schumifer Αύγουστος 21, 2020 #9061 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2020 (edited) On 8/19/2020 at 6:31 PM, schumifer said: Φίλοι που ήρθαν από Σερβία μου είπαν ότι ήταν τόσο χάλια οι δρόμοι (από έργα από όσο κατάλαβα) που κατέστρεψαν το καινούριο τους αμάξι από τα γκάπα γκούπα. Αν έχουν τελειώσει τα έργα ίσως να αξίζει. Αν και τους έπαιξαν άσχημη ιστορία στη Σερβία οι μαφίες οπότε για μένα δύσκολο να πάω ξανά από εκεί όσο και αν λατρεύω την οδήγηση. Τα παιδιά επεστρεψαν κι αυτά από Ιταλία με καράβι On 8/19/2020 at 10:18 PM, jax7480 said: Δύο φορές κατέβηκα μέσω Σερβίας. Αυτό για τον δρόμο ισχύει, ειδικά πριν το Βελιγράδι. Έκλαιγα και τις 2 φορές για τα αυτοκίνητα. Και επίτηδες πήγαινα με 20χλμ κάτω από το όριο (80-90) για να μην είναι τραγική η κατάσταση. Τα περί μαφίας, δεν γνωρίζω. Δεν μου έτυχε τίποτα. Spoiler On 8/19/2020 at 10:40 PM, astrolabos said: Σερβία μια φορά πέρασα, καλός δρόμος, απροβλημάτιστα. Μόνο από εθνική βέβαια, δε μπήκα καθόλου σε άλλο οδικό δίκτυο. On 8/20/2020 at 9:09 AM, astrolabos said: Δηλαδή; Τους είπαν ή μας δίνετε λεφτά ή δε σας δίνουμε το αμάξι; Μιας και μου το έστειλε ο φίλος, το βάζω εδώ να μου πείτε οι γνώστες αν είναι πληροφόρηση επιπέδου φατσοβιβλίου ή ισχύει. Από κάποιο γκρουπ όσων πάνε τέτοια ταξίδια. Παρεμπιπτόντως γραπτή έκθεση για το τι παίχτηκε στο αμάξι δεν έχουν πάρει ακόμη. Μόνο τότε θα μπορέσω να σας πω με ακρίβεια τι έγινε με το αμάξι Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 21, 2020 από schumifer 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 21, 2020 #9062 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2020 Προσπαθησα σημερα να συνδεσω το android auto στο αμαξι. Δυστυχως δεν τα καταφερα. Ανοιγω το android auto στο κινητο, το ανοιγω και στο αμαξι και συμβαινουν τα εξης: 1) στο αμαξι γραφει συνεχως οτι γινεται αναζητηση συμβατης συσκευης 2) στο κινητο το aa ειναι ανοιχτο, αλλα κανα δυο φορες μου εβγαλε μυνημα οτι το λογισμικο του αυτοκινητου δεν ειναι συμβατο. Ειτε επειδη δεν εχει τις σωστες ρυθμισεις ωρας ημερομηνιας τοποθεσιας, ειτε επειδη δεν τρεχει συμβατη-ενημερωμενη εκδοση λογισμικου. Να σημειωσω οτι ΔΕΝ χρησιμοποιησα το original καλωδιο του κινητου αλλα ενα aftermarket. Γνωριζετε κανενα troubleshooting? Η καποια πληροφορια σε περιπτωση που το εχετε αντιμετωπισει; @GoMaR μιας κι εσυ εισαι με ολοκαινουριο αμαξι, μηπως δοκιμασες κατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 21, 2020 Author #9063 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2020 πριν 28 λεπτά, το μέλος giorgos2187 έγραψε: android auto To Android Auto με κρέμασε σε ταξίδι στο εξωτερικό ενώ ήμουν στο Μαυροβούνιο και ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω για Αλβανία. Μακάρι Symbian στο Android, και σε όλες τις υποστηριζόμενες από αυτό εταιρίες, μακάρι Nokia. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 21, 2020 #9064 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2020 γκουχ Android γκουχ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Αύγουστος 21, 2020 #9065 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2020 21 minutes ago, astrolabos said: ενώ ήμουν στο Μαυροβούνιο και ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω για Αλβανία. Βαρώνος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 22, 2020 #9066 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 Τι; Τοσο πολυ;; Ουτε καν να δουλεψει μια φορα, ετσι για το γαμωτο δηλαδη; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 22, 2020 #9067 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 Δεν έχω δοκιμάσει τπτ γιατί η εφαρμογή δεν μου ανοίγει καν...