Jump to content



TheLab.gr Version 3.0


Recommended Posts

Όσοι είστε αρκετό καιρό μαζί μας θα ξέρετε ότι έχουμε πραγματοποιήσει μόνο δύο πολύ μεγάλες αλλαγές στα 11 χρόνια λειτουργίας του site. Ήρθε η ώρα λοιπόν και για την τρίτη έκδοση του site (εξού και το V 3.0), κι αυτή τη φορά θα ναι και μεγάλη μιας και αλλάζουμε συνολικά πλατφόρμα, τις λεπτομέρειες θα τις δούμε αναλυτικά από την επόμενη εβδομάδα.

Από Παρασκευή βράδυ λοιπόν θα ξεκινήσουμε να μεταφέρουμε όλο το περιεχόμενο του site στην νέα πλατφόρμα κι ευελπιστούμε κάποια στιγμή μέσα στο σαββατοκύριακο να μας ξαναδείτε live με την νέα μας εμφάνιση. Λόγω όγκου περιεχομένου (μόνο οι καταχωρήσεις σας ξεπερνούν τις 2 εκατομμύρια!) η μετάβαση θα πάρει χρόνο γιαυτό και δε μπορούμε να σας δώσουμε ακριβή στιγμή την οποία θα ανοίξουμε. Επίσης είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πέσουμε σε πολλά undocumented bugs τα οποία θα πρέπει να λύσουμε εκείνη τη στιγμή.

Τι σημαίνει όμως αυτή η μεταφορά για εσάς; Ο λογαριασμός σας θα μεταφερθεί ως είναι και δε θα χρειαστεί να κάνετε κάτι διαφορετικό από τι κάνατε μέχρι τώρα για να κάνετε login στο νέο site. Η εμφάνιση βέβαια θα είναι καινούρια, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα την συνηθίσετε αμέσως. Αυτό που αλλάζει εντελώς είναι ο τρόπος εμφάνισης και η λειτουργία των αγγελιών. Γι'αυτό το λόγο όλες οι αγγελίες (είτε κλειστές, είτε ανοιχτές) θα μπουν σε ένα archive μιας και δε πρόκειται να ασχοληθούμε με την μεταφορά αυτών. Περισσότερα για την νέα λειτουργία των αγγελιών στο νέο site. Επίσης θα δείτε μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών τις οποίες θα σας εξηγήσουμε αναλυτικότερα επίσης την άλλη εβδομάδα. Τέλος με το άνοιγμα του νέου Λάμπη θα βρείτε και ολο το περιεχόμενο του Outofspecs.gr.

Επίσης το site θα βγει με τα κύριά του χαρακτηριστικά, μέσα στις επόμενες μέρες-βδομάδες έχουμε να προσθέσουμε αρκετές λειτουργίες. Η πρώτη προτεραιότητα μας θα είναι το mobile site, το οποίο ήδη βρίσκεται στα σκαριά αλλά επειδή θέλουμε να βγάλουμε το site γρήγορα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το tapatalk θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά για όσους επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν.

Όπως είμαστε συνηθισμένοι σε κάποιους θα αρέσει η αλλαγή, σε κάποιους άλλους όχι, αλλά όπως πάντα η γνώμη σας θα εισακουστεί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχετε μια πιο ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης στο Thelab.gr.

Αυτά! Ανυπομονούμε να γνωρίσετε το νέο Λάμπη μας!

Link to comment
Share on other sites

Καλή επιτυχία! Από περιέργεια, τι όγκο έχει η database του λάμπη?

6.5γιγα χωρις τα attachments.

Βασικός και απαράβατος κανόνας της πληροφορικής: "Όταν κάτι δουλεύει δεν το πειράζουμε!!!":whip::whip::whip:

Καλή επιτυχία!!!

Ο άλλος χρυσός κανόνας λέει ότι αν αφήσεις παλιό software στο internet για πολύ καιρό είναι θέμα χρόνου μέχρι να γίνει σουρωτήρι :hehe:

Άντε με το καλό.

Εικόνες/προσωπικά μηνύματα, stats των χρήστων κτλ θα μεταφερθούν στο καινούριο;

Ναι τα πάντα θα μεταφερθούν :)

Link to comment
Share on other sites

ο αστροπελεκις πάλι αντμιν θα είναι;

ωχ παναία μ' :p:p

263.gif

Ο άλλος χρυσός κανόνας λέει ότι αν αφήσεις παλιό software στο internet για πολύ καιρό είναι θέμα χρόνου μέχρι να γίνει σουρωτήρι :hehe:

hqdefault.jpg

Link to comment
Share on other sites

Και πριν πείτε μερικοί, "καλά 6.5 γίγα είναι μόνο οι τσόντες στο κινητό μου γιατί θα πάρει 2 μέρες η μεταφορά" θα πεταχτώ να πω πως πριν τις μεταφέρουμε πρέπει να τις ελέγξει όλες ο Αστρόμπαλος!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.