτα extra όπως είχαμε δει στην Vertagear SL2000. Και πριν γκρινιάξει κάποιος μιας και μιλάμε για πιο ακριβό προϊόν, να αναφέρω ότι πολύ απλά δεν χρειάζεται τίποτα για να συναρμολογηθεί. Η διαδικασία συναρμολόγησης είναι tooless που λένε και στο χωριό μου!

   

  Τα ροδάκια όπως και η μπουκάλα κουμπώνουν στην αλουμινένια βάση με τις πέντε ακτίνες... 

   

  vertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image007.jpgvertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image008.jpgvertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image009.jpgvertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image010.jpgvertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image011.jpg

   

  ... και πολύ απλά παίρνετε την υπόλοιπη καρέκλα και την κουμπώνεται πάνω στην μπουκαλά.

   

  vertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image013.jpgvertagear_triigger_triger_line_275_tg275_bw_black_white_chair_gaming_packaging_assemply_.image014.jpg

   

   

  Και είμεθα έτοιμοι σε λιγότερο από ένα λεπτό από την ώρα που θα βγάλουμε τα διάφορα εξαρτήματα από την συσκευασία. Enjoy το νέο προϊόν!

   

  Παρακάτω βλέπουμε δύο βίντεο από το κανάλι της κατασκευάστριας. Στο πρώτο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ,μπορούμε να δούμε όλες τις ρυθμίσεις της καρέκλας και στο δεύτερο, μπορούμε να ενημερωθούμε για ένα επιπλέον προσάρτημα, που δεν είναι άλλο από αυτό που αναλαμβάνει την στήριξη του αυχένα. Προσωπικά μιας και η τιμή της καρέκλας ξεφεύγει αρκετά, θα ήθελα να το δω ευθείς εξαρχής εντός της συσκευασίας.

   

   

   

  Βιντεοπαρουσίαση προϊόντος

   

  Σήμερα δεν έχουμε για εσάς μόνο φωτοπαρουσίαση, αλλά και βίντεοπαρουσίαση, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να σας φέρουμε όσο πιο κοντά γίνεται στο προϊόν.

   

   

  Παρακάτω υπάρχουν κάποιες από τις φωτογραφίες που εμφανίζονται στο βίντεο της παρουσίασης για να τις δείτε με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

   

  vertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image010.jpgvertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image011.jpgvertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image012.jpg

  vertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image015.jpgvertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image017.jpgvertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image018.jpgvertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image019.jpgvertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image009.jpgvertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image008.jpg

  vertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image007.jpgvertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image006.jpgvertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image005.jpgvertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image004.jpgvertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image001.jpg

   

  Ο Απολογισμός

   

  vertagear_triigger_275_gaming_chair_dupont_mesh_holtron_wheels_casters_black_white_karekla_grafeioy_.image016.jpg

   

   

  Και κάπως έτσι φτάσαμε για μία ακόμα φορά στο τέλος μίας παρουσίασης. Η εμπειρία μου με την Vertagear Triigger 275 ήταν από τις καλύτερες όσο καιρό κάνω παρουσιάσεις προϊόντων και μου προσέφερε μία από τις πιο ξεκούραστες και απολαυστικές παρουσιάσεις.

   

  Ας ξεκινήσουμε όμως με την γκρίνια. Είναι ακριβή η άτιμη, είναι... 600€ είναι αυτά... Ειδικά για τα Ελληνικά δεδομένα είναι ένα απλησίαστο προϊόν για τους περισσότερους και όταν σε αυτό το εύρος τιμής πρέπει να ξαναβάλεις το χέρι στην τσέπη για να προμηθευτείς το μαξιλάρι αυχένα, τότε η γκρίνια υψώνεται στο τετράγωνο. Πραγματικά λοιπόν, θα ήθελα να δω και το μαξιλάρι μέσα σε αυτό το εύρος τιμής.

   

  Βέβαια από την άλλη τα υλικά που έχουν επιλεγεί και την απαρτίζουν είναι αυτό που λέμε ένα και ένα. Από που να ξεκινήσει κανείς και από που να τελειώσει; Από το Dupont mesh που προσφέρει στο κάθισμα και στην πλάτη, την απαραίτητη στήριξη και μακροζωία και την σωστή αναλογία αντίστασης και ελαστικότητας δίνοντας ταυτόχρονα τις απαραίτητες ανάσες στο σώμα σας; Από τα εξαιρετικά για μία ακόμα φορά ροδάκια που είδαμε και σε αυτό το προϊόν και που δεν τα προβληματίζει καμία επιφάνεια; Από το calfskin δέρμα που σε προϊόν δεν το είχα δει ποτέ από κοντά, παρά μονάχα σε ακριβές δερματόδετες και σπάνιες εκδόσεις βιβλίων; Ή να μιλήσουμε για τον εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό σκελετό με τα τόσα μηχανικά και ποιοτικά εξαρτήματα; Ή να μιλήσουμε για τις τόσες πολλές ρυθμίσεις που κάνουν την καρέκλα να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε σώμα; 

   

  Αν με την Vertagear SL2000 δεν μπορούσα να σας πω αν θα σας βολέψει ή όχι, με την Triigger 275 θεωρώ ότι με τόσες ρυθμίσεις και προσαρμογές και μετά από τις δοκιμές που έγιναν από άτομα με διαφορετικούς σωματότυπους, το ποσοστό επιτυχίας είναι μεγάλο. Είναι μία καρέκλα που θα βολέψει το μεγαλύτερο, αν όχι το συντριπτικό ποσοστό των ατόμων που θα την δοκιμάσουν. 

   

  Επομένως σίγουρα ζητάει πολλά, αλλά ακόμα πιο σίγουρα προσφέρει πάρα πολλά. Το τι θα επιλέξει ο κάθε ένας από εμάς θα γίνει με κριτήριο την τσέπη του και φυσικά πόσα είναι διατεθειμένος να δώσει για μία καρέκλα γραφείου. Άλλοι τα δίνουν σε αμάξια και άλλοι σε καρέκλες...

   

  Με βάση τα όσα είδαμε έχει κερδίσει από τα αποδυτήρια το Editor's Choice του TheLab.gr, καθώς επίσης και το Design Award. Αν θα την βαθμολογούσα θα είχε χαλαρά ένα 90%.

   

   

  59394e2a27a84_vertageartriiggger275rating.png

   

   

  Ευχαριστούμε θερμά την Vertagear για την παραχώρηση του δείγματος της δοκιμής.

   

  vertagear-logo.jpg

   

  Για το TheLab.gr karmen1983 08/06/2017


  Συντελεστές Review
  Reviewers: karmen1983
  Photographers: karmen1983
  Editing: TheLab.gr Team
  Αξιολόγηση
  Features:Select
  UsabilitySelect
  QualitySelect
  PerformanceSelect
  GraphicsSelect
  SoundSelect
  GameplaySelect
  ReplayabilitySelect
  Value for moneySelect
  Editor's ChoiceYes
  Innovation AwardNo
  Design AwardYes
  Value for MoneyNo  User Feedback

  Recommended Comments  Το θεό να ευχαριστείς που με έκανε όμορφη, έξυπνη και πάνω από όλα μετριόφρων :p 

  • Like 4

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  πριν 5 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

  Το θεό να ευχαριστείς που με έκανε όμορφη, έξυπνη και πάνω από όλα μετριόφρων :p 

  Ενταξει, θα με ευχαριστήσει αργότερα :hehe:

   

  Τη θελωωωωωω :(

  Αυτά τα 600€ tho... 

  Συγχαρητήρια για την παρουσίαση και χαρά στο κουράγιο οσων σηκώθηκαν από την καρέκλα για να κάτσει ο επόμενος :p

   

  • Like 3

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Φυσάει η καρέκλα και γάτου aprroved φυσικά.:T:

  Είναι ιδέα μου ή η ρύθμιση πάνω κάτω στα armrest μου φάνηκε λίγο ψεύτικη;

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Οχι Νικο σε καμια περιπτωση. Ισα ισα που σε σχεση με την sl2000 δεν εχει και τζογο.

   

  Νιαου απο τον Λαμπη :T:

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  @karmen1983 

  Με εχεις βοηθησει με τα review σου στα cases να διαλεξω τα σωστα βαση του το θελω εγω αλλα και αλλοι φιλοι, το οτι θα με βοηθουσες να αγορασω και καρεκλα τωρα που ψανχομαι δεν το φανταζομουν!

  Γνωριζεις διαφορες 275 με 350; 

   

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Καλημέρα!

  Δεν είναι πολλές οι διαφορές ανάμεσα στην 275, την 350 και την 350 SE. 

   

  Αρχικά έχουν 350-275=75 εξαρτήματα διαφορά :p  (δεν κάνω πλάκα ο αριθμός μοντέλου αυτό σημαίνει)

  Στο τι βλέπουμε εμείς όμως και τι προσφέρει έχουμε για την 350 δύο χρώματα, το όλο μαύρο και το μαυρο με κόκκινο και ένα χρώμα το κόκκινο για την 350 SE.

  Η 275 με την 350 έχουν ροδάκια 65mm ενώ η 350SE έχει ροδάκια 75mm

  H 275 διαθέτει πλαστικά στο frame της, ενώ η 350 και η 350 SE είναι εξολοκλήρου από μέταλλο (αλουμίνιο συγκεκριμένα)

  Η στήριξη της μέσης είναι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε 275 και 350. Στην 350 και 350SE γίνεται αντί με πλαστικό με ένα μαξιλάρι που ελέγχεται μέσω ενός ακόμα μηχανισμού.

   

  Στο link  εδω με Mouse over πάνω στους μπλε κύκλους μπορείς να δεις αυτές τις λεπτομέρειες που σου περιγράφω

  https://www.vertagear.com/products/triigger-line-350-special-edition#features

   

  Χοντρικά αυτά για τα 3 μοντέλα. Δες και το βίντεο εδώ που σιγουρα θα σε βοηθήσει αφού ήδη γνώρισες την 275.

  Και οι τρεις καρέκλες πάντως (γενικά η σειρά triigger Με απλά λόγια) έρχονται συναρμολογημένες και η SE έχει και μαξιλάρι αυχένα στη συσκευασία της.

   

   

   

   

   


   

   

   

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Latest Reviews

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.