χαχχαχα. Κάπου διάβασα για αυτό το πρόβλημα πως θα πρέπει να έχεις ήδη την εφαρμογή στο android 9 και μετά να κάνεις αναβάθμιση. @giorgos2187 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 22, 2020 #9068 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 Αναβάθμιση σε τι; Στο κινητό; Στο λογισμικό του αμαξιού; Ήδη έχω το android 9 στο κινητό και έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση του android auto.... Το αμάξι τι αναβάθμιση να θέλει; Την προηγούμενη βδομάδα το πήρα να πάρει η οργή!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 22, 2020 #9069 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 Για το κινητό αναφέρομαι ρε συ... Από το λίγο που έχω ψάξει, σε android 10 αν το κάνεις clean install δε τρέχει. Έπρεπε να το είχες στο ανδροιδ 9 πρώτα. Εγώ πχ το κάνω install αλλά δε μου εμφανιζεο εικονίδιο ούτε τρέχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 22, 2020 #9070 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 Ώπα..λοιπόν. Επαιξε σε μενα. Παρόλο που δεν άνοιγε η εφαρμογή(ενω σε όλα τα videos έδειχνε ότι ανοίγει) με το που συνδεω το κινητό στο αμαξι, με την μια ετρεξε και έπαιξε. Δεν έχω youtube όμως. Google maps, spitify, contacts ,weather kai loipes mlkies έχω 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 22, 2020 #9071 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 YouTube δεν έχεις για λόγους ασφάλειας. Κανένα δεν έχει. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 22, 2020 #9072 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 YouTube music έχουν φτουνα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 22, 2020 #9073 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 Θα δοκιμάσω και με το original καλώδιο, μήπως το πρόβλημα είναι εκεί. Που ελπίζω να είναι εκεί..... Αλλιώς πάει opel από βδομάδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Αύγουστος 22, 2020 #9074 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 6 minutes ago, giorgos2187 said: Αλλιώς πάει opel από βδομάδα! δεν τους ρωτάς στο τηλέφωνο από Δευτέρα; Μπας κι είναι τίποτα απλό και γλυτώσεις το πήγαιν-έλα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 22, 2020 #9075 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 Ναι.... Καλά τα λες! Αλλά η απάντηση που θα πάρω λογικά θα είναι : "Ελατε όποτε θέλετε από εδώ με το αυτοκίνητο" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Αύγουστος 22, 2020 #9076 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 Πιθανόν αλλά δεν χάνεις κάτι, βασικά έπρεπε κι από σήμερα αν ήταν ανοιχτοί, τώρα έχουν κλείσει. Μην χαλιέσαι πάντως, ξενέρα μεν, θα διορθωθεί δε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 22, 2020 #9077 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 Εγώ τους πήρα τηλέφωνο να τους ρωτήσω πως μπορώ να κάνω το αμάξι να χτυπήσει ο συναγερμός που μου έβαλαν.. Όσο μιλούσα εγώ δοκίμαζα πάνω στο αμάξι έχει πολύ πλάκα που αν ξεχάσεις παράθυρο ανοιχτό και πλησιάσεις η περάσεις το χέρι μέσα, αρχίζει και βαράει. Χαχαχα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 22, 2020 #9078 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 πριν 27 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: έχει πολύ πλάκα που αν ξεχάσεις παράθυρο ανοιχτό και πλησιάσεις η περάσεις το χέρι μέσα, αρχίζει και βαράει. Χαχαχα Δε σου κλεινει παραθυρα?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 22, 2020 #9079 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 Κλείνει αν το ξανα πατήσεις παρατεταμένα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Αύγουστος 22, 2020 #9080 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 On 8/21/2020 at 2:53 PM, GoMaR said: Ακόμα δε το πήρα, μου το χαλάνε οι φίλοι μου!! Καλοτάξιδο! Με το app τι παίζει? Ποιό είναι και πώς το έχεις συνδέσει? Γιατί στου φίλου μου δεν επαιξε ποτέ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts